Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΝΣΕΡΡ/ΚΟΥ

Μια ιδιαιτέρως σκληρή ανακοίνωση του Πανσερραικού  που μιλάει ευθέως για αλλίωση αποτελέσματος  σχετικά με το τον τελικό  που έκρινε τον πρωταθλητή  ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναφέρουν σχετικά 
Δυστυχώς η υποχρέωση τους για την διεξαγωγή ενός τίμιου αγώνα   δεν σταθηκε  στο ύψος των περιστάσεων

ΕΔΩ

Πηγή.   http://www.serresbasket.gr
«Συμμετοχή των διαιτητών στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός σχετικά με το FINAL 4 των Ανδρών που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Κομοτηνή.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του «κόκκινου» συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 28/05/2016 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κέρδισε στον ημιτελικό του Final Four ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ με 68 – 57.
 
Την Κυριακή 29/05/2016 αγωνίστηκε στον τελικό με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου μετά από ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα (67 – 67), χρειάστηκε η παράταση για το τελικό 75 – 83, που κατέταξε την ομάδα μας στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.
Οι παίκτες μας στα δύο αυτά παιχνίδια επέδειξαν απαράμιλλη μαχητικότητα και θέληση για τη νίκη. Ο τελικός ήταν αντάξιος των δύο καλύτερων ομάδων της περιφέρειας ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 
Όπως κάθε αγώνας που κρίνεται στην παράταση οι λεπτομέρειες είχαν μεγάλη σημασία. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες μας θα κάνουν αποτίμηση και αυτοκριτική με σκοπό τη βελτίωση για ένα πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο. 
Την ίδια αυτοκριτική και προβληματισμό πρέπει να δείξουν και οι θεσμικοί άρχοντες του αγώνα, οι διαιτητές, που με σωρεία λαθών σε βάρος μας είχαν τη δικιά τους συμμετοχή στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. 
Δυστυχώς η υποχρέωση τους για τη διεξαγωγή ενός δίκαιου αγώνα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Θα πρέπει όσοι είναι υπεύθυνοι με την οργάνωση του πρωταθλήματος και εάν θέλουν την ανάδειξη του αθλήματος να ασχοληθούν σοβαρά με τις ικανότητες και προθέσεις αυτών. 
Η ομάδα μας συνεχίζει τις δραστηριότητες της με προπονήσεις των τμημάτων και σχεδιασμό για τη νέα χρονιά».
- See more at: http://www.serresbasket.gr/2016/05/blog-post_31.html#sthash.KgNVSa38.dpuf

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Μεταγραφές φήμες και δώσε και μένα μπάρμπα.....Και φρέσκα ψάρια σήμερα 01/06/2016....

Πλην  της  Α2  τελείωσαν όλα τα πρωταθλήματα* και υπάρχει έντονη κινητικότητα σε κάθε επίπεδο.
Στην ΑΣΠΙΔΑ  πληροφορίες όπως άφησε να εννοηθεί και η επίσημη σελίδα του συλλόγου ετοιμάζονται για μεγάλη μεταγραφή .Τα ονόματα ή μάλλον το όνομα είναι ο ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ γνωστής κλάσης παίκτης . Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πάψει το ενδιαφέρον της για παίκτη νεαρό που διακρίθηκε  στην ΓΈθνική.
Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Γ.Μανάκας από πολλές  ομάδες και φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχει η πρώην ομάδα του ΓΑΣ στο οποίο μάλλον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες συννένοηση με την ΑΕΚ  τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρικής άρα εάν αυτό γίνει (μένουν λεπτομέρειες) τότε θα επιδιώξουν την ένταξή του στην ομάδα καθώς και αυτή του Δ.Καραμπέκη . Για τους δύο αυτούς παίκτες ενδιαφέρεται σφόδρα  και η ΕΝΩΣΗ Καβάλας για την νέα χρονιά στην Α2.
 Εδώ η κατάσταση είναι ανοιχτή . Ναι μεν στην Α2  αλλά δεν ξεκαθάρισε ποιος ο προπονητής ποιοι παίκτες πλην 2-3  . Ακούγεται η επιστροφή του Τότσιου αλλά κάθε χρόνος που περνά, αυτός ο μεγάλος παίκτης λόγω ηλικίας χάνει κάτι . Το μοντέλο που θέλουν είναι πολλοί νέοι παίκτες με μικρά έως ανύπαρκτα συμβόλαια γιατί ακούγεται ότι τελικά ξανάγιναν  ερασιτεχνικό σωματείο και δεν είναι πια ΚΑΕ οπότε ανοίγουν πολλά παράθυρα  αλλά κλείνουν περισσότερα γιατί ποιος λογικός παίκτης θα παίξει με τα μικρά συμβόλαια που δίνει η ομάδα.
Και για να γνωρίζουμε και να μην ξεχνάμε η Α2  σε επίπεδο πρωταγωνιστικό έχει μεγαλύτερα μπατζετ από τις μισές ομάδες της Α1.Διαφορετικά παίζεις με νύχια και με δόντια για την σωτηρία. Οποιαδήποτε άλλο μοντέλο καταλήγει στην Β΄ Εθνική  έχοντας απλά εμπειρία συμμετοχής.
Το παραπάνω είναι όμως καλό για τους νέους παίκτες γιατί θα έχουν χρόνο συμμετοχής και προβολής. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση σε ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  του ΑΣΤΕΡΑ  και ΚΟΥΜΛΕΛΗ  της ΣΑΝΤΑ.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  πλεέι σε πελάγη ευτυχίας. Κύπελλο άνοδος στην ΓΈθνική  όλα καλά.
Η νέα δοκιμασία όμως θέλει υλικό και οικονομική ευμάρεια. Για το δεύτερο το ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του για το πρώτο εάν τυχόν φύγει ο Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  στην ΕΝΩΣΗ  θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα.

Συνέντευξη με πολλά αιχμηρά σχόλια του μέλους ΔΣ  του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργου Μπακόλα στην "Πρωϊνή"Τετάρτη 01/06/2016
Ένα μικρό δείγμα 
" Λέγανε ότι οι ΤΙΤΑΝΕΣ και ο ΠΑΝΣΕΡΡ/ΚΟΣ είναι καλύτερες ομάδες και ότι είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μια ομάδα που δεν έχασε πουθενά. 
Φανταστειτε πόσο χαρήκανε !!!!!! μερικοί που βγήκαμε στην ΓΈθνική. Μια κακία βγάζανε πάντα. Πάντως ήρθανε από την Ελευθερούπολη και από άλλες ομάδες και το χαρήκανε. Φωνάξανε και χειροκροτήσανε.
Τα γνωστά "τρωκτικά" στην Καβάλα έχουν την αποψή τους.......και  συνεχίζει παρακάτω.......Πρέπει να χαιρόμαστε για την επιτυχία κάθε ομάδας όποια και αν είναι .Τώρα αυτοί που έχουν κακή νοοτροποία θα την έχουν μέχρι τα γεράματα!!!!!

 
Ο  ΓΣΕ  με πρόεδρο πια τον Βασίλη Μουλάκη  κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να σταθεί και να κρατήσει τους παίκτες που θέλει.Λένε ότι λόγω παρουσίας του  στην ΔΡΑΜΑ  (ΚΑΟΔ)  έχει μεγάλη στήριξη από τους ανθρώπους του.
Μάλλον φεύγει ο ΔΑΝΙΚΑΣ  για ΑΣΤΕΡΑ  μεριά και κρατάει ΡΟΤΣΑ και ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Στην ΚΑΒΑΛΑ  υπάρχει έντονη κινητικότητα με τους παίκτες. ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΓΣΕ  και  ΣΑΝΤΑ προσπαθούν από μια περιορισμένη δεξαμενή χωρίς οικονομική άνεση να συμπληρώσουν το ροστερ τους.
Στην  ΣΑΝΤΑ  το αν μείνει η δεν μείνει ο Στάθης Καμαράκης το ξέρουν ελάχιστοι. Υπάρχει σίγουρα θέμα εάν φύγει ο Κουμλέλης  στην Ενωση.
 Θέμα  μεγάλο είναι  τυχόν αποχώρηση του Γ.Μανάκα. Ο Μπάμπουλης  είναι μεταξύ φεύγω μένω  στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ . Ο Σαμαράς με τις καλές του εμφανίσεις έγινε δέλεαρ  και για άλλες ομάδες. Εκεί που ήταν στον πάγκο έγινε περιζήτητος. Αν έπαιζε  από την αρχή ?????.
 Μένει σίγουρα ο Σουλίδης  ο Γιάννης  ο Νίκος Μητρούλης **
Στην ομάδα πήγε ο έφηβος της ΑΕΚ  και γιος του προπονητή της Δαφτσης.
Ήρθαν και κάποια νέα παιδιά  και ερωτηματικό αποτελεί που ανήκει  ο Κ.Χαριζάνης. ΑΣΤΕΡΑΣ  και ΣΑΝΤΑ ερίζουν πως είναι δικός τους....Τόσο καλά......
Από τοπική εφημερίδα διαβάζω  σήμερα Τετάρτη 01/06/2016 (καλό μήνα) ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης της ΣΑΝΤΑ  με τον Στάθη Καμαράκη για επιτυευξη συμφωνίας  . ΑΝ τα βρούνε  και τη νέα χρονιά στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Σ.Κ. Την περίοδο αυτή δουλεύει με αρκετούς νέους που θα συμπεριλάβει στο επόμενο ρόστερ .
Επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ  όπου ο ΑΡΙΩΝΑΣ  με την τρίτη του θέση  έδειξε τα πιο καλά του στοιχεία. Με νέους  στην συνθεσή του  έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Το λιγότερο θα έχει σταθερό ρόστερ  για τα επόμενα 1-2  χρόνια. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης θεωρείται από τους ανθρώπους του σπουδαία  γιατί στην αρχή στόχος ήταν απλά η πρόκριση στην τετράδα. Στην πορεία  και μάλιστα στον ημιτελικό έδειξε για τρία δεκάλεπτα πως μπορεί περισσότερα.
Μένει  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  η νέα ακαδημία που παίζει δυνατά και σκληρά σε κάθε επίπεδο.
Έχει ανοίξει την βεντάλια προσφορών  για κάθε παίκτη και καλοβλέπει την ένταξη στο ρόστερ της αυτή του Δ.ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ. Τα υπόλοιπα για τον τάδε που θέλει να φύγει κλπ  είναι μόνο κουβέντες καφενείου και τυχόν προβολή τους μόνο κακό θα κάνουν. Πάντως είναι πολλά θέματα ανοιχτά.
Στην ΔΡΑΜΑ  ακούγεται επανασύσταση του ΚΑΟΔ  έγιναν και γίνονται συζητήσεις με παίκτη κλάσης που έπαιξε  για μιση σαιζόν στην Γ΄Εθνική. Οι ΤΙΤΑΝΕΣ  δεν ανακοινώνουν τίποτα και όλοι περιμένουν
Στον ΕΒΡΟ  υπάρχει χαλαρότητα. Εδώ πιο κινητικές είναι η  ΘΥΕΛΛΑ  και λογικό είναι με την σπουδαία της πορεία και η ΦΙΛΙΑ  που θέλει επιτέλους να γευτεί αυτό που έχασε φέτος από τραυματισμούς.  Οι υπόλοιπες  απλά για την ώρα περιμένουν . Μακάρι να γίνει ότι πάει να γίνει στην Κομοτηνή  με συνενώσεις ομάδων για να ξαναμπει το μπάσκετ του ΕΒΡΟΥ δυναμικά στον χαρτη.
Με την τυχόν συγχώνευση ΑΕΚ  ΓΑΣ  ανοίγει δρόμος για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ  στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  αλλά με τις ανακατατάξεις  που σίγουρα θα γίνουν  στις κατηγορίες γιατί στην ΕΟΚ  τα άφησαν όλα ανοιχτά μπορεί και τρίτος  να ανέβει δηλαδή ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Αποχωρήσεις που σίγουρα θα συμβούν και ίσως  να μείνει ζωντανή και η Ελευθερούπολη.
 Διαβάστε  το καλό άρθρο του Χ.Κρυσταλίδη  στο kavalasports.
Όλα  τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την ημέρα ανατροπής τους. Κάποιες είναι φήμες κάποια άλλα διακαείς πόθοι ομάδων και παικτών και κάποια προφανώς επιμελλημένα ανοίχθηκαν στον αέρα για να μαζευτούν αντιδράσεις. Καλοκαίρι είναι σιγά σιγά θα βγούνε όλες οι ανακοινώσεις.





* Σε  τοπικό επίπεδο μένει μία αγωνιστική στο γυναικείο.
**  Το σίγουρα πάντα τελεί υπό αίρεση  μέχρι τελικής ανακοίνωσης.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Συμπεράσματα από τις διοργανώσεις..............

Τι έδειξε η φετινή διοργάνωση ? 
Ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές ?
Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης?
Οι απαντήσεις είναι απλές
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή με τα δικά της ασφαλώς προβλήματα.
 Και μόνο που μπήκε στο τραπέζι η πρόταση συζητήθηκε και τελικά διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε είναι ένα σταθερό θετικό βήμα. Έπαψε η λογική εμείς για σας γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα.
Ήταν μακρών καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
 Ο τελικός τρόπος διοργάνωσης έδειξε πως ο κόσμος θέλει σασπένς. Θέλει παιχνίδια δίχως αύριο και ανιερές σπούπες σε επανάληψη. Αυτά περί αδικίας γιατί μπορεί μια ομάδα να είναι σε κακή μέρα δεν πρέπει να στέκουν ως επιχειρήματα στις διοργανώσεις. Αν τα παιχνίδια γίνονταν σε σειρά τριών νικών ίσως πιστεύω το ενδιαφέρον να ήταν λιγότερο και αυτό γιατί το εύρος δημοφιλίας των τοπικών ομάδων περιορίζεται στον νομό άντε και λίγο πιο κάτω. Έτσι όμως έγιναν σε δύο μέρες τέσσερα σπουδαία παιχνίδια και οι καλύτεροι όπως αναγνώρισαν νικητές και χαμένοι έφτασαν στο τελικό .
Τα περιθώρια βελτίωσης είναι άπειρα αρκεί να υπάρχει διάθεση και όρεξη.
Η μαγιά ήταν ότι καλύτερο ας κρατήσουν προζύμι ας βάλουν και κανένα άλλο καλό υλικό για να γίνει ακόμη καλύτερη.
Σε όλες τις διοργανώσεις ο φετινός τρόπος αποδείχθηκε πιο παραγωγικός.
Στο ένα παιχνίδι θα παίξεις θέλεις δεν θέλεις δεν μπορείς να πας με σκοπιμότητα δεν υπάρχει αύριο ούτε θα μπορέσει να διεκδικήσεις στην έδρα σου μια νίκη για να πας την επόμενη να κάνεις την ανατροπή.
 Δεν λέω αν οι ομάδες ήταν ο ΠΑΟ  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ  τότε ναι όχι στις τρεις νίκες στις 4εις για τον πρωταθλητή όπως στο Αμέρικα.
Αλλά υπάρχουν περιορισμοί και θα πρέπει να βγαίνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα χωρίς να είναι κουραστικό αλλά ταυτόχρονα να αφήνει μια γεύση ανεκπλήρωτη για να υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Εκείνο που σίγουρα πρέπει να διορθωθεί είναι η έδρα .
Πάση θυσία πρέπει να γίνει στο "Φ.Α" για ένα και μοναδικό λόγο. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο γήπεδο.
Φαντάζομαι ότι φέτος προσέχθηκαν λίγο παραπάνω κάποιες ισορροπίες για προφανείς λόγους αλλά πιστεύω εάν οι επόμενες διοργανώσεις γίνουν ακόμη καλύτερες είναι επιτακτική ανάγκη τότε οι τελικοί όλοι να γίνονται στο "ΦΑ".Είναι κρίμαι και άδικο και για το γήπεδο ακόμη ακόμη.
Και σαν  κλείσιμο τελικά αποδείχθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο πως ο δεύτερος όμιλος ήταν ο καλύτερος με τις πιο δυνατές ομάδες . Πλην του φιναλιστ ΠΑΝΣΕΡΡ/ΚΟΥ οι υπόλοιπες έμεινα πίσω στον ανταγωνισμό με τον δεύτερο. Πρωτάθλημα και κύπελλο στον δεύτερο όμιλο αλλά και τρεις από τις τεσσερεις φιναλιστ από τον δεύτερο όμιλο. Θα πρέπει να γίνει κάτι για να υπάρξει μι ισορροπία την επέομνη χρονιά αν και αυτό είναι δύσκολο οργανωτικά γιατί εξαρτάται από το επίπεδο των ομάδων.
Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια σε παίκτες και ομάδες αλλά στην διοργανώτρια αρχή και πάντα να βλέπει πιο ψηλά.

Πρωταθλητής ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Νέος πρωταθλητής ο ΑΣΤΕΡΑΣ  που νίκησε στην παράταση 75-83  και πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε  την προηγούμενη χρονιά την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που τα είχε όλα από τις δύο καλύτερες ομάδες των δύο ομίλων ένταση ανατροπές και παράταση η μπίλια έκατσε  στον ΑΣΤΕΡΑ .
Είναι φέτος η χρονιά του όπως είπε και ο καλός φίλος Στέλιος Σαρόγλου αλλά και προσωπική δικαίωση του νέου της προπονητή Λεωνίδα Μαγιάνη . Είναι μια δικαίωση της αλλαγής πλεύσης που έγινε στην ομάδα και φάνηκε ότι απέδωσε πολλούς καρπούς.
 Άνοδο στην Γ΄Εθνική πρωταθλήτρια εφήβων . Είναι και μια δικαίωση επίσης των προσπαθειών των παικτών της ομάδας.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια  σε όλους.






ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ σε εξέλιξη Δραματική εξέλιξη παράταση Νίκη του ΑΣΤΕΡΑ

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με δύο ομάδες που δικαιώνουν τον τίτλο του φαβορί  ,στο πρώτο ημίχρονο  βρίσκει μπροστά την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ  με  43-34 που φαίνεται να έχει πιο πολλές επιθετικές λύσεις  από τον ΑΣΤΕΡΑ.
Στο τρίτο δεκάλεπτο βλέπουμε έναν άλλο ΑΣΤΕΡΑ  .Κατάφερε να μειώσει και να περάσει μπροστά και με την λήξη του δεκαλέπτου τον βρίσκει να έχει χτίσει μια διαφορά 10 πόντων.
50-60  το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου . Βίοι αντίθετοι για τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ που είχε το χειρότερό του δεκάλεπτο και τον βάζει στα δύσκολα στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο.
 τρία λεπτά πριν το τέλο;   56-62     με τις δύο ομάδες  νευρικές και άστοχες. Στο  03,51  το σκορ είναι   58-62
Λιγότερο από ένα λεπτό και 10  δεύτερα  και είναι μπροστά ο ΑΣΤΕΡΑΣ  με 62-67. Στα τελευταία  τρία λεπτά σημειώθηκαν  4εις πόντοι για τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ  και  πέντε  για τον ΑΣΤΕΡΑ που δείχνει την πίεση που περνάν οι παίκτες.
65-67 00, 12,08 Τάιμ  ο ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
Λάθος  στην επαναφορά για τον ΑΣΤΕΡΑ  του έμεινε η μπαλα και μένουν 00,11  για τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ .
ΠΑΡΑΤΑΣΗ   Ισοφάρισε ο ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ  67-67

75-83  Νικητής  και πρωταθλητής  ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Τρίτος ο ΑΡΙΩΝΑΣ κέρδισε τη ΘΥΕΛΛΑ 53-46

53-46 Το τελικό σκορ ...
Αν ένα παιχνίδι κρινόταν από ένα μόνο δεκάλεπτο θα έλεγα ότι στο πρώτο νικήτρια ήταν η ΘΥΕΛΛΑ 13-16 το σκορ δεκαλέπτου.
Αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο σίγουρα νικητής θα ήταν ο ΑΡΙΩΝΑΣ που έφτασε κάποια στιγμή το επιμέρους σκορ σε 20-1  5  λεπτά πριν τη λήξη του. Τελικό σκορ δεκαλέπτου και ημιχρόνου  33-23.
Αυτό το δεκάλεπτο ήταν που έκρινε και το παιχνίδι. Ο ΑΡΙΩΝΑΣ μετά το κακό ξεκίνημα πήρε κεφάλι και απλά προσπάθησε και τα κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά ακόμη και όταν η ΘΥΕΛΛΑ μείωνε στο καλάθι  4α λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου 37-35  τελικό σκορ δεκαλέπτου  43-38.
Στο ίδιο σκηνικό το παιχνίδι με κάπως καλύτερο τον ΑΡΙΩΝΑ που κατάφερε κάποια στιγμή να ξεκολλήσει τη διαφορά υπέρ του σε πέντε πόντους και να τελειώσει το παιχνίδι ανεβάζοντας τη διαφορά  στους επτά. Σύμφωνα με τις γνώμες των θεατών ήταν ένα καλό και πολύ δυνατό παιχνίδι με τον ΑΡΙΩΝΑ να κερδίζει γιατί ήταν ένα κλικ καλύτερος συνολικά σε διάρκεια από την ΘΥΕΛΛΑ που έμοιαζε κουρασμένη από την χθεσινή υπερπροσπάθεια με τον ΑΣΤΕΡΑ.
Τρίτος ο ΑΡΙΩΝΑΣ που ξαναλέω χτίζει την ομάδα  για την επόμενη χρονιά με πολύ δυνατά τεστ που πέρασε και έδειξε πως έχει το μέταλλο στα δύσκολα.
Εξαιρετική χρονιά και για την ΘΥΕΛΛΑ που τερμάτισε στην τέταρτη θέση θέση που δεν περίμενε κανένας πως θα κατακτήσει. Τώρα μένει να διοργανώσουν το μεγάλο τσιμπούσι γιατί αυτοί ξέρουν από γλέντια.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την διοργάνωση και μόνο η ύπαρξη διαιτητών υψηλού επιπέδου δίνει άλλο αέρα  στον θεσμό και λέω θεσμό γιατί θα ήταν απερισκεψία να μην γίνει θεσμός. Μόνη ένσταση το γήπεδο γιατί χρειάζεται και ο ανάλογος χώρος ...