Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Δεν τα κατάφερε τελικά στον αγώνα μπαράζ ο ΟΡΦΕΑΣ να κερδίσει το κολέγιο Ανατόλια  και να πάρει το εισητήριο για την Β΄Εθνική κατηγορία.
Έχασε με 59-58 00,08΄΄ πριν τη λήξη.
Στο σημείο αυτό η ομάδα του Ανατόλια είχε πάρει τάιμ άουτ με το σκορ να είναι 57-58 υπέρ του ΟΡΦΕΑ  και κατάφερε να πετύχει το κρίσιμο καλάθι και να πάρει νίκη και πρόκριση.
Στεναχωρημένοι για την εξέλιξη οι παίκτες του ΟΡΦΕΑ που περιμένουν μήπως και κάποια ομάδα παραιτηθεί από την Β΄  κατηγορία και πάρουν την θέση της.
  Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το μπάσκετ της περιοχής μας αλλά πιστεύω ότι ο ΟΡΦΕΑΣ έχει την ανάλογη υποδομή να σταθεί και να διεκδικήσει το παραπάνω τη νέα χρονιά.
         

All-star 2012

Λίγο οι εκλογές λίγο οι εξετάσεις ακόμη περισσότερο η δυσκολία να μαζευτούν γρήγορα τα αναγκαία χρήματα και αναγκαστικά παίρνει μετάθεση  η ημερομηνία διεξαγωγής του.
Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά ξέρω ότι πρέπει να γίνει όπως πρέπει να γίνει με οποιοδήποτε τίμημα. Θα μπορούσα να περιορίσω στο ελάχιστο τα όποια έξοδα και να γίνει μια υποτυπώδης μάζωξη αλλά τι νόημα θα είχε και πιο θα ήταν τελικά το αποτέλεσμα και το κέρδος.
Πιστεύω κανένα και γι αυτό το λόγο προτίμησα να πάρει χρονική μετάθεση για τα μέσα Σεπτεμβρίου λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Αυτό θα γίνει μόνο για την χρονιά που διανύουμε .
Ελπίζω να πάνε όλα καλά  και συγνώμη που τόσο καιρό δεν ανακοίνωσα τίποτα .
Ελπίζω στην κατανόησή όλων.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΤΡΑΧΟΙ-ΦΕΞ

Πρίγκηπας ήταν οι ΒΑΤΡΑΧΟΙ που κέριδσαν την ΦΕΞ στο νήμα μετά από τρεις !!!!παρατάσεις.
Όχι μία παρακαλώ αλλά τρεις οι παρατάσεις μέχρι που άρχισε ο γνωστός Αγάπιος να διαμαρτύρεται  για την ώρα.
Αυτή τη φορά η ΦΕΞ με την προσθήκη του Κεμανετζή ήταν διαφορετική ομάδα. Μπορεί στην άλλη ομάδα να ήταν ο προπονητής του Αρίωνα Αρβανιτίδης αλλά ένας βάτραχος κάνει την διαφορά????????
  Μέχρι και το 5ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου δεν μπορούσε γιατί η ΦΕΞ ήταν καλύτεροι και μάλιστα δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων και όλα έδειχναν πως οι απαράδεκτοι μάλλον την τελευταία αγωνιστική θα έπαιρναν την κούπα. 
Είχε άλλα σχε΄δια ο Βαγγέλης και οι Βάτραχοι που κατάφεραν να μηδενίσουν την διαφορά και να πάρουν το παιχνίδι  μετά από 3 παρατάσεις.
Πολύ καλό το παιχνίδι σε σχέση με ότι έχω δει. Τώρα για την κούπα θα διαγωνιστούν οι Απαράδεκτοι και οι Βάτραχοι.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΝΤΕΟ
http://youtu.be/fm2ZNqOsmcsΤην Κυριακή οι Βάτραχοι κέρδισαν τον Χ.Ο.Ξ με 39-32 και τώρα όλα θα
 κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Την Κυριακή 20/5/12 στην Καβάλα έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Καβάλας και ΑΕΚομοτηνής.

Οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων έπαιξαν και διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα

Έγινε όμορφος αγώνας σε ωραίο κλίμα υγιούς συναγωνισμού.  

Για την ιστορία το αποτέλεσμα ήταν 49-75.

 
coachnick86.blogspot.com (Νίκος Παπαδόπουλος)