Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΑ Ο Α.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Μια πολύ καλή κίνηση για την ομάδα της ΣΑΝΤΑ η οποία πήρε στο προπονητικό της δυναμικό τον
Ανδρέα  Δημητριάδη .Μεγάλη προσπάθεια από την "Επιτροπή Μπάσκετ Αγ. Βαρβάρας" και λίγοι ξέρουν πως πίσω από αυτό το τίτλο είναι ένας δύο άνθρωποι  που τρέχουν πολύ.
Καλή αφετηρία και για τον Α.Δ  γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει αυτό που ξέρει αλλά και να γευτεί πρωταθλήματα απαιτητικά Εθνικών κατηγοριών.
Διαβάστε  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ  .http://kavala-sports.gr

TO ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...................


 Τελείωσε και αυτή η αγωνιστική υποχρέωση  για τον Κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
Μέσα σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια  χωρίς τη χρήση πολλών τάιμ άουτ πήρε άλλη μια νίκη προσωπική αυτή τη φορά.
Ήταν έντονο το μπασκετικό κλίμα και θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.
ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΊΑ  στον ΚΩΣΤΑ  και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.















Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΠΑΙΚΤΕΣ

Ήθελα φέτος τις ευχές να τις στείλουν παίκτες και προπονητές.
Αρκετοί φίλοι απάντησαν οπότε οι ευχές τους έχουν ήδη αναρτηθεί.
Στην πορεία όσοι θέλουν να στείλουν τις δικές τους ευχές μπορούνε στο email  dimcrop@rocketmail.com

 ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΛΙΩΤΗΣ
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Εύχομαι το 2015 να φέρει σε όλους ό,τι δεν έφερε η προηγούμενη χρονιά!!!Τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος,για υγεία ,ευτυχία και δημιουργικότητα!!!Ειδικά για τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα της καρδιάς μας, εύχομαι να είναι υγιή και να απολαύσουν επιτυχίες τόσο στον αθλητισμό ,όσο και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους!!!
                                                               
ΜΑΡΙΟΣ ΞΑΝΘΙΔΗΣ
Χρόνια πολλά , γεμάτα υγεία και ευτυχία για το 2015. Εύχομαι η επίσημη αγαπημένη εθνική μας ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της. Πάντα επιτυχίες στις ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.




ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΗΠΟΥΡΟΣ  ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ
  • Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες εύχομαι για τα  Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.Θα ηθελα να ευχηθω σε όσους υπηρετούν το αθλημα που αγαπάμε μικρους και μεγάλους υγεία πανω απο ολα και μακρυα απο τραυματισμους.Τελος στους κολλητους μου Κουτσογιάννη-Στεφανίδη-Δενδρινο εύχομαι να σώσουν την Ασπίδα στην Β εθνικη εχοντας μια δευτερη επιτυχημενη χρονιά!!!

      







ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΘΗΡΕΣ

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ 2014 ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ - ΑΘΛΗΤΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ) - ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.


ΘΕΡΜΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΡΙΩΝΑΣ

Καλή χρονια σε όλους με υγεία και ιδιαίτερα σε αυτούς με ρίξη αχίλλειου. Εύχομαι οι ομάδες της Ξανθης να πάνε ακόμη πιο ψηλά .




ΣΤΕΦΑΝΟΣ   ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ  

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Χρόνια Πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!!!
Εύχομαι στο διαχειριστή του Xanthibasket, τους επισκέπτες του και σε όλους τους συνανθρώπους μας υγεία, θεία φώτιση και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Είθε ο καινούργιος χρόνος να διαγράψει τα προβλήματα και τις δυσκολίες του προηγούμενου και να ανατείλει την αισιοδοξία, τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον!
Επιπλέον, σε όσους ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα (παράγοντες, προπονητές, αθλητές), τους εύχομαι να μη στερέψει ποτέ η διάθεσή τους για δουλειά, για να γεύονται επιτυχίες και να προάγουν το άθλημα της καρδιάς μας!
Καλή Χρονιά!!!



Nedim Kara Ahmet

Γυναίκεια ομάδα  ΑΣΠΙΔΑΣ
Εύχομαι χρόνια πολλά καλή χρονιά  πρώτα απ όλα με υγεία , ευτυχία και αγάπη  σε όλους τους ανθρώπους  . Επιτυχίες και καλά αποτελέσματα σε όλες της αθλήτριες , αθλητές , προπονητές , παράγοντες , αθλητικούς συλλόγους ,αθλητικογράφους  και σε  όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να υλοποιήσουν  τους στόχους και τα όνειρά  τους κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο .  Ο αθλητισμός να μας ενώσει ακόμα περισσότερο και όχι να μας απομακρύνει . 

ΝΕΟΚΛΗΣ  ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ   ΓΑΣ

Καλή χρονιά στις ομάδες μας. Εύχομαι στις αντρικές μας ομάδες να τα καταφέρουν στο δύσκολο έργο που έχουν να παραμείνουν στην κατηγορία και στις μικρές μας ομάδες να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τους μικρούς μας αθλητές ώστε να στελεχώσουν τις αντρικές ομάδες. Έχουμε ανάγκη από καινούργιους ντόπιους παίκτες. Μακάρι να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδά μας στο μπάσκετ.


Τέλος τις ευχές του στέλνει ο Σ.Δ.ΘΡΑΚΗΣ  αλλά για καθαρά τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να αναρτηθεί το πρώτυπο. Συγνώμη  Δ.Χ 

ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΟΛΑ  ΝΑ ΠΑΝΕ   ........(ΑΡΙΣΤΕΡΑ)