Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Παιδικό 03/04-12-11


Ασπίδα ΑΠΣ -Ηρακλής 46-52
ΑΕΚ-Χρυσούπολη        93-65
 ΑΙΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ.        28-86


Λίγο έλλειψε να κάνει την έκπληξη η Ασπίδα ΑΠΣ με τον Ηρακλή Καβ.
Στο 04,24 είχε καταφέρει να εξαλείψει την διαφορά και να προηγηθεί με 42-40.
Αλλά φαίνεται πως δεν το πίστευάν οι ίδιοι και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.
Μετά το σοκ ο κακός σήμερα Ηρακλής (πολλά λάθη -άστοχες τελικές κλπ) βρήκε την δύναμη να πάρει κεφάλι στο σκορ και να κερδίσει τελικά με 46-52.
Μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ο φιλιξενούμενος παρότι ήταν κακός έλεγχε τον ρυθμό και το σκορ.
Από το σημείο αυτό και έπειτα οι μικροί(Ασπίδα) εκμεταλεύθηκαν τα πολλά λάθη του Ηρακλή και ροκάνιζαν την διαφορά. 48΄΄  πριν τη λήξη ισοφάρισαν σε 36-36 .τέταρτο δεκάλεπτο.
Τέταρτο  δεκάλεπτο όπου υπήρχε ισορροπία σε γενικά πλαίσια με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν περισσότερα από την άλλη λάθη.
Παρόλα αυτά το σκορ άλλαζε συνεχώς και η προσπάθεια των παικτών για νίκη ήταν στο φόρτε της. Εδώ ήταν και το κρίσιμο σημείο γιατί η πίεση έπεσε πολύ βαριά για την Ασπίδα. Δεν το πίστεψε αρκετά σε αντίθεση με τον Ηρακλή που στο πιο κρίσιμο σημείο έδειξε πιο έμπειρη ομάδα.

Και το κερασάκι ήταν τα τελευταία λέπτα όπου ξεχάσαμε το αρκετό κρύο.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια στον Π.Πεχλιβανίδη που είδε επιτέλους να γίνονται πράξη οι προσπάθειές του από τους παίκτες του.
Δεν έμεινε και δικαιολογημένα ικανοποιημένος  ο προπονητής του Ηρακλή Τερζής από την απόδοση των παικτών του.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σαλικίδη- Κολοκυθά .

Απόσπασμα από το παιχνίδι.
(Μικρό κομμάτι από το δεύτερο δεκάλεπτο και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού)
http://www.youtube.com/watch?v=LxqZobk27SA

ΑΕΚ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ.93-65

Παιχνίδι με δύο όψεις.
Η μία με την Χρυσούπολη να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 25 να έχει επιβάλει τον ρυθμό της .Πίστεψαν πολύ στην νίκη οι παίκτες της και μπλόκαραν στην κυριολεψία τους αντιπάλους.
Η εικόνα της άλλης πλευράς δεν είναι η καλύτερη μιας και κάνει πολλά λάθη δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και προσπαθεί με κόπο να παραμείνει στο παιχνίδι. Είναι και η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά και να δικεδικήσουν μία από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις.
Χρυσούπολη
Μετά να αλλάζει πλήρως η εικόνα μετά τις αποβολές με 5 φάουλ τεχνικές ποινές των Ευστρατίου -Βαρυτιμίδη της Χρυσούπολης.
Η εφαρμογή των αυστηρών κανονισμών και τα επιπόλαια λάθη τους σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ Μ.Δαφτσή ήταν καθοριστικά για την μετέπειτα εξέλιξη του παιχνιδιού.
Πολύ αυστηρά τα κρίνει η άλλη πλευρά (Χρυσούπολη).
Από το σημείο αυτό και μετά παίρνει τον έλεγχο η ΑΕΚ με τους Τσιρώζη-Ντοσίδη-Λαφτσή να είναι οι κορυφαίοι.
Σχολιασμός από την πλευρά του γηπεδούχου ΑΕΚ.
http://coachnick86.blogspot.com/2011/12/blog-post_03.html

4ος Όμιλος
Διαβάστε για το παιχνίδι του ΓΑΣ με τον Σπάρτακο
http://coachtakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_4492.html

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ:81-64

Ολυμπιάδα.
Την μεγάλη ανατροπή έκανε η Ολυμπιάδα κερδίζοντας το ντέρμπι με τον Εθνικό και έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στον όμιλο.81-64 το τελικό σκορ .Κυριάρχησε στα πρώτα δύο δεκάλεπτα δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας 16 πόντων 43-27 .Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να μην τη χάσει και να κερδίζει τελικά το μεγάλο φαβορί του ομίλου.
Τώρα θα πρέπει να τρέξει για να καλύψει διαφορές η ομάδα του Μ.Ξανθίδη εάν θέλει να δώσει το παρόν για μια άλλη φορά στην Β΄ φάση.

Η γνώμη για το παιχνίδι του προπονητή του Εθνικού Στέλλιου Τελούδη.
Συγχαρητηρια στην Ολυμπιαδα και στον coach Μ.Ξανθιδη για την δικαιη νικη.Η ομαδα μου δεν μπηκε δυνατα στο παιχνιδι οπως θα ηθελα αλλα "κρατησε επιθετικα" στο πρωτο δεκαλεπτο,κλεινοντας με 20-14 υπερ της αντιπαλου ομαδας.Η δευτερη περιοδος ηταν καταστροφικη για εμας..με κακες επιλογες στην επιθεση,αβιαστα λαθη(οπου δωσαμε πολλα ευκολα καλαθια) και κακες επιστροφες στην αμυνα,43-27.Στο 3ο και 4ο δεκαλεπτο ισορροπησαμε το παιχνιδι αλλα δεν μπορεσαμε τιποτα παραπανω.Θελω να δωσω συγχαρητηρια στους παικτες μου για τη προσπαθεια στο 2ο ημιχρονο.Τωρα τα "κεφαλια μεσα" οχι απο απογοητευση αλλα για σκληρη δουλεια και πιστη στην ομαδα και τους παικτες μου!



ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ(Ξανθιδης):Δαρδαμπουνης,Πιτρης 12,Γρηγοραινας 9,Μαλκιδης 1,Γεωργακουδης 7,Αραμπατζης 40,Καραβασιλης,Καραγιαννης 6,Γιαξιδης,Γεμουσακακης,Χατζηνικολαου,Πεταλωτης 6.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Τελουδης):Δεληδημος 20,Θυμιανιδης 24,Καπουλας 2,Γιτσουδης 4,Κοκωνης 2,Τζιμοτουδης 4,Καλαϊτζιδης,Τζιερτζης,Δευτεραιος,Κουρτιδης 8,Σταμπουλιδης,Πεχλιβανιδης.
  ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
20-14,23-13,15-15,23-22


Απότελέσματα Α΄ Ανδρών.03-12-11

1ος Όμιλος
Αγ.Βαρβάρα-Πανσερ/κος 79-39!!!!!!!
Ρούπελ-Μακεδόνες          63-47
Είναι το φαβορί και το έδειξε .Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είχε πάρα πολλές ελλείψεις.
Χωρίς άλλα σχόλια για το παιχνίδι της ΑΓ.Βαρβάρας.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας των Σερρών.
Πήρε φόρα και δεν σταματά το Ρούπελ. Θέλει την δεύτερη θέση και το δείχνει. Μπορεί να είναι εύκολος ο αντίπαλος αλλά δεν μειώνει σε τίποτα την αγωνιστική άνοδο του Ρούπελ.

2ος Όμιλος
Φιλία-Εθνικός      43-61
Αρίωνας-Θύελλα 71-52

Ολυμπιάδα -ΑΕΚ  94-87  (20-22,23-22,14-19,37-24)
  Καθαρή νίκη για την Ολυμπιάδα εντός έδρας με την ΑΕΚ.
Το κατά πόσο ήταν καθαρή αφορά το δεύτερο μισό του τέταρτου δεκάλεπτου γιατί μέχρι και το 35 
η ΑΕΚ ήταν μπροστά με 10 πόντους.
Ημίχρονο 43-44.
Πολλά παράπονα από  την ΑΕΚ για τα σφυρίγματα κυρίως του Σακελαρίδη με τον οποίο είχαν θέμα από το παιχνίδι με τον Εθνικό.  (43 βολές κατά 19 υπέρ 31 κατά φάουλ 18 υπέρ).
Το σχόλιο από την μεριά της ΑΕΚ:http://coachnick86.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html

ΦΙΛΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Σχολιασμός του παιχνιδιού από την πλευρά του Εθνικού.

"Πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Ορεστιάδας με ευτυχώς λίγους να φεύγουν από τα φίλαθλα πλαίσια. Τόσο ο Εθνικός , όσο και η Φιλία παρατάχθηκαν με σημαντικές απώλειες. Από τους γηπεδούχους απουσίαζαν οι 2 βασικοί ψηλοί και από τους φιλοξενούμενος ο Στέλιος Τελούδης, ο κινητήριος μοχλός σε άμυνα και επίθεση δηλαδή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός δεν άφησε στη Φιλία κανένα περιθώριο παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, άλλωστε δέχθηκε σε 20 λεπτά μόλις 12 πόντους( 5 δίποντα και 2 βολές!)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ξεκούρασε αρκετούς παίχτες και η Φιλία άδραξε την ευκαιρία  χωρίς όμως να κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά. Αντιθέτως στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά κάποια στιγμή άγγιξε τη μέγιστη τιμή της 30 πόντους (31-61).

Σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι και με δεδομένη την απουσία του Τελούδη ο Εθνικός έδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένος για να κερδίζει, χάρη στην πολύτιμη συμβολή όλων των παιχτών που είναι πάντοτε έτοιμοι να προσφέρουν για την ομάδα και κυρίως χάρη στον καταπληκτικό προπονητή του τον Κανδύλη Γ. που διαχειρίζεται με περισσή μαεστρία το υλικό που έχει."
Δεκάλεπτα:06-14, 06-19, 17-17, 14-11

Συνθέσεις:
ΦΙΛΙΑ Ορεστιάδας: Παπαδόπουλος Ν., ΜΑυρίδης Δ., Ευαγγέλου Δ.(3π), Χριστόδουλος Χ. (8π.), Δραγόζης Η., Παλάκης Γ.(2π), Ξανθης Χ.(6π), Χερκελτζής Β., Μπερτσιμας Ν.(10π), Καρακασίδης Κ.(7π), Καμπακίδης Ο.(3π), Καραφυλλίδης Χ(3π)
Προπονητής : Ουζουνίδης Γ.

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης: Νικολαΐδης Ν.(2π), Αραμιάν Χ.(3π), Χονδρόπουλος Στ.(17π), Ταλιαντζής Γρ., Ξένος Ε.(12π), Αγγελωνίτης Θ., Δουρδούλης Γ.(10π),Παπαγεωργίου Γ., Δελχανίδης Σπ.(9π), Καραπαναγιώτης Γ.(8π)
Προπονητής :Κανδύλης Γιώργος

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ.
Αν κάποιος έβλεπε μόνο το πρώτο πεντάλεπτο και έφευγε θα πίστευε ότι θα έχανε ο Αρίωνας με μεγάλη διαφορά. Πρώτο καλάθι στο 5ο λεπτό.2-6 .Δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να πάρει μια εκ των τριών θέσεων για την επόμενη φάση. Πιο πολύ σε παρωδία μπάσκετ έμοιαζε.
Από την άλλη μεριά η Θύελλα ήρθε κυριολεκτικά μισή. Επιστράτευσε ότι μπορούσε για να παίξει.
Το καλό ήταν ότι οι δύο μικροί πήραν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τα πήγαν εξαιρετικά.
ΜΆΧΗ Νο 15
Από το 5ο λεπτό αλλάζει η εικόνα .
Ο Αρίωνας παίρνει μπροστά και παίζοντας καλό μπάσκετ καταφέρνει να κλείσει την ψαλίδα και να περνάει μπροστά.
Από τις λίγες φορές που είχε μεν κίνηση αλλά είχε και αποτέλεσμα.


Μαρουλάκης
Από την στιγμή που η κούραση κατέβαλε την Θύελλα λόγω ελαχίστων επιλογών το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.Για μια ακόμη φορά κορυφαίος ο Θεοδόσης Μπακιρτζής που έκανε και την δουλειά του απόντα Μαρουλάκη.
Καλός χωρίς περιττές ενέργειες όπως συνηθίζει ο Κ.Καψάλης.
ΘΥΕΛΛΑ






Για την Θύελλα που φέτος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή τους. Αλλά και στον ηρωικό φίλαθλο Καραμπεάζη!!!!!!
Από τα συν του παιχνιδιού και η καταπληκτική ζέστη που είχε (χαμαμ) σε αντίθεση με το "Φ.Α".
Τι μπάρμπα στην Κορώνη έχουν εκεί στον Αρίωνα??????


Η δουλειά που κάνει ο Β.Αρβανιτίδης δικαιώνεται καθημερινά. Μετά το παιχνίδι είχε προπονηση η εφηβική του ομάδα για το σημερινό παιχνίδι με την Ασπίδα στις 6,00μμ.

Τέλος για τον πρώτο γύρο με την Αγ.Βαρβάρα να είναι πρώτη στον πρώτο όμιλο με 10 βαθμούς.
Ακολουθούν
Ρούπελ-Χρυσούπολη-Πανσερ/κός με 6
και Κρηνίδες  με 4.
2ος Όμιλος πρώτος ο Εθνικός 10
Ακολουθούν
Ολυμπιάδα 8
,ΑΕΚ7,
ΑΡΙΩΝ7,
ΦΙΛΙΑ6,
ΘΥΕΛΛΑ5
Συνέχεια με την πρώτη αγωνιστική Β΄γύρος στις 10-12-11

Πίνακας αποτελεσμάτων :http://xanthibasket.blogspot.com/2011/11/blog-post_5470.html


1500

Αυτό που γίνεται είναι μοναδικό.
Σε τοπικό blog που ασχολείται με το μπάσκετ το σύνολο των επισκέψεων ανα μέρα να ξεπερνά τους 1500 αναγνώστες είναι περίπτωση.
Μέσα σε ένα μήνα 56,000 επισκέψεις!!!!!!!!!!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ τίποτα άλλο...............................................

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

8-1

Εάν ήσασταν νεοεκλεγμένος και στην πρώτη απόφαση που θα κατεβάζετε την οποία μάλιστα θα είχατε συζητήσει με τους άμεσα ενδιαφερόμενους βλέπατε να μην περνάει από κάποιο Δ.Σ στο οποίο εσείς θα είστε η κεφαλή του τι θα κάνατε???
         Δεν είναι ακαδημαϊκή η ερώτηση αντίθετα μάλιστα δείχνει την πολύ περίεργη κατάσταση που επικρατεί και μας αφορά όλους.
Είναι γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει στις σχέσεις μεταξύ διαιτητών (σύνδεσμος Θράκης ) και του υπεύθυνου  για τους ορισμούς κο Γκορτζιλίδη.
Ποιος έχει δίκιο και γιατί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Σημασία έχει πως με την υπάρχουσα κατάσταση δεν τσουλούσε το πράγμα.
Από τις πρώτες πρωτοβουλίες-ενέργειες του νέου προέδρου της ΕκασαμαΘ κο Νικολόπουλου (και προς τιμή του και σαν xanthibasket  είμαι δίπλα σε τέτοιες κινήσεις) ήταν να βρει μια φόρμουλα για να λυθεί το πρόβλημα.
Κάλεσε τους προέδρους των συνδέσμων για μια συζήτηση.Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις μετά από κουβέντα  τις οποίες αποφάσεις θα έφερνε ως πρόεδρος στο Δ.Σ για επικύρωση.
                  Λογικά η σκέψη πηγαίνει πως από την την στιγμή που πήρε την πρωτοβουλία  και πόσο μάλλον να καταλήξει σε αποφάσεις θα είχε την κοινή γραμμή των υπολοίπων μελών του ΔΣ.
                Έλα όμως που όλα δείχνουν να δικαιώνομαι στην άποψη πως τελικά ο ρόλος του προέδρου του δόθηκε για να βγούνε από την δύσκολη κατάσταση αυτοί που είναι υπεύθυνοι???

Η λογική και η σκέψη ήταν
" Ας προσπαθήσει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά που δεν θα κάνει τίποτα θα εκτεθεί και μετά θα τον εγκαλέσουμε και θα δείξουμε έτσι σε όλους πως εμείς είμαστε αυτοί που λύνουν προβλήματα και όχι άλλοι!!!!!!!!!"
Αυτό πίστευα τόσο καιρό το δήλωσα και συνεχίζω να το πιστεύω.

Εδώ μια διευκρίνηση. Η όποια κριτική δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο πχ  Νικολόπουλο τον Χαραλαμπίδη-Βεζυρτζή κλπ . Η ιδιότητα που έχουν ως εκπρόσωποι είναι αυτή που δέχεται τα βέλη .
Είναι θέση ευθύνης την διεκδίκησαν άρα δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να μένουν έτσι χωρίς κριτική.
Αυτό μετράει και το τι είναι στην προσωπική τους ζωή μεγιά τους με χαρά τους.
Αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όταν πήραν την απόφαση να πάρουν θέσεις ευθύνης.Αν νομίζουν κάτι άλλο κακό του κεφαλιού τους.
Γελοιότητες του τύπου δεν σ΄αφήσω να τραβήξεις το παιχνίδι ή εγώ κάνω κουμάντο και άλλα τέτοια αλλού.
Δεν είναι τσιφλίκι τους.
Χρειάζεται λέει άδεια από την γηπεδούχο ομάδα για να έχει στιγμιότυπα.
Το ξέρω αλλά δεν ξέρουν πως όλοι έχουν δικαίωμα να τραβήξουν βίντεο παιχνιδιού ως γονείς πόσο μάλλον όταν πληρώνουν για να υπάρχουν ομάδες και εδώ είναι το παράλογο που δίνει τόσα δικαιώματα σε κάποιους να κάνουν ότι θέλουν την στιγμή που πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Δεν μπορώ δηλαδή να τραβήξω την όποια εκδήλωση του φροντιστηρίου που πληρώνω????
Δεν μπορώ να τραβήξω το παιχνίδι που παίζει το παιδί το δικό μου του φίλου μου που πληρώνει για να υπάρχουν όλοι αυτοί που το παίζουν παράγοντες????
Αυτό είναι μια ακόμη ανωμαλία από τις πολλές που υπάρχουν.
                Έτσι λοιπόν για να γυρίσω πήγε ο πρόεδρος την απόφαση -συμφωνία με τους συνδέσμους στο ΔΣ.
Και λογικά θα έπρεπε να περάσει.
Τι διάολο  πρόταση του προέδρου είναι και στο κάτω κάτω έλυνε και ένα πρόβλημα.
Αλλά η πράξη έδειξε 8-1  και αν μη τι άλλο είναι αμφισβήτηση ξεκάθαρη αυτό το αποτέλεσμα.
"Κάτσε καλά που θέλεις να αλλάξεις παγιωμένες καταστάσεις"
Οι φήμες κάνουν λόγο για πολλές άλλες επιπλήξεις........
Εεεεεεε είπατε τίποτα ?????
Τελικά άλλαξε τίποτα ?????
Είναι καθώς φαίνεται πολύ δύσκολο να ξεκολλήσουν από τις καρέκλες τους κάποιοι.
Σηκώνονται και μαζί τους σηκώνεται και η καρέκλα .......... 

Θαύμα θαύμα μεταμόρφωση........................................................
Να ένας καλός τρόπος να βγουν χρήματα.
Η Αγία -τιμία Ζώνη έκανε τουρ στην Ρωσία και έβγαλε πολλά χρήματα.
Μια έκθεση του "ιδιαίτερου"  αυτού φαινομένου  θα αποφέρει πολλά έσοδα............









Κάποτε ο Κ.Καραμανλής (αυθεντικός) είχε  δηλώσει μετά την δολοφονία του Γ.Λαμπράκη
"Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο".
Η ερώτηση τώρα  είναι ποιος είναι πρόεδρος στην Ένωση ?
Και αν είναι αυτός που λένε τα χαρτιά έχει ρόλο και εξουσία?



Περιμένουν τον μήνα Μαη για να κάνουν την κινησή τους....(ίσως πιο νωρίς ποιός ξέρει να μας το πει).





Τώρα τι θα έκανα στην θέση του????
Θα τους έκραζαν και θα τα τίναζα όλα στον αέρα..........Για την τιμή των όπλων .....για  να τους ξεμπροστιάσω...
Ή  αν ήθελα να παίξω με τα δικά τους όπλα θα δημιουργούσα ένα δικό μου πυρήνα και φυσικά θα δημιουργούσα ερείσματα με ομάδες έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να είμαι εγώ ο δυνατός.
Αν κάποτε καταλάβουν πως η δύναμη πηγάζει από τις ομάδες έχει καλώς τόσο για τις ομάδες όσο και για τους διοικούντες . Αν όχι πολύ γρήγορα θα τους ξεπεράσουν τα γεγονότα.
Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν να κάνουν άλλο παιχνίδι εις βάρος μου.
Δεν είμαι και χαίρομαι ιδιαιτέρως...

Έχουν χάσει την μπάλα και ο μοναδικός φόβος είναι πως στο τέλος θα καταστρέψουν ότι με κόπο έφτιαξαν μέσα στα παρκέ παίκτες και προπονητές.
Η όλη κατάσταση είναι μια ακόμη απόδειξη για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του "κατεστημένου" που τόσο έβριζαν όλοι αλλά φαίνεται πως είναι ,τόσο !!! δυνατό ................
που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.

Έχω μια εντελώς διαφορετική θέση στο κατά πόσο είναι δύσκολο να ανατραπεί.
Και αυτό φάνηκε από τον πανικό που είχαν σε μια απλή εκλογική αντιπαράθεση.
Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι.
Τώρα που τα οικονομικά είναι στο πάτο οι εξελίξεις θα τρέχουν με χίλια.
Και το κακό είναι πως μόνο προβλήματα θα δημιουργούν.
Από αλ......ις εγγράφων και ξέρουν καλά τι εννοώ ..........μέχρι σκέψεις για να κατευθύνουν αυτούς που θέλουν .............. εκεί που θέλουν.
Επικρατεί πανικός γιατί για πρώτη φορά υπάρχει έντονη αμφισβήτηση και αυτό είναι το κέρδος της κίνησης με τις εκλογές.
Ξέρουν πως κάθε στιγμή σε κάθε κίνησή τους υπάρχει έλεγχος υπάρχει συνεχής και αδιάλειπτη παρακολούθηση των ενεργειών τους και δεν έχουν μάθει έτσι .
Είχαν μάθει να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό από οικονομική διαχείριση μέχρι ποιους παίκτες θα προωθήσουν .Δεν έμαθαν στην διαφάνεια και τώρα ζορίζονται.
Ας πρόσεχαν και πιο πολύ όλοι όσοι πείσθηκαν ότι έτσι θα προωθήσουν τα συμφέροντα των ομάδων τους ξεχνώντας μια βασική αρχή που λέει πως: "όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα η φωτιά θα φτάσει και στο δικό σου".
Ξέρω πως με την όλη κριτική μου ίσως πάρω στο λαιμό μου κάποιες ομάδες  (και μάλλον τις πήρα).
Το γνωρίζω και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά χωρίς να σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.
Αν δεν ματώσεις δεν υπάρχουν αλλαγές.

Και αν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η άρρωστη κατάσταση είναι εύκολο να κάνουν δήλωση μετανοίας.
Κάποτε υπήρχε το ιδιώνυμο   τώρα ίσως υπάρχουν άλλοι τρόποι δεν ξέρω?????



Ξέχασα πως θα γίνουν και πάλι τα κλιμάκια δηλαδή  ένα μάζεμα και μετά τίποτα.....
Μόνο και μόνο για να δείξουν ότι μάζεψαν τον κόσμο και κάνουν δουλειά..........
Μας δουλεύουν πατόκορφα.

Όταν δικαιώνεσαι για τις αρνητικές προβλέψεις που έκανες κατά καιρούς δεν σημαίνει και ικανοποίηση. Το αντίθετο μάλιστα γιατί διαφορετικά ποια η διαφορά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γυναικείο ..............

http://www.aspidabc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=549:ginekio-&catid=43:2009-02-11-07-53-29&Itemid=58

Χρέη προπονητή για τον πρόεδρο της Φιλίας  Σόλωνα Μαυρίδη !!!!!!!!!!!!
Πολύ καλή η κίνηση της διοίκησης να πάνε όλοι μαζί στο παχνίδι  της Α1  Ένωση-ΠΑΟ




ΕΦΗΒΙΚΟ 2ος Γύρος 4η αγωνιστική

2ος Ομιλος.

Θα μπορέσει να πάρει την ρεβάνς ο Β.Αρβανιτίδης όπως  υποσχέθηκε????
Αρίωνας εναντίον Ασπίδας την Κυριακή στο "Α.Μ" 6,00μμ.
Πρώτη η Ασπίδα και σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει να είναι .
Στα τοπικά παιχνίδια μετρούν πολλοί παράγοντες και είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις.
Άσε που θα χαρακτηριστώ αμέσως!!!!!!!
Δεύτερο παιχνίδι φωτιά στην Κομοτηνή. ΑΕΚ-ΓΑΣ.
Κέρδισε η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο αλλά ήδη μετράει δύο συνεχείς ήττες.
Θα μπορέσει να κερδίσει ή θα έχουμε μια επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς???
Ανοιχτό και αυτό το παιχνίδι.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το επόμενο παιχνίδι με νίκη της πρώτης στον πρώτο γύρο.
Εθνικός
Και τέλος ο Εθνικός έχει ρεπό 0-20 τον Ηρακλή Καβ.












2ος Όμιλος

Όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού Ένωση -Πανσερ/κός τότε θα έχει ενδιαφέρον ο όμιλος.
Πρόγραμμα.
03/12   ΣΕΡΡΕΣ-ΟΡΦΕΑΣ
04/12   ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΝΩΣΗ
04/12   ΡΟΥΠΕΛ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ



ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄Γύρος

Δεύτερος γύρος για τους ομίλους.
Ξεκινάω ανάποδα από τον 4ο.
Πρώτος ο Εθνικός αήττητος με 6/6 .
2ος ο ΓΑΣ με μια ήττα εντός από τον Εθνικό.
ακολουθούν οι Θύελλα-Ολυμπιαδα -Φιλία-Σπάρτακος.

Την πρωτιά την διεκδικούν οι Εθνικός και ΓΑΣ με  προβάδισμα του πρώτου.
Η δουλειά του Σ,Τελούδη αποδίδει.
Μένει μόνο να κάνει πράξη την αποστολή φωτογραφιών αλλά και αποτελεσμάτων.
Εθνικός
Κάτι που ισχύει για όλους όσους ενδιαφέρονται για την όποια προβολή που μπορεί να γίνει από το xanthibasket.
Αλλαγή ομίλου για τον ΓΑΣ . Μπορεί να είναι δεύτερος αλλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.
Αγωνίζεται σε ένα όμιλο που είναι βατός και παρόλα αυτά έχει ήττα εντός μάλιστα.
Κακή χρονιά για την άλλη ομάδα της Αλεξ. την Ολυμπιάδα.
Δεν πείθει η ομάδα του Μ.Ξανθίδη ότι μπορεί και φέτος να δώσει το παρών στην επόμενη φάση.
Κακή επίσης και για την Θύελλα που όλα δείχνουν ότι δεν βρέθηκαν αντικαταστάτες των Καραμπεάζη Τσοκναρίδη και Σία.Φιλία και Σπάρτακος μαζεύουν αγωνιστικές εμπειρίες.
Ως συνήθως σε μικρές πόλεις για να γίνει το μπαμ θα πρέπει η φουρνιά να σου "κάτσει".
Να υπάρχουν ταυτόχρονα 3-4 καλοί παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.


Επόμενη αγωνιστική.
ΦΙΛΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΓΑΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ



3ος όμιλος.
ΑΣΠΙΔΑ 2001
ΑΡΙΩΝΑΣ
Πρώτη η Ασπίδα 2001 με 6/6 .
Και εδώ έχουν ξεχωρίσει λίγο πολύ οι ομάδες για τις δύο πρώτες θέσεις.
Ασπίδα2001 και Αρίωνας  είναι για την ώρα (αποτελέσματα) οι δυνατές ομάδες.
Την ύστατη προσπάθεια για κάτι καλύτερο στον δεύτερο γύρο θα προσπαθήσει να κάνει η ΑΕΚ.
Η ομάδα του Μ.Δαφτσή θέλει αλλά θα  πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.
Στις αναμετρήσεις με τους πρώτους μετράει δύο ήττες εντός με Ασπίδα και εκτός με Αρίωνα.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα λίγο δύσκολα να καταφέρει την υπέρβαση. Μένει ουσιαστικά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρίωνα αλλά πέρα από την νίκη πρέπει να καλύψει και την διαφορά των τριάντα πόντων!!!!Λιγάκι δύσκολο.
Για τον όμιλο όλα θα κριθούν και πάλι την τελευταία αγωνιστική Αρίωνας -Ασπίδα2001.
Δεν έχει δύσκολα  παιχνίδια η αγωνιστική.

Βαθμολογία ομίλου
ΑΣΠΙΔΑ 2001    12
ΑΡΙΩΝΑΣ           11
ΑΕΚ                     10
ΗΡΑΚΛΗΣ           9
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ  8
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ      7
ΑΙΑΣ                     6

Πρόγραμμα.
04/12   16,00  ΑΙΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ
03/12   16.00  ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
03/12   16.00  ΑΕΚ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
Την Τετάρτη έγινε ένα ακόμη δυνατό φιλικό μεταξύ Αρίωνα και Ασπίδας στο "Φ.Α"



2ος όμιλος.

Πρώτη η Ένωση και το αν θα μείνει μόνη και αήττητη με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση αλώβητη θα κριθεί την Κυριακή.
ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Αστέρας -Ένωση το μεγάλο παιχνίδι του ομίλου.
Νικήτρια η Ένωση στο πρώτο γύρο .
Την Κυριακή θα γνωρίζουμε εάν υπάρχει συνέχεια στην καλή παράδοση των παιδικών ομάδων της Ένωσης ή θα υπάρξει μεταβολή.
Για να μείνει πρώτη η Ένωση θα πρέπει να κερδίσει ή να χάσει με +6 πόντους.
Και ο Αστέρας θα πρέπει να κερδίσει με +6 για να περάσει πρώτος στον όμιλο.
Ουσιαστικά εάν κερδίσει ο Αστέρας θα περάσουν και οι δύο ομάδες με 3 βαθμούς στην επόμενη φάση.
Χάσαν πολύ δρόμο οι Πάνθηρες και θα πρέπει να κερδίσουν τους πρωτοπόρους για να έχουν ελπίδες.
Ακολουθεί η νεανική ομάδα των Τιτάνων.

Βαθμολογία
ΕΝΩΣΗ         12  6-0
ΑΣΤΕΡΑΣ     11  5-1
ΠΑΝΘΗΡΕΣ 10  4-2
ΤΙΤΑΝΕΣ       9    3-3

Πρόγραμμα
04-12   20.00 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΝΩΣΗ
03/12   16.00 ΕΛΕΥΘ/ΛΗ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
03/12   18.00 ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΚΡΗΝΙΔΕΣ

Για τον πρώτο όμιλο πληροφορίες στο  http://serresbasket.blogspot.com/


Α΄ & Β' Ανδρών σχολιασμός αγωνιστικής

Μια πληροφορία τελευταίας στιγμής.
Στην συνάντηση που είχαν οι σύνδεσμοι διαιτητών με τον νέο πρόεδρο της Ένωσης κο Νικολόπουλο ακούσθηκε πως ο Γκορτζιλίδης "τέλος".
Ήταν μια απόφαση πρόταση που θα έλυνε πολλά προβλήματα.
Μόνο που σχεδίαζαν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί στην συνεδρίαση του ΔΣ η απόφαση ήταν διαφορετική με ψήφους 8-1 (η ψήφος του προέδρου) απορρίφθηκε.......
Και τώρα μπαίνει θέμα αμφισβήτησης του προέδρου και των όποιων πρωτοβουλιών του????
Κατάφερε και μάζεψε όλους τους συνδέσμους για να πάρουν μια απόφαση που ίσως έλυνε προβλήματα και βρήκε μπροστά του τείχος. Και αυτό το τείχος είναι εκείνο ίσως που άφησε για λίγο την εξουσία τύποις  δίνοντας περίοδο χάριτος και όχι μόνο και ίσως για να δείξουν πως είναι οι μοναδικοί παρέδωσαν τύποις λέω για λίγο την καρέκλα σε μια περίοδο όπου κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί (όπου χρειάζονται χρήματα) με αποτέλεσμα να φανεί αδυναμία διοίκησης......
Πονηρές σκέψεις σε πονηρές εποχές.
Η πρόταση είναι να καταλάβουν όλοι πως αυτά τα παιχνίδια εξουσίας δεν αγγίζουν την ουσία είναι παιχνίδια μεταξύ τους και κανένας δεν δίνει σημασία .Είναι τόσα πολλά τα ζόρια που περνούν οι ομάδες που δεν δίνουν δεκάρα.
Παιδιά που μαλώνουν για τα κουβαδάκια τους μοιάζουν.


Καιρός για συμμαχίες !!!!!!!!!!


1ος Όμιλος

Το Ρούπελ έμεινε ζωντανό στην διεκδίκηση μιας καλής θέσης.
Νίκησε μετά από καιρό εκτός έδρας .
Θύμα του η Χρυσούπολη που δεν κατάφερε να συνεχίσει το καλό σερί της.

Η Σάντα έκανε επίδειξη δύναμης και καθάρισε εύκολα το παιχνίδι.
Η ομάδα των Κρηνίδων είδε να χάνει από τα πρώτα λεπτά και τον βασικό της guard με αποτέλεσμα να γίνει εύκολη λεία.



2ος ομιλος.
 ΘΥΕΛΛΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 54-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:11-12,13-17,13-18,17-18

 ΘΥΕΛΛΑ :ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ 15,ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 12(1τρ),ΣΟΝΩΒΙΔΗΣ 6,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 8,ΚΑΤΣΑΝΗΣ 9(1τρ.),ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 2,ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :ΣΕΙΝΗΣ 14(1τρ.),ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ 11(3τρ.),ΠΑΠΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 11,ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ 14(2τρ.)ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ 8(1τρ.),ΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1

H  άποψη της Θύελλας (σχολιασμός)  :ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ Η ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ(ΠΟΜΑΚΑΚΗΣ,ΔΙΓΚΑΣ) ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ.ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.
 
ΑΕΚ-ΦΙΛΙΑ 82-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:21-10, 24-12, 14-22, 23-18.

 ΑΕΚ(ΒΟΥΤΣΑΣ):ΔΡΟΣΟΣ 17 (3), ΓΚΑΡΑΚΗΣ 15(1),ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 13(2), ΠΑΠΟΥΗΣ 4, ΜΑΡΑΥΓΑΚΗΣ 5(1), ΠΟΤΟΛΙΑΣ 6, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 2, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΗΣ , ΤΣΙΡΩΖΗΣ 2, ΒΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 2,ΤΥΧΟΛΙΑΣ 3(1),ΠΙΣΜΙΔΗΣ 13(1).

ΦΙΛΙΑ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ):ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ 2,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ,ΣΟΥΒΑΡΑΣ,ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ 7,ΔΡΑΓΟΖΗΣ,ΧΕΡΚΕΛΕΤΖΗΣ 10, ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ 3,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 11, ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ 2, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ 19, ΓΟΥΝΑΡΗΣ 2,ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 2.

Γ,Ουζουνίδης : ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΒΟΥΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ 23 ΠΟΝΤΟΥΣ.
Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΒΑΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΑΜΕ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
  ΕΘΝΙΚΟΣ -ΑΡΙΩΝ  85   -    61
Από την αμφισβήτιση στην συνεχή απόδειξη των δυνατοτήτων και των στόχων του η ομάδα του Εθνικού.
Στέλιος γιορτάζει και Στέλιος κερνάει
Άντε να τον απολαύσουμε και πάλι στο 2ο all-star αν επιτρέψουν να γίνει οι άρχοντες!!!!!!!
.
Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την ομάδα του. Λειτουργεί ως ήρεμη δύναμη .Είναι από εκείνους τους παίκτες που πολλοί θα ήθελαν για συμπαίκτη.Φέτος οδηγάει το άρμα  για την άνοδο.
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν στην επόμενη φάση είναι η Αγ.Βαρβάρα και Εθνικός.
Για τον Αρίωνα το πιο σημαντικό είναι η απουσία καθαρόαιμου guard . Μπορεί να έχει πολύ δυνατή παρουσία στην ρακέτα με Μπακιρτζή-Μαρουλάκη που είναι και οι στυλοβάτες αλλά χωρίς δημιουργό τουλάχιστον για την ώρα συν τις ελλείψεις στα εκτός έδρας το αποτέλεσμα που έφερε ήταν πολύ καλό.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-15,15-10, 18-22, 24-14

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΓΣ Εθνικός: Νικολαίδης Ν., Θυμιανίδης Π.(10π), Αραμιάν Χ (3π), Πασσιάς Α., Ταλιαντζής Γρ., Χονδρόπουλος Στ.(8π), Δουρδούλης Γ. (11π 3ασ 2ρ.1κλ), Παπαγεωργίου Γ. (2π), Τελούδης Στ. (32π. 6 ασ. 1τ. 6 ρ.),  Δελχανίδης Σπ.(6π 2ταπ. 4 ρ.), Καραπαναγιώτης Γ.(13π. 9ρ.)
Προπονητής: Κανδύλης Γεώργιος
Αρίων Αρβανιτίδης Ε: Τσαρτσης Β., Καψαλης Κ.(2π), Μιχαηλιδης Θ.(11π), Μπαφουνης-Κοττας Ε., Παπαδοπουλος Ι.(2π), Τζελεπακης Ε.(5π), Νταμιανοβιτς Ν.(17π), Ιωαννιδης Κ., Αραλαγιος Αθ.(2π), Δενδρινος Α.(6π), Πλατανιτης Α. (14π), Μπακιρτζης Θ. (2π)
Προπονητής .

Εθνικός
Σχολιασμός από την πλευρά του ΕΘΝΙΚΟΥ :Γενικά ο Εθνικός πήρε τα ηνία από την αρχή και μάλιστα σχετικά εύκολα, εξ’ ου και το 28-15 του πρώτου δεκαλέπτου. Δεν απειλήθηκε ποτέ, η διαφορά κυμαινόταν γύρω στου 20 πόντους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο όπου η χαμηλότερη τιμή της ήταν οι 10 πόντοι. Καλή διαιτησία, αν και σε μερικές φάσεις εφήρμοσε πολύ αυστηρά το γράμμα του κανονισμού. Διακριθείς με διαφορά ο Τελούδης Στέλιος, ο οποίος μιας και είχε την ονομαστική του εορτή αποφάσισε να κεράσει στον Εθνικό τη νίκη. 
Μετά το 4 στα 4 η αισιοδοξία για την φετινή χρονιά είναι διάχυτη και ανεβαίνει συνεχώς ο πήχης. Εξαιρετική δουλειά από τον Γιώργο Κανδύλη που κατορθώνει να μετουσιώνει το ταλέντο και την εμπειρία σε νίκες και καλό μπάσκετ.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού για τις φωτογραφίες και φυσικά περιμένω πάντα όλα τα σχόλια τους.

Β ΄ Κατηγορία.

Αστέρας Καβάλας - Δοξάτο Δράμας : 73 - 83
Ήττα για τον Αστέρα από το Δοξάτο .Μια ήττα που προβληματίζει σχετικά με τους στόχους που έχει.
Απέναντι δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Μπορεί αυτοί οι παίκτες να μην μπορούν να πάρουν σαν σύνολο μέρος στην Α΄ κατηγορία λόγω ηλικιακών περιορισμών αλλά η ποιότητά τους και η εμπειρία τους τους καθιστά πολύ ισχυρούς και ίσως φαβορί για την πρώτη θέση.
Αν ήταν μια κατηγορία  τι θέση στον βαθμολογικό πίνακα θα είχε???
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τον Αστέρα . Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε φτιάξει μια διαφορά 14 πόντων αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ίσως να οφείλεται η πτώση στην ταυτόχρονη αγωνιστική άνοδο του αντιπάλου που ξεδίπλωσε τις δυνατότητές του εμπειρία γαρ. 
Και η εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως από τον γηπεδούχο ξεχώρισε ο "έμπειρος" Ζαρωτιάδης που ήταν και ο σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους.
Όσο πλησίαζε στο τέλος το παιχνίδι μεγάλωνε και η διαφορά και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο για το Δοξάτο.


Δεκάλεπτα 24-20,43-43ΗΜ.,64-63,73-83.
 Δοξάτο
: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 22, ΣΠΑΝΔΩΝΙΔΗΣ 19(5), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 18, Χ"νικολάου 8, Χρυστοφυλλάκης 7, Χαραλαμπίδης 4, ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 3, Μαζαράκης 2, Γετερίδης.

ΣΟΥΦΛΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Παράπονα για τον Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή .Παράπονα του Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Σουφλί!!!!!!!
Όταν δεν μας πάει η διαιτησία παράπονα όταν κάνει τα στραβά μάτια όλα καλά.

Αυτό που μένει είναι η νίκη του Σουφλίου .Μπορεί η ομάδα του Ηρακλή να προσπάθησε και να έφτασε για πολύ λίγο πριν την ανατροπή αλλά οι δύο πόντοι στο "καταπληκτικό" έως πληκτικό πρωτάθλημα πήγαν στο Σουφλί.


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Β΄γύρος Εφηβικού...

Ανακάτεψε την τράπουλα ο Εθνικός με την νίκη  του 79-71  την ΑΕΚ  .
Σ.Βουτσάς.(ΑΕΚ).
"Πληρώσαμε τις πολλές απουσίες .Παπαευαγγέλου,Αυλωνίτης,Αχμέτ,Βουλγαρίδης,Ντάφος,Σεμπεκόπουλος.Βγήκε και με 5ο φάουλ στο 4ο δεκάλεπτο ο Τσιρώζης 27(5) και Κόγκας και δεν αντέξαμε στο πρέσινγκ του αντιπάλου"
Νίκη μετά από δύο παρατάσεις για τον Αρίωνα στο παιχνίδι με τον Σπάρτακο εκτός.67-74 το τελικό σκορ και το παιχνίδι επισκιάστηκε από τραυματισμό παίκτη του Σπάρτακου ευτυχώς όχι σοβαρού  στο τέλος του παιχνιδιού.
Περαστικά στον παίκτη.

Απουσίες για τον Αρίωνα και απογοήτευση για τον προπονητή του Σπάρτακου Φ.Καρλιώτη γιατί δεν μπόρεσε να πετύχει η ομάδα του την πρώτη νίκη.
Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ .83-55 την Ολυμπιάδα  και βλέπει με άλλο αέρα την συνέχεια μετά την ήττα της ΑΕΚ  από τον Έθνικό.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
09-13,23-16,25-13,26-13

ΓΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ        83-55
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΑΡΙΩΝ   67-74
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΚ             79-71
ΑΣΠΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ      20-0


Πίνακας αποτελεσματων

http://xanthibasket.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

Β΄ Ανδρών Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Νίκη με διαφορά 12 πόντων53-41   το Σουφλί  τον Ηρακλή Καβ.
Από νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ το Σουφλί και έφτασε την διαφορά στους 20 πόντους.
Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 4 αλλά χωρίς να έχει συνέχεια.
Το άλλο παιχνίδι Αστέρας-Δοξάτο ξεκινάει στις 7,00μμ.

Πίνακας Αποτελεσμάτων
http://xanthibasket.blogspot.com/2011/11/blog-post_1358.html