Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΟΔ Ακαδημίες

Από το:http://dramabasket.blogspot.gr/

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΟΔ-ΤΙΤΑΝΩΝ

Ξεκινησαν οι εγγραφες για τις ακαδημιες μπασκετ ΚΑΟΔ-ΤΙΤΑΝΕΣ για αγορια και κοριτσια απο 6 εως 14 ετων.Πληροφοριες και εγγραφες στο Δημοτικο Κλειστο Γυμναστηριο Δραμας(Εμπροσθεν Κολυμβητηριου)καθημερινα απο τις 18:00 εως τις 20:00.

ΓΑΣ Έναρξη ακαδημιών.

Ξεκινούν και στον ΓΑΣ τα τμήματα της ακαδημίας του.


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Η αγάπη μας για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ, η συνεχής ενασχόληση μας με τα παιδιά για πάνω από 30 χρόνια, η συνεχής εκπαίδευση και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας στον τομέα του αθλητισμού, μας φέρνουν για ακόμα μια χρονιά κοντά σας.
Σε συνέχεια της προσπάθειας των τελευταίων ετών και με γνώμονα τις επιθυμίες και ανάγκες των παιδιών μας, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών μας και πάντοτε με την ίδια διάθεση και μεράκι, προχωράμε και φέτος με νέα βελτιωμένα προγράμματα, νέες συνεργασίες και δραστηριότητες, με περισσότερη δουλειά και επιμονή στις λεπτομέρειες.
Κοινό μέλημα όλων μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ, να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν αλλά και να διδαχθούν αρχές και αξίες όπως: συνεργασία, ομαδικότητα, προσπάθεια, πειθαρχία, συνέπεια και αποφασιστικότητα 

Παροχές σε όλους τους αθλητές
Καρτέλα Ατομικής Αξιολόγησης
Καρτέλα Μέτρησης Ανθρωπομετρικών Χαρακτηριστικών
Συμβουλές Γενικής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης
Διατροφικές Συμβουλές και Συνήθειες

Ειδικές Παροχές
Ανάλυση Σωματικού Βάρους και Ύψους και Κατάταξη σε Σωματότυπο
Καρτέλα Εργομετρικών Μετρήσεων (αντοχή, ταχύτητα, αλτικότητα, δύναμη, ευλυγισία)
Προγράμματα Ενδυνάμωσης
Προγράμματα Διατροφής


Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από 5 Σεπτεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και ώρες 5-9. 

Τηλεφωνικά στα:6973403950, 6976867713 και 694469823.

Email: ftakis@hotmail.com 
Ιστοσελίδα:coachtakis.blogspot.com & http://gaskomothnh.blogspot.com/ 
Λειτουργούν τμήματα αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 6-16 ετών.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒ. Μεταγραφές.

Τον Λ.Κελεσίδη σύμφωνα με το :http://tsiotras.blogspot.gr/
απέκτησε ο Αστέρας Κ . Υπάρχει κάποιο λάθος στην ανάρτηση γιατί μέχρι τώρα κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει στην ανδρική κατηγορία Α΄ &Β΄ ή μία κατηγορία.

Διαβάστε..

Στον Αστέρα Καβάλας ο Λεωνίδας Κελεσίδης

Στον Αστέρα Καβάλας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεωνίδας Κελεσίδης.
Ο παίκτης που έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» μετά από τέσσερα χρόνια στη Δόξα Ελπίδας Ευόσμου μετακομίζει για δύο χρόνια με μορφή δανεισμού στην ομάδα της Καβάλας που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ.  Στόχος του παίκτη που είναι αδελφός του Χριστόφορου Κελεσίδη που αγωνίζεται στον Αρη είναι, όπως δήλωσε,  «να βοηθήσει όσο μπορεί τη νέα ομάδα  του να πάρει την άνοδο για την Γ΄ Εθνική».

AIAΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΝΑΡΞΗ

Μια ακόμη ακαδημία της γειτονικής Κομοτηνής (Τα κατάφερα να γράψω το όνομα!!!!) ο Αίαντας ξεκίνησε για τη νέα χρονιά.

Αιας Κομοτηνής – έναρξη ακαδημιών 2012-13



Στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής έδρα των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Αίαντα Κομοτηνής σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η περίοδος προπονήσεων για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η φετινή χρονιά ξεκινάει με 10 τμήματα από ηλικία των 5 ετών μέχρι 15 ετών που είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές μας και ανήκουν στο παιδικό τμήμα. Ένα τμήμα κοριτσιών με πολύ καλές προοπτικές με 20 κοριτσάκια που δημιουργήσαμε την προηγούμενη χρονιά.Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το παιδικό τμήμα με προπονητή τον Οικονομίδη Δημήτρη , τους Παμπαίδες Α με προπονητή τον Πίτατζη Θόδωρο και τους Παμπαίδες Β με προπονητή τον Σαββάκη Ανέστη ενώ ο τέταρτος προπονητής του συλλόγου ο Χασάπης Απόστολος θα προπονεί τις ηλικίες τζούνιορ (2005-06).Την περσινή χρονιά ο  Αίαντας Κομοτηνής αριθμούσε συνολικά 178 παιδιά στόχος φετινός να αυξηθεί ο αριθμός των αθλουμένων μας ενώ παράλληλα δυναμώνουμε τα αγωνιστικά μας τμήματα έτσι ώστε να βγούν από το σύλλογο μας ικανοί καλαθοσφαιριστές , που ίσως αργότερα στελεχώσουν το ανδρικό μας τμήμα που είναι ένας μελλοντικός στόχος της ομάδας.

ΑΕΚ Έναρξη ακαδημίας

Από την Δευτέρα 03/09/12 ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ακαδημία της ΑΕΚομοτηνής. 


Οι εγγραφές και οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά από τις 16:00-23:00 στοκλειστό γυμναστήριο 1ου Λυκείου Κομοτηνής.

Μπορούν να εγγραφούν νέα παιδιά από την ηλικία των 6 χρόνων (Α' Δημοτικού- γεννημένα 2006) και μεγαλύτερα.


Τμήματα που λειτουργούν :

1994-96 εφήβων
1997-98 παίδων
1999-00 παμπαίδων
2001-02 μίνι
2003-04 προμίνι
2005-06 τζούνιορ
και τμήμα μίνι κοριτσιών

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να προσέρχεστε στο γήπεδο καθημερινά ή να απευθυνθείτε στους προπονητές : 

Παπαδόπουλο Νίκο             6946241213      
Βουτσά Στέφανο             6936693307      
Δαφτσή Μανώλη             6974110621      
Ξανθούλη Νίκο             6958464656      

 
coachnick86.blogspot.com (Νίκος Παπαδόπουλος)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ξεκίνησε η συλλογή στοιχείων από τις ομάδες που έκαναν τον κόπο να γράψουν δυό λόγια για το παρών και την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Περιμένοντας να μαζευτούν ακόμη από τις υπόλοιπες έτσι ώστε να ξεκινήσει μια αναφορά -αναδρομή του κάθε συλλόγου τόσο για την χρονιά 11-12 αλλά και το τι περιμένουν για τη νέα χρονιά 12-13.
  Όποιος σύλλογος θέλει να στείλει ανακοινώσεις στοιχεία κλπ εδώ είμαστε.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2012-2013

Ανακοίνωση .


2ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης.


Την άνοιξη του 2012, μέσα από μια πρωτοβουλία μελών πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας διοργανώθηκαν για πρώτη φορά ένα πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης και ένα ποδοσφαίρου (5χ5) μεταξύ ομάδων από μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.

Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε αυτή το πρωτάθλημα ήταν διερευνητική και παρά την προσπάθεια όσων ανέλαβαν να το οργανώσουν, λόγω χρόνου και άλλων συνθηκών τελικά έλαβαν μέρος μόνο 4 ομάδες καλαθοσφαίρισης και 6 ποδοσφαίρου, παρά τον μεγάλο αριθμό συλλόγων της πόλης μας.

Η προσπάθεια αυτή μπορούμε να πούμε πως στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για όλους μας καθώς επιτύχαμε αυτό που ήταν ο βασικός στόχος της ιδέας μας. Να γνωριστούμε τα μέλη των διαφορετικών συλλόγων, να πραγματοποιήσουμε κάτι όλοι μαζί, και φυσικά να προσφέρουμε μια διέξοδο διασκέδασης και άθλησης για τα μέλη μας. Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση θα είναι μόνο η αρχή για ακόμα περαιτέρω προσπάθειες συνεργασίας ακόμα και σε θέματα εκτός των συνηθισμένων αρμοδιοτήτων των πολιτιστικών συλλόγων.

Η επιτυχία του πρωταθλήματος μας οδηγεί σε μια νέα προσπάθεια να το επαναλάβουμε με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και διάρκεια. Στόχος μας είναι πλέον να γίνει ένα δεύτερο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης κατά την διάρκεια του χειμώνα (και ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έπειτα) με όσο γίνεται περισσότερες ομάδες μπορούν να δημιουργηθούν από τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Θα θέλαμε φυσικά την συμμετοχή όλων σας.

Μετά τις γιορτές παλιάς πόλης, θα γίνει μια συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων, όπου θα δούμε τις συμμετοχές και θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Κάθε σύλλογος που ενδιαφέρεται να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα, θα πρέπει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, να επικοινωνήσει με έναν από τους υπευθύνους (τα στοιχεία αναφέρονται παρακάτω) και να δηλώσει τον υπεύθυνο του και τα στοιχεία επικοινωνίας του για να ειδοποιηθεί για την συνάντηση.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει των Οκτώβριο και η διάρκεια του θα είναι ανάλογη του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν. Οι αγώνες θα γίνονται σε κλειστό γήπεδο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να γίνει και με τις προπονήσεις. Το κόστος για το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μικρό και θα το αναλάβουμε οι συμμετέχοντες ενώ δεν αποκλείεται και η εύρεση σπόνσορα. Οι αγώνες γίνονται με διαιτητή και γραμματεία. Οι αθλητές των ομάδων πρέπει κατά κανόνα να είναι μέλη ή δάσκαλοι του κάθε συλλόγου, αλλά εννοείτε πως εάν δεν υπάρχουν αρκετά μέλη, προκειμένου να συμμετέχει ένας σύλλογος μπορεί να συμπεριλάβει και κάποια ακόμα άτομα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα θα αναφερθούν και θα κανονιστούν στις συναντήσεις των υπευθύνων των συλλόγων.

Σας παρακαλούμε να δείτε ζεστά το θέμα αυτό, και να συμμετέχετε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια που ελπίζουμε να συνεχιστεί και να γίνει ένας ακόμα θεσμός της πολιτιστικής κοινότητας της πόλης μας.

Τα μέλη των συλλόγων:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,  ΒΑΤΡΑΧΟΙ,  ΧΟΞ.

Ο υπεύθυνος κάθε συλλόγου που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μπορεί να καλέσει σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα πριν τις 15 Σεπτέμβρη και να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας για να ειδοποιηθεί για την 1η συνάντηση, ή για οποιαδήποτε απορία.

Γιάννης  6970077595
Χαρά     6936063020