Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Α2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ 81-60
ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΡΕΘΥΜΝΟ 75-74
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ -ΑΙΓΑΛΕΩ 73-56
ΔΑΦΝΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ  73-89
ΙΚΑΡΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑ  81-81  Παράταση. Τελικό 99-93
ΟΦΗ-ΚΑΟΔ  83-91
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΜΥΝΤΑΣ 74-76
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 69-79

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

         Ηρακλής             26
    * 2 Ίκαρος-Εσπερος  25
    * - Παγκράτι             25
    * 4 Κ.Α.Ο.Δ.            24
    * - Αρκαδικός           23
    * 6 ΑΓΟ Ρέθυμνο      22
    * - Δάφνη                 22
    * 8 Ολυμπιάδα Πατ  22
    * 9 Νήαρ Ηστ           21
      * - Αμύντας            20
      * 10 Ξάνθη              19
    * - Ερμής Λαγκαδά  19
    * 13 Ίκαροι Σερρών  19
    * - Ο.Φ.Η.               18
    * - Πέραμα              18
    * 16 Αιγάλεω          16

Μία ακόμη ήττα για την Ξάνθη από τον πρωτοπόρο Ηρακλή (όχι πως δεν το περιμέναμε)αλλά ο τρόπος που έχασε για μια ακόμη φορά είναι που πειράζει.
Ενώ τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο παιχνίδι και μπορούσε να κοντράρει τον αντίπαλο    στο δεύτερο ήρθε η κατάρευση.
Πολλά τα λάθη από τους παίκτες της ομάδας κάτι που εκμεταλεύθηκε ο πιο έμπειρος Ηρακλής και καθάρισε με άνεση το παιχνίδι.
                                                                                          







 Σε δηλώσεις τους στο  xanthibasket οι παίκτες επισήμαναν τον αποσυντονισμό της ομάδας στο δεύτερο μέρος   σαν τον κύριο λόγο της ήττας. Σε ερώτηση  αν μέσα στο γήπεδο υπήρχε τεράστια διαφορά επιπέδου ήταν κατηγορηματικοί.
Δεν υπήρχε διαφορά  τέτοια που να τρομάζει αλλά τα δικά τους λάθη έκριναν το παιχνίδι
".Σ.Ιωακειμίδης:Πιστέψαμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι κοιτάξαμε στην αρχή τον αντίπαλο στα μάτια και είμασταν στο παιχνίδι μέχρι το δεύτερο δεκάλεπτο.Απο εκείνο το σημείο και μετά αποδιοργανωθήκαμε κάναμε πολλά λάθη ."

Αρκετά καλά τα πήγε ο Δ.Μασλαρινός . Πρώτος σκόρερ ο JELENIC ενώ χαμηλά κινήθηκαν οι υπόλοιποι. Καλό μπλοκάρισμα του Ηρακλή πάνω στον Χρήστου (τον γνωρίζουν πολύ καλά).
Στα πολλά γρήγορα τρίποντα στάθηκε ο Λεμονίδης ως αιτία αποσυντονισμού της ομάδας.
Περισσότερα από το παιχνίδι σε νεά ανάρτηση.

Πήγαμε καλά και στις προβλέψεις (μόνο δύο δεν έπεσαν μέσα).


           

Κάνει κρύο παγωνιά (Έτσι σφίγγουν τα κορμιά)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο 23/01/10 όσοι έιχαν την ευκαιρία να είναι παρών στο ΔΑΚ είδαν από πρώτο χέρι το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας αλλά και του ιδιαίτερου βάρους που δίνει ο Δ.ΞΑΝΘΗΣ μέσω των αρμοδίων στον αθλητισμό.Αν πρέπει να είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι από το σύνολο των γηπέδων στην πόλη θα πρέπει να σκεφτούμαι πόσα από τα γήπεδα αυτά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια .  ΚΑΝΕΝΑ.
  Και μη μου πείτε για το καινούργιο στο Εύμοιρο γιατί μεταξύ σοβαρού και αστείου ο εργολάβος που είναι απλήρωτος κάνοντας χιούμορ συζητά την ενοικίαση του ιδιόκτητου γηπέδου του στις Ακαδημίες και λοιπές ομάδες της πόλης . Και όσο δεν θα πλήρώνεται ο άνθρωπος άλλο τόσο γήπεδο δεν θα βλέπουμε.
Κανένα γήπεδο δεν έγινε ή παραδόθηκε .
Στο ΔΑΚ λοιπόν ενώ έξω η θερμοκρασία ήταν από -1-0 βαθμούς και θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια νε είναι από νωρίς ζεστό σε κάποιο ανεκτό επίπεδο επικρατούσε κρύο πολύ μέσα .
Και πως να μην είναι κρύο όταν από παντού μπάζει όταν η σκεπή είναι από λαμαρίνα ααααα συγνώμη ξέχασα έχει απο επάνω ασφαλτόπανο και γαμώ τις μονώσεις.
Να σημειώσω και τον οικολογικό χαρακτήρα που έχει το κλειστό γιατί μέσα υπάρχουν και φωλιές πουλιών!!! Ναι ,για σκεφτείται καλά πόσα πουλάκια μπορούν να βρουν καταφύγιο τώρα την βαρυχειμωνία . Κοτσύφια καρδερίνες και σπουργίτια σώθηκαν.(Κουφάλες οικολόγοι σας φάγαμε λάχανο).
Είναι μπροστά οι άνθρωποι έχουν οικολογικές ανυσηχίες.
 Ξεκίνησαν να το βάψουν τελείωσαν από έξω αλλά μέσα έχει παντού κουβάδες με μπογιές πινέλα σκουπίδια .
  Το χάλι των αποδυτηρίων δεν περιγράφεται κρύα βρώμικα με τουαλέτες εκτός λειτουργίας λες και οι αθλητές δεν έχουν ανάγκη από WC και καθαρούς και ζεστούς χώρους .
Περιέργος κάποιο δωμάτιο είναι πολύ ζεστό!!!!! μέχρι υπνηλία από την ζέστη σε πιάνει!!! αλλά έξω από αυτό ψόφος και παίζουν παιδιά εκεί.
Άσε που οι υπεύθυνοι των ομάδων προγραμματίζουν Κυριακή μέχρι τις 9 το βράδυ παιχνίδια .Δεν πάμε καλά κύριοι η Κυριακή είναι αργία κάντε τους αγώνες τις καθημερινές το πρωί όχι Κυριακάτικα !!!!!!(Αυτό  όσο και να ακούγεται χοντρό είναι αληθινό ,ειπώθηκε)  Αλλά και εδώ δεν είναι τυχαίο τίποτα. Στο πνεύμα της άθλησης και της σκληραγώγησης αφήνουν παγωμένο τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τυχαίο τίποτα την υγεία των παιδιών μας σκέφτονται  οι δημοτικοί ανάρχοντες. Και όχι μόνο την υγεία των παιδιών αλλά και την μορφωσή τους. Σου λέει έτσι και αλλιώς τσάμπα πάνε στο σχολείο δεν μαθαίνουν τίποτα όλα τα κάνουν στα φροντιστήρια που είναι συνήθως απόγευμα. Ας έρχονται τα πρωϊνά να μαθαίνουν μπάσκετ και όχι μόνο και το απόγευμα με την υσηχία τους να πάνε στα διάφορα φροντιστήρια.
 Η πόλη με τα χίλια χρώματα έγινε χίλιες φορές ρεζίλι στους ανθρώπους από την ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και αλλού  με την εικόνα που αντίκρυσαν αλλά και την φιλοξενία από τους υπεύθυνους όταν έψαχναν να βρούνε αποδυτήρια "πάντε όπου θέλετε "η απάντηση, (έτσι κι αλλιώς το ίδιο σκατά είναι όλα ) η δική μου σκέψη.

Συγνώμη και πάλι που να φτάσουν τα λεφτά όλα πήγαν στην πλατεία αλλά και στο νέο JEEP του τάδε αντιδημάρχου που ζήλεψε την δόξα του Δημάρχου που πήρε νέο και γαμάτο αυτοκίνητο.  Ε  λοιπόν  είστε αχάριστοι γιατί στην πλατεία θα μπορούν να παίζουν "street- basket" και για την μεταφορά τους είναι τόσο το αυτοκίνητο του Δημάρχου όσο και η Τζιπάρα του δείνα αντιδημάρχου. Καλά κάνουν οι άνθρωποι βλέπουν χιλιόμετρα μπροστά . Το μπάσκετ και ο μαζικός αθλητισμός θα μεγαλουργήσει στην νέα ενιαία και κλπ πλατεία. 'Ετσι παέι μπροστά ο τόπος με καινοτόμες ιδέες .
      Βγαίνει αληθινή η παροιμία που λέει
" Μετά από ένα φωτεινό μυαλό οι επόμενοι είναι στο σκοτάδι".








Το κακό είναι όμως όποτε υπάρχουν φώτα προβολείς δημοσιότητα μετά από κάποια επιτυχία όλοι αυτοί  πρώτες μούρες .




Και του χρόνου με υγίες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ.




Παιχνίδι μεταξύ των κλιμακίων  Περιφέρειας ΑΜΘ και Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 23-01-10 στο κλειστό ΔΑΚ. Οι επίλεκτοι από της παιδικές ομάδες της περιφέρειάς μας κόντρα στου επίλεκτους της Δ.Μακ  σε ένα γήπεδο που θύμιζε Σιβηρία λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασίων.


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 56-52  νικήτρια η ομάδα της  ΕΚΑΣΑΜΑΘ .

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ




Ένα πάρα πολύ καλό αφιέρωμα στις επιτυχίες του μπάσκετ (συλλογικό-εθνικό επίπεδο) από το παρακάτω πολύ καλό μπασκετικό blog.(κλικ στην διεύθυνση).
http://loveforbasket41.blogspot.com/2010/01/2009-memories.html




Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΔΑΦΝΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 73-89 Σάββατο ΕΤ1 15.00 ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΡΕΘΥΜΝΟ.



Κράτησε την επαφή με την κορυφή το Παγκράτι  που νίκησε στο ντέρμπυ την ΔΑΦΝΗ που με την σειρά της χάνει την όποια επαφή και ελπίδα για κάτι καλύτερο.
 Ένα παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής,   και έχει την  πρωτιά για την κατηγορία, την  πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ,άσχετα αν εμείς εδώ στα βόρεια .δεν είδαμε τίποτα από την κακαιρία που επικρατεί και χαλά τους αναμεταδότες και την διαθεσή μας
Σήμερα Σάββατο το άλλο ζωντανό παιχνίδι ΕΤ1 15.00Ζ μεταξύ ΝΗΑΡ-ΗΣΤ -ΑΓΟΡεθύμνου.
    Έπόμενη τηλεοπτική μετάδοση είναι από την ΞΆΝΘΗ για το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών την επόμενη Κυριακή.




Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΤΕ και ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Αντιγραφή από το site:a2basket (κάντε κλικ στον παρακάτω τίτλο)


Από την Ξάνθη το επόμενο τηλεοπτικό (;)

Αύριο, με την αναμέτρηση της Δάφνης με το Παγκράτι (5μ.μ.) αρχίζουν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ στο πρωτάθλημα................................

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

2η Αγωνιστική Παιδικού.




Με το ηθικό πολύ ψηλά και για τους δύο τόσο για ΑΣΠΙΔΑ που στην πρώτη αναμέτρηση πήρε το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και για την Ένωση με την νίκη με μεγάλο σκορ επί της Ολυμπιάδας ΑΛΕΞ/ΛΗΣ.
      Η Ασπίδα με την νίκη της έδειξε πως θα παλέψει μέχρι το τέλος και είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για τους διεκδικητές  της πρωτιάς. Η δε Ένωση πληροφορίες λένε πως εκτός του μεγάλου μπάτζετ που έχει  έβαλε στο μάτι πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο. Από μόνα τους αυτά τα στοιχεία δίνουν άλλη αίγλη στην αναμέτρηση.
    Η δεύτερη ομάδα της πόλης ο ΑΡΙΩΝΑΣ πηγαίνει στην ΑΛΕΞ/ΛΗ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ.
   Μετά το κακό αγωνιστικό ξεκίνημα με την εντός έδρας ήττα  είναι ευκαιρία για να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της σιγά  σιγά  η ομάδα  και να προσπαθήσουν οι παίκτες του να παίξουν όπως ξέρουν και μπορούν .
   Δεν είναι αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν με τον Ίκαρο μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα .Ας λάβουμε το πρώτο παιχνίδι ως μια κακή αρχή που δεν θα έχει συνέχεια.

  Για μια ακόμη φορά παραίνεση στους γονείς των παιδιών «Ελάτε στο γήπεδο δεν θα χάσετε αντίθετα θα πάρετε πολλά από την προσπάθεια των παιδιών σας»
   Είναι πολύ κακή εικόνα οι φιλοξενούμενοι να είναι περισσότεροι από τους γηπεδούχους  . Ποιά συμπαράσταση και από ποιούς θα έχουν τα παιδιά????

Β΄ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ "ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ"






Την ερχόμενη Κυριακή 24/1, στις 17:00, διεξάγεται στο ΔΑΚ Ξάνθης το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ανάμεσα στις 2 ομάδες που εκτός απροόπτου θα προβιβαστούν  στην Α' κατηγορία.

Ο αήττητος ΑΘΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (6/6 νίκες) υποδέχεται τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (6 νίκες-1 ήττα). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αλεξανδρούπολη, η Ξανθιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 51-60, η μοναδική ήττα 

του Εθνικού στο πρωτάθλημα. Με νίκη οι Ξανθιώτες εξασφαλίζουν ουσιαστικά την άνοδο και αγκαλιάζουν και τον τίτλο του πρωταθλητή .


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ????????? (Ο μαγικός κόσμος του υποκόσμου)

Το παρακάτω κείμενο το έστειλε ένας πολύ καλός φίλος πρώτα αλλά και γατόνι τοπικός δημοσιογράφος (Θ.Μ)  .
Όλοι ξέρουν τι γίνεται πίσω από την κουρτίνα των παρασκηνίων αλλά κανείς δεν μιλάει (ο νόμος της σιωπής). Το ζήτημα είναι σε αυτό το κόλπο θέλουν να μπούνε και οι μπασκετικοί παράγοντες? (είναι ήδη μέσα στο παράνομο) γιαυτό καίγονται και φωνάζουν για άδικη αντιμετώπιση από την πολιτεία από το "πάμε στοίχημα"???? Φαίνεται το πάμε στοίχημα θα την βρει από το Π.Α.ΜΕ ???????????

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ;


Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο "ΣΤΟΙΧΗΜΑ". 

.. Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.
Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.

Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο κατάλογος είχε καταρτιστεί με ευθύνη της επικεφαλής της υπηρεσίας εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Μαλούχου. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα 1.200 άτομα έχουν ποινική ευθύνη ή αναμειγνύονται σε παράνομες ενέργειες.

Όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004 και σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι αρχές κοιτούν και την περίπτωση των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων προσώπων, καθώς και την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

Θέμα των ημερών, ο Κατάλογος νικητών του «Πάμε Στοίχημα» που παρέδωσε στη Βουλή η Βουλευτής Λιάνα Κανέλλη. Συμφωνα με όσα υποστήριξε η Βουλευτής, οι άνθρωποι αυτοί κέρδισαν από το 2002 έως το 2005 το ιλιγγιώδες ποσό των 186 δισεκατομμυρίων δραχμών από το «Πάμε Στοίχημα», χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σ. Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων (σσ: Αλλά και το ψηφιακό πεδίο στο οποίο στηρίζει την τεχνολογία του ο ΟΤΕ, αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε από εταιρείες συμφερόντων του ιδίου ατόμου. Ενδεχομένως να εκκρεμούν ακόμη καταγγελίες που αφορούσαν σκανδαλώδεις «απ' ευθείας» αναθέσεις των εργασιών αυτών από τις τότε διοικήσεις του ΟΤΕ προς την Ιντρακόμ. Θα το ερευνήσουμε και θα επανέλθουμε). ... (σσ: Να ληφθεί υπ' όψιν ότι και οι μηχανές των πρακτορείων έχουν -συμπτωματικά - αγοραστεί από εταιρεία συμφερόντων του ιδίου ατόμου..

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την προμήθεια των χιλιάδων αυτών μηχανών, ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να τις αντικαταστήσει λόγω ... ακαταλληλότητας.

Τις ξανά-αγόρασε από τον ίδιο επιχειρηματία. Οι παλαιές σαπίζουν σε αποθήκες κάπου στην Παλλήνη. Οι αποθήκες αυτές ενοικιάζονται από τον ΟΠΑΠ έναντι αδράς αμοιβής.

(Πληροφορίες που θέλουν τις αποθήκες αυτές να ανήκουν στον Σ. Κόκκαλη δεν έχουν διασταυρωθεί και κρίνονται μη ασφαλείς) ...

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μία διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα. .... Ιστορικό λάθος! (SportDay/ Αντώνης Πανούτσος)

..Εδώ και πέντε μέρες η συζήτηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν «Υπάρχει ένα Φίτσος, ένας ήρωας να δημοσιεύσει πρώτος τη λίστα της Κανέλλη για να ξεκινήσει η συζήτηση στα σοβαρά;». Η λίστα ή αποσπάσματά της ήταν από καιρό γνωστά. Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Αριστέα Μπουγάτσου είχε αποκαλύψει στο Σκάι ότι η Σταματίνα Σαμαρά, σύζυγος του Γιώργου Σαλονίκη, εμφανιζόταν να έχει κερδίσει 4,7 εκατ. ευρώ.

Οσο για τον «Ηλία Σπάθα», που στη λίστα έχει κερδίσει 141 χιλ. ευρώ, δεν είναι ο πρώην θρυλικός πρόεδρος των διαιτητών Πειραιά Γιάννης Σπάθας. Ο Γιάννης όμως έχει έναν γιο που είναι διαιτητής και ονομάζεται Ηλίας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το «Γουρούνι», αλλά το «Γουρουνάκι». Αλλά εδώ είναι εύκολο να βγει άκρη. Εχουν τα δελτία λεκέδες από σάλτσα ψητού;

Αν ναι, ο Γιάννης είναι ένοχος. ....
Για την αντιγραφή:


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Α2 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Φτάσαμε στην 14η αγωνιστική και αρχίζει να ξεκεθαρίζει λίγο λίγο το τοπίο τόσο στην κορυφή με τους ΗΡΑΚΛΗ - ΕΣΠΕΡΟ-ΑΡΚΑΔΙΚΟ όσο και τον νέο συγκάτοικο ΚΑΟΔ να ξεχωρίζουν για την άνοδο .
Στον αντίποδα το ΑΙΓΑΛΕΩ παλεύει με τα κύματα μαζί με ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , ΟΦΗ αλλά και μερικούς ακόμη απλά οι παραπάνω για την ώρα είναι στο τέλος της βαθμολογίας.


Κάθε παιχνίδι για τον ΟΦΗ είναι ντέρμπυ και πρέπει να αποδείξει στην πράξη πως είναι ομάδα που δίκαια μπήκε στην Α2 κατηγορία . Ο αναγεννημένος ΚΑΟΔ θα πρέπει να δείξει ότι δεν έχει υψοφοβία και μπορεί να διαχειριστεί καλά τις επιτυχίες του.
     Αρκαδικός εναντίον Αμύντα και λογικά θα πρέπει να είναι νικητής ο πρώτος αν θέλει να ελπίζει την παραμονή του στις ψηλές θέσεις του πίνακα. 
     Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχει η ΔΑΦΝΗ που φιλοξενεί το ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
Μάχη ουραγών το επόμενο παιχνίδι στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ του τοπικού ΙΚΑΡΟΥ με το τελευταίο στην βαθμολογία ΑΙΓΑΛΕΩ. Προβλέπεται μάχη μέχρι το τέλος .
     Τι θα κάνει η παρέα του Μίχαλου και του Κουτρουλιά απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλές διακυμάνσεις στην αποδοσή της είναι ένα ερώτημα που απάντηση θα δωθεί στο γήπεδο. 
     Εάν θέλει προβλήματα η ΝΗΑΡ-ΗΣΤ θα τα έχει με μια ήττα από την άλλη το Ρέθυμνο  χάνει δρόμο και μένει πίσω.
Βρήκε το φάρμακο για να κάνει δυνατή την ομάδα του ο Γ.Σιγάλας όταν θα έχει απέναντι του έναν από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας τον Γκαγκαλούδη?. Από την μεριά της η Ολυμπιάδα δείχνει πως δεν έχει εκείνες τις αντοχές που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
     Ο δεύτερος και σταθερός τα τελευταία παιχνίδια ΕΣΠΕΡΟΣ με την ομάδα του ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ του Λιακόπουλου που παλεύει για την σωτηρία. Είναι κρίμα που παίκτης με την δική του ποιότητα να μην έχει και την κατάλληλη  ομάδα για να κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Είναι από τους παίκτες που ομορφαίνουν το πρωτάθλημα.
     Για το τελευταίο παιχνίδι του μεγάλου φαβορί και πρωτοπόρου Ηρακλή απέναντι στην ομάδα μου.
Θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου κάτι που είναι δύσκολο αν και υπάρχει ένα παράθυρο μιας και ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει εντός χωρίς φιλάθλους λόγο τιμωρίας. Πολλές φορές είναι δύναμη οι φίλαθλοι για μια ομάδα  και η έλλειψη ίσως να είναι κακό αλλά είναι τέτοια η ποιότητα και η δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ που δεν αφήνει περιθώρια. Ίσως να είναι στημένο και να κερδίσει η ΞΑΝΘΗ που ξέρεις όλα γίνονται!!!!!
"Και για μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών Αποκριές έχουμε θα ντυθεί με λεοντή ο ΗΡΑΚΛΗΣ για χτυπήσει με το ρόπαλο την ΞΑΝΘΗ ή μήπως θα τον παρασύρει στα μεγάλα παζάρια της Ανατολής και θα τον πλανέψει???????"

Από αυτή την αγωνιστική μια νέα αρχή για το πρωτάθλημα η ύπαρξη τηλεοπτικής κάλυψης παιχνιδιών αλλάζει τα δεδομένα . Έτσι το πρώτο παιχνίδι θα μεταδωθεί την Παρασκευή (θα έχουμε και αλλαγή μέρας και ώρας) και είναι το ΔΑΦΝΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ και το Σάββατο  το επόμενο ΝΗΑΡ-ΗΣΤ  -  ΡΕΘΥΜΝΟ στις 15.00.
Θα δείξει πόσο θα είναι υπερ το όλο επιχείρημα για το μπάσκετ και την Α2. Νέα ήθη και έθιμα και να δούμε πως θα τα χειριστούν οι "παραδοσιακοί" παράγοντες .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΦΗ- ΚΑΟΔ
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΑΜΥΝΤΑΣ
ΔΑΦΝΗ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ   73-89 Παρασκευή 17:00(Tηλεοπτική μετάδοση  Ε.Τ1)
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ.- ΑΙΓΑΛΕΩ
ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΡΕΘΥΜΝΟ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.
ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ- ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΞΑΝΘΗ
                                                       ΠΡΟΒΛΕΨΗ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
1ο =2πλο
2ο=1ος
4ο=1ος
5ο=1ος
6ο=2πλο
7ο=2πλο
8ο=2πλο  και μετά ξύπνησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συνέντευξη (Προπονητής Ενωσης Καβάλας)

Όταν ασχολήσε με το περιφερειακό μπάσκετ θέλεις και την άποψη των ανθρώπων (παικτών προπονητών ) για να έχουν όλοι μια εικόνα του χώρου της γειτονιάς τους καλύτερα .'Οσο πιο δυνατά είναι τα τμήματα και οι Ακαδημίες στην περιφέρεια τόσο μεγαλύτερες είναι και οι προοπτικές για το μπάσκετ.



xanthibasket:Ποια είναι η γνώμη που έχεις για το επίπεδο των Ακαδημιών της πόλης σου και αν έχεις άποψη ευρύτερα για την περιφέρεια.

ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Δ.Οι  ακαδημίες της πόλης μου είναι αρκετά καλά οργανωμένες, με μεγάλο αριθμό παιδιών που βρίσκονται σε ένα  καλό επίπεδο (3 προπονήσεις /εβδομάδα). Οι προπονητές είναι Κ.Φ.Α με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για την ευρύτερη περιφέρεια αλλά πιστεύω ότι και στους γειτονικούς νομούς υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.
 

Οι αδυναμίες που μπορούν να λυθούν και με ποιό τρόπο.
Η έλλειψη αθλητικών χώρων είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που μας απασχολεί και μας αναγκάζει να κάνουμε λιγότερες προπονήσεις. Επίσης ο μικρός αριθμός προπονητών και οι χαμηλές αμοιβές τους.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα και εμπόδια που έχεις συναντήσει.
Υπεράριθμα τμήματα, παρεμβάσεις γονέων, ακατάλληλοι παράγοντες και ασυνέπεια στην καταβολή των δεδουλευμένων είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει.

Σε επίπεδο περιφέρειας ποιός είναι ο νομός που έχει καλύτερη και πιο συγκροτημένη οργάνωση ποιά είναι τα στοιχεία που έχεις ξεχωρίσει?
 Δεν έχω εμπεριστατωμένη γνώμη.


Υπάρχει ελπίδα να βγούνε μεγάλα ταλέντα από την Ακαδημία σου ?
Θεωρώ ότι η μπασκετική εξέλιξη μερικών παικτών μου είναι πολύ πιθανό να συμβεί όπως έγινε και στο παρελθόν.

Κρίνε την πορεία της Ε.Κ στην Α1
Η περσινή χρονιά της Ε.Κ  στην Α1 ήταν άκρως επιτυχημένη. Φέτος ξεκίνησε με προβλήματα που πιστεύω πως τελικά θα λυθούν και η ομάδα θα συνεχίσει με επιτυχία



 

 

 

 

 
.
 

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δεν τα κατάφερε ο ΑΡΙΩΝΑΣ.



Δεν μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του ο ΑΡΙΩΝΑΣ μιας και ηττήθηκε στο κλειστό"Α,Μπαλτατζής" από τους Ίκαρους Σερρών .Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο Φιλίπ Καραογλανιάν και μοιραία έπεσε το βάρος τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην οργάνωση πάνω στους Καραλανίδη και Μπεμπεκίδη που πάλεψαν πάρα πολύ στο γήπεδο.
Μετράει η προσπάθεια και κάποια στιγμή θα έρθει και το αποτέλεσμα αρκεί να διορθώσουν τα πολλά αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.


Καλή η εικόνα του Ίκαρου που έχει καλό και ποιοτικό ρόστερ και βάθος στον πάγκο του.Καλά κορμιά κάτι που δυστηχώς δεν βλέπουμε τελευταία στον νομό μας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
7-19
18-31
29-42
34-54
Θα ήθελα να δώσω μερικές ςξηγήσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Στο αφιέρωμα για την ομάδα δεν είχα πλήρη στοιχεία για όλους τους παίκτες παρά μόνο για 3-4 και έτσι θα αδικούσα τους υπόλοιπους.


Α΄ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΙΩΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αρίων Ξάνθης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 45-59

Ηράκλεια - Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης: 69-33

Φιλία Ορεστιάδας - Τιτάνες Δράμας: 58-88

Αγία Βαρβάρα - Χρυσούπολη: 68-75

Θύελλα Φερών - Α.Ε. Κομοτηνής: 76-60

Πανσερραϊκός - Μακεδόνες Κρηνίδων: 82-75


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τιτάνες Δράμας 25

Αγία Βαρβάρα 23

Α.Ε. Κομοτηνής 22

Ρούπελ Σιδηροκάστρου 21

Θύελλα Φερών 21

Ηράκλεια 20

Χρυσούπολη 20

Πανσερραϊκός 18

Αρίων Ξάνθης 17

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης 16

Φιλία Ορεστιάδας 15

Μακεδόνες Κρηνίδων 13

ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ. (SUPERSCOUP)

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΣΠΙΔΑ που πήρε το διπλό μέσα στην Καβάλα (Γηπ.Ποταμούδια) από τον Αστέρα Καβάλας.
Από την αρχή πίεσε και δεν άφησε ούτε στιγμή την πρωτοπορία στο σκορ. Κάποια στιγμή ξέφυγε και με 28 πόντους .
Αμυντικά πήραν άριστα οι παίκτες του Ιωαννίδη με τις πολλές παγίδες  κλείσιμο  διαδρόμων και εκμεταλευόμενοι τον επιθετικό οίστρο του καταπληκτικού Α.Σκούπρα που ήταν το εκτελεστικό όργανο της Ασπίδας έφτασαν στην πρώτη νίκη.
Και όταν κερδίζει το πρώτο ματς ξεκινάς με άλλο αέρα.





ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Ιωαννίδης Κώστας) Θεοδωρίδης, Καραμπάσης 6, Γρούδος 6, Κτενάς, Τουμπαρίδης 6, Καραγιάννης, Σκούπρας 26, Κοτσάφτης 6, Γρηγοριάδης 1, Παπαδάκης 6, Ρόιδος 7, Κοτζαμπάσης 10.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Μια ζέστη μια κρύο για τις δύο ομάδες μας.Με το δεξί ξεκίνησε η Ασπίδα νίκη μέσα στην Καβάλα επί του ΑΣΤΕΡΑ με 54-74.Από την άλλη δεν τα κατάφερε ο Αρίωνας με αντίπαλο τους Ικαρους Σερρών.
Ήττα με 34-54 σε ένα από τα χεορότερα παιχνίδια του.
Σαν τρένο πέρασε η Ε.Καβάλας που κέρδισε με 97-30 την Ολυμπιάδα ΑΛΕΞ/ΛΗΣ που έδειξε τα δόντια της .Είναι από τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος σύμφωνα με τις απόψεις των προπονητών.
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον coach Δ.ΑΪΒΑΖΙΔΗ έχει μέλλον ακόμη το πρωτάθλημα !!!!!!!
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Δ.ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ
Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ
ΣΙΩΡΑΣ 2
Χ"ΑΝΔΡΕΟΥ 8
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 24(1)
ΜΗΤΡΟΥΛΗΣ 1
ΣΑΡΟΓΛΟΥ 2
ΓΚΕΛΙΟΣ 16  (ένα από τα αστέρια τόσο της Ε.Κ όσο και του περιφερειακού μας μπάσκετ)
ΜΠΑΝΑΒΑΚΗΣ 4
ΑΘΑΝΑΣ
ΚΟΥΚΟΥΤΙΝΗΣ 16
ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗΣ 18
ΚΥΡΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΞΑΝΘΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ2,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ2,ΛΕΧΟΥΔΗΣ 4,ΜΑΝΩΛΟΥΚΟΣ,
ΠΕΤΡΗΣ 11,ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ, ΑΔΑΛΑΚΗΣ,ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ, ΓΟΥΔΕΤΣΙΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ3, ΜΠΑΤΖΙΟΣ 7(2)