Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ Νο τρεχαγύρευε

Αποτέλεσμα εικόνας για δουλειες του ποδαριουΤελικά καθιερώθηκε ως τίτλος "Δουλειές του ποδαριού" μιας και το kavalaspor σε σημερινό του
άρθρο το αναφέρει δείχνοντας το πως αντιμετωπίζει η επίσημη αρχή  το μπάσκετ.
Γράφει σήμερα ο Χ.Κρυσταλλίδης για το μπάχαλο που θα προκύψει με την μάλλον σίγουρη άνοδο του ΑΣΤΕΡΑ  στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Όσο ευχάριστο είναι για το τοπικό (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και κυρίως για το Καβαλιώτικο μπάσκετ να έχει τρεις ομάδες στην κατηγορία  από την άλλη λόγω της κλήρωσης που δεν θα ξαναγίνει  και της έλλειψης γηπέδων στην πόλη της Καβάλας  ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  και η ΣΑΝΤΑ θα έχουν για δέκα από τις 13 αγωνιστικές  ως έδρα  εντός τα ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ. Επειδή όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας ξεκινούν την ίδια ώρα  6,00μμ το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Διαβάστε .ΕΔΩ

Φαίνεται ότι η τύχη χρωστούσε κάτι στον ΑΣΤΕΡΑ   και θα του το δώσει αλλά χρειάζεται  υπομονή μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ  ημέρα απάντησης στην πρόταση για τον ΟΡΦΕΑ ΣΚΟΠΟΥ εάν θα αποδεχτεί την άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ως γνωστόν το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  πήρε το δρόμο της Α2.
      Είναι άδικο  τουλάχιστον για τις Εθνικές κατηγορίες γιατί για να ανέβει μια ομάδα    από την Γ΄ στην Β΄  και αντίστοιχα από την Β΄  στην Α2  χρειάζεται δουλειά υλικό δηλαδή καλούς παίκτες απλά χρήμα μπόλικο. Ειδικά τη χρονιά που πέρασε οι ομάδες που πήραν την άνοδο από Β  σε Α2   ξόδεψαν πολύ χρήμα. Και τώρα δίνεται η ευκαιρία σε άλλες ομάδες που ακολουθούν βαθμολογικά  και σε καμιά περίπτωση δεν έχουν ευθύνη να περάσουν το σκαλί να παίξουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες χωρίς ουσιαστικά να έχουν ξοδέψει ένα σκασμό χρήματα.
Αν είσαι τυχερός είσαι  πως να γίνει.
Εκεί στον ΣΚΟΠΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  κλπ παίξτε κανένα ΛΑΧΕΙΟ  γενικά τζόγο  σας πάει........
Διαβάστε την ανακοίνωση αποδοχής του ΠΕΥΚΟΧΩΡΊΟΥ

ΕΔΩ
Πηγή. http://www.infobasket.gr



Πρόβλημα  όμως και στο τοπικό με την είσοδο του ΚΑΟΔ  στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Μαύρη χρονιά για το ΔΡΑΜΙΝΟ μπάσκετ όπου μετά την πτώση υποβιβασμός των ΤΙΤΑΝΩΝ στο τοπικό πρωτάθλημα  ήρθε και η πτώση από μεγάλο ύψος Α1  σε τοπικό  για τον ΚΑΟΔ.
Και να φανταστείτε  ότι ο ΚΑΟΔ  ήταν από τις πιο μετρημένες οικονομικά ομάδες  που δεν είχε κανένα πρόβλημα . Αλλά η απομάκρυνση του κύριου χορηγού και η αδυναμία εύρεσης λύσης από τους τοπικούς παράγοντες ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Δεν ξέρω  τι γίνεται στην ΔΡΑΜΑ  αν υπάρχει αντιπαλότητα και μικροσυμφέρον μεταξύ των ακαδημιών - ομάδων αλλά αυτή η εξέλιξη θα πάει πίσω το μπάσκετ της πόλης .
Δεν υπάρχει πολυτέλεια   για  περισσότερα τέτοια προβλήματα.  Θα πρέπει οι άνθρωποι της πόλης να ξεπεράσουν πολλές αγκυλώσεις και να στήσουν πλάνο ανόρθωσης  για τα επόμενα χρόνια.
Χρειάζεται δουλειά συνεργασίες  για να ξανάρθει η άνοιξη στην πόλη.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Α1 ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έναν Ξανθιώτη  έχει στο στόχαστρό της η ΈΝΩΣΗ  μετά την αποτυχία  για την ενσωμάτωση στο ρόστερ της του   Χ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ .
Ο Ντίνος Νικολόπουλος γέννημα θρέμα της ΞΑΝΘΗΣ  ίσως  να αποτελε΄σει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της ΚΑΒΑΛΑΣ.
 Ένα παραπάνω κίνητρο για να δούμε τα παιχνίδια της Ένωσης.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΛΙΚΑ

Από το σαιτ της  ΑΣΠΙΔΑΣ  η πληροφόρηση.

"ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
Την δεύτερη νίκη της, σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις, πέτυχε η ανδρική μας ομάδα, που επικράτησε στο κλειστό του Ευμοίρου της Α.Ε. Κομοτηνής με σκορ 70-50.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-09, 35-22, 49-36, 70-50
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας είναι το Σάββατο στις 18:00 στις Σέρρες με αντίπαλο τους Ικάρους."

πηγή.  https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-
 
Φιλικό μεταξύ  ΓΣΕ και  ΑΣΤΕΡΑ  με νικητή τον πρώτο με 85-78.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να βρεθεί αντίπαλος του ΓΣΕ    στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ εάν συμβούν οι αλλαγές που τρέχουν (άνοδος ΟΡΦΕΑ στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ).
 
πηγή. http://kavala-sports.gr


Το Σάββατο 19/9/15 06,00μμ  η ΑΣΠΙΔΑ αντιμετωπίζει  τους ΙΚΑΡΟΥΣ στις ΣΕΡΡΕΣ
Παρασκευή 18/9/15  05,00  το φιλικό ΟΡΦΕΑΣ-ΣΑΝΤΑ  .

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ Νο2

Έγραψα για το μπάχαλο στις Εθνικές κατηγορίες (άρνηση ΑΡΓΟΥΣ για άνοδο στην Α2 , διάλυση ΚΑΟΔ ) και διαβάζω σήμερα πως η όλη ιστορία δεν σταματά εκεί γιατί και είναι φυσικό κάθε αλλαγή στα πάνω πατώματα επηρεάζει και τα κάτω. Αν ανέβει το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ στην Α2  θα πρέπει να πάει στην Β΄Εθνική ο ΣΚΟΠΟΣ  και αν αυτός πει το ΟΚ θα πρέπει ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  να ανέβει στην Γ΄Εθνική  Βόρειος Όμιλος όπερ σημαίνει ο δεύτερος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΑΣΤΕΡΑΣ  παίρνει θέση για Γ΄Εθνική.
Άντε τώρα  να τους πάρεις στα σοβαρά. Άντε τώρα να σου πούνε θες να ανέβεις  ενώ εσύ έκανες πλάνο οικονομικό για την κατηγορία που είσαι  και σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα πρωταθλήματα θα πρέπει να αλλάξεις όλο το πλάνο για μεγαλύτερη κατηγορία.
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙΟΥ που λέει και Τζιμάκος Πανούσης .....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ. ΕΔΩ

Πηγή. http://kavala-sports.gr.


Και για του λόγου το αληθές  επιβεβαίωση από το http://www.serresbasket.gr/

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για αντετοκουμπο

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της και τελείωσε η προσπάθεια .
Θα σταθώ μόνο στο ότι αυτή η ομάδα όπως έπαιξε  δεν άφησε περιθώρια στον Γιάννη  να
ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του.Και τέλος αυτό που είναι η αφορμή για να γραφτούν τα παρακάτω μια επισήμανση του σπίκερ πως δεν σουτάρουμε και τελικά δεν έχουμε σαν χώρα τους καλούς σουτέρ.
Μεγάλη αλήθεια γιατί σε αντίθεση με άλλες σχολές Σερβία Κροατία Ισπανία  η βαρύτητα που δίνουν στην εκμάθηση σε αυτό το κομμάτι είναι αστεία.
Από τις ακαδημίες ακόμη που καλά καλά δεν ξέρουν να σουτάρουν αλλά τους μαθαίνουν να παίζουν συστήματα αμυντικά  τους μαθαίνουν άμυνα ζώνης  λες και αυτό θα τους κάνει καλούς παίκτες την ίδια στιγμή που έπρεπε να έχουν όλοι μία μπάλα και να σουτάρουν δύο ώρες συνεχώς.
Αν η μπάλα δεν μπει στο πλεκτό και ο πιο εύκολος τρόπος και ξεκούραστος είναι το σουτ όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέμε. Καλές οι προπονήσεις καλές οι τακτικές αλλά δείτε λίγο τι ποσοστά έχουν τα παιδιά μας σε σουτ  και ελεύθερες βολές και κυρίως ποια βαρύτητα δίνεται σε αυτό το κομμάτι.
Δεν γίνεται να παίζεις εφηβικό  και να μην ξέρεις τα βασικά του σουτ . Στη μέση όμως μπαίνει η προσπάθεια για νίκη με κάθε τρόπο και μέσο. Νίκη έστω και αν το σκορ είναι παμπαιδικό.
Σημασία έχει η νίκη  και μόνο αυτή γιατί έτσι θα ακουσθεί το όνομα του προπονητή της ακαδημίας με αποτέλεσμα να έρθουν περισσότερα παιδιά άρα έσοδα  και σε τέτοιες δύσκολες εποχές τι καλύτερο από αυτό  και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.
Με συνέπεια  υ υποδομή να φθίνει από χρόνο σε χρόνο.
Ποιους παίκτες έβγαλαν τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες της περιοχής μας ?????????????

ΦΙΛΙΚΑ ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Εφηβικό: Φιλικό με την ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης Εκτός ΈδραςΤις καλές σχέσεις που έχουν σαν ακαδημίες τόνισαν για άλλη μία φορά  οι ΑΣΠΙΔΑ  και ΑΣΤΕΡΑΣ  με δύο φιλικά  σε παιδικό και εφηβικό  που έγιναν στην ΞΑΝΘΗ.
Και στα δύο παιχνίδια νικήτρια  οι ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ  που έδειξαν  πιο έτοιμες 
Η εφηβική ομάδα του Δ.Παναγιωτόπουλου ήταν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια αλλά δεν είχε τις αντοχές  προς το τέλος για να σταθεί στο παιχνίδι. Αντίθετα ο ΑΣΤΕΡΑΣ  έδειξε ότι είναι πιο έτοιμος  ..
Το πρωτα΄θλημα παίδων και εφήβων ξεκινά στις 27  με την ΑΣΠΙΔΑ  στο παιδικό αντιμέτωπη  με τον ΑΡΙΩΝΑ  και την εφηβική της ομάδα            αντιμέτωπη με την  ΑΕΚ   στο ΕΥΜΟΙΡΟ.
Διαβάστε  ΕΔΩ
 Πηγή.http://www.asteraskavalas.gr
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ.

Την έκανε με πλάγια βήματα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  δεν κινείται φύλλο στον ΟΦΗ  και οι της ΕΟΚ  χτύπησαν την πόρτα του ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ να πάρει αυτό μέρος στην Α2  για τη χρονιά που ξεκινά σε λίγο. Από την Β΄Εθνική στην Α2  σου λέει μεγάλη τιμή σας κάνουμε.
Έλα όμως που οι άνθρωποι στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ  τα έβαλαν κάτω  σκέφτηκαν τι θα συμβεί εάν πούνε το ΟΚ  και πάρουν μέρος στην Α2.....
Απλά θα γίνουν ρόμπες  γιατί άλλο Β΄Εθνική  και άλλο Α2.  Με ρόστερ Β΄ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μαζέψεις αξιοπρεπείς ήττες και δια συρμούς.
Είπαν απλά ευχαριστούμε γιατί προγραμματίσαμε για την Β΄  και δεν θέλουμε να γίνουμε ρόμπες στην Α2.
Άλλη μία φορά φαίνεται  το μέγεθος και το πως σκέφτονται   στην ΕΟΚ. Για μια ακόμη φορά φαίνεται πως προγραμματίζουν  από καιρό.