Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μια γενικά εικόνα του μπάσκετ ανα νομό.ΔΡΑΜΑ-ΣΕΡΡΕΣ-ΚΑΒΑΛΑ

 Τελειώνουν πολλά πρωταθλήματα και υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τις επιτυχίες την πορεία των ομάδων ανα νομό.
Μια γενική παρουσίαση αυτής της εικόνα θα επιχειρήσω να κάνω.


ΣΕΡΡΕΣ
Στο τοπικό Ανδρικό  ΕΚΑΣΑΜΑΘ  είναι ανοιχτά όλα και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις .
ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ δείχνει να είναι από τους διεκδικητές της ανόδου για την Γ΄ΕΘΝΙΚΗ αλλά έχει ακόμη δρόμο.
Στις υποδομές ενώ οι ομάδες των ΣΕΡΡΩΝ είχαν αποκτήσει το τίτλο του φαβορί σε παιδικό και εφηβικό στην πράξη η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική.
Σε κορασίδες και Νεάνιδες και εδώ καμιά επιτυχία.
Υπάρχει μια κόντρα μεταξύ των ομάδων -ακαδημιών στον Νομό. Και αυτή η κόντρα  έχει όνομα ΙΚΑΡΟΙ  και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Από την ένωση των δύο στην κόντρα σε κάθε επίπεδο.
Είναι ακόμη εμφανές πως αυτή η κόντρα επηρέασε και τα μέσα ενημέρωσης του νομού. Είναι φανερό πως κάποια ΜΜΕ έχουν σαφή επιλογή παρουσίασης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων από συγκεκριμένες ομάδες αποκλείοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα "αντίπαλης" Ακαδημίας.
Ο δυνατός παίκτης είναι οι ΙΚΑΡΟΙ που έχουν την μεγαλύτερη πίτα .
Παράλληλα υπάρχει ένα πλήθος από ακαδημίες με σοβαρή παρουσία και έργο αλλά για πολλούς λόγους δεν μπορούν να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς με τις επιτυχίες τους στον νομό.
Η ακαδημία -ανδρική ομάδα του ΡΟΥΠΕΛ έχει να δείξει έργο σε πολλούς τομείς. Σταθερή παρουσία στο ανδρικό και μια ανοδική πορεία στα πρωταθλήματα  υποδομής.
Στο γυναικείο  ο  ΑΟΣ  και Πανσερραϊκός είναι τα μεγάλα ονόματα  .
Ο ΑΟΣ  προσπαθεί φιλότιμα να σταθεί και στην ανδρική κατηγορία  σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
Γ΄Εθνική 
ΟΡΦΕΑΣ   και   ΙΚΑΡΟΙ
Ούτε καλή ούτε άσχημη η χρονιά για τις δύο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία.
Ομάδα με έμπειρους παίκτες ο πρώτος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του με την αντίστοιχη περσινή.  Μεγάλη δύναμη  εκτός πόλης είναι  οΟΡΦΕΑΣ. 
Και μόνο η παρουσία του στην Γ΄Εθνική δείχνει την δουλειά και την δυναμική που έχει η ομάδα και αυτό αναλογικά με το μέγεθος της περιοχής του. Δεν είναι η μεγάλη πόλη πρωτεύουσα .
 Αυτή η ομάδα δεν είναι για το τοπικό γιατί εκεί παίρνει τα πρωταθλήματα με χαρακτηριστική άνεση αλλά δεν μπορεί (λείπει κάτι) να γίνει ο πρωταγωνιστής  στην Γ΄Εθνική.
Η πορεία των ΙΚΑΡΩΝ στην Γ΄Εθνική  βλέποντας την βαθμολογική κατάταξη θα λέγαμε είναι πολύ καλή. Είναι νεανική ομάδα  δεμένο σύνολο . Δεν είναι όμως καθώς φαίνεται ο στόχος της ομάδας απλά να καταλαμβάνει 4ες 5ες θέσεις αλλά  να κάνει την υπέρβαση και να γίνει μία εκ των δύο που ανεβαίνουν κατηγορία. Η σταθερότητα που έχει και η μικρή βελτίωση κάθε χρόνο ίσως επιτρέψουν την νέα χρονιά να γίνει εφικτός ο στόχος ανόδου στην Β΄κατηγορία.
Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ τέλος προσπαθεί να βρει τα πατήματα για να ξαναγίνει η δύναμη τουλάχιστον στο τοπικό στην ανδρική κατηγορία.

ΔΡΑΜΑ.
Στο ανδρικό για τους  ΤΙΤΑΝΕΣ είναι χρονιά ανασυγκρότησης.
Μετά τον υποβιβασμό  χρειάζεται χρόνος για την επάνοδο  σε ανταγωνιστικό πρωταγωνιστικό επίπεδο. Παρά την αρνητική φόρτιση  κράτησε άμυνα και δείχνει σημεία έντονης ανάκαμψης.
Η  δεύτερη μεγάλη ψυχολογική ζημιά έγινε με την πτώση -διάλυση του ΚΑΟΔ.
Σαν χάρτινος πύργος διάλυσε.Δεν πήρε μέρος ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι  ΤΙΤΑΝΕΣ  πιστεύω αν όχι φέτος την επόμενη χρονιά  να είναι από τις διεκδικήτριες ανόδου στην Γ΄Εθνική.
 Το μούδιασμα από τον υποβιβασμό όπως και να γίνει θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί.
 Το καλό τόσο σε επίπεδο νομού όσο και ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι η συμμετοχή αρκετών ομάδων στο πρωτάθλημα πλην των ΤΙΤΑΝΩΝ. Είναι το ΔΟΞΑΤΟ  που συμμετέχει μεν αλλά είναι πάντα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και είναι κρίμα γιατί το μέγεθος του δήμου και της ίδιας της πόλης θα μπορούσε να στηρίξει το κάτι παραπάνω.Είναι η νέα ακαδημία του Απόλλωνα και φυσικά η ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ.
Στις γυναίκες το μπάσκετ έχει μια καλή αξιοπρεπέστατη παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες.
Στις υποδομές των κοριτσιών φέτος δεν επαναλήφθηκαν οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών.
Στο εφηβικό  υπάρχει κάμψη. Δεν είναι απαραίτητα αυτό δείκτης γενικής κάμψης του μπάσκετ γιατί είναι γνωστό πως η κυριαρχία στις υποδομές πολλές φορές έχει ως βασικό κριτήριο αυτό που λέμε καλή φουρνιά παικτών.
 Τέτοια φουρνιά είχε η πόλη βλέπε ΤΙΤΑΝΕΣ κυριάρχησε στα παιδικά πρωταθλήματα και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στα εφηβικά. Δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση και αντίστοιχα κάποιες άλλες πόλεις έτυχαν να έχουν καλό υλικό και άλλαξαν οι ρόλοι.
Καλύτερα τα πήγε η παιδική ομάδα που δεν κατάφερε στον τελικό να πάρει τον τίτλο.
Από την άλλη η παρουσία πολλών ακαδημιών και ομάδων σε πρωταθλήματα υποδομών και ανδρών δείχνει ενέργεια και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΚΑΒΑΛΑ.
Το πιο σημαντικό γεγονός για πολλούς είναι  ο υποβιβασμός στην Α2  της ΈΝΩΣΗΣ.
Για μένα μικρή σημασία έχει μιας και στην ομάδα πλην ενός δεν είχε ούτε ένα ντόπιο παίκτη.
Ίσως φέτος όπως ακούγεται το ρόστερ να είναι κατά κύριο λόγο συμπληρωμένο από νέους της ευρύτερης περιοχής. Αν ναι τότε μπράβο διαφορετικά δεν προσφέρει και πολλές υπηρεσίες στις υποδομές και την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ.Η επιτυχία ΠΑΝΘΗΡΩΝ και ΑΣΤΕΡΑ  σε υποδομές είναι το ευχάριστο και ο υποβιβασμός με την κακή πορεία της ΣΑΝΤΑ τα άσχημα.
Έχουμε ένα δεδομένο τον υποβιβασμό μετά από 10  χρόνια του  ΓΣΕ .
 Την προηγούμενη χρονιά γλύτωσε στο τέλος φέτος δεν τα κατάφερε. Είναι απώλεια πόσο μάλλον όταν πριν από τρία χρόνια μπόρεσε να ανέβει και στην Β΄Εθνική. Τα πιο μεγάλα προβλήματα διαχείρισης βγαίνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν θα μπορέσουν να επανέλθει η ομάδα αν θα κρατήσει και πόσους θα κρατήσει από το ρόστερ γιατί ήδη υπάρχουν διάσπαρτες κουβέντες για πολλούς από τους παίκτες της ομάδας.
Η άλλη ομάδα στην Γ΄Εθνική η ΣΑΝΤΑ  ξεκίνησε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Έγινε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω το παρεϊστικο (δεν είναι κακό αυτό ) το οποίο έχει πάντα ημερομηνία λήξης . Όταν μεγαλώσει ηλικιακά η παρέα δημιουργείται πρόβλημα. Αυτή τη κατάσταση προσπάθησαν να την αλλάξουν. Έθεσαν νέους στόχους διεύρυνση του υλικού με την είσοδο νέων ηλικιακά παικτών. Δεν θα κρίνω το αποτέλεσμα εξάλλου συμπεράσματα μπορούν να βγούνε εύκολα.
Δεν έχει τελειώσει ακόμη η πορεία γιατί όλοι είναι σε αναμονή για το αν θα γίνουν μπαράζ παραμονής .
Για την τυχόν θέσεις ανόδου θα γίνουν στις 8-5-2016 οι όποιο αγώνες κατάταξης για τους πέμπτους από το τέλος ΦΛΩΡΙΝΑ και ΣΑΝΤΑ σε αναμονή ανακοίνωσης από την ΕΟΚ φαντάζομαι σύντομα.
Περισσότερα μετά από τις τελικές αποφάσεις και την βαθμολογική τελική κατάταξη .
Κάποτε στην πόλη ήταν η Ένωση .
 Κυρίαρχη όχι μόνο σε επίπεδο νομού αλλά και στο σύνολο των υποδομών σε όλη την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Με δορυφόρους πολλές ακαδημίες (κυριολεκτικά στα χαρτιά) είχε άφθονο υλικό να χτιστούν καλές ομάδες. Αυτό έσπασε με την δυναμική επανεμφανιση του ΑΣΤΕΡΑ της πιο ιστορικής ακαδημίας του νομού και της πόλης.
Τα έχω ξαναπεί πολλές φορές πως το ξεκίνημα ήταν (τρόπος και λογική λειτουργίας) το καλύτερο.
Με υπομονή σε βάθος χρόνου έφτασαν στην κορυφή.Κάπου εκεί χάθηκε λίγο η μπάλα από την "έπαρση" αλλά ευτυχώς (προσωπική άποψη) αυτό κράτησε λίγο. Φέτος μπορεί να καυχιέται πως είναι η χρονιά του.
Υπάρχουν ακόμη "κατάλοιπα" του πειράμματος (ΕΝΩΣΗ) παλιές ιστορικές ομάδες της πόλης που προσπαθούν να σταθούνε στα πόδια τους με ειλικρινή διάθεση και κάποιες άλλες που κυριολεκτικά υπάρχουν για να υπάρχουν για να δίνεται έτσι το δικαίωμα ψήφου σε παράγοντες.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει και στέκεται όσο μπορεί καλύτερα η ακαδημία των ΠΑΝΘΗΡΩΝ.
Είναι στην κυριολεξία νέα ακαδημία χωρίς κανένα σημείο αναφοράς στο ιστορικό παρελθόν.
Μετά από προσπάθεια ήρθε και η πρώτη μεγάλη επιτυχία στα κορίτσια με την κατάκτηση του τίτλου .
Είναι μια μορ΄φη δικάιωσης των προσπαθειών .
Σημαντικό στοιχείο των δύο τριών τελευταίων ετών είναι η δυναμική παρουσία μιας νέας ακαδημίας όχι στην πόλη της Καβάλας αλλά στην ευρύτερη περιοχή. Η Καβάλα έχει την ευτυχία να διαθέτει δήμους με πολύ κόσμο (Κεφαλοχώρια) .
Η ακαδημία του ΠΑΓΓΑΙΟΥ έρχεται κατά κάποιο τρόπο να ισσοροπήσει την φθορά που έχει τα τελευταία χρόνια η γειτονική του ΓΣΕ.
Στον νομό Καβάλας υπάρχουν μεγάλα κεφαλοχώρια και με λίγι προσπάθεια μπορεί να στηθούν μικρές ακαδημίες. Το  ΠΑΓΓΑΙΟ δείνει να έχει βρει την λύση για να μπορεί να είναι στην επικαιρότητα την αγωνιστική. Δεν είναι ο πρωταγωνιστής αλλά δεν είναι και στην αφάνεια . Δεν μπορεί να καυχηθεί ότι καθορίζει καταστάσεις αλλά δεν είναι και στην κατά κάποιο τρόπο ανυπαρξία (αποτελέσματα σε πρωταθλήματα) όπως οι Κρηνίδες.Θα το θεωρούσα επιτυχημένο πείραμα με μέλλον . Στον αντίποδα είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Χρυσούπολη.
Η ομάδα του ΑΟΧ  από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο ανδρικό σε τοπικό επίπεδο μετράει τρία χρόνια απουσίας από τις διοργανώσεις. Υπάρχει παιδική ομάδα και  κορασίδων αλλά δεν μπορείς να τις βάλεις σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας στις δυνατές .

Υ.Γ .   Τα παραπάνω  είναι μια εικόνα κυρίως της τελευταίας αγωνιστικής χρονιάς με αναφορές στο παρελθόν εστιασμένες  σε γεγονότα και καταστάσεις που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πορεία του τοπικού μπάσκετ ανα νομό. Δεν είναι μια "επιστημονική καταγραφή" με στοιχεία αδιάσειστα . Είναι μια προσωπική άποψη που είναι προφανές έχει πολλά λάθη και  παραλείψεις .
Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει συγκεκριμένος δόλος σπίλωσης ή προώθησης αντίστοιχα κάποιων άλλων. Είναι μαι εικόνα όπως την βίωσα και την μεταφέρω στο μπλογκ. Για τυχόν παρατηρήσεις διορθώσεις απόψεις κριτικές όπως πάντα τα σχόλια είναι ανοιχτά στον καθένα.



Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Αγώνες κατάταξης

ΧΑΝΘ  και  ΙΚΑΡΟΙ  θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα  ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ  και ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ . Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα καταλάβουν τις δύο θέσεις επιλογής αν υπάρξουν κενά  στην Β΄Εθνική τη σαιζόν 16-17.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
Επίσης, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (άρθρο 12, Γε 1), θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 8/05/2016 στην Θεσσαλονίκη, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση και 4η θέση στον 3ο και 4ο Όμιλο της κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία στον 2ο Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.



Το πρόγραμμα
Κυριακή 8 Μαϊου (Μίκρας Α’)

17.30 ΑΣ Διόσκουροι Κοζ.-Ίκαροι Σερρών
19.30 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου-ΧΑΝΘ

Σύμφωνα με τον Χ.Κ  από το kavalasports ίσως να μην χρειαστεί να γίνουν αγώνες μπαράζ "σωτηρίας" και να ισχύσει  μόνο ο υποβιβασμός των τελευταίων 4ων ομάδων κάθε ομίλου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως  η ΣΑΝΤΑ  ίσως να μην παίξει μπαράζ σωτηρίας.
Πρόκειται για την ώρα για κουβέντες του αέρα και φήμες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΟΚ.
 

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ 6 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αφού στέφθηκε αήττητη πρωταθλήτρια
κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου
πρωταθλήματος όπου και πάλι τερμάτισε πρώτη και χωρίς ήττα στα τέσσερα
παιχνίδια που αγωνίστηκε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
Πρωτέας Γρ.-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 63 - 66
Πιερικός Αρχέλαος-ΑΕΛ 67 - 63
ΣΑΚ Αστέρας-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 76 - 81
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος -ΠΟ Ν. Μουδανιών 64-32

Χάρη στην καταπληκτική παρουσία της ομάδας στην ημιτελική φάση ο
Πιερικός Αρχέλαος θα αγωνιστεί στην τελική φάση του πανελλήνιου
πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Καστοριά στις 4-8 Μαϊου.Η ομάδα της
Κατερίνης θα αντιμετωπίσει συλλόγους τεράστιου διαμετρήματος όπως ο
Παναθηναϊκός,ο ΠΑΟΚ,ο Προμηθέας Πατρών,ο Εργοτέλης,ο Ίκαρος Καλλιθέας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

4/5 16.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣ Εργοτέλης
5/5 16.00 ΑΠΣ Προμηθέας Πάτρας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
6/5 15.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Παναθηναϊκός ΑΟ
7/5 14.00 ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
8/5 11.00 ΑΣ ΠΑΟΚ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος φθάνει στην τελική εξάδα πανελλήνιου πρωταθλήματος
για δεύτερη συναπτή χρονιά και συνολικά τρεις φορές την τελευταία
πενταετία.Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την ποιότητα της δουλείας που
γίνεται σε επίπεδο ακαδημίας και το γεγονός πως υπάρχει η τεχνογνωσία
για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών σε υψηλό επίπεδο.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει κατά κύριο λόγο όλους τους αθλητές για
τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αλλά και για το ήθος τους.Συγχαίρει
επίσης τους προπονητές για την τεχνογνωσία,την μεθοδικότητα και την
αφοσίωσή τους όπως επίσης και τους γονείς για τη συμπαράσταση και την
υποστήριξή τους.

ΠΗΓΗ  ΑΡΧΕΛΑΟΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP

Όποια ομάδα ακαδημία διοργανώνει καλοκαιρινά camp  με προσφορές για τους μικρούς παίκτες μπορούν κάλλιστα να στείλουν υλικό για  δημοσίευση στο μπλογκ.
Αν μπορούμε να βοηθήσουμε  στους  δύσκολους καιρούς   κάθε προσφορά δεκτή.





TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP
Σας επισυνάπτω τα ταμεία που προσφέρουν δωρεάν διαμονή κατά την διάρκεια του camp. Το μόνο που δέχεται αιτήσεις αυτή την χρονική περίοδο (έως 4 Μαΐου) είναι του ΙΚΑ - ΟΑΕΔ ανεξαρτήτως σε ποιον από τους δύο γονείς είναι ασφαλισμένα τα παιδιά. Τα υπόλοιπα ταμεία θα ανοίξουν για αιτήσεις αργότερα. Το camp φέτος θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 17 Ιουνίου έως και Πέμπτη 23 Ιουνίου και ενδέχεται αν οι συμμετοχές είναι πολλές όπως και πέρυσι να συνεχιστεί για ακόμη μία ή και δύο εβδομάδες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει και το διαφημιστικό φυλλάδιο του BASKETBALL CAMP με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλέσετε στο 6947528969.
ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ




TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP
Για ακόμα μια χρονιά θα γίνει Basketball Camp στις κατασκηνώσεις ΤΖΙΩΝΗ (17/6 – 23/6).                                                      Όσοι είστε άνεργοι ή είστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ  και έχετε παιδιά από 6-16 ετών (γεννηθέντες 2000-2010)  μπορείτε να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας τις παρακάτω διαδικασίες.
Καταρχήν Δικαιούνται:
1)       Όσοι έχουν τουλάχιστον 50 ένσημα μέσα στο 2015
2)       Οι άνεργοι-εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών.
3)       Όσοι δεν ξεπερνούν τις 26.000€ στο οικογενειακό τους εισόδημα σύμφωνα με το τελευταίο εκκαθαριστικό που αφορά το έτος 2014.
Διαδικασία:                                                                                                                                                                                                                                              Γίνεται αίτηση ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΟΑΕΔ . www.oaed.gr                                                                                                                                            Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σύστημα του ΟΑΕΔ και έχουν κλειδάριθμο ονομασία χρήστη και συνθηματικό χρήστη, εισάγουν αυτούς τους κωδικούς και συμπληρώνουν προσεχτικά όλα τα πεδία που απαιτούνται. Πρέπει να δηλωθούν όλα τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας. Εάν έρθουν στην κατασκήνωση δηλώνονται ως ωφελούμενα και ένα δεν έρθουν ως μη ωφελούμενα.  Αφού υποβληθεί η αίτηση το σύστημα δίνει αριθμό πρωτοκόλλου τον οποίο πρέπει να κρατήσετε. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε δυσκολία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας στο 2321099510 καθημερινά 9:00-14:00 το πρωί και 18:00-21:00 το απόγευμα και το Σάββατο 11:00-13:00  το πρωί, ή να μας επισκεφτείτε στην οδό Μεραρχίας 30 στο 2ο όροφο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε:
·          τους κωδικούς σας του ΟΑΕΔ
·          Εάν δεν έχετε, μπορεί να γίνει εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς του taxis net
·          Το ΑΜΚΑ και τον Α.Μ. Ασφαλισμένου του αιτούντος εάν υποβάλλει αίτηση ως εργαζόμενος
·          Τα ΑΜΚΑ των παιδιών.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 4 Μαϊου.
Μετά την επιλογή:                                                                                                                                                                                                                           Με την άφιξή σας στην κατασκήνωση προσκομίζετε:
1)       Αντίγραφο της ταυτότητα του αιτούντος
2)       Αντίγραφο του εκκαθαριστικού του 2014
3)       Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου όπου φαίνονται οι φωτογραφίες και τα ΑΜΚΑ των παιδιών
4)       Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του αιτούντος.
5)       Τον αριθμό επιταγής που θα εκδοθεί στο όνομα του αιτούντος.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ, δικαιούνται επίσης όσοι είναι ασφαλισμένοι στα παρακάτω ταμεία χωρίς εισοδηματικά κριτήρια (τα οποία θα ανοίξουν για αιτήσεις αργότερα ).
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας δοθεί αναλυτικό φυλλάδιο που θα αφορά το BASKETBALL CAMP

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΑΣΠΙΔΑ

Δεν μπόρεσε  να πάρει το εισιτήριο η ομάδα Νεανίδων της ΑΣΠΙΔΑΣ  μετά την ήττα από την Πτολεμαΐδα .Παρόλα αυτά  η  παρουσία της  και η προσπάθεια των κοριτσιών του Νεδήμ ήταν σπουδαία .

Διαβάστε  τον σχολιασμό από το σαιτ  της ΑΣΠΙΔΑΣ.

Πηγή.https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569/

ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με νίκη αποχαιρέτησαν την μεγάλη τους προσπάθεια στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης οι νεάνιδες του συλλόγου μας. Τα κορίτσια μας απέδωσαν πολύ όμορφο μπάσκετ και επικράτησαν των Τιτάνων Παλαμά με 59-46. Έτσι ισοβάθμησαν με τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας, που είχε κερδίσει όμως το μεταξύ μας παιχνίδι και πήρε την πρόκριση στην εξάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τα κορίτσια μας αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια, καθώς αν και οι περισσότερες ήταν κορασίδες, όχι μόνο βγήκαν πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά πήγαν και στα προκριματικά με πίστη για να πετύχουν, κάτι που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο στην αρχή της χρονιάς.
Κοριτσάρες ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι, ευχαριστούμε για τις ανεπανάληπτες στιγμές, ευχαριστούμε που είστε με την ψυχή σας ΑΣΠΙΔΑ.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ - ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ 46-59 ΔEKAΛΕΠΤΑ: 12-11, 25-32, 34-46, 46-59
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Μεχμέτ Ουστά 16(2), Παυλάκη 4, Κουτρουβέλη 12(2), Βουδούρη, Μαμαλίγκατζη 23(3), Χατζηχαλήλ, Αραμπατζή Ε., Χαλκίδου 4, Αντικουλάκη, Μπονόβα, Μωϋσένκου

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

3/4 Ήττα από τον ΑΡΧΕΛΑΟ για τον ΑΣΤΕΡΑ

Αν έκανε το 4/4 τώρα θα ετοίμαζε βαλίτσες για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
Έχασε από τον ΑΡΧΕΛΑΟ με 76-81 και τώρα θέλει "ξένη βοήθεια" που σημαίνει αύριο  τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ πρέπει να κερδίσουν την ομάδα της Κατερίνης και τότε ευνοείται στην τριπλή ισοβαθμία ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
Λεπτομέρειες για το παιχνίδι
ΕΔΩ 

Πηγή. http://kavala-sports.gr

Από το δελτίο τύπου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ όλη η εικόνα των προκριματικών.
 
 ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου
επιβλήθηκε και του Αστέρα Καβάλας με 81 - 76.Όντας αήττητος χρειάζεται
ακόμη μία νίκη αύριο απέναντι στα Ν. Μουδανιά ώστε να εξασφαλίσει
μαθηματικά την πρόκριση στο top6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 6
ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας 5
Ο Ν. Μουδανιών 5
ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών 3
ΑΕ Λάρισας 3

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο 23 Απριλίου
17.30 ΦΟ Πρωτέας Γρ.-ΣΦΚ Πιερικός Αρχ. 63 - 66
19.30 ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΣΑΚ Αστέρας 59 - 80

Κυριακή 24 Απριλίου
17.00 ΣΑΚ Αστέρας-ΦΟ Πρωτέας Γρ 69 - 61
19.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-ΕΣΚΑΘ 67 - 63

Δευτέρα 25 Απριλίου
12.00 ΕΣΚΑΘ-ΣΑΚ Αστέρας 69 - 84
14.00 ΦΟ Πρωτέας Γρ.-ΠΟ Ν. Μουδανιών 51 - 61

Τρίτη 26 Απριλίου
12.00 ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΕΣΚΑΘ 75 - 55
14.00 ΣΑΚ Αστέρας-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 81 - 76

Τετάρτη 27 Απριλίου
12.00 ΕΣΚΑΘ-ΦΟ Πρωτέας Γρ.
14.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος -ΠΟ Ν. Μουδανιών

Προκριματικα εφήβων 3/3 Για τον ΑΣΤΕΡΑ

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ   69-84
Έκανε το 3 στα 3 η εφηβική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ  και σήμερα Τρίτη 02,00μμ δίνει την μεγάλη μάχη με την ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα είναι αυτός που θα πάρει και το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο που ξεκινάει την Τετάρτη 04/05/2016.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΝΕΑΝΙΔΕΣ..ΑΣΠΙΔΑ Το πάλεψαν.

Στο ντέρμπι το παλεψαν τα κορίτσια του ΝΕΔΗΜ  αλλά το πιο γεμάτο ρόστερ  της ομάδας της Πτολεμαίδας ήταν καθοριστικός παράγοντας. Νωρίς ξεκαθάρισε το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση  .

 ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 41-57
Δεκάλεπτα: 15-12, 19-30, 32-43, 41-57
ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Μεχμέτ Ουστά 15(3), Παυλάκη 2, Κουτρουβέλη 3(1), Βουδούρη, Μαμαλίκατζη 13(2), Χατζηχαλήλ, Αραμπατζή Ε., Χαλκίδου 8, Αντικουλάκη, Μπονόβα, Μωϋσένκου, Αραμπατζή Ζ.
https://youtu.be/PNHrHxSMd9g

Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν την ομάδα της Κατερίνης ΑΓΕ ΠΙΕΡΕΊΑΣ με 56-58.

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ 56-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-15, 43-30, 50-44, 56-58
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ: (Καρά Αχμέτ Νεδήμ) Μεχμέτ Ουστά 14(1), Παυλακη 6, Αντικουλάνη, Βουδούρη, Χατζή Χαλήλ, Μπόνοβα, Μαμαλίγκατζη 13(1), Αραμπάτζη Ευ. 2, Μοϋσένκου, Αραμπάτζη Ζ., Κουτρουβέλη 12(2), Χαλκίδου 12

ΕΦΗΒΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 2/2 ΑΣΤΕΡΙΑ ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Την πρώτη μέρα κέρδισε τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ ναι μεν η πιο αδύναμη του ομίλου αλλά την επομένη ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4/2016  σε ένα σπουδαίο παιχνίδι όπως δήλωσε ο Λ.Μαγιάννης κέρδισε τον ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΝΩΝ με  69-61.
Στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορούμε να σταθούμε γιατί τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση.
Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ ήταν μπροστά τρία δεκάλεπτα.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ  συνήλθαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά δημιουργώντας διαφορά 10 πόντων.Τελικό σκορ   69-61.
Την ίδια μέρα  ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ κέρδισε την ΛΑΡΙΣΑ  με 4εις πόντους διαφορά κέρδισε την πρώτη μέρα τον ΠΡΩΤΕΑ  με  63-66 .  Σήμερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίζει με την ΛΑΡΙΣΑ ο  ΠΡΩΤΕΑΣ  με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ  με ρεπό για τον ΑΡΧΕΛΑΟ.
Αν νικήσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ  την ΛΑΡΙΣΑ   όλα δείχνουν ντέρμπι την ΤΡΙΤΗ  στις 26/4/2016  μεταξυ  ΑΣΤΕΡΑ  και  ΑΡΧΕΛΑΟ  στις 02,00  το μεσημέρι.

xanthibasket.Φαίνεται  οι προβλέψεις να βγαίνουν  ?

Λ.Μ . Παίξαμε δύο παιχνίδια κερδίσαμε και στα δύο. Σήμερα έχουμε την τρίτη μεγάλη δοκιμασία και αν τα καταφέρουμε τότε όλα υα κριθούν  αύριο το μεσημέρι με τον ΑΡΧΕΛΑΟ.
Οι εντυπώσεις  από την ομάδα σου. Μια γρήγορο εικόνα για τις υπόλοιπες.
Είμαστε πολύ  καλά υπάρχει διάθεση και όρεξη . 
Είμαστε μαθημένοι στις προκλήσεις . Πηγαίνουμε παιχνίδι παιχνίδι και βλέπουμε.
Πλην των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  όλες οι άλλες ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Γίνονται ωραία παιχνίδια και κρίνονται σε λεπτομέρειες τα αποτελέσματα τους.

 xanthibasket. Μένουν δύο παιχνίδια και με θετική έκβαση ανοίγει ο δρόμος για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αυτό σημαίνει  και κούραση στους παίκτες και θα έχει αντίκτυπο  στην  προσπάθεια της ανδρικής για άνοδο.Αν μπούνε στη ζυγαριά Πρόκριση στο Πανελλήνιο και άνοδος στην ΓΈθνική τι προτίμηση έχουν οι παίκτες σου ???

Λ.Μ.  Την απάντηση της ξέρεις .Είναι άλλο πράγμα μια πρόκριση σε Πανελλήνιο.

Οι καλές σχέσεις όταν υπάρχουν φέρνουν αποτελέσματα ακολουθεί το δελτίο τύπου της ομάδας του ΑΡΧΕΛΑΟΥ (Αποστολέας Κοκρας).



ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με 2/2 νίκες χρειάζονται ακόμη μία εναντίον της Καβάλας για να
σφραγίσουν την πρόκριση!!

Η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου νίκησε κατά σειρά τον πρωταθλητή
δυτικής Μακεδονίας Πρωτέα Γρεβενών και την πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ΑΕΛ
και με νίκη  απέναντι στον πρωταθλητή ανατολικής Μακεδονίας
ΑΣΤΕΡΑ .Καβάλας  την Τρίτη(26/4 14:00) προκρίνεται πανηγυρικά
στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!!

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Σάββατο 23 Απριλίου
17.30 ΦΟ Πρωτέας Γρ.-ΣΦΚ Πιερικός Αρχ.
19.30 ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΣΑΚ Αστέρας

Κυριακή 24 Απριλίου
17.00 ΣΑΚ Αστέρας-ΦΟ Πρωτέας Γρ
19.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-ΕΣΚΑΘ

Δευτέρα 25 Απριλίου
12.00 ΕΣΚΑΘ-ΣΑΚ Αστέρας
14.00 ΦΟ Πρωτέας Γρ.-ΠΟ Ν. Μουδανιών

Τρίτη 26 Απριλίου
12.00 ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΕΣΚΑΘ
14.00 ΣΑΚ Αστέρας-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Τετάρτη 27 Απριλίου
12.00 ΕΣΚΑΘ-ΦΟ Πρωτέας Γρ.
14.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος -ΠΟ Ν. Μουδανιών

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Πρωτέας Γρεβενών - Πιερικός Αρχέλαος 63-66

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 37-20, 51-41, 63-66.
Διαιτητές: Φουντζήλας, Καρκαλέτσης.

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης):Ζήμπρας, Μπαρτζώκας 7(2), Κλωναράς 18(3),
Τσούκας 13(2), Πενλίδης, Μητρόπουλος, Μαρκόπουλος 19(3), Βαγγελή,
Λαφτσίδης, Παπαθεοδώρου 2, Ασλανίδης 4, Δάδαλης.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωαννου); Τζαμακλής, Βάτος 13(1), Μουρίκας,
Σουκάρας, Παπανικολάου, Παρμακτσίδης 15(3), Ταρενίδης 1, Τσιρογιάννης
11, Τσιλιγγαρίδης 14, Ζησόπουλος 10(1), Βαβατσιούλας, Χατζηλάμπρου 2.

Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕΛ 67-63

Διαιτητές: Γαζέτης,Βασιλόπουλος

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωαννου); Τζαμακλής, Βάτος, Μουρίκας, Σουκάρας,
Παπανικολάου, Παρμακτσίδης 8, Ταρενίδης, Τσιρογιάννης 17,Τσιλιγγαρίδης ,
Ζησόπουλος 9(2), Βαβατσιούλας 31(9), Χατζηλάμπρου 2.

ΑΕΛ(Βαγιόπουλος,Αμδίτης):Σαριμπαλίδης 15(3),Λαλάκης 4, Τζήμας 15,
Τσαμήδας 11(1),Νταής ,Παπαιωάννου 6(2),Μπεχλιβάνος 5(1),Σταθάκος
7,Μαργαρίτης, Καλαμάκης,Μπερδάμης.

Την εφηβική ομάδα απαρτίζουν οι εξής αθλητές:

1.Δημήτρης Βαβατσιούλας 1999 2-3
2 Γιάννης Βάτος 1998 2
3 Πρόδρομος Ζησόπουλος 1999 1
4 Σωκράτης Ζιάκος 1999 1-2
5 Τηλέμαχος Κατσαβός 1998 4
6 Γιάννης Μουρίκας 1999 4
7 Δημήτρης Μπουρσούκης 1999 5
8 Δημήτρης Μπούσμπουρας 1998 2
9 Δημήτρης Μπλέτσας 1999 2
10 Βαγγέλης Παπανικολάου 1999 3
11 Κώστας Παρμακτσίδης 1999 4
12 Δημήτρης Σαχινίδης 1998 1
13 Στέφανος Σουκάρας 1999 2
14 Τάσος Ταρενίδης 1999 1
15 Ιάσων Τζαμακλής 1999 1
16 Γιώργος Τσιλιγγαρίδης 1999 4-5
17 Μάριος Φανούλης 1999 3
18 Δημήτρης Χασιακής 1999 5
19 Ανέστης Ψαρρού 1998 3
20 Tσιρογιάννης Κώστας 2000 1
21 Κατηρτζίδης Άκης 2000 4-5
22 Χατζηλάμπρου Χάρης 2000 5

Προπονητής:Στέλιος Χατζηιωάννου

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Χαλκηδόνα-Ασπίδα  65-66 

  Ζέφυρος -Ορφέας  77-64 

  ΑΕ Κ-ΧΑΝΘ 59-82 

  Αρετσού-Αγία Βαρβάρα 77-62

  ΒΑΟ-ΓΑΣ  63-87 

  Γέφυρα-Γαλάτιστα  96-73
   Σάββατο  (23/04)  ΓΣΕ-Ίκαροι  51-100

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΣΠΙΔΑ
Χωρίς ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (Απέκτησε  διάδοχο . Τις καλύτερες ευχές Γιάννη.)και τον Κουτσογιάννη τα βρήκε δύσκολα η φιλοξενούμενη ομάδα από την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ που πάλεψε για την νίκη. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά δεν θα μπλέξει σε προβλήματα γιατί η άλλη ομάδα ΣΑΝΤΑ κατάφερε να χάσει και να είναι στην αναμονή για το πόσοι τελικά πέφτουν. 
Η νίκη πήγε στην ΑΣΠΙΔΑ  που έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο (άνοδος) ταυτόχρονα  έκλεισε και στόματα και δεν άφησε υπόνοιες για μεροληψία και εκδικητικότητα !!!!!


ΑΡΕΤΣΟΥ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.
Αντιγράφω ακριβώς από το infobasket.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αρετσού υποβιβάστηκε στην Α΄ ΕΚΑΣΘ με το κεφάλι ψηλά κερδίζοντας την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας που δια την ώρα παραμένει στην Γ΄ Εθνική μέχρι νεωτέρας… 
Αυτό το αναφέρουμε γιατί δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν ισχύει αυτό που έλεγε αρχικά η προκήρυξη όπου πέφτουν οι τέσσερις τελευταίοι ή αν τελικά ο πέμπτος θα παίξει μπαράζ.

Xωρίς ΧΑΡΙΖΑΝΗ και Κουμλέλη η ΣΑΝΤΑ , χωρίς  βοήθειες από τον πάγκο έχασε από την ΑΡΕΤΣΟΥ  που υποβιβάστηκε και μπλέκει σε περιπέτειες.
Το πάλεψε με μπροστάρηδες τους Γ.Σουλίδη 14(2),Σαμαρά 17 (5) και τον συνήθη ύποπτο Μανάκα 21.Για μια ακόμη φορά οι μικροί τα εδωσαν όλα και ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά ο τραυματισμός του Λούκα Μπάμπουλη έωσε την χαριστική βολή. Χωρίς λύσεις από τον πάγκο (έπαιξε ο τραυματίας Φασουλάς και ο Μπανάσας )  στην θέση ένα ήταν φυσιολογικό να έρθει η ήττα που δημιουργεί προβλήματα.
Το πείραμα δεν απέδωσε και χρειάζονται λύσεις .

ΓΕΦΥΡΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Σε γιορτή  άνοδος και πρωτιάς για την ΓΕΦΥΡΑ το παιχνίδι  .Τελετή λήξης για την ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ.


 ΓΣΕ-ΙΚΑΡΟΙ  51-100
Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα της Ελευθ/λης έπεσε στους αφινιασμένους Ικάρους.  

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ   77-64
Το τελευταίο του παιχνίδι  στον πάγκο του ΖΕΦΥΡΟΥ για τον Γ.Κοντνάσιο που σχεδόν τρία χρόνια κράτησε ψηλά την ομάδα του. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι και με την νίκη του ο ΖΕΦΥΡΟΣ  έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.


ΑΕΚ-ΧΑΝΘ   59-82
Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση η ΑΕΚ  και έχασε δίκαια από την ΧΑΝΘ.


ΒΑΟ-ΓΑΣ  63-87
Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο ΓΑΣ .Ο αντίπαλος ΒΑΟ η πιο αδύναμη του ομίλου τη νέα χρονιά θα παίζει στο τοπικό της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.