Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Νο 2

































ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Στην Καβάλα  γίνονται οι σχολικοί αγώνες τους οποίους θα τιμήσει με την παρουσία του και ο "Δράκος" Π.Γιαννάκης.
Αποτέλεσματα και πληροφορίες λοιπές  ΕΔΩ
Πηγή. http://kavala-sports.gr

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  θα μας εκπροσωπήσει φέτος στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος .
Δίκαια πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι μπορεί να κάνει την διαφορά γιατί οι παίκτες του πέρα από τις ικανότητες και την διάθεση έχουν το ατού της εμπειρίας από πρωταθλήματα ανδρών. Τα παιχνίδια  είναι το μεγάλο σχολείο και πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζουν μεγάλους παίκτες σε ηλικία και εμπειρία και τα πάνε άριστα. Και αυτό γιατί η πορεία του ΑΣΤΕΡΑ φέτος κατά ένα μεγάλο μέρος έχει να κάνει με την προσφορά των "μικρών".
Δεν έχουν τελειώσει όλα τα πρωταθλήματα μέχρι αυτή την  ώρα αλλά μία δύο ομάδες είναι ήδη γνωστές με επιφύλαξη αυτό. Αρχέλαος Κατερίνης του Σ.Χ"ΙΩΆΝΝΟΥ  και ο Πρωτέας Γρεβεννών.
Η ομάδα της Χαλκιδικής και μένει από την Θεσσαλία.
Ξεκινούν το Σάββατο 23/4/2016 .
Καλή επιτυχία  στα χνάρια του Αρίωνα που πέρασε την προηγούμενη χρονιά γιατί αυτό θα δείξει το καλό επίπεδο των υποδομών κάποιων ομάδων μας.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ?????

Τέτοιο επίπεδο ανοργανωσιάς δεν είναι πρώτη φορά αλλά κάποιες φορές έτσι φωτογραφίζονται συγκεκριμένες τακτικές  και στόχοι.
Τα προκριματικά Νεανίδων για πρώτη φορά στην ιστορία ξεκινούν Παρασκευή 22/4/2016  δηλαδή με το που τελειώνουν το σχολείο θα πρέπει να μπούνε στο λεωφορείο και να πάνε ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  .

Συμμετέχουν ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ , ΑΓΕΠ  ΠΕΙΑΙΡΊΑΣ
(αν το γράφω σωστά) και η ΑΣΠΙΔΑ.
Παιχνίδια θα γίνουν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4  ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4  και  ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4.
Την Κυριακη  ξεκινούν τα προκριματικά των Κορασίδων και επειδή κάποιοι σκέφτηκαν ότι η ομάδα της Πτολεμαϊδας συμμετέχει και εδώ  και θεωρείται φαβορί να τύχει διευκόλυνσης έτσι ώστε να τελειώσουν οι νεάνιδες την Κυριακή (Ρεπό ο Απόλλωνας την Κυριακή) και να ξεκινήσουν οι κορασίδες.
Δηλαδή η ομοσπονδία έκρινε από τώρα ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση σε Νεάνιδες και Κορασίδες και γι αυτό αυτή η χρονική πίεση και η μετάθεση μια μέρα νωρίτερα οι αγώνες που παραδοσιακά ξεκινούσαν το Σάββατο του Λαζάρου δηλαδή τώρα θα έπρεπε 23/4/2016.
Υπάρχει περίπτωση τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ να τον κατακτήσει η ΑΣΠΙΔΑ  εάν χάσουν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ  από τον ΑΣΤΕΡΑ . Υπάρχει η περίπτωση η ΑΣΠΙΔΑ  στις Νεάνιδες να είναι αυτή η νικήτρια των προκριματικών όπως μπορούν και οι υπόλοιπες ομάδες . Τότε θέλω να δω την ομοσπονδία  τι θα κάνει. Ξεκάρφωμα  εντελώς.

Και μετά θέλουν τον λόγο από διαιτητές και λοιπούς. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και όποιος έχει προσβάσεις  στα ανώτατα κλιμάκια κάνει την δουλειά του οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τους ομίλους.

Την Παρασκευή ξεκινάει η προσπάθεια της ΑΣΠΙΔΑΣ  να πάρει το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι ευχές όλων μαζί τους .

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 10/04/2016


 ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΣΠΙΔΑ
Μια νίκη για τα τυπικά θέλει η φιλοξενούμενη ομάδα. Αντίθετα η γηπεδούχος τη νέα χρονιά θα παίζει στο τοπικό.

ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Αδιάφορη η ΑΕΚ  θέλει τους βαθμούς η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ για μεγαλύτερη σιγουριά.

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΟΡΦΕΑΣ
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με ερωτηματικό πόσοι παίκτες  του ΟΡΦΕΑ  θα έχουν διάθεσηνα παίξουν δυνατά .

ΓΣΕ-ΧΑΝΘ
Και οι δύο εκτός στόχων . Υποβιβασμός για τον ΓΣΕ  αποτυχία με την μη άνοδο  για την ΧΑΝΘ.
Ελπίδες  για τυχόν άδεια θέση μετά από τα μπαράζ. Σε τέτοια όμως παιχνίδια με αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες (ΓΣΕ) γίνονται οι μεγάλες εκπλήξεις
Στον  ΓΣΕ  η σκέψη είναι για την νέα χρονιά με αρκετούς παίκτες να αποτελούν μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες.Αρκεί να μπορούν να πληρώσουν στην πράξη και όχι στα λόγια.
Για την ΧΑΝΘ  απλά θα αναδημοσιεύσω ένα άρθρο απάντηση σε πολλούς.
Είναι από το  http://tsiotras.blogspot.gr

Πρώτη επιτυχία για τους νέους της ΧΑΝΘ

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι παίκτες του Αχιλλέα Καρδομάτη στο πρώτο παιχνίδι τους για το φάιναλ φορ των νέων, απέναντι στον Ηρακλή με 63-74. Ηταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι με μεγάλη ένταση, που όμως έλεγχε η ΧΑΝΘ καθ΄  όλη την διάρκεια, βάζοντας τις βάσεις για μια εξαιρετική πορεία.




«Ο Ηρακλής είναι αξιόλογος αντίπαλος και η νίκη μας απέναντι σε μια τόσο ανταγωνιστική ομάδα αποκτά μεγαλύτερη άξια. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και είχε μεγάλη ένταση. Η ψυχολογία μας είναι καλή και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο στα παιχνίδια που έρχονται», είπε ο Αχιλλέας Καρδομάτης.

Δεκάλεπτα: 8-14, 26-32, 44-48, 63-74
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου, Λουλουδιάδης, Πράττος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δαμαλής):  Μπελτές 3(1), Ιντζέμπεης 5 (1), Κάτσιος 2, Σαχμπατιάν 5,
Παλιογιάννης 9, Καραμπατάκης , Παπαρισούλης Β., Καραθανάσης 20 (3), Σταματογιάννης 9, Ταραμάς 2, Χρυσανθάκης 7 (1), Παπαρισούλης Λ.
ΧΑΝΘ (Καρδομάτης): Βλάχος 8, Παπαπασχάλης 10,  Βελέντζας 2,  Ερμείδης Π. 25(6), Γιανλάρης 8, Αγραφιώτης 6(2 ), Λεμονιάς 4, Ιωαννίδης 11.





 

ΒΑΟ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη . Κερδίζοντας κατσικώνεται για τα καλά και σε παν ενδεχόμενο στην κατηγορία. Ο ΒΑΟ  δεν έχει στόχους αλλά χτυπάει για την τιμή των όπλων τα παιχνίδια.Ανοιχτό σε κάθε  αποτέλεσμα παιχνίδι.

ΓΕΦΥΡΑ-ΙΚΑΡΟΙ
Τους περιμένουμε ....Αυτή ήταν η κουβέντα ανθρωπου από την ΓΕΦΥΡΑ. Έχουν πολλά παράπονα σύμφωνα με τους ίδιους για την συνολική αντιμετώπιση συμπεριφορά που έτυχαν στις ΣΕΡΡΕΣ στον πρώτο γύρο.

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΓΑΣ
Το ενδιαφέρον στην ομάδα του Κοντονάσιου για να τερματίσει σε καλύτερη θέση. Ο  ΓΑΣ  δεν έχει στόχους πια.




24η Αγωνιστική – 10/04/16

ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛ. – ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΝΘ
ΒΑΟ – ΜΠΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΝ
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ – ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ Ο2 – ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


AS

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ Λίγο πριν το φινάλε. 9/4/2016

Μετά την νίκη του ΑΣΤΕΡΑ  με τον ΑΡΙΩΝΑ  άνετη από κάθε άποψη αν και περίμενα αντίσταση από τον δεύτερο του ομίλου  η μάχη μεταφέρεται πιο κάτω .
Η μεγάλη μάχη είναι για τις θέσεις 3-4
Η  μάχη είναι μεταξύ ΦΙΛΙΑΣ  , ΘΥΕΛΛΑΣ.  και ΑΙΑΝΤΑ
Και οι δύο ΦΙΛΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ  αντιμετωπίζουν τον ΑΣΤΕΡΑ. Έχουν από 28 βαθμούς 
ο  ΑΙΑΣ  31 βαθμούς  αλλά έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική και θα δει τους αντιπάλους να φτάνουν στο ένα απόσταση βαθμό. 
Το πρόγραμμα τους είναι το παρακάτω.
9/4/2016  ΘΥΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ   ΦΙΛΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ      ΡΕΠΟ ΑΙΑΣ
16/4/2016 ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΘΥΕΛΛΑ     ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΙΛΙΑ ,   ΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Και τελευταία αγωνιστική ΘΥΕΛΛΑ -ΑΣΤΕΡΑΣ    ΦΙΛΙΑ  -ΗΡΑΚΛΗΣ. ΑΡΙΩΝ-ΑΙΑΣ
Λογικά και οι δύο θα κερδίσουν πλην του ΑΣΤΕΡΑ.και θα ισοβαθμούν πάλι με 33 βαθμούς  13-7 νίκες αλλά το πλεονέκτημα το έχει η ΘΥΕΛΛΑ  γιατί στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε με  73-56
(17 διαφορά) στο δεύτερο κέρδισε η ΦΙΛΙΑ 62-51 (11 ).
Έχει ένα συν έξι η ΘΥΕΛΛΑ.
Ο ΑΙΑΣ κάνει ρεπό και μένει στους 31 κερδίζει τον ΕΘΝΙΚΟ εντός πάει 33 και με ήττα πάει στους 34 στο τελευταίο με τον ΑΡΙΩΝΑ εκτός. Φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει την τετράδα και υπάρχει μόνο μία περίπτωση να μείνει εκτός και αυτή είναι εάν κερδίσουν ΦΙΛΙΑ και ΘΥΕΛΛΑ τον ΑΣΤΕΡΑ και πιάσουν τους 34 γιατί στην τριπλή ισοβαθμία χάνει και από τους δύο ο ΑΙΑΣ.Αν φυσικά κερδίσει τον ΑΡΙΩΝΑ περνάει τρίτος και περιμένει τον 4ο ανάμεσα σε ΦΙΛΙΑ & ΘΥΕΛΛΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 9/4/16
ΦΙΛΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΣΟΥΦΛΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΡΙΩΝΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ 3/04/2016

Δεν είχε σπουδαία παιχνίδια δεν είχε ανατροπές.
Πάνω κάτω φυσιολογικά τα αποτελέσματα αλλά με την ΧΑΝΘ και τον ΓΑΣ  να ιδρώνουν για να πάρουν την νίκη στην λήξη των παιχνιδιών.

Ασπίδα Ξάνθης – Ελευθερούπολη  92-57

Ένα ημίχρονο άντεξε ο ΓΣΕ και πρόβαλε αντίσταση στην γηπεδούχο Ασπίδα.
Με τον αέρα της Β΄ εθνικής η γηπεδούχος στο δεύτερο μέρος  ειδικότερα στο 4ο δεκάλεπτο συνέτριψε τον φιλοξενούμενο ΓΣΕ.
 
Χαλκηδόνα- Αρετσού  66-63
Όπως γραφτηκε έτσι έγινε .Άλλη μία νίκη για την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ που θέλει να τερματίσει για παν ενδεχόμενο στην έκτη θέση.
 
Ορφέας Ν. Σκοπού – ΑΕ Κομοτηνής  87-79
Βρέθηκε μπροστά η ΑΕΚ  αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε στον Σκοπό από τον ΟΡΦΕΑ .Μια ήττα που δεν στοιχίζει.
 
ΧΑΝΘ  – ΒΑΟ  64-63
40 λεπτά παρά κάτι δεύτερα ο ΒΑΟ  ήταν μπροστά . Τρίποντο του Παυλέα 
1/2  με τον Π.Ερμείδη και μειώνεται η διαφορά  και η νίκη ήρθε με ένα τελευταίο τρίποντο του Παπαχρήστου.
Είχα επισημάνει καιρό την κακή αγωνιστική κατάσταση της ΧΑΝΘ και αυτή φάνηκε για ένα ακόμη παιχνίδι πόσο μάλλον κόντρα σε μια ομάδα που αποχαιρέτησε την κατηγορία.
 
Αγ. Βαρβάρα – ΚΣ Γέφυρας  54-61
Με πρώτους σκόρερ τους μικρούς χωρίς επιλογές στον πάγκο (?) δεν παραδόθηκε εύκολα η Αγ.Βαρβάρα απέναντι στην ΓΕΦΥΡΑ . Πάλεψε και αν ήταν πιο εύστοχοι ίσως να είχαμε την έκπληξη. Πρώτος σκόρερ για ένα  ακόμη παιχνίδι ο Γ.Μανάκας . Την επόμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την 6η θέση παίζοντας με τον ΒΑΟ εκτός.
 
Ικαροι Σερρών – Ζέφυρος 02  81-76
Νίκη για τους ΙΚΑΡΟΥΣ  που τους κρατάει ζωντανούς για την τρίτη θέση .Λίγη βοήθεια ακόμη από τον ΒΑΟ  και θα είχαμε αλλαγές στην κατάταξη.
 
 
ΓΑΣ Κομοτηνής – Γαλάτιστα  78-75
Μπορεί να έπεσε αλλά δεν το βάζει κάτω. Έχασε δικό της παιχνίδι στην Κομοτηνή η ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Ο  ΓΑΣ  πήρε την νίκη στο τέλος όταν κάνει 0/2 ο Καραμπέκης αλλά διορθώνει το λάθος του με ρημπάουντ και ασιστ στον Στασινόπουλο για να γίνει το 78-75. Στα ελάχιστα δεύτερα 00,08΄΄ η φιλοξενούμενη δεν κατάφερε να αντιδράσει.


Επόμενη αγωνιστική
ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΣΠΙΔΑ
ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΟΡΦΕΑΣ
ΓΣΕ-ΧΑΝΘ
ΒΑΟ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΕΦΥΡΑ-ΙΚΑΡΟΙ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΓΑΣ









ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ ΕΔΩ 
Πηγή. http://www.infobasket.gr

ΑΣΠΙΔΑ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 15-16

Ένα δίκιο έχει που παραπονιέται ο ΝΕΔΗΜ . Και πως να γίνει διαφορετικά όταν ήδη  οι ΝΕΑΝΙΔΕΣ   του είναι πρωταθλήτριες και από αυτό το μπλογκ δεν γράφτηκαν πολλά .
Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τα κορίτσια της ΑΣΠΙΔΑΣ  κερδίζοντας τους ΤΙΤΑΝΕΣ 56-39. Επόμενη στάση η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ για την προκριματική φάση.
Αντιγράφω από το σαιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ.

ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Με εύκολη νίκη 56-39 απέναντι στους Τιτάνες Δράμας ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι πρωταθλήτριες νεάνιδες του συλλόγου μας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην προκριματική φάση της Θεσσαλονίκης, όπου θα παλέψουν για την πρόκριση στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ο προπονητής μας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής για να δει την κατάσταση που βρίσκονται όλες οι παίκτριες μας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η φετινή ομάδα των νεανίδων, που κατέκτησε το πρωτάθλημα είναι η περσινή κορασίδων που επίσης πήρε το πρωτάθλημα αήττητη.
Έτσι λοιπόν το σύνολο αυτών των κοριτσιών ουσιαστικά κατέκτησαν 2 σερί πρωταθλήματα (κορασίδων 2015 - νεανίδων 2016) αήττητες και έχουν να χάσουν σε διοργάνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τις 7 Δεκεμβρίου του 2013, ένα επίτευγμα πραγματικά αξιέπαινο.
ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια, ο σύλλογος μας είναι περήφανος για τους τίτλους σας αλλά κυρίως για το ήθος και τον χαρακτήρα σας!!!

ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 56-39
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-07, 20-09, 43-21, 56-39
AΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ: (Καρά Αχμέτ Νεδήμ) Μεχμέτ Ουστά 16(3), Κουτρουβέλη 8, Βουδούρη, Αραμπατζή Ευ. 2, Εμβέρ Σουλεϊμαν, Μαμαλίγκατζη 12, Χαλκίδου 10, Αραμπατζή Ζ., Μπονόβα 4, Αντικουλάνη, Μουσένκου 4, Ιμπραήμ Ογλού.

ΠΗΓΗ. https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569