Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Όσο μεγαλώνει η κρίση ψάχνουμε περισσότερους τρόπους διαφυγής.
Και τι πιο καλύτερο να παίζεις μπάσκετ άσχετα με την ηλικία σου το επάγγελμά σου.
    Μια ιδέα που εδώ και καιρό γύρναγε από στόμα σε στόμα έγινε πραγματικότητα .


1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο  12-05-12    19,00      Χ.Ο.Ξ -ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
 Κυριακή 13-05-12    17,00      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ-ΦΕΞ


 19-05-12     19,00    ΦΕΞ-Χ.Ο.Ξ
 19-05-12     21,00    ΒΑΤΡΑΧΟΙ -ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

20-05-12      20,00   Χ.Ο.Ξ-ΒΑΤΡΑΧΟΙ




















































































































































Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Παιδικό 2011-2012

Για πολλούς και διάφορους λόγους τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερη τηλεθέαση?????????????.
Θέλετε επειδή παίζουν παιδιά και αναγκαστικά παρακολουθούν και κάποιοι γονείς !!!!
Είτε έτσι είτε αλλιώς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Τα τελευταία τρία χρόνια όλοι ξέραμε ποιος θα είναι ο πρώτος στην περιοχή μας και το ενδιαφέρον πήγαινε στο ποια ομάδα θα καταλάβει την επόμενη θέση.
Λόγω και του μεγάλου αριθμού ομάδων που συμμετέχουν (Από Σέρρες-Έβρος ) η ομάδα που καταφέρνει και τερματίζει πρώτη συνήθως περνάει από τους ημιτελικούς και παίρνει θέση στο Πανελλήνιο παίδων,
     Γίνεται πολύ κουβέντα για το κατά πόσο οι παίκτες που καταφέρνουν να μετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα  έχουν και την ανάλογη εξέλιξη και καθιέρωση.
Είναι παγίδα που δεν φαίνεται η συμμετοχή γιατί μπορεί να έχει τον χαρακτήρα ανταπόδοσης κόπων προσπαθειών ικανοτήτων παικτών και ομάδων αλλά στο βάθος  δεν φαίνεται η φάκα.
Και η παγίδα είναι η εντύπωση που παίρνουν τα παιδιά ότι ολοκληρώθηκαν σαν παίκτες !!!!!!
             Πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω ότι οι όποιες απόψεις σκέψεις συμπέρασμα από παιχνίδια που είδα και είδα αρκετά.
Στην ιδιαίτερη μορφή που είχε το πρωταθλημά που τελείωσε στην τελική φάση πέρασαν δύο ομάδες από την Καβάλα και μία από Αλεξ/πολη και Ξάνθη.
     Αντί για τον τρόπο διεξαγωγής της προηγούμενης χρονιάς με οχτώ ομάδες φέτος στην τελική φάση πέρασαν οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο. Φυσικά και πάλι υπήρχε η μεταφορά αποτελεσμάτων που δεν νομίζω να βοηθάει τόσο .  Λειτουργεί έχω την άποψη σαν αποθήκη -στοκ και δεν χρειάζεται να ζορίζονται συνεχώς.
Ίσως εάν δεν υπήρχε μεταφορά και όλα ξεκινούσαν από το μηδέν να είχαμε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο.
Φέτος και σε αυτό υπάρχει  κοινώς τόπος το αγωνιστικό επίπεδο για πολλούς λόγους ήταν σαφέστατα πιο χαμηλό.
     Φέτος δοκιμάσθηκαν και οι οικονομικές αντοχές πολλών από ομάδες μέχρι γονείς.

Ξεκινάω με την δεύτερη φάση και τον πρώτο όμιλο.
Σε αυτή τη φάση πέρασαν δύο ομάδες από την Αλεξ/πολη Εθνικός και Ολυμπιάδα με τρεις βαθμούς η κάθε μία μία ήττα μία νίκη με πλεονέκτημα στην Ολυμπιάδα.
Από τον δεύτερο όμιλο της Θράκης πέρασαν Ασπίδα με 4 βαθμούς και Αρίωνας με δύο.
Στον όμιλο του Έβρου αγωνίσθηκε και η ομάδα του ΓΑΣ που για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να κάνει το επόμενο βήμα. Θα πρέπει να υπάρχει έντονος προβληματισμός γιατί πέρα από οποιαδήποτε ηλίθια σκέψη κάθε πισωγύρισμα σε οποιαδήποτε πόλη της περιοχής μας έχει αντίκτυπο σε όλες.
Όταν ο ανταγωνισμός πέφτει πέφτει και το επίπεδο. Ευχή είναι να υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για να βγαίνουν οι καλύτεροι. Απλά και ξεκάθαρα.
Στον άλλο όμιλο η ομάδα της ΑΕΚ που και αυτή δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.
Από εκεί είναι και ο Αίαντας που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.
      Από τον όμιλο της Θράκης λοιπόν ο Αρίωνας μια ομάδα που είχε μόνο τρεις παίκτες γεννημένους το 1996 προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση . Μέχρι  ενός σημείου αυτή η προσπάθεια είχε αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν βλέψεις για περισσότερο αλλά και μόνο ότι μια ομάδα που στην πλειοψηφία της είχε στο ρόστερ της 97 και κατάφερε και πέρασε στην δεύτερη φάση είναι μεγάλη επιτυχία. Πόσο μάλλον που ουσιαστικά βάζει πολύ γερές βάσεις για την νέα χρονιά. Η πράξη έχει δείξει πως όταν παίκτες μικρότερης ηλικίας παίρνουν παιχνίδια πρωταθλήματος άσχετα με την επιτυχία μόνο κέρδη αποκομίζουν.
Η ομάδα του Χ.Π  τα πήγε πολύ καλά. Μπορεί να έχασε στα δύο τοπικά ντέρμπι αλλά θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση εάν ήταν πιο καλή στο πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό.
Έχασε με διαφορά 11 πόντων εντός και πάλεψε είναι αλήθεια πολύ μέσα στην έδρα του Εθνικού σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές σε όλο το διάστημα .Από εκείνο το παιχνίδι παρότι ηττημένος την πρόκριση πήρε ο Εθνικός.  Μπορεί λοιπόν να φαίνεται ως μη επιτυχημένη χρονιά και τελικά τι μετράει ???   Η όποια βαθμολογική επιτυχία ή το στήσιμο μιας καλής ομάδας ???????
Πάντως οι άνθρωποι του Αρίωνα είναι πολύ αισιόδοξοι για την νέα χρονιά και έχουν μεγάλους στόχους.
Από τα κακώς κείμενα της ομάδας ήταν η ελάχιστη χρησιμοποίηση έως καθόλου των τριών 96αρηδων.
Την ομάδα του Εθνικού την πρωτογνώρισα την χρονιά 2009-2010 όταν προπονητής της ήταν ο Θεόδωρος Αγγελωνίτης. Την περίοδο εκείνη και την επόμενη χρονιά πέρασε από χίλια κύματα.
 Τελικά τρεις σωματοφύλακες κατάφεραν και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με την βοήθεια μερικών ακόμη τρελών όχι μόνο κράτησαν την ομάδα αλλά την επανέφεραν και στις πρώτες θέσεις.
   Στο τιμόνι της παιδικής ομάδας ο Σ.Τελούδης και με τις προσθήκες κάποιων καλών παικτών έκανε το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι δεν περίμεναν ή μάλλον δεν είχαν στο μυαλό τους τρίτους γύρους προκρίσεις κλπ. Ήθελαν να παίξουν και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν.
Η παρουσία του ΓΑΣ στον όμιλό τους ίσως να τους φρέναρε.
Στην πράξη όμως πέρασε σαν δεύτεροι  στην δεύτερη φάση  και είχαν ακόμη καλύτερη συνέχειά. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν με διαφορά τον Αρίωνα εκτός έδρας και έδειξαν πως έχουν ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για επιτυχίες.
Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι έκαναν την ολική ανατροπή κερδίζοντας στο τέλος με ένα πόντο το μεγάλο φαβορί την Ασπίδα.
Δεν επανέλαβαν τις επιτυχίες τόσο στο παιχνίδι με τον Αρίωνα εντός όπου έχασαν αλλά ήδη είχαν πάρει την πρόκριση όσο και στον επαναληπτικό με την Ασπίδα όπου έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι.  Σημασία έχει ότι πέρασαν στην τελική φάση μαζί με την Ασπίδα. Είχαν κάνει την μεγαλύτερη υπέρβαση που μπορούσαν.
   Η  άλλη ομάδα της πόλης η Ολυμπιάδα έχει μια σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στα παιδικά πρωταθλήματα. Παρόλο που ήταν αποδυναμωμένη και δεν έκανε και τα καλύτερά της παιχνίδια στον πρώτο γύρο μπόρεσε και πήρε την πρόκριση νικώντας Έθνικό και ΓΑΣ .
Έτσι για μια ακόμη χρονιά ο SUPER MARIO έδωσε το παρών.
Πρώτο παιχνίδι με την Ασπίδα . Θα πρέπει να ήταν το καλύτερό της παιχνίδι. Όχι μόνο κόντραρε την Ασπίδα στο σπίτι της αλλά πέρασε μπροστά σε κάποια σημεία του αγώνα και έπεσε τελικά ηρωικά μαχόμενη. Δεν είχε την ανάλογη συνέχεια γιατί ο Μ.Ξ  που είναι τυπικότατος σε κάποια ζητήματα αρχής τα πήρε κοινώς και θεώρησε πως σε αυτές τι ηλικίες αξίζει περισσότερο η συμπεριφορά και η διαγωγή παρά οι επιτυχίες και με τον ανάλογο τρόπο τιμώρησε κακές συμπεριφορές.
Καμιά νίκη με συνέπεια να τερματίσει τελευταία.
 Τέλος η Ασπίδα που ήταν το  φαβορί .
 Ξεκίνησε την επόμενη φάση έχοντας δύο νίκες επί του δεύτερου Αρίωνα .
 Στο πρώτο παιχνίδι τα βρήκε πολύ σκούρα έχασε το δεύτερο και αμέσως υπήρξε ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για τις δυνατότητες της ομάδας. Να σημειώσω ότι ο προβληματισμός ήταν μέσα στην ομάδα μεταξύ των παικτών που τελικά βγήκαν κερδισμένοι από την ήττα στο παιχνίδι με τον Εθνικό.
 Αντί να διαλύσουν παρόλο το μικρό της ηλικίας έδειξαν φοβερό χαρακτήρα και σύμπνοια .Ίσως να είχαν πάρει αέρα τα μυαλά και προσγειώθηκαν ομαλά.
Στα επόμενα δύο παιχνίδια κέρδισαν με άνεση και πήραν την πρόκριση για την τελική φάση κουβαλώντας όμως μαζί τους την ήττα από τον Εθνικό.
    Στον όμιλο της Δύσης είχαμε για πρώτη φορά την μείωση της ψαλίδας.
Η συνήθης ύποπτη Ένωση βρήκε φέτος όχι έναν αλλά δύο ανταγωνιστές .
 Μπορεί φέτος μόνο ο ένας να έδειξε τα δόντια του αλλά το μέλλον δείχνει ότι και η ακαδημία των Πανθήρων βάζει την υποδομή για διεκδικήσεις.
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Ένωσης περνάει τρένο στις επόμενες φάσεις. Φέτος τα έφερε η τύχη και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ντέρμπι.
 Ο Αστέρας κατάφερε και έχασε το παιχνίδι (Το άκουσα πολλές φορές από γονείς που έχουν παιδιά στην ομάδα της Ένωσης).
Πιο ψημένη ομάδα η Ένωση έδειξε σε όλα τα παιχνίδια ότι παλεύει μέχρι το τέλος.
Και δικαιώνεται.
Στον δεύτερο γύρο πήρε μια καθαρή νίκη επί του Αστέρα και πέρασε με 4 βαθμούς .
Ως δεύτερος πέρασε ο Αστέρας νικώντας δύο φορές τους Πάνθηρες.
Αν στον 3ο όμιλο είχαμε την νεανική ομάδα του Αρίωνα  , σε αυτόν τον όμιλο ήταν η αντίστοιχη των Τιτάνων. Μικρά παιδιά 97αρηδες που παρά ψήθηκαν φέτος και βάζουν και αυτά ψηλά τον πήχη για την νέα χρονιά. Αυτά είναι τα  καλά νέα. .......
          Τέλος ο όμιλος των Σερρών όπου δεν είχα εικόνα στην πρώτη φάση. Πέρασαν Ίκαροι και Πανσερ/κος.
  Να ξεκινήσω για την επόμενη φάση από τον όμιλο της δύσης.
Ίκαροι Πανσερ/κός -Ένωση-Αστέρας. Ίκαροι και Ένωση με 4 βαθμούς ο Αστέρας με δύο και τέλος η ομάδα των μικρών του Π.Σπανού που κατάφεραν και πέρασαν στην δεύτερη φάση. Και εδώ το καλό παράδειγμα του Αρίωνα-Τιτάνων.
Λογικά το παιχνίδι της πρόκρισης θα παιζόταν μεταξύ των πρώτων. Και πρώτο παιχνίδι
Ικαροι - Ένωση.   Αν θέλει η τύχη μπορεί να σε διαολοστείλει με την μία.
 Νικητής οι Ίκαροι με μικρή διαφορά αφήνοντας ανοιχτά τα πάντα.Την ίδια ώρα ο Αστέρας που όλοι τον έχουν ξεγραμμένο αρχίζει μια τρελή κούρσα . Πρώτη νίκη εκτός με Πανσερ/κό .
Αμέσως μετά κάνει την μεγάλη έκπληξη  . Κερδίζει με άνεση τους Ικάρους εντός την ίδια ώρα που η Ένωση κερδίζει τον Πανσερ/κό και παίρνει φωτιά η κατηγορία.
Όλα πλέον θα κριθούν στο παιχνίδι Ίκαροι -Αστέρας .
Την πρωτοπόρο Ένωση συμφέρει να περάσει ο Αστέρας αλλά όλοι θεωρούν πως είναι πολύ δύσκολο.
     Η ομάδα του Α.Δημητριάδη κάνει την μεγάλη έκπληξη συνεχόμενη παρακαλώ 4/4 και περνάει στην τελική φάση δίνοντας μπόνους στην Ένωση.
                     Λόγω χρονικής πίεσης αρχίζει αμέσως η τελική φάση.
Εθνικός -Ένωση  και Ασπίδα-Αστέρας.
Στο πρώτο παιχνίδι ο Εθνικός φαίνεται ότι δεν είχε άλλες δυνάμεις και έχασε δίκαια.
Στο δεύτερο παιχνίδι ο Αστέρας με τον αέρα του μεγάλου ανατροπέα έδειξε τα δόντια του. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι έβγαλε το λάδι των παικτών της Ασπίδας μέχρι να τον κερδίσουν.
  Αυτό που μπορώ να δω τώρα και όσο περνάει ο καιρός καλύτερα είναι η μεγάλη πίεση που είχαν τα παιδιά όλων των ομάδων για την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Λογικό είναι γιατί για ποιόν λόγο άλλωστε να τρέχουν πέρα από την χαρά του ίδιου του παιχνιδιού. Όταν βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω ή όταν έχουν πίεση για διακρίσεις τα πόδια τους βαραίνουν υπερβολικά.
   Είναι μεγάλη κουβέντα .................

Και έφτασε η ώρα  για το πιο κρίσιμο παιχνίδι. Ένωση-Ασπίδα.
Η μεν Ένωση ακόμη και ήττα δεν έχανε τις όποιες βλέψεις της αλλά για την Ασπίδα ήταν παιχνίδι τελικού. Με ήττα τελείωνε εδώ.
      Κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές . Ανατροπές συνεχώς και στο τέλος να παίρνει την νίκη η Ασπίδα με ένα πόντο κυριολεκτικά στην λήξη.
Πολύς κόσμος στο γήπεδο και για πρώτη φορά από το Δ.Σ  της ΕΚΑΣΜΑΘ. Είχε προηγηθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας της Ασπίδας για ανάρμοστη συμπεριφορά  μέλους του Δ.Σ της Ένωσης  Σ.Βεζερτζή και τα αίματα είχαν ανάψει. Αγωνιστικά όμως τα παιδιά για μια ακόμη φορά έδειξαν τον δρόμο σε όλους εμάς τους  "έμπειρους".
Με την νίκη της η Ασπίδα θα τα έπαιζε όλα στην έδρα της στο τελευταίο παιχνίδι. Υπήρχε ένα ακόμη αδιάφορα βαθμολογικά με τον Αστέρα. Και εδώ το έργο σε επανάληψη. Πάθος για την νίκη από τον Αστέρα . Οι αντίπαλοι μπήκαν με μια μικρή υπεροψία και γρήγορα συνήλθαν . Μέχρι το τέλος έγιναν πολλές δυνατές μάχες με το σκορ να είναι όχι απλά κοντά αλλά σχεδόν ποτέ καμιά ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει. Αποτέλεσμα να πάει σε παράταση με τελικό νικητή την Ασπίδα.
         Όπως η Ασπίδα την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού έστειλε την επιστολή διαμαρτυρίας έτσι με την σειρά της η Ένωση μπήκε στο επικοινωνιακό παιχνίδι στέλνοντας απάντηση .
     Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εντύπωση μου είναι πως τελικά έπιασε τόπο η πρώτη επιστολή γιατί άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα πολλά. Η απάντηση της Ένωσης βοήθησε ακόμη περισσότερο σε αυτό. Μπορεί να χάσαμε το δάσος για μια ακόμη φορά αλλά όταν υπάρχει έστω και μικρή κινητικότητα για οτιδήποτε είναι καλύτερα από την πλήρη απραξία και σιωπηλή αποδοχή των πάντων.


Νέες ισορροπίες στη φόρα και άλλα τέτοια ωραία που στο τέλος τέλος πιστεύω ότι δείχνουν να κάνουν καλό όσο περίεργο και αν ακούγεται και ειδικά όταν το γράφω .....ο πρώτος
αρχή- γκρινιάρης......... 
        Φτάσαμε και στο τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι. Έγινε στο ναό του μπάσκετ το "Φ.Α" και εδώ άλλη μια παρένθεση τουλάχιστον σε επίπεδο σύγκρισης .
Το Πανελλήνιο εφήβων έγινε στην Καλαμίτσα σε ένα απαράδεκτο γήπεδο .

Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποια μυαλά να ανοίξουν να να μάθουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην γύρω περιοχή ...................
Τέτοια ατμόσφαιρα μόνο στο all-star του 2009.
Τόσος κόσμος για παιδικό πρωτάθλημα ?????????  Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν.
  Και είναι αλήθεια ότι έτρεξαν πολλοί και πολύ.  Το αποτέλεσμα όμως πιστεύω ότι έδωσε ικανοποίηση. Δεν το πίστευα .................
Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Τα πόδια βαριά έως ασήκωτα .Λάθη Λάθη και φυσικό είναι.
Ένα παιχνίδι μια νίκη -ήττα με ένα πόντο ή σε ανέβαζε ή σε τελείωνε για φέτος.
Το χειρότερό της παιχνίδι έκανε η Ασπίδα που μπόρεσε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πιο ψυχωμένη η Ένωση χωρίς να είναι καλύτερη αλλά πιο ψύχραιμη και αυτό έδειξε ότι μέτρησε κατάφερε και κέρδισε και πήρε την πρόκριση.
      Δύο ισοδύναμες ομάδες πάλεψαν και φυσικά κερδίζει μόνο η μία. Το κακό είναι ότι μετά από καιρό η πρωταθλήτρια ομάδα της περιοχής μας δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις επιτυχίες. Αποκλείσθηκε από την Καστοριά στα προκριματικά.
   Δίκαια πάλεψαν αυτές οι δύο ομάδες για την πρόκριση γιατί είχαν το κάτι λίγο μεν παραπάνω από τις υπόλοιπες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή αγωνιστική χρονιά αλλά η δικαιολογία της πρωτόγνωρης οικονομικής κατάστασης που ζούμε δίνει μεγάλο άλλοθι . Στόχος θα πρέπει να είναι η βελτίωση και επιτέλους να αρχίσει η παραγωγική διαδικασία. Καλές οι επιτυχίες αλλά εάν δεν γίνουμε κάτι σαν τους Σέρβους να παράγουμε υλικό δεν θα κρατηθεί το σύστημα.
Τα οικονομικά ζόρια είναι πολλά. Δεν σας κρύβω ότι θα σκεφτόμουν πολύ να στείλω τώρα το όποιο παιδί σε ακαδημία με τόσο αβέβαιο μέλλον.
Μια ακόμη δύσκολη χρονιά τελείωσε για μένα και πιστεύω παρ όλες τις δυσκολίες να μπόρεσα να προσφέρω.
Πολλοί αναγνώστες ξεχνούν τον τίτλο του μπλοκ.
Είναι μεγάλη υπέρβαση όμως ένα τοπικό μπλοκ να μπορεί έστω και με μερική αμεροληψία να δίνει τον παλμό κάθε κατηγορίας.
Πιστέψτε με είναι ένας μικρός μαραθώνιος  χωρίς υλική ανταμοιβή. Και εδώ θα ήθελα να είστε πιο προσεκτικοί σε διάφορα σχόλια. Εάν όπως θα μπορούσα να μπλέξω και είναι εύκολο σε διάφορες ομάδες και παρέες θα είχα λύσει πολλά προβλήματα. Δεν το έκανα ούτε θα το κάνω. Και ας γίνομαι κακός.
Φέτος υπάρχει ένας χώρος που δεν έτυχε της ανάλογης προβολής.
Το γυναικείο μπάσκετ δεν μπόρεσα να το καλύψω όπως έπρεπε. Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή . Ελπίζω την νέα χρονιά να υπάρχει γυναικείο τοπικό μπάσκετ πρώτα και έχεις ο θεός.
Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου προπονητές γονείς παράγοντες που έδωσαν την πολύτιμη τους βοήθεια για να βγαίνουν αποτελέσματα κλπ.
           Δεν ζητάω συγνώμη από κανένα γιατί ως γνωστόν ο Θεός συγχωρεί ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ και σαν γνήσιος ΜΠΑΟΚ   .....................................

Για άλλη μια φορά προσοχή στα σχόλια. Θα είναι καλύτερα να έχουν όνομα πιστεύω........

    

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το Σάββατο το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου λυκείου Κομοτηνής (έδρα της ακαδημίας της ΑΕΚομοτηνής) έγιναν φιλικοί αγώνες μεταξύ της ακαδημίας της ΑΕΚομοτηνής κα την ακαδημία της Ασπίδας Ξανθής.

Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, έδειξαν τις ικανότητές τους και οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την δουλειά τους.

Τα αποτελέσματα ήταν:

Στους γεννημένους 2003 : ΑΕΚομοτηνής-Ασπίδα Ξανθής 12-38.
Στους γεννημένους 2002 : ΑΕΚομοτηνής-Ασπίδα Ξανθής 59-16.
Στους γεννημένους 2000 : ΑΕΚομοτηνής-Ασπίδα Ξανθής 39-42.


Συγχαρητήρια σε όλους.


2003
2002
2000

 
coachnick86.blogspot.com (Νίκος Παπαδόπουλος)