Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δικαιούμαι να απαντήσω σε όλα τα σχόλια αρνητικά και θετικά .
Πόσο μάλλον και αυτό σε αυτούς που τόσο διακριτικά παίρνουν βήμα ανώνυμα να τα χώσουν και δεν σκέφτονται ποιός έκανε τη προσπάθεια αυτή και απόκτησαν αυτό το δικαίωμα....Δεν ενοχλεί το αρνητικό έως κάκιστο σχόλιο με μπόλικη δόση χολής αλλά η ανωνυμία .
Δείχνει χαρακτήρα ????  Ίσως γιατί είμαι υπέρμαχος της ελεύθερης άποψης και διακίνησης ιδεών ακόμη και με ανωνυμία αλλά δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική βία και πίεση με αρνητικές συνέπειες στον καθημερινό μας βίο.
Με το μπάσκετ ασολούμαστε και αν δεν μπορούμε επώνυμα να εκφραστούμε δείχνουμε πολλά.
Ξεκινώ με το τελευταίο .

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Ανώνυμο και το πιο σημαντικό χωρίς καμιά τεκμηρίωση. Να υποθέσω ότι είναι κάποιος που τόσα χρόνια έδωσε τόσα πολλά στον χώρο χωρίς να πάρει ανταμοιβή ίσως να πήρε κάποια ηθική ανταμοιβή  !!!!!!!!    λέω .
Το xanthibasket έγινε σημείο αναφοράς από την πρώτη μέρα για το τοπικό μπάσκετ.
Την εποχή που υπήρχε ομάδα στην Α2  είχε πανελλαδική απήχηση.
Είχα τη τύχη να συνομιλήσω με ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία της κατηγορίας όπως τους διαχειριστές του Κουρούνα blog   A2 basket  και πολλούς άλλους.
Είχε τέτοια απήχηση η προσπάθεια που ήταν από τα λίγα blog που είχαν το δικαίωμα συνέντευξης από τον τότε προπονητή του Ίκαρου -Έσπερου κο Λυκογιάννη.
Πήρε πάρα πολλές συνεντεύξεις από παίκτες προπονητές όπως οι Φραγκιάς- Σορώτος  -Σουλιώτης -Λεμονίδης και πάρα πολλοί άλλοι της οποίες αναδημοσίευσαν σαιτ όπως το superbasket & basketblog.
Αυτά σε πανελλαδικό επίπεδο.
Σε τοπικό επίπεδο οι συνεντεύξεις των προπονητών τα λένε όλα.
Με τεράστιο οικονομικ.ο κόστος ήρθα σε επαφή με όσους ήθελαν και μπορούσαν  και πήρα βήμα για να εκφραστούν.
Τώρα για παίκτες η προβολή που έγινε την ξέρετε καλύτερα. Είμαι περήφανος που γνώρισα παίκτες σαν τον Αμπελακιώτη τον Γιάννη Παπαδόπουλο τώρα του Πανσερ όπως τον Χατζηπέτρου του Ορφέα και ακόμη πάρα πολλούς μικρούς και μεγάλους από τον εκεί νομό.
Είμαι περήφανος που είχα κουβέντα με τον μικρό τότε Χορτομάρη και τον πατέρα του τον μικρό Παπαδόπουλο που παίζει στο εφηβικό των Ικάρων κλπ.
Από την Δράμα μια από τα ίδια. Οι άνθρωποι σαν τον Θ.Γαιτάνη πάντα είχαν όρεξη να απαντήσουν σε ένα τηλέφωνο.
Από Καβάλα μεριά υπήρξαν προβλήματα κυρίως από τους παράγοντες μια ακαδημίας.
Με τους παίκτες όμως έχω να το λέω ότι η προβολή τους με όσα μέσα είχα ξεκίνησε από εδώ.
Τα είχα ακούσει τότε μάλιστα πως παίρνω το μέρος τους από προπονητή αντίπαλης ομάδας.
Φυσικό είναι να έχω προσωπική άποψη και να μεροπληπτώ κάποιες φορές.
Χωρίς δόλο και σε αντιπαράθεση δείτε και συγκρίνετε.
Η προσπάθεια ήταν να υπάρχει μια πιο ανοιχτή άποψη.
Για να ξέρετε τα άκουσα πολλές φορές από τους ανθρώπους των εδώ ακαδημιών πως κάνω πολιτική και προβάλω περισσότερο άλλους παίκτες και ομάδες.
Και μόνο αυτό δείχνει πως είχε μεγάλο ποσοστό η προσπάθεια ποιό " αντικειμενικής" που δεν γίνεται αυτό πληροφόρησης.
Το πιο σπουδαίο από όλα ήταν η χαρά των παιδιών που ρωτούσαν πότε θα μπούνε οι φωτογραφίες  και αν θα δω το παιχνίδι τους. Και προσπάθησα να ανοίξω πολύ την παλέτα από το σύνολο των παικτών της περιφέρειάς μας που είναι τεράστια.
   Ο εξειρετικός Δημήτρης Τζάστας παρόλο που ήμουν αυστηρός μαζί του και αυτό γιατί αδικεί τον εαυτό του με το σχόλιο του δίνει την απάντησή του.

" Νομίζω οτί δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα λόγια και τις πράξεις αυτών που προσπαθούν να βλάψουν το άθλημα για τους δικούς τους λόγους. Εμείς τα παιδία θέλουμε ανθρώπους δίπλα μας που να μας στηρίζουν και να το επηρεάζουν μόνο θετικά.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας στο τοπικό μπάκσετ και για την στήριξη του αθλήματος!!! Εύχωμαι η απόφασή σας αυτή να μην ήταν η οριστική......

Δημήτρης Τζάστας "
    

Κλείνω την απάντηση και όρεξη να έχετε να διαβάσετε την τελεύταια ανάρτηση απάντηση με το κατά πόσο έγινε δουλειά ή μόνο στατιστικά είχε το μλπογκ.
   Ξέρεις πολλούς να διοργωνούνουν  εκδηλώσεις τύπου allstar  σε τοπικό επίπεδο χωρίς ανταμοιβή?????????
Δεν είχες τη ψυχική δύναμη να είσαι εκεί γιατί σε ξεπέρασε η κίνηση και μένεις με την μιζέρια που θεωρείς ότι θα πάει μπροστά το άθλημα.
Μακάρι να είμαι το κακό σπυρί εγώ που βάζει προβλήματα .Φαντάζομαι τώρα θα τρέξει η μηχανή...



Δηλαδή ρε παιδιά οι άλλες ομάδες που δεν περνάνε ποτέ στις επόμενες φάσεις τι πρέπει να κάνουν, για να χαλαρώσουμε λίγο. Η Ασπίδα δημιούργησε μία παράδοση τα τελευταία χρόνια, φέτος δεν κατάφερε να προκριθεί από τον πιο δύσκολο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος και φέρατε την καταστροφή. Μιλάμε για παιδιά 15-16 χρονών που το πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι να δουλέψουν, να βελτιωθούν ατομικά για να γίνουν παίκτες. Αφήστε τα παιδιά να χαρούν αυτό που κάνουν και στηρίξτε τα με κάθε τρόπο, αυτό είναι το κέρδος από τον αθλητισμό, να βγάλουμε υγιή σώματα και υγιή πνεύματα.

Η απάντηση εδώ θα καλύψει πολλούς.
Ο Ζηκίδης εγκλημάτισε σε παιδικές ψυχές. Στέρησε από παιδιά πολλά.
"Σφύριξα έτσι γιατί με έβριζαν στο προηγούμενο παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας και οι φίλαθλοι"  Αυτή τη δήλωση εξήγηση έκανε ξέρετε που με τη λήξη του παιχνιδιού.
Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση με τον συγκεκριμένο  "κενό από όλα" να κερδίσει η Ασπίδα 2001.
Στοχοποίησε παίκτες ομάδα γιατί έτσι θέλει.
Θα μπορούσε να διατάξει εκκένωση του γηπέδουν μιας και είναι ο άρχοντας αλλά δεν το έκανε.
Άκουσε τα χίλια μύρια γιατί ενδόμυχα έλεγε ότι και να κάνετε θα σας καθαρίσω."Εγώ είμαι ο άρχοντας"
Και αυτό το συναντάμε όλοι από μερικούς φελλούς.
Δεν ήταν μια κακή διαιτησία που έκανε λάθη .
Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Και πόσο να σεβαστείς ένα τέτοιο "κενό απ όλα" διαιτητή" Στο παιχνίδι  ΑΣΠΙΔΑ-ΑΕΚ (Ανδρες) θεώρησα ότι δεν πρέπει να ανέβει βίντεο γιατί θα γίνει ρόμπα και δεν θα βοηθήσει κανένα. Λάθη έκανε σε κακή μέρα εγραψα  πως ήταν και αυτό.
Μήπως να ξαναδείτε το βίντεο με τον χρόνο να έχει σταματήσει και το παιχνίδι παίζεται κανονικά για 13΄΄ Ποιος ήταν διαιτητής????
Για την κριτική ότι τον ξέχεσα λίγα είπατε. ......
Όταν όλα τα παιδιά κλαμένα ρωτούσαν για ποιό λόγο  τιμωρούνται ποιά ήταν η απάντηση κύριοι με την πολιτισμένη συμπεριφορά ....
"Ναι ξέρετε υπάρχουν και αδικίες που τινάζουν όλη τη προσπάθεια στον αέρα αλλά τι να κάνουμε σκύψτε το κεφάλι μέχρι να έρθει η επόμενη ευκαιρία για να έρθει και πάλι ο κάθε περίεργος να τα τινάξει όλα στον αέρα"?????
Αυτό στην πολιτική αγωγή λέγεται ραγιαδισμός.
 Κάτι που δεν είναι στην κουλτούρα των ανταρτών γονέων και παιδιών της Ασπίδας.
Σεβασμός να υπάρχει όταν την ίδια στιγμή υπάρχει βιασμός τι κάνεις????
Τώρα τα περί υγείας σώματος και πνεύματος πιο πολύ σε οινόπνευμα κακής ποιότητας παρά στην πραγματικότητα που βιώνουμε παραπέμπουν.

επόμενο

ELPIZO NA MIN EINAI ORISTIKI I APOFASI SOU KAI NA TO KSANASKEFTEIS LIGOI PIO ORIMA.EIMASTE OLI GNOSTES TIS TRAGIKIS ORGANOSIS POU IPARXEI SE OLA TA EPIPEDA TIS EKASAMATH.AUTOI POU SE VRIZOUN TORA THA ERTHOUN SE LIGO KAIRO STI THESI SOU KAI STI THESI MAS,TOY ADIKIMENOY,PRAGMA POU PAIXTES-PARAGONTES-PROPONITES MAS DOTHIKE TO VIMA NA TA POYME APO TO BLOG SOU KAI KATEUTHEIAN TA DIMOSIEYSES.GIA MENA THA EINAI ADIKIA NA KLEISEI ETSI OLI AYTI I PROSPATHEIA XRONON,GIATI EKTOS APO TIN PROVOLI OLON TON KATIGORION TIS EKASAMATH,PROSPATHISES POLLES FORES NA ENIMEROSEIS ME KALO I KAKO TROPO TOUS ANAGNOSTES SOU KAI PROSPATHISES ME OTI MESA EIXES NA DOSEIS MIA NEA ANASA SE AUTO POU AGAPAME OLOI.AN THIMAMAI KALA EISAI O PROTOS POU JEKINISES TO ALLA STAR GAME TIS ENOSIS,KATI POU EPREPE NA GINEI APOTIN IDIA TIN ENOSI......EGO PROSOPIKA THELO NA SE EUXARISTISO GIA TIN PROSPATHEIA POU EKANES TOSO KAIRO.KAPOIOI ANTHROPOI THA EINAI MIA ZOI BLAKES,MI PEFTEIS STO EPIPEDO TOUS.TO MONO LATHOS SOU PISTEUO EINAI,OTI SAN PATERAS PATHIAZESAI KAI MPOREI NA VGAZEIS LATHOS APOPSI,ALLA ME OSA EXOUME DEI KAI DIAVASEI APO EDO PISTEUO STIN KRISI SOU


Το τελευταίο περί πάθους έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι πατέρας αλλά να ξέρεις εδώ και καιρό είχα κόψει τη κακιά συνήθεια της γκρίνιας . Τα έχωσα και δεν μετανιώνω σε τίποτα . Ούτε και η απόφαση πάρθηκε εν "Θερμό" και "Θερμός" είναι μόνο ένας .
ότι έγινε έγινε καιρός να μπούνε νέα σε ηλικία και φρέσκα μυαλά να δώσουν ότι μπορούν.
Καλό είναι να μπει στον χώρο περισσότερος κόσμος .Χρειάζονται αλλαγές.
Πιστεύω ότι ήρθε κορεσμός. Αντί για πραγματική προσπάθεια βελτίωσης των δύσκολων καταστάσεων περισσότερο βλέπω προσπάθεια να κρατηθούν τα κακώς κείμενα.
Θα υπάρξει κάτι νέο το πιστεύω. Ο σπόρος έπεσε μακάρι να γίνει γρήγορα γιατί από την άλλη νιώθω πολύ άσχημα που κρέμάω τόσο κόσμο.


Αν φύγεις απλά τους κάνεις την χάρη, σκέψου το καλά...δεν πρέπει να τους περάσει!!!

Σκέψου το άλλο ενδεχόμενο. Έγιναν γνωστοί από το πουθενά. Βρήκα βήμα και προπάντων κίνητρο να σηκωθούν από τη καρέκλα τους. Τώρα θα ψάχνουν τον επόμενο κακό να ρίξουν όλα τα αναθέματα. Και οι "Θεοί" έχουν ανάγκη από θυσίες ....χωρίς αυτές και την λατρεία των θνητών παύουν να υπάρχουν.


kapios eipe gia fanatismos sto serresbasket... nomizw oti einai lathos gt ekei ginete apli anafora sta perisotera pexnidia kai oti tou len oi proponites... apo serres eimai alla kai emeis mazi sou eimaste... asxeta apo pou einai o kathenas tou aresei na iparxoun tetia blog gia to kalo tou athlimatos... voithas to athlima kai oloi tha eprepe na voithoun s afto aneksartitos katagogis... mazi sou eimaste kai apla euxomaste na min einai oristiki i apofasi sou... GIA TO KALO TOU ATHLIMATOS... TOU ATHLIMATOS POU AGAPAME... TO BASKET... anonimos apo serres


Ο Κώστας Μπαζιργιάννης με το serresbasket κάνει τεράστια προσπάθεια.
Αντί για ανάθεμα θέλει στήριξη τόσο απλά.


είναι αλήθεια οτι τα φάουλ στο τελευταίο 10λεπτο που ο ΓΑΣ πρέσαρε ήταν 2-12?

Έτσι ακριβώς είναι.

file dimitri ginetai na perimeneis mexri na milhso? as milhso kai meta kremas to pc sou! opos kai ego kremasa to pinakaki moy me tosh ahdia gyro mou! katalaves poios eimai..tha milhso file dhmhtrh kai tha po polla gia xorhgoys mpampades diaithtes mpasketopateres.AYTA ME POLY DOSH XIOUMOR FILE , GIATI OPOS EIPES EMEIS MPOROUME NA KANOUME PAREES KAI NA PINOUME ENA TSIPOYARAKI MAZI.

Περιμένω ακόμη φίλε μου αν και δεν έχω καταλάβει ποιός είσαι.


Απ΄όλα τα σχόλια βγαίνει το συμπέρασμα ότι το Blog στήθηκε μόνο για την προώθηση κάποιου παιδιού. Στο μεσοδιάστημα έρίχνε τα μπινελίκια μας στις άλλες ομάδες από ανδρικό μέχρι παιδικό και παριστάνατε τον επαϊόντα. Μάλλον χθεσινός είσαι κύριε Blogger. Σε λίγο καιρό δεν θα σε θυμάται κανείς. Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το άθλημα, φαίνονται στα γήπεδα. Το καταλαβίνεις όταν βλέπεις αντίπαλους παίκτες, προπονητές και παράγοντες να φιλιούνται πριν και μετά τους αγώνες ασχέτως αποτελέσματος. Τους αρκεί που βρίσκονται εκεί και είναι φίλοι. Άλλωστε αυτοί θα είναι και μετά 10 χρόνια. Δεν θα την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια διότι δεν κατάφεραν να προωθήσουν το παιδί τους.


Βγάζει πολύ χολή ο κύριος. Χθεσινός κύριε ανώνυμε σε αντίθεση με σένα που βλέπεις τους προπονητές μετά από δέκα χρόνια να δίνουν τα χέρια και θαρείς ότι έτσι πρέπει να είναι όλα.
Πραγματικά το blog στήθηκε για την προώθηση της καριέρας ενός παιδιού.
Βλέπεις έχω ένα τεράστιο χάρισμα που δεν το έχουν μάλλον όσοι ασχολούνται με το αναπτυξιακό.
Μπορώ να διακρίνω ποιός θα γίνει παίκτης επιπέδου και τσουπ στήνω το σαιτ.
Είναι μεγάλη ικανότητα αυτή δεν νομιζεις????  Δηλάδή τώρα που δεν πέρασε με την ομάδα του στην επόμενη φάση σταμάταει η καριέρα του άρα πρέπει να σταματήσει σύμφωνα με τη λογική σου και το blog . Στην ηλικία των 15-16 είναι έτοιμοι παίκτες δηλαδή όσοι θα παίξουν σε μεγάλο επίπεδο και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Ωραία άποψη και συγκροτημένη σκέψη έχεις για την εξέλιξη των παιδιών.
Πρέπει να σε προσλάβει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ως σύμβουλο κλπ γιατί αδικείσαι.
Και μια πρόκληση για σένα .
Ψάξε στο αρχείο και βρες ποιό είναι αυτό το παιδιί ποιές αναφορές έχουν γίνει και τι έχει γραφεί τόσα χρόνια. Περιμένω απάντηση όχι εδώ αλλά στο e mail  dimcrop@rocketmail.com

Η δημοκρατία και η δημοσιογραφία λειτουργούν σωστά όταν ακούγονται όλες οι απόψεις. Εμείς οι δύο διαφωνήσαμε και συμφωνήσαμε σε πολλά. Αποκομίσαμε όμως πολλά οφέλη και στις δύο περιπτώσεις.
Οι Κινέζοι λένε «ποτέ μην γράφεις γράμμα όταν είσαι θυμωμένος». Συνέχισε την προσπάθειά σου, μην τα παρατάς.

Κρυσταλλίδης Χρήστος

Η διαφορά μας Χρήστο είναι πως εσύ έχεις μια τεράστια εμπειρία. Το ρητό σου είναι όλα τα λεφτά.
Ευχαριστώ για τις στιγμές διαφωνίας μας και κρίμα που δεν μπορέσαμε να πιούμε εκείνο το καφέ όσο δούλευα στην Καβάλα.
Ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια.


Ακολουθεί ένας μικρός διάλογος.

σταματας εδω την μερα που η ομαδα σου η Ασπιδα εχασε μεσα στον ΓΑΣ και αποκλειστηκε αποδεικνυοντας περιτρανα πως το blog σου μονο αντικειμενικο δεν ηταν ολον αυτον τον καιρο...







  1. Γιατί να είναι αντικειμενικό????
    Και τόσο καιρό γιατί το διάβαζες μαζόχα μου????
    Τώρα επιτέλους για σένα ήρθε η δικαίωση. Θα μπορείς να διαβάζεις πιο αντικειμενικά blog .
  2. αφου δεν ηταν αντικειμενικο ας το ονομαζες aspidabc.gr και οχι xanthibasket

    Πρώτο υπάρχει Aspida bc και δεύτερο δεν χρειάζεται αλλαγή.
    Δικαιώνεσαι πέρα για πέρα.


    Θες να μου πεις δηλαδή, οτι ο Ζηκίδης μπήκε μεροληπτικά μέσα στο γήπεδο, δεν ήξερε τι να κανει στο 4ο δεκαλεπτο, και εκανε το ματς ροντεο? Γνωριζεις, οτι στα 9'' πριν το τελος, το παιδακι που καθοταν στον παγκο της Ξανθης του ειπε ''αι γαμησου''. Ωραια παιδεια εχουν τα παιδια. Αλλα τι να πεις....Οταν βλεπει τον πατερα και τον καθε μεγαλυτερο απο εξω να βριζει τους διαιτητες, τι θα κανει και αυτο.Και αν ολοι σας νομιζετε οτι η διαιτησια στην Θρακη ειναι τοσο κακη, παρτε μια σφυριχτρα και μπειτε στο παρκε. 


    Δεν θέλω να σου πω .Το ανάφερα ξεκάθαρα παραπάνω.
    Είναι αλήθεια ότι περίμενα τα παιδιά να μπουκάρουν και να ρίξουν μερικές ψιλές στον 
    "κενό απ όλα" αλλά επειδή έχουν αγωνιστική παιδεία και ήξεραν ότι βαρόντας το κεφάλι στον τοίχο χαλάς το κεφάλι το έριξαν στο μπινελίκι.
    Το παιχνίδι το εκανε ροντέο από την αρχή. 
    Προηγούμενο παιχνίδι ήταν για το Ανδρικό το ΑΕΚ-ΑΡΙΩΝΑΣ.
    Ξέρεις τι μπινελίκι έπεσε πρώτα από τη κερκίδα στους Ντούρα -Αποστολίδη ???
    Δεν μπορείς να το διανοηθείς.Και γίνεται λόγος για ποιότητα κερκίδας και συγκεκριμένα υπάρχουν παράπονα συμπεριφοράς από τον πρόεδρο της Ασπίδας Π.Ραφτόπουλο ???
    Έλεος τότε.
    Ξέρεις πόσες φορές και σε πόσα παιχνίδια παίκτες τα έριξαν στους διαιτητές???
    Δεν λέω ότι καλώς έβρισαν .
     Αλλά βλέπεις οι μικροί έχουν κριτήριο και ξέρουν τι σημαίνει σφαγή και καταστροφή προσπάθειας.
    Επιτέλους κρίνεται τους παίκτες γονείς προπονητές για κακή συμπεριφορά .Αξιολόγηση διαιτητών και όχι τις αηδίες που βλέπουμε θα δούμε επιτέλους ή μήπως αυτοί είναι παιδιά άλλου θεού ????

    Αθέτησα την υπόσχεση και απάντησα .
    Αλλά κάποια σχόλια ήταν πολύ κακόγουστα .
    Πήρατε βήμα ελεύθερα όλοι γιατί πρέπει να ακούγονται όλοι ΟΛΟΙ...
    Και μέσα από τέτοιες διαδικασίες πάντα βγαίνει κα΄τι καλό.
    Με τον όποιας μορφής διάλογο ακόμη και επιπέδου λιμανιού υπάρχει κάτι να βγει .
        Έτσι είναι θέλετε δεν θέλετε τα πράγματα. Με την τεράστια συμπαράσταση όλων σας την συμμετοχής σας την αρνητική ή θετική κριτική κάνατε δικό σας το blog.
    Η απόφαση είναι οριστική γιατί όταν νιώσεις ένα "τίποτα " μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω . Μάλλον κακό θα κάνεις -θα κάνω ίσως ακόμη περισσότερο ίσως όπως λέει και ένα τελευταίο σχόλιο  να βγάλω ακόμη μεγαλύτερη χυδαιότητα που είναι πιο άσχημη από τα ανώνυμα σχόλια.
    Το ζήτημα δεν είναι αν κλείνει ή δεν κλείνει το blog αλλά εάν στο μέλλον θα υπάρξει βελτίωση κάποιων κακών κειμένων που εμποδίζουν την προσπάθεια όσων σκέφτονται πρώτα το μπάσκετ και μετά καριέρες .
    Είναι κρίμα να γίνεται κακό σε μικρούς παίκτες . Είναι αδικία μεγάλη.
    Ας μάθουμε την ισονομία και τον αγωνιστικό σεβασμό .
    Επειδή κατά κάποιο τρόπο είμαι γνωστός και με ευκολία βάζω ζητήματα συμπεριφοράς είναι φυσιολογικό να θέλετε από μένα να είναι υπόδειγμα ηθικής κάτι σαν πρώτυπο.
    Ξεχνάτε και δεν είναι δικαιολογία ότι είμαι άνθρωπος με πάθη αδυναμίες όπως όλοι και βγαίνει ο άλλος εαυτός . Λάθος μεγάλο αλλά οι ανθρώπινες αντοχές έχουν όριο.
    Όσοι με γνωρίσατε από κοντά θα ξέρετε τι κάλο κουβαλάω αλλά θα ξέρετε ότι δεν χάλασα ποτέ χατήρι σε παιδιά και αν κάποιες φορές έκανα άθελα κακό ζήτησα συγνώμη .
    Στους μεγαλύτερους μπορεί να ξεπέρασα πολλές φορές τα όρια. Το λέω για μια ακόμη φορά ότι η κριτική ήταν για την ιδιότητα και όχι για τον χαρακτήρα.
    Τον άνθρωπο Ζηκίδη δεν τον ξέρω και μπορεί να είναι υπόδειγμα.
    Τον διαιτητή Ζηκίδη και τον κάθε  τέτοιο σε στιγμές που βάζει τον κακό του εγωισμό και καταστρέφει ότι με κόπο δημιουργούν παιδιά γονείς προπονητές πρέπει να τον βγάζω στους πέντε δρόμους.
    Δεν ήταν εύκολη απόφαση να σταματήσω .
     Ξέρω ότι δημιουργήθηκε υποδομή και είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να σταματήσει.
    Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή έπρεπε να βγω εκτός γιατί πάντα ο χώρος χρειάζεται ανανέωση .
    Για να υπάρξει συνέχεια στην ενημέρωσή σας υπάρχει λύση και την προτείνω εδώ και τώρα.
    Όσοι είστε πρόθυμοι με όρεξη και θέλετε να προσφέρετε μπορείτε να κάνετε αυτό που έκανα με μορφή σλλογικής προσπάθειας έτσι ώστε και ο φόρτος να είναι μικρότερος και να μένει χρόνος ελεύθερος. Ένας είναι τρομερά δύσκολο και ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή που έδειξε τόσα χρόναι κάθε ΣΚ.
    Μπορείτε λοιπόν όσοι θέλετε να αναλάβετε  την πόλη σας και να δίνετε στοιχεία από τα παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς βλέπετε να γράφετε επώνυμα τα δικά σας άρθρα  .Ο καθένας από την περιοχή του θα είναι υπεύθυνος και με την δικία μου βοήθεια στην αρχή μέχρι να μάθετε να χειρίζεστε τα πάντα από βίντεο φωτογραφίες κλπ. Θα σας δώσω κωδικούς ως διαχειριστές ή αν θέλετε να σας στήσω από την αρχή ένα νέο blog.
    Θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει το xanthibasket ως φόρος τιμής έχει καλώς θέλετε νέο τίτλο πχ. Εkasamath basket   E basket ή όπως αλλιώς νομίζετε εδώ είμαι.
    Ο καθένας θα γράφει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμο σε άλλο διαχειριστή .
    Δημοκρατία βάσης. Το blog των ερασιτεχνών συντακτών του μπάσκετ. 

    email dimcrop@rocketmail.com
    6938088285

    Κλείνω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα ωραία που έζησα. Τα άσχημα τα προανέφερα.
    Καλή συνέχεια γιατί

    "Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς"




ΥΓ. Το παρών γράφτηκε σε συνέχειες.
Λογικό είναι στα τελευταία σχόλια να μην υπάρχει απάντηση.