Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ 5-6/11/2016 Αποτελεσματα

Με δύο παίκτες από  το παιδικό  κατέβηκε   η γηπεδούχος  ομάδα  αλλά και  ο Εθνικός  είχε ελλείψεις . Γενικά  δυνατό   παιχνίδι  με καλύτερη την νικήτρια .
Χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστές πληροφορίες το παιχνίδι ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ με νικητή τον πρώτο  60-54  τελικό σκορ  δεν ήταν και στα καλύτερα αθλητικά πλαίσια με παράπονα από τους φιλοξενούμενους .
Μια άνετη νίκη για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ .
Νίκη για τον ΑΙΑΝΤΑ με το αδύναμο ΣΟΥΦΛΙ επιστρέφοντας στις νίκες μετά το πατατρακ που έπαθε.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΡΙΩΝ με νικητή τον ΑΡΙΩΝΑ  σε ένα παιχνίδι με τον γηπεδούχο να έχει πολλά παράπονα  από τους διαιτητές.
Νίκη  τέλος για το ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ με τν ΦΙΛΙΑ.





Ημ/νία
ΓήπεδοΑγώνας                                         
5/11/2016
ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ  - ΕΘΝΙΚΟΣ                61-41   
5/11/2016
ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ - ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ       49-69
5/11/2016
ΔΙΔΥΜ/ΧΟΥΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  - ΗΡΑΚΛΗΣ        60-54
6/11/2016
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΙΑΣ  -  ΣΟΥΦΛΙ                         85-60
6/11/2016
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΑΡΙΩΝ             52-76
5/11/2016
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ  - ΦΙΛΙΑ           53-30



Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΑ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ




ΔEΛTIO TYΠOY AΣΠIΔA  ΞANΘHΣ

THN ΠPOΣEXH KYPIAKH 6/11 H ΓYNAIKEIA OMAΔA TOY ΣYΛΛOΓOY MAΣ ANTIMETΩΠIZEI 13:00 ΣTO EYMOIPO TON ΠIEPIKO. H OMAΔA MAΣ ΞEKINHΣE TO ΠPΩTAΘΛHMA THΣ A2 ME 3 HTTEΣ, TIΣ 2 EKTOΣ EΔPAΣ KAI ΣTOXEYEI THN KYPIAKH NA ΠETYXEI THN ΠPΩTH THΣ NIKH AΠENANTI ΣE ENAN ANTIΠAΛO, ΠOY EXEI TOYΣ IΔIOYΣ ΣTOXOYΣ, ΔHΛAΔH THN ΠAPAMONH ΣTHN KATHΓOPIA. TO KΛIMA ΣTHN OMAΔA MAΣ EINAI APIΣTO, ΠPOBΛHMATA TPAYMATIΣMΩN ΔEN YΠAPXOYN KAI OΛOI AIΣIOΔOΞOYN OTI THN KYPIAKH ΘA EPΘEI TO EΠIΘYMHTO AΠOTEΛEΣMA.

 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 6/11/2016

Με την ελπίδα πως θα συνεχίσει το σερί νικών να γίνει 3-3 στα τελευταία ΄παιχνίδια μετά το κακό ξεκίνημα η ΑΣΠΙΔΑ υποδέχεται το  ΣΤΡΑΤΩΝΙ.
Την ίδια ομάδα είχε υποδεχθεί στην πρώτη αγωνιστική εντός πριν από δύο χρόνια. Είχε χάσει στις λεπτομέρειες ένα δικό της παιχνίδι .
 Εκείνο το κακό ξεκίνημα ήταν αφετηρία  ίσως για την απώλεια πολλών βαθμών στην συνέχεια. Πλήρωσε την τότε απειρίας της.
Πιο ώριμη σήμερα  με ξεκάθαρο ότι βρίσκει ρυθμό και κυρίως με την ψυχολογία ανεβασμένη επιδιώκει καλύτερη πορεία στο δύσκολο με πολλές ανατροπές πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Το μενού περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδι με πιο σημαντικό ανάμεσα στο ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ και την ΚΑΣΤΟΡΙΑ  .
Ο πρωτοπόρος ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά καλείται να αποδείξει πως δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση αήττητος μάλιστα στην έδρα της ΧΑΝΘ . Ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό με τον δικό μας Π.Ερμείδη να έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του.


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πολύγυρος-Πιερικός Αρχέλαος Πευκοχώρι-Καστοριά Γέφυρα-Ερμής Αγιάς Αίας Ευόσμου-Χαρίλαος Τρικούπης Ερμής Λαγκαδά-ΧΑΝΘ Ανατόλια-Καρδίτσα Αγρίνιο-Φίλιππος Βέροιας Ασπίδα Ξάνθης-Στρατώνι




ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Τον Πολύγυρο αντιμετωπίζει η ομάδα ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου την προσεχή Κυριακή στις 17:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολύγυρου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.
Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες καθώς ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε στην Κατερίνη από το Αγρίνιο με 64-73, ενώ Ο Πολύγυρος γνώρισε την ήττα στην Καστοριά, από την τοπική ομάδα με 80-70, γεγονός που κάνει και τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς τη νίκη.
Ο Πιερικός, που βρίσκεται στη 15η θέση με 6 βαθμούς, θέλει να πάρει στα χέρια του το ροζ φύλλο αγώνα μετά από τις τέσσερις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ ο Πολύγυρος, που βρίσκεται στη 10η θέση με 7 βαθμούς μετράει τρεις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες  αγωνιστικές.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με τον Πολύγυρο να επικρατεί με 94-90, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 4η Αγωνιστική 6/11/2016

Στην 4η αγωνιστική οδεύει το πρωτάθλημα της Γ  Έθνικής κατηγορίας με δύο μονομαχίες ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ.

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Η ΑΕΚ κέρδισε το τοπικό ντέρμπι με έναν υπέροχο ΠΑΛΑΚΗ * αλλά ακόμη δεν έχει βρει χημεία μεταξύ των παικτών της. Έχει ένα από  τα καλύτερα ρόστερ  στην κατηγορία μια πεντάδα εξάδα επιπέδου μόνο που μάλλον χρειάζεται λίγη πίστωση χρόνου.
Για  τον ΑΣΤΕΡΑ  η προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν ευχάριστη για άλλη μία φορά.
Χάθηκε ένα ακόμη παιχνίδι δικό του από δικά του λάθη.
Περισσότερα τόσο για το παιχνίδι εκείνο όσο και γι αυτό που ακολουθεί ο Λεωνίδας Μαγιάννης.

xanthibasket :Λεωνίδα χάσατε ένα ακόμη δικό σας παιχνίδι εντός έδρας. Πόσο βαρύνει την όλη προσπάθεια αυτή η ήττα.

Λ.Μαγιάννης. Είναι φανερό πως μας λείπει η εμπειρία  της κατηγορίας και χάνουμε από δικά μας λάθη. Είναι δύο τα παιχνίδια που χάθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ παίξαμε καλά το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. 

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ευχαριστώ τον Νεδήμ προπονητή της ΑΣΠΙΔΑΣ για την αποστολή του υλικού.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ : 61 - 35 

Δεκάλεπτα: 20-7, 35-14, 49-30, 61-35

Διαιτητές: Γεωργούλης-Γιοβανίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 10, Ιγγλέζου 5(1), Παπαρέντη, Τσίτσου 2, Καλαντίδου 6, Ακσεχέρογλου 6, Σολωμού 6, Φλώρου 13, Καϊμακτσή 13(1), Γραμματικού.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καρακώστα 5(1), Καραλίδου Σ. 9(1), Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου 5(1), Παπαχρυσοβέργη 1, Καραλή 4, Λαζαρίδου 4, Σαρβάνη, Σουλιώτη 2, Μαμαλίγκατζη 3, Καραλίδου Β. 2, Γκιργκίζα. 



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθεί η συνέντευξη των προπονητών από το παιχνίδι  ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ

ΕΔΩ
Πηγή. http://www.infobasket.gr

Σχολιασμός του παιχνιδιού από το σαιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ
ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ανδρική μας ομάδα επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 65-63.
Η ομάδα μας ξεκίνησε νευρικά το παιχνίδι, δεν κατάφερε να κόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων και βρέθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πίσω με επτά πόντους (20-13).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν. Έσφιξαν την άμυνα και κάνοντας σωστές επιλογές στην επίθεση έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 20-6 πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αέρα επτά πόντων (26-33).
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας, καθώς τα λάθη, η απώλεια ελέγχου του παιχνιδιού αλλά και η έλλειψη ρυθμού, που σε μεγάλο βαθμό προήλθε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, οδήγησαν τους γηπεδούχους να προηγηθούν 55-46, δείχνοντας σε εκείνο το σημείο να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι προπονητές μας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους παίκτες μας, ώστε να ξαναμπούν στο κλίμα του παιχνιδιού και να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά, γεγονός που έγινε.
Με πολύ δυνατή άμυνα και λογικές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μας ροκάνισε την διαφορά και κατάφερε να προηγηθεί ένα λεπτό πριν το τέλος με 65-60, για να μειώσει στην επόμενη επίθεση η Βέροια στο τελικό 65-63.
Η θέληση και η συγκέντρωση των παικτών μας στα τελευταία λεπτά αποτυπώνεται στο σερί 19-8 που πραγματοποίησαν, γυρνώντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους προπονητές μας για την δεύτερη διαδοχική νίκη.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στο παλατάκι το Στρατώνι σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 63-65
Δεκάλεπτα: 20-13, 26-33, 55-46, 63-65
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης-Κωτάκης): Μασμανίδης, Παπαδάκης 2, Γρούδος, Στεφανίδης 5(1), Καραμπίνης, Τσιαβές 8(1), Κουτσογιάννης 19, Ασημάκης 17(2), Παπαθανασίου 4, Μανδαλάκης 6(2), Πετς 4(1)



Ακολουθούν τα Δελτία τύπου από την ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ  και τον ευχαριστώ για την συνέπειά του.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ 5/11/2016

Άλλο ένα συναραστικό πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές.





3η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΦΙΛΙΑ  - ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.
5/11/2016
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞ - ΑΣΠΙΣ


ΕΦΗΒΙΚΟ 5-6/11/2016


Η απόλυτη ξεφτίλα  και απαξίωση ενός πρωταθλήματος .
 Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια συνεχής κατακρύλα  σε ένα πρωτάθλημα που ηλικιακά πρέπει να ήταν στην κορυφή. Η καλύτερη ηλικία για να γίνουν παίκτες οι μικροί (τα είπαμε πολλές φορές) αφήνεται στην τύχη του και φαίνεται ότι βολεύει πολλούς. Αγγαρεία κατάντησε  .
Και να πω ότι δεν πρόσφερε διακρίσεις ......
Και μετά αναριωτόμαστε γιατί σταματάνε το μπάσκετ πολλά παιδιά γιατί δεν βγαίνουν παίκτες γιατί αντί να παίζουν οι μικροί κλπ κλπ.Δικαιολογίες για εξετάσεις απουσίες είναι το λιγότερο αστείες γιατί εξετάσεις δεν δίνουν τα τελευταία 5-6  χρόνια τα παιδιά. Ούτε ανέβηκαν τόσο πολύ οι ρυθμοί και το έριξαν στο διάβασμα όλοι. Ακόμη και σε αυτούς που έχουν όρεξη δεν δίνεται η ευκαιρία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Και αυτές είναι σίγουρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ που ήταν καθαρή επιλογή η συμμετοχή των μικρών στην ανδρική ομάδα και η αναγκαστική λύση τύπου ΓΑΣ,  ΕΘΝΙΚΟΥ  και άλλων ομάδων που λόγω έλειψης παικτών έδωσαν και καλά έκαναν ευκαιρίες σε νέους έφηβους και παίδες.
Πότε θα καταλάβουν ότι είναι καλύτερα να δίνουν ευκαιρίες σε νέους να ψήνονται και ας χάνουν από το να παίζουν οι Χ  μεγάλοι που άντε να πρόσφεραν και κάτι παραπάνω πέρα από γκρίνια λίγο ποιότητα εντάξει θα έλεγα ότι λειτουργούν ως καθοδηγητές των μικρών 
(πχ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ)  πάει και έρχεται. Αλλά να βλέπεις κάτι περίεργους που έχουν την εντύπωση που παίζουν μπάσκετ και να γκρινιάζουν με όλους και με όλα τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και υπάρχει εμφανής αδυναμία να δοθούν λύσεις. 
Θα είναι προτιμότερο να καταργηθεί και να υπάρχει μέριμνα όλοι οι έφηβοι να αγωνίζονται (όχι τυπική συμμετοχή να βγαίνει η υποχρέωση) στις ανδρικές με πλαφόν για τους παππούδες.



1ος  ΟΜΙΛΟΣ
η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                         
6/11/20163:00:ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ  - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
6/11/20163:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΑΘΛ ΟΜΙΛ ΣΕΡΡΩΝ - ΣΕΡΡΕΣ ΑΕ
5/11/20164:00:ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΟΡΦΕΑΣ  - ΙΚΑΡΟΙ


2ος  ΟΜΙΛΟΣ
4η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                        
5/11/20162:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  - ΑΠΟΛΛΩΝ
6/11/20162:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ


3ος  ΟΜΙΛΟΣ
4η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                        
5/11/20164:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ.
5/11/20166:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΑΙΑΣ


ΑΝΔΡΩΝ 5/11/2016

1ος  ΟΜΙΛΟΣ
Μετά την νίκη του ΓΣΕ εκτός με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που ήταν ένας εκ των διεκδικητών της ανόδου το τοπίο ξεκαθαρίζει από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική. Η διαφορά του ΓΣΕ με τους αντιπάλους του είναι τεράστια. Θα χάσει μόνο εάν το θέλει ό ίδιος. 

5η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                  
5/11/20165:00:ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗΣ ΓΣΕ - ΔΟΞΑΤΟ
5/11/20165:00:ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ  - ΠΑΓΓΑΙΟ
5/11/20165:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΔΑΚΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
5/11/20165:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΑΘΛ ΟΜΙΛ ΣΕΡΡΩΝ
5/11/20165:00:ΗΡΑΚΛΕΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΑ. - ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
6/11/20165:00:ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  - ΑΠΟΛΛΩΝ



Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ 53-41

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ : 53 - 41 





Δεκάλεπτα: 18-4, 31-17, 42-24, 53-41
Διαιτητές: Χατζηκώστας-Θωμόπουλος







Β΄ ΕΘΝΙΚΗ 5η αγωνιστική 30/10/2016

΄Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΣΠΙΔΑ με 63-65  την  ΒΕΡΟΙΑ με τα χαμόγελα να γίνονται περισσότερα  .
Μονη αήττητη η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μετά την ήττα του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ  από το ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Βαθμολογία
1. ΑΣ Καστοριάς 10
2. ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά 9
3. ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου 9
4. ΑΟ Αγρινίου 8
5. ΣΑΑΚ Ανατόλια 8
6. ΑΣ Καρδίτσας 8
7. ΓΣ Ερμής Αγιάς 8
8. ΚΣ Γέφυρας 8
9. ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 7
10. ΑΟ Πολύγυρου 7
11. ΣΑ Στρατωνίου 7
12. ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης 7
13.ΧΑΝΘ 7
14. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 6
15. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 6
16. ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 5

 
Επόμενη αγωνιστική (6η, 6/11)
ΑΟ Πολύγυρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου - ΑΣ Καστοριάς
ΚΣ Γέφυρας - ΓΣ Ερμής Αγιάς
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης
ΓΣ Ερμής Λαγκαδά - ΧΑΝΘ
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΣ Καρδίτσας
ΑΟ Αγρινίου - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης - ΣΑ Στρατωνίου



Αποτελεσματα


Πιερικός Αρχέλαος-Αγρίνιο
 64-73
Καστοριά-Πολύγυρος  80-70
Ερμής Αγιάς-Πευκοχώρι  81-87
Χαρίλαος Τρικούπης-Γέφυρα  62-63
ΧΑΝΘ-Αίας Ευόσμου  68-60
Ανατόλια-Ερμής Λαγκαδά  73-72
Καρδίτσα-Στρατώνι  81-68
Φίλιππος Βέροιας-Ασπίδα Ξάνθης  63-65

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 29/10/2016


Άλλη μία ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΣΤΕΡΑ  με 85-86  από τον ΖΕΦΥΡΟ την ίδια στιγμή που η ΣΑΝΤΑ  είχε άλλη μία λογική ήττα.
 
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αγωνιστικής 


Μακεδονικός – Ν. Μουδανιά       86-53
Αστέρας Καβάλας – Ζέφυρος 02  85-86
ΓΣ Κομοτηνής – ΑΕ Κομοτηνής     63-72
ΠΚ Νεάπολης – Αγ. Βαρβάρα       63-46
Παναθλητικός – Χαλκηδόνα         64-58
Ικαροι Σερρών – Μαντουλίδης      77-48
Ιωνικός Ιωνίας – Ορφέας             55-62