Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Τρίτος ο ΑΡΙΩΝΑΣ κέρδισε τη ΘΥΕΛΛΑ 53-46

53-46 Το τελικό σκορ ...
Αν ένα παιχνίδι κρινόταν από ένα μόνο δεκάλεπτο θα έλεγα ότι στο πρώτο νικήτρια ήταν η ΘΥΕΛΛΑ 13-16 το σκορ δεκαλέπτου.
Αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο σίγουρα νικητής θα ήταν ο ΑΡΙΩΝΑΣ που έφτασε κάποια στιγμή το επιμέρους σκορ σε 20-1  5  λεπτά πριν τη λήξη του. Τελικό σκορ δεκαλέπτου και ημιχρόνου  33-23.
Αυτό το δεκάλεπτο ήταν που έκρινε και το παιχνίδι. Ο ΑΡΙΩΝΑΣ μετά το κακό ξεκίνημα πήρε κεφάλι και απλά προσπάθησε και τα κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά ακόμη και όταν η ΘΥΕΛΛΑ μείωνε στο καλάθι  4α λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου 37-35  τελικό σκορ δεκαλέπτου  43-38.
Στο ίδιο σκηνικό το παιχνίδι με κάπως καλύτερο τον ΑΡΙΩΝΑ που κατάφερε κάποια στιγμή να ξεκολλήσει τη διαφορά υπέρ του σε πέντε πόντους και να τελειώσει το παιχνίδι ανεβάζοντας τη διαφορά  στους επτά. Σύμφωνα με τις γνώμες των θεατών ήταν ένα καλό και πολύ δυνατό παιχνίδι με τον ΑΡΙΩΝΑ να κερδίζει γιατί ήταν ένα κλικ καλύτερος συνολικά σε διάρκεια από την ΘΥΕΛΛΑ που έμοιαζε κουρασμένη από την χθεσινή υπερπροσπάθεια με τον ΑΣΤΕΡΑ.
Τρίτος ο ΑΡΙΩΝΑΣ που ξαναλέω χτίζει την ομάδα  για την επόμενη χρονιά με πολύ δυνατά τεστ που πέρασε και έδειξε πως έχει το μέταλλο στα δύσκολα.
Εξαιρετική χρονιά και για την ΘΥΕΛΛΑ που τερμάτισε στην τέταρτη θέση θέση που δεν περίμενε κανένας πως θα κατακτήσει. Τώρα μένει να διοργανώσουν το μεγάλο τσιμπούσι γιατί αυτοί ξέρουν από γλέντια.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την διοργάνωση και μόνο η ύπαρξη διαιτητών υψηλού επιπέδου δίνει άλλο αέρα  στον θεσμό και λέω θεσμό γιατί θα ήταν απερισκεψία να μην γίνει θεσμός. Μόνη ένσταση το γήπεδο γιατί χρειάζεται και ο ανάλογος χώρος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου