Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Η  αναμέτρηση σίγουρα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί μόλις μία εβδομάδα πριν προηγήθηκε άλλη μία αναμέτρηση στα πλαίσια του κυπέλλου όπου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πήρε την νίκη πρόκριση στον επόμενο γύρο .
Τώρα σειρά είχε το πρωτάθλημα πρώτη ουσιαστικά παρουσία της νέας ομάδας αό την οποία όλοι περιμένουν να δείξει εικόνα ανάλογη με τον τίτλο φαβορί που της έδωσαν.και δικαίωσε τον τίτλο αυτόν με την νίκη του και την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Και αυτή τη φορά  έδειξε στην πράξη πως ακόμη και όταν οι σταρ της ομάδας δεν τραβάνε έχει πολλές επιλογές στον πάγκο  για να κερδίζει τα παιχνίδια.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ   είναι μια ομάδα που έχει πρόβλημα στους ψηλούς  και στηρίζεται στην ενέργεια της περιφέρειάς της .Πίεση στην άμυνα με σκοπό να δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους και χτύπημα στην αντεπίθεση. Όπλο του επίσης το καλό σουτ από την περιφέρεια αυτό που τον έδωσε ελπίδες και μια καλή αγωνιστική παρουσία στο παιχνίδι κυπέλλου.
0 φιλοξενούμενος σαφώς έχει πιο γεμάτο ρόστερ  περισσότερες επιλογές και ακόμη περοσσότερες φιλοδοξίες.
Φυσικά όλα αυτά πρέπει να αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο.
Σ πρώτο μέρος κάτι τέτοιο δεν είδαμε. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  ήταν πολύ κακός ια ένα ακόμη παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Επεσε  στην παγίδα του αντιπάλου  έκανε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια ομάδα  που να λειτουργεί με αγωνιστικό πλάνο στο παρκέ και είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αυτός που καταφέρνει να πάρει κεφάλι  με την λήξη του δεκαλέπτου με τρίποντο 21-18.
Η εικόνα στο δεύτερο  μέρος αλλάζει με τον φιλοξενούμενό να δείχνει βελτιωμένος και να βάζει αυτός τα δύσκολα στον ΗΡΑΚΛΗ. Κάπου εδώ οι διαιτητές στην προσπάθειά τους να δείξουν πως αυτοί είναι οι ηγέτες της αναμέτρησης και δεν θα επιτρέψουν παρεκτροπές κάνουν λόγω εμπειρίας λάθη και χρεώνουν με φάουλ τραβηγμένα απ΄τα μαλλιά τους παίκτες και των δύο ομάδων.
Δεν βλέπουν εξόφθαλμα φάουλ  και για να διορθώσουν τα προηγούμενα λάθη πέφτουν στην παγίδα και σφυρίζουν  πολλά αντιαθλητικά χρεώνουν Τ.Π  κλπ.
Ο  ΗΡΑΚΛΗΣ  που μέχρι τότε  είχε κάποια πρωτοβουλία κινήσεων και σχετική ευστοχία αναγκάζεται να πάρει τάμ όταν ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  περνάει μπροστά  με  2 πόντους  στο 06,59.25-27.
Δεν μπορεί  όμως  να βελτιώσει την εικόνα του  και στο 02,40 το σκορ γίνεται  27-38 για να κλείσει  με  34-44  υπέρ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ..
Τρίτο δεκάλεπτο και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Ο ΛΕΚΙΠΠΟΣ  παίρνοντας βοήθεια από όλους τους παίκτες του και θα πρέπει να σταθώ στους δύο μικρούς ΖΑΡΡΑ  και  ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ
 {που έδειξαν ότι  μπορεί να βασισθεί σε αυτούς ο προπονητής τους }ανεβάζει την διαφορά και κλειδώνει την νίκη παρόλο που ο προπονητής του φωνάζει πως τίποτα  δεν έχει τελειώσει.
03,46  το σκορ ξεφεύγει  και άλλο  44-66  με επιμέρους σκορ 10-22.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο  απλά οι διαιτητες χάλασαν την εικόνα του παιχνιδιού  έριξαν τον ρυθμό και εκμεταλευόμενος  την ευκαιρία ο ΗΡΑΚΛΗΣ  απλά κατάφερε να μειώει την διαφορά.
Σαν συμπέρασμα θα σταθώ στην δήλη του προπονητή  του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ  .
Μπορούσαμε  καλύτερα  και σίγουρα  θα πρέπει να δούμε καλύτερα  το θέμα ψυχραιμία  και συγκέντρωση  στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κανένα  και να φορτωνόμαστε  επιπόλαια  φάουλ.




















Α' ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

-Πρώτη έκπληξη  ή νίκη της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ  μέσα στην ΘΥΕΛΛΑ με 68-74.
Αν  και με τα ποσοστά ευστοχίας που είχε η νικήτρια σε αντιδιαστολή με την ΘΥΕΛΛΑ μόνο για έκπληξη δεν πρέπει να γίνεται λόγος.  Έντεκα εύστοχα τρίποντα καλή κυκλοφορία και μέχρι 20 πόντους η διαφορά υπέρ της νικήτριας στ πρώτα δεκάλεπτα.
Χαρακτηριστική η κουβέντα από την μεριά της ΘΥΕΛΛΑΣ. Δεν μπαίνει τίποτα  ......
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε για την ανατροπή έφτασε στους 4εις πόντους ένα λεπτό πριν την λήξη κέρδισε δύο βολές που πήγαν στον βρόντο και η τελετή έλαβε τέλος.Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  έδειξε πιο αποφασιμένη με καλύτερη αγωνιστική παρουσία και πήρε το παιχνίδι. Η  ΘΥΕΛΛΑ έδειξε πολλές ασυναμίες και κυρίως έλειψη συγκέντρωσης στα δύσκολα.
Για μια ακόμη φορά  προβλέπεται ενδιαφέρον  πρωτάθλημα  στον όμιλο.
Στην πρεμιέρα πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής στις 03,00  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας πιο άνετα από το παιχνίδι κυπέλλου τον ΗΡΑΚΛΗ με 70-84.

Σπουδαία νικη για τον ΑΡΙΩΝΑ  εκτός τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ  με  42-89.
ΣΟΥΦΛΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ  62-70
ΠΑΝΘΗΡΕΣ- ΔΗΜΟΚΡΤΕΙΟ  46-75
ΑΙΑΣ-ΦΙΛΙΑ   60-51


Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ-ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 9/10/2016


Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΣΠΙΔΑ  με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ. 
Στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχασε από τον Χ.Τρικούπη  στις λεπτομέρειες πληρώνοντας  την πολύ κακή αγωνιστική εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου. Η προσπάθεια που έκανε  στο τέταρτο δεκάλεπτο και η παρ ολίγο νίκη εάν ήταν εύστοχη η προσπάθεια τριών πόντων έδειξε πως η ομάδα μπορεί  να στέκεται όρθια μπορεί να δείξει πολλά παραπάνω από την πρώτη της συμμετοχή στην Β΄Εθνική κατηγορία αλλά εάν θέλει να μπει στο κλαμπ των δυνατών της κατηγορίας  θα πρέπει να αποκτήσει διάρκεια σε όλο το παιχνίδι της. Μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί θα πρέπει να μειώσει τα παιδικά λάθη στο ελάχιστο.
Η ΑΣΠΙΔΑ  έδειξε  "άλλο" οργανωτικό πνεύμα με την καθιέρωση αίθουσας τύπου τα εγκαίνια της οποίας έγιναν με την παρουσίαση της ομάδας. Από το παιχνίδι που ακολουθεί (ΕΡΜΗΣ-ΑΓΙΑΣ) και έπειτα θα υπάρχει συνέντευξη τύπου παικτών και προπονητών βάζοντας μας  σε άλλες διαστάσεις και τακτικές που οι των μικρών εθνικών κατηγοριών δεν έχουμε συνηθίσει (Σαν παλιότερος στον χώρο πρόλαβα και είδα μερικές τέτοιες συνεντεύξεις τύπου  επιπέδου Εθνικής κλπ.).
Εύχομαι να καθιερωθεί  γιατί έτσι ίσως  να γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία άγνωστα να λειτουργήσει καλύτερα το κομμάτι της ενημέρωσης  στην περιοχή μας και να πάψει η λογική του κολλητού της εκ των έσω πληροφόρησής (υπάρχει η κατάλληλη διαφήμιση μπύρας πολύ επιτυχημένη ) .
Για  το παιχνίδι σίγουρα η ΑΣΠΙΔΑ  θέλει νίκη και μόνο νίκη κυρίως γιατί φέτος δεν υπάρχει στο μυαλό προπονητών και παικτών η σκέψη  για  εντός έδρας ήττα  . Θέλει την νίκη γιατί διαφορετικά θα μετράει δύο ήττες και θα αρχίσει με τον χειρότερο τρόπο μια προσπάθεια με αρκετά μεγάλους στόχους.



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας ενημερώνουμε πως μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των προπονητών και παικτών των δύο ομάδων στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου "Χ.Χριστοδούλου"
Από το ΔΣ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
 


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΔΡΩΝ .....

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Το  ενδιαφέρον  στο παιχνίδι του ΓΣΕ  με την ΗΡΑΚΛΕΙΑ .Πρώτη επίσημη αγωνιστική για την υπερομάδα  του Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με έναν αντίπαλο που πολλοί περιμένουν ότι θα μπορέσει τουλάχιστον να τον   κοντράρει αρκετά  .
Σημαντική αναμέτρηση ο εμφύλιος της ΔΡΑΜΑΣ  ΤΙΤΑΝΕΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ. Ουσιαστικά η νέα ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  έρχεται να αμφισβητήσει την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων (ΤΙΤΑΝΕΣ-ΚΑΟΔ).
Ευκαιρία  να δείξει και το ΡΟΥΠΕΛ  κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικό.
1η Αγωνιστική

Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας
9/10/20165:00:ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗΣ ΓΣΕ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ
8/10/20165:00:ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ  - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
8/10/20165:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΔΑΚΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  - ΔΟΞΑ
9/10/20165:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ
9/10/20165:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΑΘΛ ΟΜΙΛ ΣΕΡΡΩΝ - ΔΟΞΑΤΟ
9/10/20165:00:ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΠΑΓΓΑΙΟ







2ος  ΟΜΙΛΟΣ
Στο παιχνίδι των ΦΕΡΡΩΝ η τοπική ΘΥΕΛΛΑ δεν θα έχει και πολλά προβλήματα απέναντι στην ανανεωμένη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.
Η νέα ομάδα και από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν η ομάδα των φοιτητών ταξιδεύει στην ΚΑΒΑΛΑ για να αντιμετωπίσει τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ που πέρσι δεν έδειξαν και πολλά.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  τα τελευταία χρόνια έχει την λογική  να χαιρόμαστε το μπάσκετ και δεν κοιτάμε αποτελέσματα. Ο αντίπαλος του ΑΡΙΩΝ έδειξε ότι και φέτος μπορεί να είναι στην τετράδα.
Δύο γνώριμοι  που πάλεψαν  για την τετράδα ΑΙΑΣ και ΦΙΛΙΑ  σε ένα ανοιχτό ως προς το αποτέλεσμα παιχνίδι.
ΣΟΥΦΛΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ. Ένα κλικ καλύτερος ο ΕΘΝΙΚΟΣ. Πιο νεανική ομάδα  τρέχει πιέζει αν και της λείπει η εμπειρία.
ΗΡΑΚΛΗΣ -ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ . Δύο αντίπαλοι που είχαν την ευκαιρία το προηγούμενο Σάββατο στα πλαίσια του κυπέλλου (η πρόκριση στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ) ΄να δούνε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα το παιχνίδι που έρχεται θα είναι διαφορετικό. Ο μεν ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών και σίγουρα ο νεοσύστατος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε πως θα είναι από τα φαβορί του δευτέρου ομίλου.

Καλό βόλι σύντροφοι και καλά παιχνίδια.
Α' ΓΥΡΟΣ
1η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας
8/10/20165:00:ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ  - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
8/10/20166:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ - ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
8/10/20166:00:ΔΙΔΥΜ/ΧΟΥΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΡΙΩΝ 
8/10/20166:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΙΑΣ  - ΦΙΛΙΑ
8/10/20166:00:ΣΟΥΦΛΙΟΥΕΒΡΟΣ  ΣΟΥΦΛΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ
8/10/20163:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΔΑΚΗΡΑΚΛΗΣ  - ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΕΚ.



ΑΕ Κομοτηνής B.C. 

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πιερικός Αρχέλαος – Καρδίτσα 64-59
Καστοριά – Φίλιππος Βέροιας  78-66
Ερμής Αγιάς – Στρατώνι  87-67
Χαρίλαος Τρικούπης – Ασπίδα  71-69
ΧΑΝΘ – Αγρίνιο  89-83 (παρ.)
Ανατόλια – Πολύγυρος  62-67
Ερμής Λαγκαδά – Πευκοχώρι  82-55
Αίας Ευόσμου – Γέφυρα  51-63

Πάλεψε  αλλά έχασε  στις λεπτομέρειες  στο παρθενικό της παιχνίδι η ΑΣΠΙΔΑ  εκτός έδρας από τον Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ . 71-69  το τελικό σκορ  ενώ λίγο πριν βρισκόταν μπροστά στο σκορ επαναλαμβάνοντας  την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών (με ΕΝΩΣΗ)  στα οποία λίγο πριν το τέλος κέρδιζε  και τελικά έχανε τη διαφορά και την νίκη. Το σενάριο επαναλήφθηκε και πέλι σε πίσημο παιχνίδι. Από την άλλη μεριά η ΑΣΠΙΔΑ έδειξε τα δόντια της ΄και σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι θα μπορέσει να δείξει βελτιώνοντας την συγκεκριμένη αδυναμία της τις πραγματικές της δυνατότητες.
Από την ΑΣΠΙΔΑ  ξεχώρισε ο ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ με τους 25 πόντους  που πέτυχε . Ο συγκεκριμένος παίκτης από τα φιλικά ακόμη έδειξε πως βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θα πάρει στις πλάτες ΄του  την ομάδα πολλές φορές  .

ΦΥΛΛΟ  ΑΓΩΝΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 71-69
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 35-32, 54-47, 71-69
Διαιτητές: Καρακάσης-Καρπάνος.
 
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ζωντός): Ιωάννου 3, Βουρνάς 3, Παπαδιονυσίου 14 (3), Τοπουζίδης 9 (2), Μουράτογλου 4, Σταυρόπουλος 2, Παπαρέγκας 17 (1), Γεωργιάδης 9 (1), Μουρίκης 3, Ψάλτου 7.
 
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Παπαδάκης 4, Γρούδος, Τσιώγκας 3 (1), Καραμπίνης, Τσιαβές 10 (2), Κουτσογιάννης 10, Ασημάκης 4, Παπαθανασίου 1, Μανδαλάκης 25 (3), Πετς 12 (2)

Στα πλαίσια της καλής και γρήγορης ενημέρωση η ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ όπως συνιθίζει έστειλε το δελτίου τύπου .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Καρδίτσας 64 - 59

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησε του ΑΣ Καρδίτσας με 64-59 σε
παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής
κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να πάρει τη νίκη από έναν αντίπαλο με
πολύ καλούς παίκτες,γεμάτο ρόστερ και υψηλούς στόχους.

Η Καρδίτσα προηγούνταν σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά στο
τέλος ο Πιερικός Αρχέλαος,με το αγωνιστικό του πλάνο,την αμυντική του
προσήλωση και την υποστήριξη του κόσμου που γέμισε το γήπεδο του
Σιδηροδρομικού Σταθμού έφθασε τελικά στη νίκη με ανατροπή.Χαρακτηριστικό
είναι πως προηγήθηκε για πρώτη φορά 40 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του
αγώνα.

Σίγουρα είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως η ομάδα ξεκίνησε με νίκη
τις υποχρεώσεις καθώς η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του
μεγάλου ανταγωνισμού που επικρατεί στη Β΄εθνική κατηγορία.

Οι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστούν τους
φιλάθλους που κατέκλυσαν σήμερα το γήπεδο και υποστήριξαν έμπρακτα την
προσπάθειά τους.


Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Καρδίτσας 64 - 59.

Δεκάλεπτα:13-16,16-19,13-15,22-9.
Διαιτητές:Φουτζήλας,Γαζέτας

Πιερικός Αρχέλαος(Χατζηιωάννου):Πολυχρόνης,Ταβαντζής,
Γκοντόπουλος 13(4),Καλτσουνάς,Γκογκίδης 11(2),Καραγκιολίδης
17(1),Χανέλλι,Τοπούζης 13,Κωνσταντινίδης 4,Τσιρογιάννης 6,
Τσιλιγγαρίδης,Παπαμιχαήλ.

ΑΣ Καρδίτσας(Ρουμελιώτης):Σκόρδας,Δογράνης,Κουρέπης,Λάκκας 1,
Μαυρογιάννης 4,Παππάς Κ. 2,Πανταζής 14(2),Καμαριώτης,
Παπαδόπουλος10,Τριχόπουλος 7(2),Θέος 8,Παππάς Γρ. 12(2)




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Ερμής Λαγκαδά 2 (1-0, 82-55)
2. Ερμής Αγιάς 2 (1-0, 87-67)
3. Καστοριά 2 (1-0, 78-66)
4. ΚΣ Γέφυρας 2 (1-0, 63-51)
5. ΧΑΝΘ 2 (1-0, 89-83)
6. Πολύγυρος 2 (1-0, 67-62)
7. Πιερικός Αρχέλαος 2 (1-0, 64-59)
8. Χαρίλαος Τρικούπης 2 (1-0, 71-69)
9. Ασπίδα Ξάνθης 1 (0-1, 69-71)
10. ΑΣ Καρδίτσας 1 (0-1, 59-64)
11. Ανατόλια 1 (0-1, 62-67)
12. Αγρίνιο 1 (0-1, 83-89)
13. Αίας Ευόσμου 1 (0-1, 51-63)
14. Φίλιππος Βέροιας 1 (0-1, 66-78)
15. Στρατώνι 1 (0-1, 67-87)
16. Πευκοχώρι 1 (0-1, 55-82)

2η αγωνιστική (9/10):

Φίλιππος Βέροιας - Πιερικός Αρχέλαος
Στρατώνι - Καστοριά
Ασπίδα Ξάνθης - Ερμής Αγιάς
Αγρίνιο - Χαρίλαος Τρικούπης
Πολύγυρος - ΧΑΝΘ
Πευκοχώρι - Ανατόλια
ΚΣ Γέφυρας - Ερμής Λαγκαδά
ΑΣ Καρδίτσας - Αίας Ευόσμου

ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ.
ΕΔΩ 


ΠΗΓΗ. www.infobasket.gr