Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και νεα ψηφοφορία

Αισιοδοξία στις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο για την πορεία της ΞΑΝΘΗΣ .
70% πιστεύει πως η ομάδα θα είναι μέσα στην πεντάδα ένας πιστεύει πως θα είναι κάπου στην μέση και ένας ο γράφων ψήφισε πως ακόμη δεν τον είδαμε  Γιάννη τον βαφτίσαμε.
Από σήμερα πιο δύσκολο ερωτηματολόγιο αφορά τις Ακαδημίες και την δουλειά που γίνεται .
Μόνο θα ήθελα να διευκρινήσω πως το ερωτηματολόγιο δεν έχει την μορφή επιβράβευσης η αποδοκιμασίας της δουλειάς εκ μέρους μου απλά θέλω να καταγραφεί και η γνώμη των γονιών.]
Παράκληση θα ήθελα μαζί με την ψήφο να κάνετε και ένα σχόλιο γιατί δώσατε την συγκεκριμάνη ψήφο για να υπάρχει και μια αιτιολογία στην όλη διαδικασία.
Εκλογές και ψήφο δεν θέλουν μόνο τα κόμματα πρέπει να διευρύνουμε την άμμεση δημοκρατία.
Ευχαριστώ και καλό βόλι.

ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

Γράφτηκαν και θα γράφτούν ακόμα πιο πολλά για τα στελάχη των Ακαδημιών προπονητές διοικητικούςρκαι τι καλή δουλειά κάνουν και άλλα τέτοια.Μέχρι τώρα κανείς και κανένα μέσο δεν έχει κάνει αναφορά νύξη για τους αφανείς ήρωες του συστήματος . Ποιοί είναι αυτοί ?
ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΑΛΛΟΣ όλοι οι γονείς με λίγα λόγια αυτοί που τρέχουν πίσω από τα παιδιά και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κλείσουν τις τρύπες και τις ελλείψεις του παράλογου συστήματος που λέγεται "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"
"ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ"
Για σκεφτείται λίγο τι κάνετε όλη την ημέρα  είναι ρόλος καθημερινής υποστίρηξη ο ρόλος που έχετε?
Αν σταματήσετε για μέρα μόνο να πηγαίνετε και να φέρνετε τα παιδιά στογια να μην πάμε στα πιο βαριά  ιδιαίτερα κλπ πως θα πηγαίνει ο κανακάρη σας η ομορφονιά στο γήπεδο θα λειτουργήσουν οι ομάδες αν σταματήσετε να πληρώνετε κάθε μήνα ?
Μα θα μου πείτε είναι επιλογή και αν θέλεις μπαίνει στην διαδικασία αυτή.
Λάθος αντίληψη των πραγμάτων έχουμε για τον ρόλο κάποιων ανθρώπων και θεσμών σε αυτή την χώρα .Πρέπει να καταλάβουμε πως μεχρι κάποιο επίπεδο είναι η πολιτεία που πρέπει να μεριμνά με τους φορείς που έχει για τα βασικά είτε είναι μόρφωση είτε είναι αθλητισμός. Ναι να πληρώσω όταν θέλω το κάτι παραπάνω όταν θέλω εξιδίκευση αφού πρώτα μου έχει δώσει τα βασικά η πολιτεία ο Δήμος κλπκλπ.
 Τέλος το μακρυνάρι και να μπω στην ουσία ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη πατέρας μητέρα ποτέ δεν ακούστηκε η γνώμη τους καιρός είναι λοιπόν να πάρουν τον λόγο και αυτοί.
Έχει μπει στην σειρά η διαδικασία και σε λίγο στο site θα υπάρχουν οι απόψεις οι γκρίνιες  και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι έχουν δικαίωμα και οι γονείς να εκτονωθούν.
Υπομονή και θα αρχίσει η δημοσίευση τους σε λίγο.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

MΠΑΣΚΕΤΙΚΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Στο παρακάτω site θα μάθετε όλα τα νέα της Ακαδημίας μπασκετ "ΑΣΠΙΔΑ"  καλό site με πολλά και ενδιαφέροντα για τους αγώνες και το αθλητικό δυναμικό της.


WWW.aspidabc.gr

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΗ



                       ΚΥΠΕΛΛΟ 26-09-09

Kαλά τα είπαμε για την προετοιμασία για τις μεταγρφές και τα φιλικά αλλά τα ψέματα τελείωσαν.
Το σαββάτο μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και γράφω μπαίνουμε γιατί πρέπει να πάμε στο γήπεδο να δούμε από κοντά την ομάδα να δώσουμε με την παρουσία μας μια βοήθεια .
Το μπάσκετ και όπως κάθε άλλο άθλημα βασίζεται στην ψυχολογία και η παρουσία φιλάθλων και όχι οπαδών σηκώνει την ομάδα ψηλά ψυχολογικά.

Μπορεί να γκρινιάζω για πολλά λάθη της διοίκησης αλλά δεν μπορώ παρά να πω μπράβο για την κίνηση με τα διαρκείας .Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρουν και το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί οι φίλοι της ομάδας και ναι φέτος υπάρχει κίνητρο υπάρχει καλή ομάδα καλός προπονητής και προπάντων έγινε σοβαρή δουλειά από την αρχή της σαιζόν. Άντε να κουνηθούμε από τον καναπέ μας όπως λέει και ο Η.Σπυριδόπουλος του Αρίωνα
Σάββατο λοιπόν στις 17.00 στο κλειστό  "Φ.Α" με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ Περάματος μια ομάδα που προήλθε από την ένωση με το κολέγιο.

3η και 4η αγωνιστική παιδικού πρωταθλήματος

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το παιδικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ

3η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
27/9/2009 5:00: ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ -
ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. 0 - 0
27/9/2009 3:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚ ΑΘΛΟΣ ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ -
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ ΜΓΣ 0 - 0
27/9/2009 4:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖ ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ -
ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗ 0 - 0
4η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
10/10/2009 5:00: ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ ΜΓΣ -
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 0 - 0
7/10/2009 7:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚ ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗ -
ΑΘΛΟΣ ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 0 - 0
11/10/2009 5:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚ ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. -
ΞΑΝΘΗ ΑΣ 0 - 0

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ JORDAN

Ίσως είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που πέρασε από τα παρκέ αν και θεωρώ σαν τον πιο σημαντικό τον παίκτη που έδωσε άλλη αίγλη στο άθλημα τον MAGIC  η πλειοψηφία βρίσκει στο πρόσωπό του τον απόλυτο παίκτη .
Και σε ένα μπασκετικό blog  πρέπει ναγίνεται αναφορά στους μεγάλους  παίκτες ξένους και Έλληνες.
Τώρα είναι η σειρά του air JORDAN.

Ο Μάικλ ΤζόρντανΟ Μάικλ Τζόρνταν δεν υπήρξε ποτέ του ο εγκάρδιος τύπος, ο… φίλος των πάντων, ο άνθρωπος που θα ανέβει σε ένα πόντιουμ και θα ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο άνθρωπος που θα ανταγωνιστεί ακόμα και ένα μικρό παιδί, ο άνθρωπος που θα "κάνει τα πάντα για να νικήσει", όπως είπε και ο ίδιος τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Για αυτό, άλλωστε, υπήρξε ο καλύτερος, ο κορυφαίος όλων. Ο Τζόρνταν μπήκε στο Hall Of Fame κλαίγοντας και έφυγε από αυτό έχοντας επικρίνει προηγουμένως όλους όσοι τον αμφισβήτησαν...

Η πολυαναμενόμενη τελετή έγινε στο (2.600 θέσεων) Symphony Hall, περίπου δύο χιλιόμετρα από το κτίριο του Hall Of Fame και ο λόγος ήταν προφανής. Ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο 46χρονος, πια, άσος μπήκε χθες στο "μουσείο του μπάσκετ", μαζί με τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, τον Τζον Στόκτον, τον Τζέρι Σλόαν και τη Βίβιαν Στρίνγκερ, αλλά αυτός ήταν που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην εκδήλωση.

Το πρωί παρότρυνε τους πάντες να σταματήσουν να ψάχνουν τον επόμενο Τζόρνταν. Το βράδυ εμφανίστηκε το ίδιο ανταγωνιστικός, το ίδιο εκδικητικός, όσο ήταν και ως αθλητής. Κι ας έχουν παρέλθει 6 χρόνια από την οριστική απόσυρσή του και περίπου 30 από τότε που έπαιζε μπάσκετ στο γυμνάσιο Λέινι. Όταν ανέβηκε στο πόντιουμ δεν δάκρυσε απλά, βλέποντας την καριέρα του στο ολιγόλεπτο βίντεο που ετοίμασαν για αυτόν. Εκλαψε. Πλάνταξε στο κλάμα!

Εν συνεχεία δεν… άφησε αντίπαλό του σε χλωρό κλαδί. Μίλησε για όσους τον αμφισβήτησαν (Μ.Μ.Ε., τον προπονητή του στο γυμνάσιο), θυμήθηκε όσους μίλησαν άσχημα για αυτόν (Τζεφ Βαν Γκάντι, Μπράιον Ράσελ, Τζέρι Κράουζε) και... πέταξε πολλές ατάκες, με ουκ ολίγους αποδέκτες. Άμεσους ή έμμεσους.

Οι ατάκες του Τζόρνταν

- "Μην προσπαθείτε να βρείτε τον επόμενο Μάικλ Τζόρνταν. Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος" (αποδέκτης: ο Τύπος).

- "Πρέπει να σας ευχαριστήσω γιατί μου δώσατε το κίνητρο που χρειαζόμουν" (αποδέκτης: όλοι).

- "Ηθελα να καταλάβεις ότι έκανες λάθος, φίλε" (αποδέκτης: ο προπονητής του στο γυμνάσιο).

- "Ήθελα να αποδείξω την αξία μου σε σένα, στον Μάτζικ Τζόνσον, στον Λάρι Μπερντ, στον Τζορτζ Γκέρβιν και σε όλους τους υπόλοιπους. Και νομίζω ότι το έκανα χωρίς αμφιβολία" (αποδέκτης: Αϊζέια Τόμας).

- "Είμαι φιλικός τύπος και τα πάω καλά με όλους. Την ίδια στιγμή όμως, όταν το φωτάκι ανάβει μέσα μου, γίνονται πιο ανταγωνιστικός από τον οποιοδήποτε" (αποδέκτης: Τζεφ Βαν Γκάντι).

- "Μία μέρα ίσως με δείτε να παίζω μπάσκετ στα 50 μου χρόνια. Μην γελάτε. Ποτέ μην λέτε ποτέ. Τα όρια, όπως και οι φόβοι, είναι συχνά μία παραίσθηση" (αποδέκτης: το μπάσκετ).

Διάρκεια είναι το ζητούμενο



Mπορεί να αναβλήθηκε το φιλικό με τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά το κενό καλύφθηκε γρήγορα με την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ .
Με δύο λόγια μπορεί να γίνει η περιγραφή και το συμπέρασμα από το παιχνίδι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Αυτό λείπει για την ώρα από την ομάδα του Γ.Σουλιώτη και εν όψει  του παιχνιδιού κυπέλλου πρέπει να βρει την συνταγή για να έρθει και το καλό αποτέλεσμα .
Μπορεί να έχασε 70-78 αλλά η ομάδα ως άλλος δόκτωρ ΤΖΕΚΥΛ και μίστερ ΧΑΙΝΤ δείχνει να ακροβατεί .
Κάνοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο έδωσε πολλές υποσχέσεις για το δεύτερο.
Καμιά συνέχεια όμως στις καλές προσπάθειες θέλεις η κούραση της προετοιμασίας θέλεις χίλιοι λόγοι η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου  έμοιαζε ασύνδετη ανοργάνωτη και συν τοις άλλοις και φοβερά άστοχη.
Δεν πρέπει να βγουν εύκολα συμπεράσματα από τα φιλικά γιατί αλίμονο  αν κρίνουμε την ομάδα από τα φιλικά.
Ανακάτεμα τράπουλας συνταγών και τακτικής παιχνιδιού είναι τα φιλικά.
Το μόνο που κρατάμε είναι πως το μπάσκετ που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο καιρό είχαμε να το δούμε και ελπίζω να είναι τέτοια η συνέχεια  το μόνο που λείπει και το τόνισε και ο προπονητής είναι η διάρκεια . Γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω στην καλή συνέχεια και παρουσίαση της ομάδας
Λίγα λόγια για το φίλμ του αγώνα .Αρχική πεντάδα οι ΝΤΡΑΣΚΟΒΙΤΣ-ΚΟΥΚΟΥΡΆΒΑΣ-ΓΕΛΑΝΙΤΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Πολ'υ καλό ξεκίνημα με την περιφέρεια να κινείται πολύ γρήγορα να έχει πολύ καλές εναλλαγές και πιό εύκολο σκοράρισμα.Κάποια αδράνεια που παρουσιάστηκε στις επιστροφές λύθηκε με την είσοδο του ΝΗΣΙΩΤΗ ως 5αριού αλλαγές στο 1-2 είτε με ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ-ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ και ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
Πολύ καλός στις κιν'ησεις του στην επίθεση ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και το 10λεπτο έκλεισε με τοσκορ 27-16.
2ο 10λεπτο αρκετά λάθη κακή κυκλοφορία με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στους ΙΚΑΡΟΥΣ να πλησιάσουν στα 2 λεπτά στο 34-30, αναλαμβάνει χρέη εκτελαστή ο jelenic και το σκορ γίνεται 40-30.2ο ημίχρονο και αρχίζει η κούραση να δείχνει τα πρώτα σημάδια πολλά τα λάθη και δικαιολογημένες οι φωνές από τον ΣΟΥΛΙΩΤΗ  πολλά τα λάθη από τους περιφερειακούς εκνευρισμός και το δεκάλεπτο κλείνει με τους ΙΚΑΡΟΥΣ μπροστά με 51-56. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχε συμμετοχή και ο Μαρουλάκης και σημείωσε και 3ποντο.
4ο δεκάλεπτο μια από τα ίδια αφού δεν υπήρχε αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι επιπολαιότητα στις προσπάθειες και 44 δεύτερα πριν το τέλος το σκορ ήταν 70-75 άστοχη προσπάθεια για τρίποντο και στην συνέχεια αντιαθλητικό φάουλ απο τον ΜΑΣΛΑΡΙΝΌ και εκεί τελείωσαν όλα 70-78 το τελικό αποτέλεσμα .
Πάρα πολύ ένταση και νεύρα από τους παίκτες του ΙΚΑΡΟΥ πολλά σκληρά φάουλ και πολύ μεγάλο πάθος έδειξαν σε αντίθεση με το πιο μαλθακό και ντελικάτο παιχνίδι των παικτών της ΞΑΝΘΗΣ.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ??????

Στην προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου της Ξανθης μια παράκληση για βοήθεια.
Παρακαλώ όλους όσους μπορούν και έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν στοιχεία πχ.βιογραφικό ομάδα συμμετοχής κλπ κλπ των παιδιών που είναι στα αγωνιστικά τμήματα "συμμετέχουν σε κάποιο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ" για να γίνει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση τόσο του συλλόγου της ομάδας τους αλλά και των ιδίων των παικτών .
Ε'ιναι φανερό πως την μεγαλύτερη βοήθεια πρέπει να την δώσουν οι πρόεδροι και προπονητές των συλόγων.
Μέχρι πριν από λίγο και δικαιολογημένα γκρίνιαζαν για την μικρή έως ασήμαντη παρουσίαση της δουλείας τους από τα ΜΜΕ της πόλης.Τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δικαιολογία γιατί εκτός της καθημερινής αρθρογραφίας από τις στήλες της "ΘΡΑΚΗΣ" υπάρχει και αυτό το blog μοναδικό πέρα από τις πολύ μεγάλες πόλεις που ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ της πόλης.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ??????



Δ.Χ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009






KAI TΩΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ  αλλά λόγω εκλογών ξεκινά νωρίτερα ο θεσμός του κυπέλλου και έτσι η ΞΑΝΘΗ καλείται να δώσει τον πρώτο της παιχ νίδι το σάββατο 29/09/09 στο κλειστό" Φ.Α" με την ομάδα του ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Είναι η ομάδα που προέκυψε  από την ένωση με το Κολέγιο.
Η ΞΑΝΘΗ θέλει να μπει με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να κερδίσει πόντους στο ψυχολογικό  κομμάτι κάτι που θα την βοηθήσει στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Α2 κατηγορία.Στις  17.00 ας πάμε στο κλειστό για συμπαράσταση και να πάρουμε μια πρώτη γεύση της νέας ομάδας.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

MARKETING και ΜΠΑΣΚΕΤ



Υπάρχουν μερικοί απλοί και βασικοί κανόνες για να μπορέσεις να πουλήσεις το προϊόν .

Πρώτα πρέπει να το τυλίξεις σε καλή συσκευασία δηλαδή να είναι ελκυστικό να χτυπάει κοινώς στο μάτι .
Και ο πιο βασικός από όλους είναι να το προωθήσεις στο καταναλωτικό κοινό.
Για μπάσκετ θα μιλήσουμε αλλά θα σταθούμε στο κομμάτι που λέγεται διαφήμηση του προϊόντος που στην περίπτωσή μας είναι η ομάδα της ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ.
Αφού λοιπόν έφτιαξες το σύνολο που λέγεται ομάδα έρχεται και η ώρα που πρέπει να το παρουσιάσεις στον κόσμο στους καταναλωτές φίλαθλους αυτούς που θα αγοράσουν έμμεσα το προϊόν που λέγεται εισιτήριο σε ένα ικανοποιητικό αριθμό για να μπορέσεις να πας στο επόμενο στάδιο που είναι η προσέλκυση των χορηγών.
Εδώ είναι που παίζεται όλο το παιχνίδι και δίνουν το βάρος οι οργανωμένες ομάδες.
Σας λέει τίποτα η ΡΕΑΛ με τις αγορές των ΡΟΝΑΛΝΤΟ και ΚΑΚΑ.
Διαφήμιση και προβολή αγορά ρούχων και ένας στόλος υποπροϊόντων από πίσω και όλα αυτά μεταφράζονται σε χρήματα και απόσβεση της δαπάνης.
Τα μεγέθη σίγουρα ούτε κατά διάνοια δεν είναι συγκρίσιμα αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ανάλογη κίνηση μικρότερου μεγέθους.
Επιστροφή ξανά στην προώθηση του προϊόντος και στην προσπάθεια να το κάνεις γνωστό.
Για να δούμε λοιπόν τις κινήσεις που έγιναν αυτές τις μέρες.
Φτιάχτηκε ένα καλό σύνολο από παίκτες που ξέρουν την κατηγορία με σωστή προετοιμασία ένα σύνολο που πρέπει να το παρουσιάσεις στο κοινό είτε μέσα από τα φιλικά με αναγνωρίσιμες ομάδες είτε μέσω συνέντευξης στα ΜΜΕ της πόλης.
Ούτε το ένα ούτε το άλλο ούτε τίποτα .
Καμιά ανακοίνωση στον τύπο για τα φιλικά που έδωσε ή θα δώσει η ομάδα και ότι ξέραμε ήταν από πληροφορίες δεξιά και αριστερά αρά αυτή η ευκαιρία πήγε τζάμπα.
Καμιά παρουσίαση του πολύ σημαντικού αλήθεια ρόστερ παρά μόνο μια παρουσίαση και ένας μονόλογος από την διοίκηση και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο δίχως παρακαλώ μια ανακοίνωση μια πρόσκληση τουλάχιστον .Μόνο ο φιλικός τύπος αν μπορούμε να πούμε είχε το προνόμιο να δώσει το παρόν.Δεν κρατάμε κακία αλλά έτσι κάνουμε πολλά βήματα πίσω .
Εδώ και καιρό τονίζω την έλλειψη την αδυναμία στο κομμάτι της προβολής.

Πάσχει πολύ και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην μαζέψει πάλι κόσμο στο γήπεδο.
Σε κάποιες στιγμές στο παρελθόν και μέσα από τις συνεντεύξεις που έπαιρνα κατά καιρούς από τους παίκτες έβγαινε το ζήτημα επιτακτικά και σαν λύση ή σαν προσπάθεια προτείναν οι παίκτες να δοθούν κίνητρα και ερεθίσματα στα παιδιά και ειδικά στα παιδιά των Ακαδημιών που ξεπερνούν τον αριθμό τα 350 παιδιά έτσι ώστε και αυτά με την σειρά τους να φέρουν στο γήπεδο τους γονείς τους.
Καλή η κίνηση με τις κάρτες διαρκείας πολύ καλή η τιμή αλλά αν δεν πας να τις πουλήσεις δεν πας στο βουνό μην περιμένεις να έρθει το βουνό να αγοράσει διαρκείας.
Ας γίνει επιτέλους ένα σόου παρουσίασης της ομάδας με καλεσμένου όλους τους μικρού από τις Ακαδημίες ας προβάλουν το προβάλουν στον τύπο στα σχολεία ας γίνει τέλος πάντων γνωστό και τότε αν δεν έχει αποτέλεσμα ας μου ζητήσουν και τα ρέστα αλλά ρε αδερφέ θα έχουν κάνει μια σοβαρή προσπάθεια.
Ας κοιτάξουν το πρόγραμμα το αγωνιστικό των παιδιών και σε συμφωνία με όλους να μην συμπίπτουν οι αγώνες των παιδιών με τα παιχνίδια της ομάδας.
Διοργανώστε ένα μίνι πρωτάθλημα κάτι σαν all-star Ακαδημιών μια Κυριακή με κριτές τους παίκτες της ομάδας και ας βραβευτεί ο καλύτερος .Δώστε κίνητρα στους μικρούς να δούνε πως είναι μια επαγγελματική ομάδα και αυτοί να είστε σίγουροι με την σειρά τους θα έρθουν αν όχι μόνοι με τους γονείς τους στο γήπεδο .
Και ένα γήπεδο με κόσμο και κυρίως παιδιά είναι εν δυνάμει αγοραστικό κοινό που σημαίνει πεδίο προβολής διαφήμισης χορηγών κλπ.
Αυτά τα λίγα για σήμερα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ζητώ από οποινδήποτε στοιχεία για την Ακαδημία "Άθλος" για να υπάρχει ενημέρωση
στα περί αγωνιστικής δράσης της Ακαδημίας.
Δ.Χ
BIG "SOFO"
Πέρασε πολλά τα τελευταία χρόνια και έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την καριέρα του ωστόσο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δείχνει να αναγεννήθηκε στην Πολωνία με την Εθνική ομάδα και τρανό παράδειγμα αποτελεί ο μικρός τελικός με τη Σλοβενία. Ο "Σόφο" έκανε ρεκόρ καριέρα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τους 23 πόντους που σημείωσε και ανάγκασε τους συμπαίκτες του να τον αποθεώσουν, όπως ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος δήλωσε πως: "του οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό το μετάλλιο".

"Τον εαυτό μου δεν θα τον κρίνω εγώ, αλλά οι υπόλοιποι. Δεν είμαι αρμόδιος. Έχω δουλέψει σκληρά, όμως δεν είναι ώρα να μιλάμε για μένα" σχολίασε ο ίδιος για να προσθέσει: "Κάναμε αυτό που είχαμε στην καρδιά μας. Πολλοί δεν μας πίστεψαν, όμως εμείς τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτή τεράστια στιγμή για την Εθνική ομάδα. Το να κερδίζεις μετάλλιο, είναι φανταστικό συναίσθημα".

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρίτοι λοιπόν στο ΕΥΡΩΜΠΆΣΚΕΤ μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πρώτο ρολιστα τον big ΣΟΦΟ που έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του.Μόνο που στο τέλος οι λάθος επιλογές του Καζλάουσκας και τα επιπόλαια λάθη του Σπανούλη που ήθελε σώνει και καλά να πάρει όλες τις επιθέσεις λίγο έλειψε να χαθεί το παιχνίδι.Πρέπει κάποιος να δείξει στον Καζλάουσκας πως πρέπει να παίζει η ομάδα στα τελευταία δευτερόλεπτα και να μην δίνει το δικαίωμα στους αντιπάλους να μπαίνουν στο παιχνίδι.
Όταν με το καλό στρώσει αυτή η ομάδα πιστεύω ότι η χαρές που θα μας δώσει θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗ---ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗ 2η Αγωνιστική

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Αρίωνα και μάλιστα εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής με σκορ 56-69.Για μια ακόμη φορά πρώτο βιολί ο Φιλίπ Καραογλανιάν με 28 πόντους.Είχαμε γράψει στο προηγούμενο παιχνίδι του Αρίωνα με την Ασπίδα πως όταν κουράστηκε ο Καραογλανιάν δεν είχε άλλες επιλογές ο Γ.Θερμός φαίνεται όμως τώρα ότι ο μικρός είχε πιο πολλές δυνάμεις.