Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΟ ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ 54-47 ήττα γλυκιά...........

Έχασαν στις ΣΕΡΡΕΣ  54-47  αλλά δεν είχε καμιά επίπτωση γιατί αν κερδίσουν μέσα στο ΕΥΜΟΙΡΟ τον ΑΣΤΕΡΑ  την τελευταία αγωνιστική  είναι οι πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ  της περιόδου.
Σε ένα άκρως άγριο σκηνικό με ένα κατάμεστο γήπεδο (ΟΜΟΝΟΙΑ) με ντου μάλιστα οπαδών και επέμβαση της αστυνομίας  σε γυναικείο πρωτάθλημα!!!!!!!!!!! κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά υπέρ τους από το πρώτο παιχνίδι.

ΘΥΕΛΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ σε εξέλιξη ....60-67 στον τελικό ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Από εσωτερική πληροφόρηση  ΘΥΕΛΛΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 28-33 στο ημίχρονο.  1ο 7-15
Έκανε καλό ξεκίνημα ο ΑΣΤΕΡΑΣ  κυριάχησε στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε το ίδιο δυνατά  στο πρώτο μέρος του 2ου δεκαλέπτου αλλά προς το τέλος του δεκαλέπτου αυτού  (2ο) η ΘΥΕΛΛΑ πίεσε και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους πέντε δείχνοντας πως είναι σκληρή για να πεθάνει νωρίς.

Και φαίνεται ότι η ΘΥΕΛΛΑ έχει ακόμη δυνάμεις και κάνει δύσκολη την ζωή του ΑΣΤΕΡΑ που ναι μεν προηγείται αλλά δεν μπορεί να  ξεφύγει  πέρα από τους πέντε (5) πόντους.  44-49  το σκορ του τρίτου (3ου) δεκαλέπτου.

Και η μάχη ήταν σκληρή και στο τρίτο δεκάλεπτο με την διαφορά να είναι στους πέντε πόντους υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ  συνεχώς. Μόνο στο τέλος έγινε η διαφορά επτά πόντους 60-67  που ήταν και το τελικό σκορ. Πάντως οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα σπουδαίο παιχνίδι με την ΘΥΕΛΛΑ να βάζει συνεχώς δύσκολα στον ΑΣΤΕΡΑ  και αυτόν να έχει μια πρώτη πρόβα  εν όψιν του μεγάλου τελικού της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Σαν κριτική στο παιχνίδι θα έλεγα ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπόρεσε να κάνει το γρήγορο παιχνίδι του .
Η τακτικής της ΘΥΕΛΛΑ να τον παίξει σε πιο αργό ρυθμό με δύναμη και κοντά στην ρακέτα απέδωσε αρκετά μάλιστα σε ένα σημείο η διαφορά ήταν στους δύο πόντους για να φύγει πάλι  στους πέντε. Μια διαφορά που δημιουργήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο συν 8  για τον ΑΣΤΕΡΑ.
Να σημειωθεί  και η αστοχία στις βολές της ΘΥΕΛΛΑΣ που δείνχει τον βαθμό δυσκολίας που είχε σήμερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ.  Πάντως οι άνθρωποι της ΘΥΕΛΛΑΣ αναγνώρισαν    την ανωτερότητα και την δίκαιη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  για τον πρωταθλητή
και ΘΥΕΛΛΑ-ΑΡΙΩΝΑΣ  για την τρίτη τέταρτη θέση.
Μέχρι τώρα  ο τρόπος διεξαγωγής παίρνει άριστα   μένει μόνο αύριο και μετά η σύνοψη.

Πολλές φωτό         http://www.thrakisports.gr/category/basket/

ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 68-57

Δεν μπόρεσε  να συνεχίσει τον καλό του ρυθμό και στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΡΙΩΝΑΣ και  έχασε με 68-57  από τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ  που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί  και αύριο ο ΑΡΙΩΝΑΣ  θα αγωνισθεί  για τις θέσεις 3-4 με τον ηττημένο  του παιχνιδιού  ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ που ακολουθεί.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΑΡΙΩΝΑΣ  έπαθε ολικό black out  μέχρι και τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού , ούτε βολές να σημειώσει μπόρεσε με αποτέλεσμα η διαφορά για τον νικητή να φτάσει  στους 15  πόντους  64-49. Σε αντίθεση με το τρίτο δεκάλπτο 5 λεπτά πριν την λήξη του που ήταν μπροστά αυτός με τρεις πόντους.
Στα τελευταία λεπτά έκανε την ύστατη του προσπάθεια και κατάφερε να μειώσει σε 64-57   αλλά στο ένα και κάτι λεπτό που είχε απομείνει ο Πανσερ/κος ξύπνησε και κατάφερε να σταθεί όρθιος και να πάρει την σπουδαία νίκη πρόκριση για τον αυριανό τελικό.

Φωτογραφίες   http://www.thrakisports.gr/category/basket/

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΣΠΙΔΑ 4-4

Δυο στροφές πριν το τέλος και η γυναικεία ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  έκανε το 4-4  νικώντας και τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ  με μεγάλη διαφορά.
Αυτή η ομάδα  έχει γίνει καθεστώς  στο τοπικό μπάσκετ. Δεν είναι για το τοπικό γιατί απλά όποτε παίρνει μέρος κερδίζει την άνοδο  αλλά έχει ένα θεματάκι στην Α2  για την οποία της λείπει κάτι  τοις.
Μένουν δύο ακόμη παιχνίδια  ένα στις ΣΕΡΡΕΣ  που είναι και το κρίσιμο και ένα εντός  με ΑΣΤΕΡΑ.
Με νίκες κλείνει άλλη μία επιτυχημένη χρονιά και πηγαίνει για τα μπαράζ ανόδου.

ΑΕΚ και ΓΑΣ συζητήσεις για το μέλλον τους...

Όλα  δείχνουν ότι το σενάριο συγχώνευσης των δύο ομάδων της Κομοτηνής τουλάχιστον  δεν έχει σταματήσει να είναι στην ημερησία διάταξη  των δύο ομάδων. Ξεκίνησε δειλά δειλά μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ   Έθνικής   και εν όψει της έναρξης  της νέας χρονιάς. Οι δυσκολίες που αυτόματα βγήκαν για την νέα χρονιά κυρίως  το οικονομικό ας πούμε ότι ανάγκασε και τις δύο ομάδες να δούνε πιο σοβαρά  το ζήτημα. Φυσικά θα πρέπει να ξέρετε ότι πρόταση  για μία ομάδα στην Γ΄Εθνική είχε γίνει ακριβώς ένα χρόνο πριν από τον ΓΑΣ  στην ΑΕΚ  και απορρίφθηκε αμέσως για τον απλό λόγο ότι θα υπήρχε  μόνο ΓΑΣ   τότε. Τώρα  η συζήτηση είναι από εντελώς διαφορετική βάση  και ανοιχτή  σε όλα.
Ακολουθεί το άρθρο του Σ.Κ  που γνωρίζει καλύτερα τα θέματα  των ομάδων της πόλης του.
Από την μεριά μου να βρούνε την καλύτερη λύση για το καλό του μπάσκετ της Κομοτηνής.



"Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) για τα μέλη και τους φίλους του, σχετικά με το μέλλον του συλλόγου και ενημέρωση για κάποιες συζητήσεις που γίνονται για συνένωση με τη συμπολίτισσα ΑΕ Κομοτηνής.
Από ότι φαίνεται η συζητήσει για ένωση του ΓΑΣ Κομοτηνή με την ΑΕ Κομοτηνής, είναι σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή και ελκυστική ομάδα μπάσκετ στη πόλη, όπως τονίστηκε από τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου Πασχάλη Αθανασίου και τον αθλητή της ομάδας Κίμων Λεχούδη, που ανέλαβαν να συντονίσουν την συζήτηση.
Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, για την ώρα υπάρχουν μόνο συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής και όχι κάποια συμφωνία. Στόχος της ένωσης των δύο σωματείων, εάν επιτευχθεί, θα είναι η μείωση του κόστους των λειτουργικών εξόδων, η δημιουργία μίας δυνατής ανδρικής ομάδος μπάσκετ και η δημιουργία δύο εφηβικών και δύο παιδικών ομάδων, ενώ στο γυναικείο τμήμα θα υπάρχουν τα τμήματα του ΓΑΣ, όπως έχουν.
Η διοίκηση θα είναι κοινή και θα στελεχωθεί από ανθρώπους και των δύο συλλόγων.
Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων και έως τις 15 Ιουνίου, θα υπάρξουν τα τελικά αποτελέσματα των συζητήσεων για να μπορέσει μετά η νέα διοίκηση να προλάβει τις ημερομηνίες για ο νέο πρωτάθλημα"

Πηγή   Στέφανος Κουκλάρης   http://www.thrakisport.gr

Ένα ακόμη 3/3 στις ΣΕΡΡΕΣ.

Είχε επιτυχία  το 3/3  των ΣΕΡΡΩΝ  δεν ξέρω ποιο στην σειρά.
Αλλά φαίνεται ότι εκεί ξέρουν να διοργανώνουν  τέτοιες εκδηλώσεις.
Η υπογραφή  φυσικά πίσω από όλη τη διοργάνωση είναι γνωστή. Παναγιώτης  Σπανός. 
 
Ρεπορτάζ  και πλούσιο υλικό  στον σύνδεσμο.
ΕΔΩ


πηγη.http://www.serraikanea.gr

ΟΔΚΕ στο γιου τουμπε (you tube)




https://www.youtube.com/channel/UCBya_mWw-lYBDMdfN9uCCTQ