Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Nίκη και καλό θέαμα από την ΞΑΝΘΗ

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα ήταν μέσα στο παρκέ στο παιχνίδι με την ΔΑΦΝΗ. Η πίεση της μεχρι τότε βαθμολογικής θέσης δεν άφηνε πολλά περιθώρια  για αποτέλεσμα άλλο εκτός της νίκης. Αν μέχρι τώρα το πρόβλημα ήταν η διάρκεια και η συνοχή στην άμυνα όλα αυτά ξαφνικά δεν υπήρχαν στο παιχνίδι.
Η Δάφνη ξεκίνησε με ζώνη άμυνας στην προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει το δυνατό σημείο της Ξάνθης που είναι η ρακέτα. Αλλά αυτή την φορά η περιφέρεια με τους Παναγιωτόπουλο και τον ακόμη καλύτερο από παχνίδι σε παιχνίδι JELENIC έδινε τις απαντήσεις.Από την μερία της η Ξάνθη έπαιζε man to man γιατί ήξερε πως η δύναμη της Δάφνης είναι η περιφέρεια και η ταχυτητά της. Αυτό το πλεονέκτημα το εξουδετέρωσε η Ξάνθη με μια καταπληκτική άμυνα.
Ατελείωτη πίεση σε όλους τους χώρους και μόνο σε στιγμές λίγες αδράνειας πλησίαζε στο σκορ. Από την αρχή σχεδόν ήταν μπροστά στο σκορ η ΞΑΝΘΗ και στιγμή δεν άφησε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της.
Πολύ κακή η εικόνα της  Δάφνης με μοναδικό παίκτη που πάλεψε και θύμισε σε όλους την προηγούμενη χρονιά που ήταν παίκτης της ΞΑΝΘΗΣ ο Λ.Σεφερίδης . Την αγάπη προς το προσωπό του που δεν τον ξέχασαν την έδειξαν προσφέροντάς του λουλούδια πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
   Γυρίζοντας στο παιχνίδι το οποίο άφησε  τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους της η Ξάνθη έδειξε την πραγματική αξία των παικτών της. Όλοι μαζί στην προσπάθεια να ξεβαλτώσουν με προεξάχοντα τον για μια ακόμη φορά καταπληκτικό Γ.Αναγνωστόπουλο.
Όχι πως όλοι όσοι πηραν χρόνο συμμετοχής δεν ήταν από καλοί και πάνω αλλά ο ψηλός ήταν σκαλιά ο καλύτερος . Σκόραρε έπαιξε άμυνα απέναντι στον  Γιαννουλάκο 2.17 αλλά με την διαρκή προσπάθεια του έδειξε στους υπόλοιπους τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα όταν παίξει σοβαρά.
Νιώθω κάπως  δικαιωμένος που πίστευα και το έλεγα πως υπάρχει ποιότητα αλλά δεν υπάρχει χημεία στην ομάδα αυτή την χημεία σήμερα την ειδαμε όλοι.

  Το φίλμ του 4ου Δεκαλέπτου
8,53  77-67  δεν δίνεται αντιαθλητικό υπέρ του Καραγεωργίου από τους διαιτητές.
8.05 άστοχο 3ποντο του ΛΙΑΝΟΥ αντεπίθεση τελείωμα ο Χρήστου 79-67
7.44  Επίθεση της Δάφνης πάτησε γραμμή ο Βασιλόπουλος
Στην συνέχεια άστοχο τ΄ριποντο του Μασλαρινού.
6.48 καλή άμυνα του Στεφανίδη πάνω στον Βασιλόπουλο βήματα του τελευταίου.
6.40 φάουλ στον Παναγιωτόπουλο 2/2 βολές 81-67
6.33 Φάουλ στον Σεφερίδη  στην επαναφορά ο Τσούτσος 2ποντο 81-69
6.03 3ποντο Καραγεωργίου 84-69
5.48 φάουλ στον Σεφερίδη 1/2 81-70
       Άστοχο 3ποντο Παναγιωτόπουλου  άστοχη προσπάθεια της Δάφνης άστοχο 3ποντο από τον Μασλαρινό στο 04.55
04.49 2ποντο για την Δάφνη 84-72
4.30 Χρήστου 86-72
 3.58  Στεφανίδης 88-72
3.25 2/2 βολές Σεφερίδης 88-74
3.18   Δάφνη 88-76
2,25  2/2 βολές Άβαλιτς 88-78
1.57 90-78 Αναγνωστόπουλος
1.27 κλέψιμο του Στεφανίδη ο Χρήστου 92-78
1.18 2/2 βολές Βασιλόπουλος 92-80
00.19 Τσουτσος 92-82
00.14  Στεφανίδης 94-82
00.06  2/2 Βασιλοπουλος 94-84
1/2 βολες Καραγεωργίου  95-84
Με την λήξη άστοχο τρίποντο του  Άβαλιτς




 ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ
ΞΑΝΘΗ (Λεμονιδης) Παναγιωτόπουλος 22 ,Χρήστου 16, Ιωακειμίδης, Κουκουράβας, Στεφανίδης 6, Γέλενιτς 8 ,Αναγνωστόπουλος 27, Νησιώτης, Καραγεωργίου 14, Μασλαρινός 2 Σπανός, Μαρουλάκης


ΔΑΦΝΗ(ΖΑΒΟΣ) Βασδέκης, Καπερόνης4, Μπιρδας, Βασιλόπουλος 16, Σεφερίδης 9,  Λιανός 10, Λόλας 6, Οτουντζίδης 2, Άβαλιτς 12,Τσούτσος 19,Γιανουλάκος 6
                      Δηλώσεις στο xanthibasket έκανε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Γ.Aναγνωστόπουλος:Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε γιατί θεωρώ πως και καλύτερη ομάδα έχουμε από την ΔΑΦΝΗ και μέσα στην έδρα μας δεν πρέπει να χάνουμε.
xanthibasket: Σήμερα είδαμε μια άλλη ομάδα τουλάχιστον αμυντικά με πίεση κλπ ?
Γ.Α  Δεν νομίζω ότι τα πήγαμε και τόσα καλά αμυντικά γιατί το σκορ πήγε αρκετά ψηλά αν και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το δικό τους σουτ.
xanthibasket: Σήμερα ήσουν μακράν ο καλύτερος στο παιχνίδι.
Γ.Α  Όλες οι ομάδες ξέρουν πως έχουμε πλεονέκτημα στους ψηλούς και καταφέραμε να το εκμεταλευτούμε  κοτάξαμε να περάσουμε την μπάλα μέσα στο καλάθι τηρήσαμε αυτό το πλάνο και τα καταφέραμε.
xanthibasket¨. Ικαινοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.
Γ.Α Πιστεύω ότι μπορούσαμε  να καθαρίσουμε το παιχνίδι από πολύ νωρίς γιατί έχουμε καλή ομάδα κάτι που πιστεύω να δείξουμε σιγά σιγά  και στα επόμενα παιχνίδια γιατί αυτή η ομάδα δεν αξίζει να παλεύει για την σωτηρία της κάτι που μέχρι και το προηγούμενο παιχνίδι προσπαθούσαμε ενώ τώρα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση και αν καταφέρουμε να πετύχουμε και καλό αποτέλεσμα στον ΟΦΗ θα μιλάμε για περισσότερα . Δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα αυτή η βαθμολογική θέση.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

A2 Tα αποτελέσματα

Δεν μπορεί αυτοί στις ομάδες πρέπει να διαβάζουν το site  . "Με νίκη η Ολυμπιάδα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα "  .
Δεν πρόλαβα και το έκαναν και τώρα όλα πάλι είναι από την αρχή. Μόνο ο Έσπερος δείχνει να είναι σταθερός από τους πρώτους. Ο Ηρακλής έχει μια ακόμη ήττα και έτσι δίνει το δικαίωμα στο Παγκράτι να κάνει όνειρα .Μένει πίσω Αρκαδικός και ΚΑΟΔ όπως και το Ρέθυμνο.
Ανάσα για τους Ίκαρους Σερρών ,συνεχίζει την ανοδική πορεία του το Πέραμα .
Διάλειμμα και ανάσα για τον Όφη και ακόμη πιοκάτω για το Αιγάλεω .
 

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 85-76
ΞΑΝΘΗ-ΔΑΦΝΗ  95-84
ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ 86-82
ΑΜΥΝΤΑΣ- ΚΑΟΔ 67-55
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΟΦΗ 68-77
ΑΓΟΡ- ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 58-59
ΠΕΡΑΜΑ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 92-74
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 78-75

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ 29
ΕΣΠΕΡΟΣ  29
ΠΑΓΚΡΑΤΙ 27
ΚΑΟΔ         26
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 26
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  25
ΑΓΟΡ               24
ΝΗΑΡ ΗΣΤ    23
ΑΜΥΝΤΑΣ    23
ΞΑΝΘΗ         23
ΠΕΡΑΜΑ      22
ΙΚΑΡΟΙ         22
ΟΦΗ             22
ΛΑΓΚΑΔΑΣ 21
ΑΙΓΑΛΕΩ    19

 

Δεινόσαυροι ΞΑΝΘΗΣ VS Τυρανόσαυρων ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 66-67

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται όσα χρόνια και να περάσουν .
Πως είναι άραγε όταν παλιοί αθλητές του μπάσκετ μαζεύονται μετά από χρόνια για να παίξουν και πάλι???
Όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ είχαν την ευκαιρία να δούνε παλαίμαχους από την ΘΕΣ/ΝΙΚΗ να αγωνίζονται αντίπαλοι των παλαιμάχων από την ΞΑΝΘΗ.
Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι με θεαματική εξέλιξη, 16 δεύτερα πριν το τέλος ο Πανδρακλάκης με τρίποντο ισοφάρισε σε 66-66     9΄΄  με 1/2 βολές ο Νο 11 Δαλέσης Μαργαρίτης έκανε το τελικό 66-67.
Να σημειώσω ότι χρεώθηκε με τεχνική ποινή ο Νικολόπουλος της Ξάνθης????

    Μπράβο στην προσπάθεια και ελπίζω να έχει συνέχεια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ (Ηλιάδης),Θεοδωρίδης, Παναγιωτόπουλος,Μουρβάκης
Πανδρακλάκης,Βαρδικελόγλου,Θεοδωρίδης Χρ κΓιώργος
Χ"Εφραιμίδης, Παπαδόπουλος,Ιγνατιάδης,Τσίτας,Κλωναράς
Νικολόπουλος (Πρόεδρος της ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ),Σαλτσίδης.

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (όλοι μαζί)
      Νο 6 Στρατής Σ,Νο 8 Πέτρας Πάρης,Νο12Κεραμιδας Γ,
Νο4 Νικολαίδης  Σ, Νο 7 Τάκης Λάμπρος Νο5 Κουμπατσιώτης Θ
Νο 13 Τουκμενίδης Μηνάς, Νο14 Καρατζολίδης Δημήτρης (ο γνωστός), Νο 15 Τσελεμπής Γιώργος, Νο 11 Δαλέσης Μαργαρίτης.





















Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Κύπελλο από αλλαγή σε αλλαγή.

Τι είπατε πως στον τελικό θα είναι παιδιά και όχι οργανωμένοι. Μήπως είπατε πως σκέφτονται οι υπεύθυνοι συνειδητά την προβολή του αγωνίσματος. Τα θαύματα στην χώρα μας ούτε 3 μέρες δεν κρατάνε. Κάτοχοι των ακριβών διαρκείας θα είναι εντός γιατί μετά από σκέψεις τόσο η αστυνομία όσο και οι δάσκαλοι δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη. Έχουν άλλες δουλειές την διαπαιδαγώγηση την αφήνουν για μετά. Εξάλου η αστυνομία θέλει τα σίγουρα θέλει βάρβαρους που ξέρεις πως να του χειριστεί ενώ με τους μικρούς μη γίνει καμιά Μαλα..α και είναι περίεργοι καιροί.

ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ



 



ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Νο ,,,,,,,,8,,,,9 ........??????

Ήρθε και η μέρα για την ψιλοκριτική του παιχνιδιού της Ξάνθης.
Πρώτα όμως θα πρέπει να δούμε την εικόνα της κατάστασης κάτω από την οποία αγωνίσθηκε η Ξάνθη αλλά όχι μόνο και η Ξάνθη μιας και ο αντίπαλος έβραζε στο ίδιο καζάνι. Ίσως είναι η μόνη σοβαρή δικαιολογία που μπορώ να δώσω για την κακή ποιότητα του παιχνιδιού.
       Μεγάλη η πίεση σε ένα παιχνίδι που το μόνο που θα έμενε είναι οι δύο βαθμοί. Στην κατάσταση που έφτασε η ομάδα οπως ε'ιπε και Α.Παναγιωτόπουλος κάθε παιχνίδι είναι ζωής και θανάτου. Κοινότυπο θα μου πείτε γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο οι ομάδες μπάσκετ έχουν στο κάρμα τους κάτι από γάτα.
Τέλος τα αστεία.
Οι δηλώσεις του προπονητή έδειξαν πως προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Είναι αλήθεια πως την έχω χαρακτηρίσει "αεράμυνα" πολλές φορές και το αποτέλεσμα στα παιχνίδια που έδωσε είναι μια τρύπα στο νερό αφου εξαιτίας της κακής άμυνας χάθηκαν παιχνίδια.
. Δεν έιναι όμως απόλυτα αλήθεια αυτό γιατί προφανώς θα αδικήσω τους παίκτες που προσπαθούν και υπάρχουν τέτοιοι αλλά εαν μέσα στην πεντάδα παίζουν άμυνα οι δύο -τρεις  μοιραία και δεν υπάρχει το ανάλογο αποτέλεσμα.
Αλλη μια παρατήρηση είναι όταν πέφτουν μπινελίκια από τον προπονητή βλέπουμε αυτόματα μια μεταβολή στην άμυνα προς το καλύτερο.
Άλλη παρατήρηση. H πεντάδα που μπορεί να παίξει καλή άμυνα δυσκολεύεται επιθετικά. Έλειψη ομοιογένειας ,συνοχής ,κακής χημείας ,το ίδιο είναι το όπως και να το πεις  το παραδέχτηκε άλλωστε στις δηλώσεις του και ο Παναγιωτόπουλος. Χρειάζεται όλοκληρος γύρος για να υπάρξει δέσιμο ? Το πιο πιθανό είναι ναι.


  Πολλές φορές οι προπονητές καταφεύγουν στο στατιστικό δελτίο για να δούνε τυχόν λάθη κλπ, εδώ είναι και η διαφωνία μου . Στα στατιστικά του παιχνιδιού φαίνονται μόνο δέκα λάθη λίγα για ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι αλλά υπάρχουν λάθη που δεν τα δείχνει καμιά στατιστική μέτρηση.
Δεν δείχνει την λάθος θέση που τυχόν έχει ο παίκτης τον τρόπο που κινείται μέσα στην άμυνα και πολλά άλλα.Για να μην μακρυγορώ ας αναφέρω αυτό που είδαμε όλοι στο παιχνίδι που καμιά στατιστική δεν μπορεί να καταγράψει. Είναι και ο σύνδεσμος στον πρόλογο περί άμυνας κάποιων παικτών.
    Ο αρνητικός κρίκος στο παιχνίδι της Ξάνθης ήταν για μία ακόμη φορά ένας παίκτης που και μπάσκετ ξέρει και μπορεί να βοηθήσει αρκεί να δέιξει λίγο παραπάνω διάθεση.
Είναι και παράξενο συνάμα γιατί ο παίκτης αυτός είναι δεύτερος  σκόρερ  στο παιχνίδι με τους Ίκαρους.
Ο Κ.Χρήστου   ήταν τροχοπέδη στην άμυνα . Δεν είναι κακόβουλη επίθεση εναντίον του γιατί το ξαναλέω ξέρει καράτια μπάσκετ αλλά μάλλον απλά βαριέται.Δεν  θέλω να πιστεύω πως ήρθε για τα συντάξιμα στην Ξάνθη .
 Πολλές φορές ήταν αυτός που πάγωνε το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας δεν έπαιζε άμυνα όταν όλοι οι άλλοι προσπαθούσαν και επειδή είναι καίρια η θέση του (4-5) οι κακές τοποθετήσεις του ήταν αυτές που άφηναν ακάλυπτη την άμυνα.
  Έχει μια πολύ καλή έφεση στο σκοράρισμα και όποτε είχε και την ανάλογη διάθεση έκανε κοινώς παπάδες. Όταν όμως είναι βαρύς δυσκολεύει την συνολική προσπάθεια. Και είναι κρίμα και γι'αυτόν και για την ομάδα που θα μπορούσε να είναι σε πολύ καλύτερη θέση και να μην παλεύει για την σωτηρία για μια ακόμη χρονιά πόσο μάλλον που ΄φετος έχει κάνει καλές κινήσεις μεταγραφικά. Δυστυχώς  αυτά καμιά στατιστική δεν μπορεί να τα καταγράψει και είναι ίσως η παγίδα που πέφτουν όλοι όσοι δεν είναι παρόντες σε ένα παιχνίδι.
    Στην κουβέντα με παίκτες, προπονητή όλοι έχουν ξεχωρίσει το πρόβλημα της αμυντικής δυσλειτουργίας  και για την ακρίβεια να έχουν τουλάχιστον ένα κανονικό συνεχόμενο πεντάλεπτο με καλή άμυνα.
      Αυτό που προανάφερα με τις διάφορες πεντάδες είναι μια πραγματικότητα, όταν πχ είναι μέσα στην πεντάδα ο Νησιώτης σαν 5αρι η ομάδα παίζει καλύτερη άμυνα αλλά επιθετικά πάσχει.
Αντίθετα το ζεύγος Αναγνωστόπουλου-Χρήστου επιθετικά είναι παραγωγικό αλλά αμυντικά μόνο ένας προσπαθεί.
Εδώ είναι και το μεγάλο ζόρι του προπονητή να δέσει το γλυκό να βρει την μαγική σύνθεση για να μην αναγκάζεται να κάνει τις αλλαγές σαν τα" πουκάμισα".
 Έχει  χρόνο όχι πολύ όμως γι'αυτό πρέπει να βιαστεί.

Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς άλλα έχουν πια σημασία . Η επιβίωση είναι ο σκοπός και κρίμα για μια ακόμη φορά γιατί υπάρχει υλικό καλό και θα μπορούσαμε να δούμε καλό θέαμα τουλάχιστον. Αυτό λείπει από τα παιχνίδια και όχι μόνο της Ξάνθης . Μπορεί να είναι θεαματικό σε ανατροπές το πρωτάθλημα αλλά είναι φτωχό σε θέαμα . Αρνητικός παράγοντας για την προσελκυση  κόσμου. Και μια και η κουβέντα για κόσμο λίγα πράγματα και σε αυτό το παιχνίδι.
             
                    ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
 Με στεναχώρια έβλεπα στιγμές από το ALL-STAR που έγινε στην πόλη μας ένα γήπεδο γεμάτο μια άλλη αίσθηση μια γιορτή  γιατί αυτό είναι το νόημα του μπάσκετ ένα παιχνίδι μια γιορτή.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.

Κάντε τον κόπο και διαβάστε όχι μόνο το άρθρο αλλά και τα σχόλια γιατί εκεί είναι και η ουσία για μένα.Οι απαντήσεις και η άποψη του φίλου ΑΝΑΜΑΣΤ κατά κόσμο Άγγελος είναι πολύ δυνατές και επίκαιρες.

(ΚΛΙΚ) στον τίτλο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ.......ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ.

 

 

 

 

Β΄ΓΥΡΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος με δυνατά παιχνίδια με ,ντέρμπυ ουραγών , μεταξύ Αιγάλεω και ΟΦΗ.
Ο πρώτος έρχεται από νίκη με ανεβασμένη την ψυχολογία στον Γολγοθά που έχει. Ο δεύτερος μετά την ήττα από το Παγκράτι ,ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ανοιχτό σε κάθε περίπτωση είναι το παιχνίδι.


ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΟΔ. Και οι δύο από εντός έδρας ήττες στο προηγούμενο παιχνίδι και μάλλον πιο μεγάλη πίκρα για τον ΚΑΟΔ που έχασε το καλό σερί που είχε και την απότομη άνοδο του στις πρώτες θέσεις. Δεν χάθηκε ακόμη τίποτα για τον ΚΑΟΔ. Ενδεχόμενη ήττα για τον Αμύντα περιπλέκει τα πράγματα . Δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα με τους 21 βαθμούς του.


ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ. Εύκολος αντίπαλος για το Παγκράτι στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά σε αυτό τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα. Ο Αρκαδικός έρχεται από μια πολύ σπουδαία σε σημασία νίκη μέσα στην Δράμα και τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη διεκδικητή των πρώτων θέσεων. Και οι δύο με 25 βαθμούς με νίκη παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου με ήττα χάνουν το τρένο.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. Από ήττα και οι δύο, ο πρώτος από τον πρωτοπόρο Ηρακλή κυριολεκτικά στο νήμα σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση εντός και εκτός παρκέ . Έχει χάσει έδαφος και δύσκολα θα επανακάμψει. Εκείνος που καίγεται για το παιχνίδι δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας είναι ο αντίπαλος οι ΄Ικαροι Σερρών .
Δεύτερη ήττα μετά την Ξάνθη θα τον βυθίσει ακόμη πιο πολύ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ. Ζόρικο παιχνίδι . Αν θέλει να πιστεύει ακόμη η Ολυμπιάδα πως παραμένει ζωντανό το όνειρο της ανόδου πρέπει να υπερβάλει γιατί παίζει με τον πρώτο που ακόμη και όταν είναι σε κακή μέρα τα καταφέρνει .Με νίκη η Ολυμπιάδα θα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

ΠΕΡΑΜΑ –ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Επανακάμπτει δυναμικά το Πέραμα και μια νίκη πιάνει τους 22 βαθμούς έναν λιγότερο από τον αντίπαλο . Η αλήθεια είναι ότι η Νηαρ ηστ το πάλεψε μέσα στην Πάτρα και επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα που της έδωσα «η πιο αψυχολόγητη ομάδα».

ΙΚΑΡΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ. Εδώ είναι από τα πιο ξεκάθαρα παιχνίδια μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει ο ΕΡΜΗΣ.

ΞΑΝΘΗ-ΔΑΦΝΗ.Στο πρώτο παιχνίδι νικήτρια η Δάφνη με 8 πόντους σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί διαφήμιση του μπάσκετ.Τότε ήταν η αρχή τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η Ξάνθη λογαριάζει πολύ σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα άλλα δύο που ακολουθούν, θέλει νίκη πάση θυσία την νίκη (βλέπε δηλώσεις Παναγιωτόπουλου-Λεμονίδη).
Η Δάφνη του πρώην αρχηγού Λ.Σεφερίδη έχει πολλά σκαμπανεβάσματα προέρχεται και από ήττα με το Πέραμα και το πόσο την έχει επηρεάσει μόνο μέσα στο γήπεδο θα φανεί.
Τα χαιρετίσματα όλων των φίλων του στον Λ.Σεφερίδη.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΑΜΥΝΤΑΣ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΦΗ
ΞΑΝΘΗ - ΔΑΦΝΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΕΡΑΜΑ-ΕΡΜΗΣ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΙΚΑΡΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ



 

ΠΑΙΔΙΚΟ 4η Αγωνιστική 07/02/10

4η Αγωνιστική με τον Αρίωνα να παίζει και πάλι εντός στο κλειστό"Α.Μπαλτατζής" με την Ολυμπιάδα την ομάδα που έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας την Ασπίδα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Και πάλι εκτός για την Ασπίδα στην πόλη των Σερρών αυτή τη φορά αντιμέτωπη με τους Ίκαρους.
Μια ομάδα πολύ δυνατή  κυρίως στην ρακέτα κάτι που το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι με τον Αρίωνα  αλλάκαι από την ήττα με το ζόρι που είχε από το μεγάλο φαβορί την Ένωση Καβάλας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 To ρόστερ της Ένωσης Καβάλας




ΟΡΘΙΟΙ ΑΘΑΝΑΣ,ΜΠΑΝΑΒΑΚΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΙΝΗΣ, ΠΙΕΒΑΛΙΤΣΑ, ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗΣ, ΓΚΕΛΙΟΣ, ΚΥΡΟΥ ΣΑΡΟΓΛΟΥ
 ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΠΙΔΗΣ,ΜΗΤΡΟΥΛΗΣ,Χ΄ΑΝΔΡΕΟΥ,ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΙΜΗΚΑΣ,ΣΑΡΟΓΛΟΥ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,
ΣΙΩΡΑΣ,ΣΙΜΙΤΣΗΣ,ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ

Δ.Αϊβαζίδης για το παιχνίδι:Όπως σε κάθε παιχνίδι  έτσι και σε αυτό μας ενδιαφέρει να είμαστε σοβαροί,  αγωνιστικά πειθαρχημένοι και το κάθε παιδί να προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Όλα αυτά κατά την άποψη μου συντελούν σε μια σταθερά καλή απόδοση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛ -ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟ

ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ -ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Β΄ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ Β΄ΓΎΡΟΣ 3η αγωνιστική

Tο πρόγραμμα της3ης Αγωνιστικής (β΄γύρος)

ΩραΓήπεδοΑγώνας
5:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ -
ΑΘΛΟΣ ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
6:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. -
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΑΣ ΔΙΔ/ΧΟ
3:00:ΔΟΞΑΤΟΥΔΟΞΑΤΟΥ ΑΕ ΔΡΑΜΑΣ -
ΕΒΡΟΣ ΑΣΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ  προσκαλεί τους αθλητές όλων των τμημάτων  και τους φίλους του, στη κοπή της πίτας του συλλόγου την Κυριακή 7 / 2 / 2010 και ώρα 11.15 π.μ. στο Δ.Α.Κ. Ξάνθης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία της διατροφολόγου-διαιτολόγου κ. Αφροδίτης Ηλιάδου με θέμα ΄΄ Διατροφή των παιδιών στο σχολείο - αθλητισμό΄΄. Θ' ακολουθήσουν ερωτήσεις απ' το ακροατήριο .                                                                                               
Φωτογραφία απο την περσινή κοπή της πίτας

ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρειάστηκε χρόνος και πολύς κόπος (15 Λεπτά)  για να συγκεντρωθεί όλο αυτό το υλικό από ένα και μόνο γήπεδο της πόλης μας ένα γήπεδο κόσμημα  αντάξιο της πόλης με τα 1000- 2000-Χρώματα.......
       Έπρεπε να γίνει ένα αφιέρωμα από αναβολή σε αναβολή το πήγαινα με ιδιοτελή σκοπό μέχρι που με τράβηξαν τα αυτιά και αναγκάστηκα .Δική τους όλη η δόξα.
                                           ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


 Αρχίζει η περιήγηση στους χώρους του
Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ξάνθης (γνωστός ως Ασπίδας).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε κάθε γήπεδο υπάρχει και είσοδος ,στην αρχαιότητα δε για να μπαίνουνε οι αθλητές στην πόλη γκρέμιζαν τείχη εδώ βάζουνε σανίδια για να μην τους πλακώσουν τα χαλάσματα.










Την είσοδο κλήθηκε να διακοσμήσει γνωστός ζωγράφος δίνοντας μια μεταρεαλιστική  υπομοντέρνα άποψη του φοβισμού σε μορφή ανοδικής μούχλας. Θαυμάστε τις απλές και καθαρές γραμμές αλλά και την εσωτερικότητα του γνωστού καλιτέχνη "ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ"




Εδώ διακρίνεται η ικανότητα των υπευθύνων και το πρακτικό δημιουργικό πνεύμα τους.
Σε ένα κτήριο που είναι χαρακτηρισμένο με ενεργειακή κλάση "Α" με ηλιακούς συλλέκτες κλπ  η παροχή ρεύματος είναι  μουσειακό είδος.





Στο πνεύμα και στην προσπάθεια επίλυσης του κυκλοφοριακού (πάρκινγκ)
μπράβο και πάλι μπράβο.Ελπίζω μόνο εκείνα τα υγρά να μην είναι τίποτα υγρά φρένων .








Πολυχώρος κερκίδων με πολλές λειτουργίες χρηστικές.
Χάλασε ο πίνακας δίπλα η σκάλα .Χρειάζεται κάτι πιο ψηλό εκεί η σκαλωσιά. Πρακτικά και βολικά συνάμα.
Ωραίος ο χρωματισμός έτσι!!!!!!!






Επειδή  στο κτήριο δεν υπάρχει Αέτωμα για τον λόγο αυτό ο γνωστός καλιτέχνης Μπογιατζόγλου αυτοσχεδίασε με συνεργό τα μεταλλικά άλατα της βρύσης. Όταν έχει έμπνευση "ζωγραφίζει " Και πάλι εύγε.






Θέλω να προσέξετε την σημειολογία από τον χώρο, ο τρόπος και η θέση των σωλήνων ,ο άψογος χρωματισμός , η κλίση των διακοπτών ,που φτιάχνουν μια νοητή γραμμή μαζί με την ποικιλόχρωμη σχάρα ,παραπέμπουν σε κάτι από αιγυπτιακό τάφο του
"ΤΑΧΑΜΟΥΕΙΝΑΙΓΗΠΕΔΟ".




Μαύρη τρύπα του χωροχρόνου?
Εξαερισμός?
Είσοδος για τα πουλιά στην βαρυχειμωνιά?













Είναι αλήθεια ότι η Διεύθυνση Υγείας στην Ξάνθη έχει καταργηθεί?










Τι θέλει να πει ο ποιητής????
Καλέστε την αντιτρομοκρατική βρέθηκε πυροσωλήνας.











Η οικολογική τάση λέει πως πρέπει να χρησιμοποιούμε για δόμηση τα υλικά που υπάρχουν δίπλα μας  ότι είναι προσιτό .
Αυτή την αρχή την ακολουθούν κατά γράμμα.
Με ότι υλικό είναι προσιτό και προπαντώς οικολογικό ξύλο πέτρα γυαλί  έφτιαξαν τον χρόνο των 24 δευτερολέπτων όταν φυσικά λειτουργεί .








Τα ίδια και εδώ μόνο που πρόκειται για κάδο σκουπιδιών στα αποδυτήρια της ενόργανης.

Η πόρτα







Κάπου πρέπει να αφήνει τις μπογιές του τα πινέλα του ο δημιουργός. Αυτό το απαλό κοκινάκι είναι μούρλια και δένει τρέλα με το βαθύ μπλέ της πόρτας. Αχ τι φαντασία είναι αυτή.













Ελπίζω να χορτάσατε γιατί αλλιώς έχει άλλα πολλά και καλύτερα.