Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ μπορεί να μην είναι συμβολική.....................

Φωτιές ανάψανε για τα καλά στην ουρά της βαθμολογίας.
 Τα σενάρια έρχονται και πάνε για το πόσες ομάδες μπορεί να πέσουν. Ανοιχτά είναι όλα τα δεδομένα από 4εις  με την τέταρτη κάθε ομίλου να παίζουν μπαράζ σωτηρίας έως και το σενάριο να πέφτουν 4εις και οι πέμπτοι να παίζουν αυτοί μπαράζ.
Έτσι το ενδιαφέρον το έχουν ΓΣΕ  που το ΣΑΒΒΑΤΟ υποδέχεται τους ΙΚΑΡΟΥΣ και περιμένει την δική του ανάσταση (ΓΣΕ) με νίκη του και να περιμένει τυχόν μπαράζ σωτηρίας των 4ων (από το τέλος). Ενδιαφέρον μεγάλο υπάρχει και για την ΣΑΝΤΑ που μετά την ήττα από τον ΓΣΕ  δεν εδραίωσε την βαθμολογική του θέση.
Παίζει εκτός με την ΑΡΕΤΣΟΥ που είναι σε καλή κατάσταση και την ίδια στιγμή θα περιμένει καλά νέα από την ΑΣΠΙΔΑ  που παίζει στην έδρα της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ .Περιμένει ήττα της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και δική του νίκη.
Ποιός θα το φανταζόταν αυτό το σενάριο ............Ποτέ μην λες ποτέ......

ΓΣΕ-ΙΚΑΡΟΙ
Ο πρώτος θέλει νίκη για να έχει μια μικρή ελπίδα στον ορίζοντα η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ θέλει νίκη γοήτρου.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ -ΑΣΠΙΔΑ
Καίγεται η πρώτη  έχει κερδίσει τους πάντες στα τελευταία  παιχνίδια και θέλει νίκη για να μην υπάρχει κανένας φόβος υποβιβασμού. Η αντίπαλος είναι στην Β΄Εθνική και όπως λένε θα κάνει ένα επαγγελματικό παιχνίδι.

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ
Για άσσος το κόβω χωρίς να υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Η γηπεδούχος έπεσε .Θα θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες την ΣΑΝΤΑ?
Αν κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν η ΣΑΝΤΑ που πέρσι όλοι την είχαν ξεγραμμένη έκανε το θαύμα ξεπερνώντας κάθε λογική. Φέτος είναι το ακριβώς αντίθετο.
Λάθη στα λάθη την οδήγησαν στην δύσκολη θέση.

ΒΑΟ-ΓΑΣ
Χωρίς ενδιαφέρον κανένα.

ΓΕΦΥΡΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Η γηπεδούχος θα κάνει φιέστα ανόδου και η φιλοξενούμενη ετοιμάζεται για το τοπικό της Χαλκιδικής.

ΑΕΚ-ΧΑΝΘ
Το παιχνίδι ΧΑΝΘ-ΑΕΚ  ήταν πιστεύω κομβικό και έδειξε τις αδυναμίες της ΧΑΝΘ.
Λίγο έλλειψε τότε να κάνει το μπαμ η ΑΕΚ  και να μερδίσει στην έδρα της ΧΑΝΘ.
Είχα γράψει τότε πως δείχνει σημάδια κόπωσης η ομάδα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .
Αυτά τα σημάδια  στην πορεία έδειξαν τα πολλά προβλήματα της ομάδας που τελικά την οδήγησαν εκτός στόχων.
Η ΑΕΚ  το έχω γράψει πολλές φορές έκανε σπουδαία πορεία. Ξεπέρασε πολλές δυσκολίες αλλαγή προπονητή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η απειρία του πρωτάρη αλλά φάνηκε πως βρέθηκε μια καλή χημεία και σώθηκε με άνεση η παρτίδα.
Τώρα δουλειά για την νέα χρονιά.

Μετά την λήξη της σαιζόν ένας μικρός απολογισμός πάνω σε στοιχεία αγωνιστικές παρουσίες στόχους ομάδων και κυρίως στα σχόλια πικρόχολα και μη. Έχουμε να πούμε πολλά .
Η Καμήλα δεν ξεχνάει εύκολα................

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ......

Πρώτα να συγχαρω την ομάδα Κορασίδων των ΠΑΝΘΗΡΩΝ παίκτριες προπονητή για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία (1ος τίτλος για την ακαδημία του Ν.Καλφόπουλου) .
 Μετά από προσπάθειες τριών ετών τα κατάφεραν τα κορίτσια του.

Αρχίζουν το Σάββατο τα προκριματικά ΕΦΗΒΩΝ με τον ΑΣΤΕΡΑ ,εκπρόσωπο των ΝΕΑΝΙΔΩΝ την ΑΣΠΙΔΑ την ομάδα των   ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  με τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ  και τέλος οι  ΠΑΙΔΕΣ  με την ΑΣΠΙΔΑ  στις 04/05/2016.

Συμπληρώνοντας φαίνεται δύο νομοί ΞΑΝΘΗ-ΚΑΒΑΛΑ να εκπροσωπούν την ΕΚΑΣΑΜΑΘ .
Επίσης οι ακαδημίες είναι τρεις  ΑΣΤΕΡΑΣ και ΠΑΝΘΗΡΕΣ και δύο κατηγορίες για ΑΣΠΙΔΑ.

Το απόλυτο για την περιοχή μας θα ήταν η πρόκριση σε όλες τις κατηγορίες.

Τις καλύτερες ευχές σε όλες και σε όλους και να γυρίσουν το λιγότερο ικανοποιημενες-οι.

ΑΝΔΡΙΚΟ 2ος ΟΜΙΛΟΣ.....

Τελειώνει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Ανδρών (για τον δεύτερο η κουβέντα) το Σάββατο.
Η εικόνα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρη όχι μόνο προς τη βαθμολογία αλλά και την δυναμική των  ομάδων.
Πρώτος με μία μόνο ήττα ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
Μια ομάδα απλά η καλύτερη του ομίλου. Με πλήρη σύνθεση δεν θα έχανε από κανένα (με την ΘΥΕΛΛΑ απουσίαζε ο Αθανάσιαδης) .Η πρώτη θέση ήταν δίκαια κλεισμένη από την αρχή.
Φυσικά δεν ξεκίνησαν όλα ρόδινα για τον ΑΣΤΕΡΑ. Μετά την πικρή γεύση της προηγούμενης χρονιάς και τα λάθη κατ εμέ που έγιναν (ρόστερ-λογική που επικράτησε κλπ) ήρθε η αλλαγή πλεύσης σε κάθε επίπεδο. Ανέλαβε προπονητής ο Λ.Μαγιάννης (να του ευχηθώ καλή πορεία -πρόκριση στα προκριματικά εφήβων) με μια διαφορετική από την επικρατούσα φιλοσοφία.
Δίπλα σε παίκτες αξίας θα παίζουν έφηβοι που μπορούν. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλο ρίσκο και δέχθηκε πολλές επικρίσεις για αυτήν την απόφαση του.
 Στην πορεία η δικαίωση έκλεισε πολλά στόματα και χαίρομαι ιδιαίτερα που όχι μόνο λειτούργησε αλλά πέτυχε απόλυτα. Είναι αδιανόητο σε κάποιο παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ να μην είναι βασικοί οι έφηβοι του. Απόδειξη η μετάθεση την Τετάρτη που πέρασε του τελευταίου παιχνιδιού της πρώτης φάσης.
Η επόμενη μέρα είναι αρκετά περίεργη για τον ΑΣΤΕΡΑ.
Υπάρχουν τα προκριματικά και δεν γνωρίζει κανείς πότε ξεκινάει η επόμενη φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Στην περίπτωση και μακάρι να γίνει πράξη περάσουν στο Πανελλήνιο οι έφηβοι θα υπάρχει ζήτημα στο ρόστερ του. Οι έφηβοι σε αυτή τη περίπτωση θα δώσουν σε δύο εβδομάδες εννέα παιχνίδια και η κούραση θα είναι μεγάλη συν το ότι βρίσκονται λίγο πριν την έναρξη του εξετάσεων και δένει το γλυκό. Αντίπαλος το ΠΑΓΓΑΙΟ που λογικά δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αλλά η συνέχεια θα είναι σίγουρα δύσκολη. Και ο στόχος είναι η άνοδος και αυτή έχει δύσκολο μονοπάτι.
ΑΡΙΩΝΑΣ.
Μετά από πολλές ταλαιπωρίες στα τελευταία χρόνια επιτέλους βρέθηκε η χημεία και η ομάδα δείχνει αυτό που μπορεί και ξέρει. Ήρθε καλό υλικό γίνεται καλή δουλειά σε οργάνωση και προπονήσεις με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό από την αρχή σχεδόν του Σ.Μαυροσκολίδη. ήταν μια απώλεια που στοίχισε στην αρχή μέχρι να βρούνε οι υπόλοιποι τα πατήματά τους. Από την στιγμή που έδεσε σαν σύνολο η ομάδα δεν είχε αποτυχίες πλην του παιχνιδιού με τον ΑΣΤΕΡΑ.
Αυτό που θέλουν φέτος τουλάχιστον είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν να δέσουν ακόμη περισσότερο οι παίκτες μεταξύ τους έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμοι για τη νέα χρονιά για να βάλουν και πιο ψηλούς στόχους.
ΑΙΑΝΤΑΣ
Υπήρχε θα έλεγα μια μικρή διχογνωμία ( τίποτα σοβαρό) για το αν πρέπει η ομάδα να έχει στόχους ψηλούς ή θα πρέπει να έχει την λογική ανάδειξης παικτών μέσω των αγωνιστικών ευκαιριών που θα τους δίνονται. Πρωταθλητισμός η προετοιμασία νέων ? Φαίνεται ότι στην πορεία τα ίδια τα αποτελέσματα έδωσαν την λύση. Και έγιναν και τα δύο στο μέτρο του δυνατού. Και ευκαιρίες λίγες φυσικά και στην τετράδα η ομάδα. Από εδώ και πέρα ότι βγει.
ΘΥΕΛΛΑ.
Το μικρό χωριό που αντιστέκεται είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.
Ο χρόνια προπονητής της Α.Σ δεν συνέχισε και βρέθηκε με μια καυτή πατάτα στα χέρια ο Σ.Π.
Παρότι έχει υλικό για να μπορεί να στέκεται  αξιοπρεπώς σε κάθε δυσκολία έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτά λίγο έλειψαν να στερήσουν τους στόχους που μπήκαν στην αρχή της χρονιάς.Μου έρχεται στο μυαλό η κάκιστη αγωνιστική εικόνα του ημιτελικού κυπέλλου.
 Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι όμως έδειξε χαρακτήρα και πήρε την νίκη -τετράδα. Διάλεξε αντίπαλο θα έλεγα (ΤΙΤΑΝΕΣ) με αυτή του την νίκη. Από τις δύο καλές ομάδες του 1ου ομίλου και για να πετύχει θετικό πρόσημο θα πρέπει η ΘΥΕΛΛΑ να παίξει ακόμη καλύτερο μπάσκετ.

Περνάμε στις υπόλοιπες ομάδες που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση και το πρωτάθλημα τελειώνει κάπως απότομα γι αυτές.

Η μόνη ομάδα που θα πρέπει να νιώθει αδικημένη είναι σίγουρα η ΦΙΛΙΑ.
Ξεκίνησε πολύ καλά τόσο που μετά την νίκη της μέσα στην ΞΑΝΘΗ με τον ΑΡΙΩΝΑ ήταν μία από τις ομάδες για την δεύτερη θέση και όχι για τρίτη τέταρτη. Στην πορεία όμως ήρθαν αναποδιές,τραυματισμοί βασικότατων παικτών που αποδιοργάνωσαν την λειτουργία της ομάδας. Έπαιζε χωρίς ψηλό και έπρεπε να βρεθεί τρόπος αγωνιστικός διαφορετικός. Όταν το κατάφερε αυτό ο Γ.Ουζουνίδης τραυματίστηκε ο βασικός σκόρερ και άσσος της ομάδας Χ.Σαββουλίδης .
Στο διάστημα αυτό χάθηκαν κρίσιμα παιχνίδια και βαθμοί. Και είναι άδικο γιατί με την αγωνιστική εικόνα που έδειξε στα ημιτελικά κυπέλλου φάνηκε ότι θα έπρεπε να είναι στην τετράδα .
Αλλά ποια  θα έμενε απ έξω???
 Αυτό δείχνει την καλή εικόνα του ομίλου σε αντιστοιχία με τον πρώτο όμιλο. Μία ομάδα σούπερ ΑΣΤΕΡΑ και 4εις ισάξιες να μάχονται για τρεις θέσεις. Κάποια θα έμενε απ έξω ....
Φαίνεται ότι αυτός ο όμιλος 1ος  είναι τριών ταχυτήτων . 1η ΑΣΤΕΡΑΣ 2η ΑΡΙΩΝΑΣ,ΑΙΑΝΤΑΣ.ΘΥΕΛΛΑ, ΦΙΛΙΑ,
Στην 4η ταχύτητα ανήκουν οι υπόλοιπες ομάδες  αλλά δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο καζάνι.
ΗΡΑΚΛΗΣ .ΕΘΝΙΚΟΣ είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους.
 Ακολουθεί η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και μετά   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ,ΣΟΥΦΛΙ και ΠΑΝΘΗΡΕΣ.

Καλή η εικόνα και η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ  . Στην συνέχεια εάν θέλει να αποκτήσει  λόγο στην πόλη του θα πρέπει να ανεβεί σκαλιά.
Ο  Εθνικός κάνει φέτος αυτό που έπρεπε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια να δώσει χώρο και χρόνο στις υποδομές και στους νέους. Αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς και το λιγότερο θα είναι επιτυχημένη γιατί θα υπάρχει ικανοποίηση στην αξιοποίηση των νέων παικτών του.

Η πορεία της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ έχει χαρακτήρα ανασυγκρότησης . Δεν είναι η ομάδα των παλαιότερων ετών που πρωταγωνιστούσε στα τοπικά και ήταν πάντα μια ανάσα πριν την άνοδο. Εκείνο πια είναι παρελθόν. Έγιναν τραγικά λάθη το διάστημα που έλειπε η προπονητική ψυχή της ομάδας Μ.Ξανθίδης. Αυτή τη στιγμή κάνει μεγάλη προσπάθεια με το υλικό που έχει να βρει η ομάδα και η ίδια η ακαδημία τα σωστά πατήματα .

Και μόνο ότι έχουν ομάδες στο τοπικό και δίνουν ευκαιρίες σε παίκτες της περιοχής ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΣΟΥΦΛΙ είναι απόδειξη καλής λειτουργίας. Δεν είναι μεγάλες πόλεις με επιλογές και παλεύουν να κρατήσουν την αγάπη μερικών ανθρώπων για το μπάσκετ ζωντανή .
 Κύριοι είστε άξιοι και μακάρι να βρεθούν τρόποι και λύσεις που θα βοηθήσουν την δουλειά σας να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ είναι σε μια μπασκετική πόλη που έχει πολλές ομάδες. Δύσκολο να σταθείς αλλά φαίνεται ότι το παλεύουν με νύχια και με δόντια. Χρειάζονται ομάδες στην κατηγορία χρειάζονται παιχνίδια πολλά ευκαιρίες σε παίκτες. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι μέσα σε αγωνιστικούς χώρους με παίκτες και ομάδες όσες περισσότερες υπάρχουν τόσο το καλύτερο.

Σε γενικές γραμμές ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 81-69

Μετά από αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΆ ΕΦΗΒΩΝ)  έγινε σήμερα το παιχνίδι.
Κέρδισε η ΘΥΕΛΛΑ εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση (αντίπαλος της οι ΤΙΤΑΝΕΣ).
Καλό παιχνίδι (μετά από καιρό η ΘΥΕΛΛΑ έπαιξε όπως ξέρει) δίκαιη επικράτηση για την γηπεδούχο με τον φιλοξενούμενο να πηγαίνει με οχτώ παίκτες χωρίς τον Αθανασιάδη.
Η πρώτη ήττα για τον πρωτοπόρο.

Τα δικά μας παιδιά......

Τρία δικά μας παιδιά είναι από τους πρωταγωνιστές της τελικής φάσης των εφήβων στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
Τα ζευγάρια είναι ΑΡΗΣ -ΧΑΝΘ  και στην δεύτερη αγωνίζονται οι αφοί ΕΡΜΕΙΔΗ με τον μεγάλο Παναγιώτη Ερμείδη να είναι ο πρώτος των πρώτων στο παιχνίδι (έχασε η ΧΑΝΘ)σημειώνοντάς 26 πόντους.
Στο άλλο ζευγάρι της τελικής φάσης ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΙΑ ο πρώτος κέρδισε με άνεση έχοντας πρώτο σκόρερ  τον δικό μας Ζαμπάκη Αντώνη με 17 πόντους.
Μακάρι να μπορέσουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στο τελικό για να έχουμε να λέμε και οι φτωχούληδες  της επαρχίας.
Τα παιδιά αυτά έκαναν το μεγάλο βήμα και όλα δείχνουν ότι κατάφεραν να αποδείξουν την μεγάλη τους αξία .

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τις υποχρεώσεις της με τον ΑΡΧΕΛΑΟ ξεκινάει η ΑΣΠΙΔΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 01,00μμ για τα προκριματικά των Παίδων.
Την ΠΕΜΠΤΗ παίζει με τον ΑΙΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ .
Ρεπό την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 03,00 αντιμετωπίζει την ΚΑΣΤΟΡΙΑ και τελειώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ  με την ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Με το καλημέρα στα δύσκολα αλλά αν καταφέρει και κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι παίρνει σίγουρα άλλο αέρα για την συνέχεια. Το ενδιάμεσο ρεπό είναι θετικό στην περίπτωση που είναι κερδισμένη στα πρώτα δύο παιχνίδια για να έχει δυνάμεις να αντιμετωπίσει την ΚΑΣΤΟΡΙΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ που έχει 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Στην πράξη θα φανούν όλα. Καλή επιτυχία σε προπονητές και παιδιά.

Α’ Όμιλος (Θεσσαλονίκη, Γήπ. Μίκρας Α’)
Τετάρτη 4 Μαϊου
13.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-ΑΠΣ Ασπίς Ξ.
15.00 Αετός Μουδανιών-ΑΣ Καστοριάς
Πέμπτη 5 Μαϊου
13.00 ΑΣ Καστοριάς-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
15.00 ΑΠΣ Ασπίς Ξ.-ΑΟ Αίολος Τρικ.
Παρασκευή 6 Μαϊου
13.00 ΑΟ Αίολος Τρικ.-ΑΣ Καστοριάς
15.00 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-Αετός Μουδανιών
Σάββατο 7 Μαϊου
13.00 Αετός Μουδανιών-ΑΟ Αίολος Τρικάλων
15.00 ΑΣ Καστοριάς-ΑΠΣ Ασπίς Ξ.
Κυριακή 8 Μαϊου
13.00 ΑΟ Αίολος Τρικ.-ΣΦΚ Πιερικός Αρχ.
15.00 ΑΠΣ Ασπίς Ξ.-Αετός Μουδανιών

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Χ.Κρυσταλίδης).

Ποιος παίζει με τα νεύρα ποιών είναι γνωστό. Ο ύπνος του δικαίου της ομοσπονδίας είναι για μεγάλη κουβέντα.
Πόσες ομάδες πέφτουν από κάθε κατηγορία και όμιλο είναι άγνωστο.
 Και αυτό το άγνωστο προσπαθεί να βάλει σε τάξη ο Χ.Κ  στο άρθρο που ακολουθεί.
Εξαιρετική δουλειά.
     ΕΔΩ

Πηγή. http://kavala-sports.gr

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ -ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : 
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ -ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ : 67 - 21 
  
Δεκάλεπτα : 16- 05 , 15- 02 , 21 - 08 , 15 - 06  
Διαιτητές : Μπάμπης - Παρασίδης  
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ: (Καρά Αχμέτ Νεδήμ) ,
 Καραλίδου Σ.8(1) , Χαλκίδου 15 , Παπαδοπούλου 7 , Καραλή 8 , Μαμαλίγκατζη 7(1) 
,Κουτρουβέλη 8(1) ,Καραλιδου Β. 2, Μεχμέτ Ουστα 3(1), Σουλιωτη 7 , Παυλάκη 2 .
ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ :(Ουζουνίδης) 
Χαριοπολίτου , Μιχέλη 2 , Μπουρνατζίδου , Ζάχρα 6 , Χριστοδούλη , Αλεξανδρίδου , 
Καλεντζίδου 2 , Κωνσταντάκη , Τσάνάκα 7 , Γκαϊδατζή Β . 2 , Γκαϊδατζή Βαϊα 2 .





ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ : 56-13 
Δεκάλεπτα 13-2, 06-06, 22 - 03, 15 - 02. 

Μεχμέτ Ουστά 8(2), Παυλακη ,
 Αντικουλάνη 2 , Εμβέρ Σουλεϊμαν 6 , Χατζή Χαλήλ 4 , Μπόνοβα 2, Μαμαλίγκατζη 20(1), 

Ιμπραήμογλου 2 , Μοϋσένκου 2 , Πετριδου , Κουτρουβέλη 8,Δημαρχοπουλου 2 .



ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ:(Καλογιάννη)
 Νασιακου, Βλαχβεη 6, Αγγειοπλαστου 7,Τασκουδη,Χατζηπαυλου, Βογα, Μπικου, 

Κατσαουνη, Ασουχιδου, Αγγειοπλαστη Β. , Χριστιδου, Χατζηστεργιου







By SPANOS 3/3 No2

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 17/4/2016

Προτελευταία  αγωνιστική δίχως να αλλάξει κάτι στην κορυφή με μοναδικές εκπλήξεις(!!!!!)
τις νίκες  της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και του  ΓΣΕ  πο  δεν αφήνουν να κλείσουν λογαριασμοί.

ΑΣΠΙΔΑ-ΑΕΚ  72-60
Μέσα σε ένα γεμάτο ασφυκτικά γήπεδο και σε γιορτινό κλίμα που είχε βραβεύσεις (Παίδων Νεάνιδων για την κατάκτηση της πρωτιάς στα ανάλογα πρωταθλήματα ΕΚΑΣΑΜΑΘ )η ανδρική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ έκανε το τυπικό της καθήκον και κέρδισε την γειτόνισσα ΑΕΚ με 72-60.
Μια γιορτή με το παιχνίδι να περνάει σε δεύτερο ρόλο .Η γηπεδούχος Ασπίδα ήταν καλύτερη με την ΑΕΚ να το βάζει κάτω και να παλεύει μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

ΑΓ.ΒΑΡΒΡΑΡΑ-ΓΣΕ 73-77
Ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Καβάλας στην κατηγορία 1η ερώτηση .
Ποια ομάδα άξιζε να πέσει 2η ερώτηση.
Σύμφωνα με την βαθμολογική θέση πέφτει ο ΓΣΕ  γιατί έκανε λιγότερες νίκες
Σύμφωνα με την απόδοση στα δύο παιχνίδια καλύτερη ομάδα της πόλης είναι ο ΓΣΕ που έκανε το 2/2 χωρίς αμφισβήτηση από κανένα. Ήταν καλύτερος ο ΓΣΕ  στο παιχνίδι  χωρίς να επηρεασθεί από τι πολλές απώλειες έδειξε πιο ομάδα και πήρε δίκαια την νίκη που είχε πικρή γεύση.
Αντίθετα  το άκουσμα της νίκης της ΧΑΛΚΗΔΌΝΑΣ με τον ΟΡΦΕΑ  στις ΣΕΡΡΕΣ άναψε φωτιές στην ΣΑΝΤΑ.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πέφτουν τελικά και αμετάκλητα 4εις ομάδες. Μπορεί να μην βγαίνουν τα μαθηματικά (Χ.Κρυσταλίδης) αλλά στην χώρα που ζούμε κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει.
Αν κέρδιζε η ΣΑΝΤΑ εξασφάλιζε την σίγουρη έκτη θέση από το τέλος .Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ που έχει και το πλεονέκτημα και την επόμενη αγωνιστική  παίζει με την ΑΣΠΙΔΑ που έκλεισε θέση στην Β΄Εθνική και δεν θα έχει κίνητρο πέρα από μια τυπική επαγγελματική αγωνιστική παρουσία.Η ΣΑΝΤΑ θα περιμένει ήττα της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ με μια δική της νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΡΕΤΣΟΥ που στα τελευταία παιχνίδια αν μη τι άλλο τα παλεύει.

ΟΡΦΕΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 64-74
Το ενδιαφέρον  του παιχνιδιού και οι τυχόν συνέπειες  του αποτελέσματος αναλύθηκαν  πιο πάνω.
Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  είναι άλλη ομάδα  στον 2ο γύρο.

ΧΑΝΘ  -ΑΡΕΤΣΟΥ. 70-63
Εξασφάλισε την τρίτη θέση η ΧΑΝΘ    και ελπίζει σε νίκες στα μπαράζ  και τυχόν κενές θέσεις.

ΙΚΑΡΟΙ-ΒΑΟ 91-66
Άνετη νίκη  για τους γηπεδούχους που κράτησαν  την τέταρτη θέση.

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΖΕΦΥΡΟΣ 73-80
Απλά μια ακόμη νίκη για τον ΖΕΦΥΡΟ  που ανέβηκε βαθμολογικά

ΓΑΣ-ΓΕΦΥΡΑ 68-70
Σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε  στα 00,08΄΄  με δύο εύστοχες βολές για την ΓΕΦΥΡΑ.
Η προσπάθεια για τρίποντο από τον ΓΑΣ  δεν είχε επιτυχία και η νίκη άλλη μία επαγγελματική για την ΓΕΦΥΡΑ.Δεν μπόρεσε να κάνει δώρο στην Ασπίδα  ο ΓΑΣ νικόντας  την ΓΕΦΥΡΑ  .


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΕΦΥΡΑ             48
ΑΣΠΙΔΑ              47
ΧΑΝΘ                 44
ΙΚΑΡΟΙ              42
ΖΕΦΥΡΟΣ          40
ΓΑΣ                     39
ΟΡΦΕΑΣ             37
ΑΕΚ                    36
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 35 (-3)
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ   35
ΓΣΕ                   31
ΑΡΕΤΣΟΥ        30
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ    30
ΒΑΟ                 28

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΣΠΙΔΑ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ
ΑΕΚ-ΧΑΝΘ
ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΣΕ-ΙΚΑΡΟΙ
ΒΑΟ-ΓΑΣ
ΓΕΦΥΡΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ