Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Εξελίξεις...............

Κάτι γίνεται ????
Σπόνσορας all-star
Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για τελική απόφαση σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον στις Ανδρικές κατηγορίες. Βγήκε η απόφαση όχι τουλάχιστον επίσημα και πάμε για μια κατηγορία!!!!!!!!!!!!!!
Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να διευκρινιστεί αν είναι μια κατηγορία με δύο ομίλους γιατί αλλιώς χωρίς αποτέλεσμα θα είναι και αν το πιο σημαντικό έχει ισχύ από την χρονιά 2011-2012 και όχι από την επόμενη όπως κάνει λόγο ο κανονισμός.
Αν επιβεβαιωθεί η  πληροφορία σίγουρα θα μιλάνε για καλά νέα .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Nέα των ομάδων

Αναβρασμός στις ομάδες.Αν ρίξετε μια ματιά στο σαιτ του Ορφέα Ν.Σκοπού θα δείτε τις μεταγραφές που έκανε πχ προσθήκη του Κατσικά από το Ρούπελ όπως και την μεταγραφή του Παπούδη από τους Ικάρους  (Α2) την μεταγραφή του Γεωργαντζά από τον ΓΑΣ .
Να σταθώ εδώ που είναι και το πιο σημαντικό. Η οικονομική κρίση οδήγησε πολλές ομάδες να αναγκαστούν να λύσουν τα συμβόλαια των παικτών και να βγουν στην γύρα για φτηνό έως τζάμπα ρόστερ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η καθημερινότητα δεν μας αφήνει να κάτσουμε σαν άνθρωποι στιγμή ήσυχα να ξαποστάσουμε βρε αδερφέ από τα ωχ και τα αχ βαχ.

Λίγο η ζέστη λίγο η ανάγκη για χαλάρωση και δεν υπάρχουν νέες αναρτήσεις.
Λένε ότι το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ειδήσεις !!!!!!!!
Ίσως αυτό να γινόταν σε παλαιότερες και καλύτερες εποχές σπάνιο είδος στην εποχή μας.
Στην σκιά του σκανδάλου στο ποδόσφαιρο έμεινε λίγο πίσω το μπάσκετ και προσπάθησε να κρύψει τα δικά του προβλήματα για μια ακόμη φορά.
Από την Α1 που ουσιαστικά είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων τα νέα είναι όχι απλά δυσάρεστα αλλά το πιο σημαντικό θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία ίσως η μεγαλύτερη να δοθούν λύσεις Μάλλον όλοι βολεύονται φαίνεται με την κατάσταση ...
Απλήρωτοι παίκτες σε κάθε κατηγορία κάτι που επιβεβαιώνεται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ .
Σε μια μικρή τηλεφωνική κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ κο Παυλίδη λίγο πολύ η τακτική που ακολουθούν σε μορφή οδηγιών προς παίκτες για την Α2 και τις μικρότερες κατηγορίες είναι "Παιδιά προσέξτε πολύ , μην ακούτε τις σειρήνες κοιτάξτε να υπογράψετε συμβόλαια τουλάχιστον σε ομάδες που είναι δίπλα στο σπίτι σας για να μετριαστούν τυχόν δυσκολίες"
Σε άλλη ερώτηση πόσο θα τραβήξει η βαλίτσα η πρόβλεψη του προέδρου ήταν "Πιστεύουμε ότι θα χρειαστούν το λιγότερο 5!!!!! χρόνια για να μπει κάποια τάξη!!!!!!!!!!!!.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Μια ευχάριστη είδηση.

Από τον Π.Καλαϊτζή η παρακάτω είδηση.

Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Αντώνιος-Αριστοτέλης Καλαϊτζής που κατάγεται από την Κοζάνη (γεννήθηκε στις 31-3-1995) και έχει ύψος 2.04, θεωρείται από τους ειδικούς του μπάσκετ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Οι άνθρωποι του Άρη εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του 16χρονου και αποφάσισαν να τον φέρουν στο Αλεξάνδρειο.

Τον νεαρό αθλητή, που συνοδευόταν από τους γονείς του και τον νομικό εκπρόσωπό του Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Σφαιρόπουλο, υποδέχθηκαν στα Γραφεία Α.Σ ΑΡΗΣ και στην οικογένεια του ΑΡΗ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ την ομάδα της Α.Ε Κοζάνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Φίλιππος Φίλκας.

Για την απόκτηση του Κοζανίτη αθλητή είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, όμως η Διοίκηση του «Αυτοκράτορα του Μπάσκετ» με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην απόκτηση του, βλέποντάς τον ως μία σημαντική επένδυση για το μέλλον.

IMG_0726.JPG

(Απο αριστερά ο Γεν. Γραμματέας του ΑΡΗ κ. Λευτέρης Αρβανίτης,

ο νεοαποκτηθείς Αντώνιος - Αριστοτέλης Καλαϊτζής,
ο Πρόεδρος της Α.Ε Κοζάνης κ. Φίλιππος Φίλκας και 
ο Πρόεδρος τουΑΡΗ κ. Νίκος Παπαδόπουλος.
 
 
 
 
 
 
 


Μιχελής Δ. συνέντευξη στον Β.Στοάκη.

Συνέντευξη του Δημήτρη Μιχέλη στον Βασίλη Στοάκη.

Δημήτρης Μιχέλης: ¨ Πρέπει να αξιοποιηθεί η νέα γενιά των διαιτητών της Θράκης¨

Ο Δημήτρης Μιχέλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης , μίλησε στον Βασίλη Στοάκη για θέματα που αφορούν το σύνδεσμο και άλλα θέματα γύρω από το μπάσκετ σ ένα ευχάριστο μπασκετικό δίωρο στο γραφείο του Συνδέσμου στην Ορεστιάδα, με αμιγώς μπασκετικές συζητήσεις και αναμνήσεις , που μόνο χαμόγελα αφήνουν στον πρόεδρο του Συνδέσμου.