Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Συμπεράσματα από τις διοργανώσεις..............

Τι έδειξε η φετινή διοργάνωση ? 
Ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές ?
Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης?
Οι απαντήσεις είναι απλές
Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή με τα δικά της ασφαλώς προβλήματα.
 Και μόνο που μπήκε στο τραπέζι η πρόταση συζητήθηκε και τελικά διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε είναι ένα σταθερό θετικό βήμα. Έπαψε η λογική εμείς για σας γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα.
Ήταν μακρών καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
 Ο τελικός τρόπος διοργάνωσης έδειξε πως ο κόσμος θέλει σασπένς. Θέλει παιχνίδια δίχως αύριο και ανιερές σπούπες σε επανάληψη. Αυτά περί αδικίας γιατί μπορεί μια ομάδα να είναι σε κακή μέρα δεν πρέπει να στέκουν ως επιχειρήματα στις διοργανώσεις. Αν τα παιχνίδια γίνονταν σε σειρά τριών νικών ίσως πιστεύω το ενδιαφέρον να ήταν λιγότερο και αυτό γιατί το εύρος δημοφιλίας των τοπικών ομάδων περιορίζεται στον νομό άντε και λίγο πιο κάτω. Έτσι όμως έγιναν σε δύο μέρες τέσσερα σπουδαία παιχνίδια και οι καλύτεροι όπως αναγνώρισαν νικητές και χαμένοι έφτασαν στο τελικό .
Τα περιθώρια βελτίωσης είναι άπειρα αρκεί να υπάρχει διάθεση και όρεξη.
Η μαγιά ήταν ότι καλύτερο ας κρατήσουν προζύμι ας βάλουν και κανένα άλλο καλό υλικό για να γίνει ακόμη καλύτερη.
Σε όλες τις διοργανώσεις ο φετινός τρόπος αποδείχθηκε πιο παραγωγικός.
Στο ένα παιχνίδι θα παίξεις θέλεις δεν θέλεις δεν μπορείς να πας με σκοπιμότητα δεν υπάρχει αύριο ούτε θα μπορέσει να διεκδικήσεις στην έδρα σου μια νίκη για να πας την επόμενη να κάνεις την ανατροπή.
 Δεν λέω αν οι ομάδες ήταν ο ΠΑΟ  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ  τότε ναι όχι στις τρεις νίκες στις 4εις για τον πρωταθλητή όπως στο Αμέρικα.
Αλλά υπάρχουν περιορισμοί και θα πρέπει να βγαίνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα χωρίς να είναι κουραστικό αλλά ταυτόχρονα να αφήνει μια γεύση ανεκπλήρωτη για να υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Εκείνο που σίγουρα πρέπει να διορθωθεί είναι η έδρα .
Πάση θυσία πρέπει να γίνει στο "Φ.Α" για ένα και μοναδικό λόγο. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο γήπεδο.
Φαντάζομαι ότι φέτος προσέχθηκαν λίγο παραπάνω κάποιες ισορροπίες για προφανείς λόγους αλλά πιστεύω εάν οι επόμενες διοργανώσεις γίνουν ακόμη καλύτερες είναι επιτακτική ανάγκη τότε οι τελικοί όλοι να γίνονται στο "ΦΑ".Είναι κρίμαι και άδικο και για το γήπεδο ακόμη ακόμη.
Και σαν  κλείσιμο τελικά αποδείχθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο πως ο δεύτερος όμιλος ήταν ο καλύτερος με τις πιο δυνατές ομάδες . Πλην του φιναλιστ ΠΑΝΣΕΡΡ/ΚΟΥ οι υπόλοιπες έμεινα πίσω στον ανταγωνισμό με τον δεύτερο. Πρωτάθλημα και κύπελλο στον δεύτερο όμιλο αλλά και τρεις από τις τεσσερεις φιναλιστ από τον δεύτερο όμιλο. Θα πρέπει να γίνει κάτι για να υπάρξει μι ισορροπία την επέομνη χρονιά αν και αυτό είναι δύσκολο οργανωτικά γιατί εξαρτάται από το επίπεδο των ομάδων.
Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια σε παίκτες και ομάδες αλλά στην διοργανώτρια αρχή και πάντα να βλέπει πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου