Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αναγνώριση ?????

Μπείτε  στη παρακάτω σελίδα  . Είναι από το  http://www.eurobasket.com  και στη σελίδα με τις ομάδες της κατηγορίας ανδρών C  .Στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ  κάτω κάτω στη σελίδα αν κάνετε κλικ δείτε τι θα εμφανισθεί.

Πατήστε  ...ΕΔΩ

C Teams (men)
  Agriniou 
  Anatolia  Email 
  Apollon Arhaias 
  Asteras Larissas 
  Dioskouroi K. 
  Ergotelis C 
  Esperos Patras  Email 
  Faros 
  Foinikas 
  Halandriou 
  Kronos AD 
  MENT  Email 
  Niki Amarousiou 
  Promitheas 
  Titanes 
  Xanthis 


Μεγαλεία  δικέ μου....................

ΚΥΠΕΛΛΟ

ΣΚΟΠΟΣ ΑΟΣ  στον τελικό.
Κέρδισαν ΑΣΤΕΡΑ και Πανσερραικο αντίστοιχα


Πανσερραϊκός-ΑΟ Σερρών 65-71
Αστέρας Καβάλας-Ορφέας Νέου Σκοπού 46-68

Διαβάστε  ΕΔΩ

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΙΩΝ-ΑΣΠΙΣ 60-65

Δεύτερο παιχνίδι για την τελική φάση του εφηβικού με ένα εμφύλιο στη ΞΑΝΘΗ.
Με την πλάτη στο τοίχο ο ΑΡΙΩΝΑΣ μετά την ήττα με διαφορά από τους ΤΙΤΑΝΕΣ στο πρώτο παιχνίδι ήθελε νίκη και μόνο νίκη.
Δεν τα κατάφερε  γιατί απλά έκανε πάλι τα  ίδια λάθη.
Φάνηκε λιγότερο διαβασμένος  από τον αντίπαλο .
Τι σημαίνει τα "ίδια λάθη".
Στην ρακέτα ήταν ανύπαρκτος τόσο απλά. Παρόλο που εκεί έδειχνε και στα δύο παιχνίδια ότι είναι η δύναμή του. Και έχασε όχι μόνο από  τους μεγάλους της ΑΣΠΙΔΑΣ αλλά από ένα παίκτη που είναι στην παιδική ομάδα.
"Θαύματα δεν γίνονται" μου είπε με το τέλος του παιχνιδιού κάποιος για να δείξει ότι ο Δημήτρης Γκίκας ή ΤΖΊΜΗΣ ΓΚΙΚΣ περί αυτού ο λόγος  έδειξε  το πρόσωπο που έδειξε.
Όσοι διαβάσατε τη συνέντευξη του προπονητή της παιδικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ θα θυμάστε τα περί σκληρής δουλειάς.
Σήμερα ο μικρός χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα ήταν άριστος και του αξίζουν πολλά εύγε γιατί είχε όλο το τσαμπουκά που θέλουν τέτοια παιχνίδια.
Διαβασμένη  καλύτερα η ΑΣΠΙΔΑ παρόλο που σαν σύνολο δεν έχουν πολλές προπονήσεις μαζί ήταν πιο ομάδα από τον ΑΡΙΩΝΑ. Φαινόταν ότι έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού το κοντρολάρει όπως εκείνη θέλει και μόνο όταν στο τέλος οι μικροί του ΑΡΙΩΝΑ είχαν μια έκρηξη τελευταίας ευκαιρίας κινδύνεψε λίγο.
Είχε μια διαφορά 5-6 έως 9 πόντους σε όλο το παιχνίδι και όταν με προσωπικές ενέργειες η περιφέρεια του ΑΡΙΩΝΑ μείωνε τη διαφορά η την μηδένιζε έβρισκε εύκολο τρόπο να την πάει πολύ γρήγορα και πάλι στους 5-6 πόντους.
Σαν παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας τελειότητας αλλά είχε πάθος δύναμη ένταση και πολλές μάχες. Στα αρνητικά  η διαιτησία μέχρι να βρει ρυθμό και συντονισμό και η υπερβολική  διάθεση για τεχνικές ποινές κυρίως σε βάρος της ΑΣΠΙΔΑΣ .
Προφανώς οι  διαιτητές στην προσπάθειά τους να μην αφήσουν το σκληρό παιχνίδι έδειξαν υπερβολική αυστηρότητα με σκοπό να μην ξεφύγει το παιχνίδι.
Καλή σκέψη αλλά λίγο στην εκτέλεση τουλάχιστον στην αρχή δεν το είδαμε.
Πολύ πάθος στο παιχνίδι και φυσικό είναι και ακόμη περισσότερο ένταση και αστοχία.
Η βαρύτητα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που τα πόδια ήταν βαριά.
Νομίζω ότι στις βολές η ΑΣΠΙΔΑ  είχε 21 στις 49  κάτω από 50% .
Από την αρχή η φιλοξενούμενη ήταν αυτή που κρατούσε το τιμόνι του παιχνιδιού με μικρές διαφορές σε πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο . Το πρώτο ήταν τόσο κακό σε ποσοστά ευστοχίας που τελείωσε 8-9.
Στο δεύτερο άνοιξε λίγο το παιχνίδι έτρεξε καλύτερα η ΑΣΠΙΔΑ νίκησε κατά κράτος στην ρακέτα τους ψηλούς του ΑΡΙΩΝΑ και δημιούργησε μια διαφορά 9 πόντων 23-32  .
Η ενεργοποίηση του δελτίου του Α.Παπαδάκη η συμμετοχή του Πετκίδη η καλή παρουσία των Τσιφλίκογλου Σαπουνά όλοι περιφερειακοί έκανε δύσκολη την ζωή των αντίστοιχων περιφερειακών του ΑΡΙΩΝΑ .Δεν πήγαν πίσω και οι υπόλοιποι Σκούπρας Μπουραζάνης Χατζηαντωνίου Τσιφλίκογλου  Καργίδης , Αδύναμη η ρακέτα του περιορισμένη η περιφέριεα  και φυσιολογικό είναι να μείνει πίσω στο σκορ.
Αν ήταν και εύστοχοι στις βολές οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΡΙΩΝΑΣ βελτιώθηκε πα΄ρα πολύ που ανάγκασε σε πολλά λάθη του ς αντιπάλους και έφτασε να μειώσει και να περάσει μπροστά. Η απάντηση της ΑΣΠΙΔΑΣ ήταν γρήγορη και επήλθε πάλι η αποκατάσταση της τάξης  30,-36.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να δώσει οργανωμένη απάντηση ο ΑΡΙΩΝΑΣ και μόνο με ατομικές προσπάθειες  Ερμείδη - Σαββουλίδη  - Ζαμπάκη και  Βαλασίδη έμεινε κοντά στο σκορ.
Αντίθετα η ΑΣΠΙΔΑ κρατούσε μια διαφορά 5-6 πόντων αλλά άρχισε να κάνει πολλά λάθη να είναι τραγικά άστοχη σε βολές  με αποτέλεσμα στα τελευταία δύο λεπτά να αρχίζει να αγριεύει το παιχνίδι. Την σκυτάλη του καλύτερου για τον ΑΡΙΩΝΑ παίρνει ο Ντούβελος με 5 συνεχόμενους πόντους και παίρνει φωτιά το παιχνίδι
Στους τρεις πόντους η διαφορά ισοφάριση τρίποντο προ πορεία για ΑΣΠΙΔΑ και εκεί κάνει το μεγάλο λάθος ο ΑΡΙΩΝΑΣ. Χάνει με τρεις μένουν περίπου 55 δεύτερα και αντί για καλή άμυνα πάει σε φάουλ. Τις βάζουν οι αντίπαλοι παίρνουν τα πάνω τους και το παιχνίδι αρχίζει να γέρνει υπέρ τους.
Σπουδαία νίκη που μάλλον καταδικάζει τον ΑΡΙΩΝΑ και δίνει ένα πλεονέκτημα στην ΑΣΠΙΔΑ που την επόμονη αγωνιστική υποδέχεται τους  ΤΙΤΑΝΕΣ  σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι.
Το αουτσάιντερ έβγαλε γλώσσα....

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 17η Αγωνιστική



17η Αγωνιστική – 16/02/14

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  –  ΑΣΠΙΔΑ 

  ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ  –  ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

 ΤΙΤΑΝΕΣ  – ΜΕΝΤ

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

 ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

 ΑΝΑΤΟΛΙΑ –  ΙΩΝΙΚΟΣ

Ρεπό: ΑΣ ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Ο2 

Πηγή.http://www.infobasket.gr

 Ποιός θα προβάλει αντίσταση στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ???
Σειρά έχει ο ΙΩΝΙΚΟΣνα δοκιμάσει τη τύχη του και μάλιστα εκτός.
Το ΑΝΑΤΟΛΙΑ έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει εντός εκτός. Από την άλλη ο αντίπαλος παλεύει όλα τα παιχνίδια αλλά έχει μικρές πιθανότητες για κάτι καλό.

Θα αφήσει το δίδυμο Κουζέογλου Γραβά τον ΓΑΣ  να κερδίσει????
Αν χάσει ο ΓΑΣ  τελειώνει  το όνειρο . Η επιστροφή του Δ.Μασλαρινού είναι λόγος για να πάρει τα
πάνω της η ομάδα του ΝΕΟΚΛΗ ΛΕΜΟΝΙΔΗ.
Ο νεανικός Μαντουλίδης με τον διαστημικό Κουζέογλου εντός είναι σκληρό καρύδι .

Ο πρώτος δεν έχει ελπίδες για σωτηρία ο δεύτερος ίσως με νίκη να πάρει ανάσες στον δικό του Γολγοθά. Ντέρμπι ουραγών ΑΡΝΑΙΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ

Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι για την παραμονή. Οι ΤΙΤΑΝΕΣ  υποδέχονται την ΜΕΝΤ και δύσκολα θα χάσουν . Έχουν καλό σύνολο και μια νίκη θα τους δώσει ανάσες κυρίωςς ψυχολογικές γιατί θα είναι άδικο να έχουν  προβλήματα παραμονής .

Κουτσογιάννης-Στεφανίδης.
 Η ήττα από την ΑΣΠΙΔΑ δεν ήταν ευχάριστη για την ΕΥΚΑΡΠΙΑ.
Μπορεί να έχει καλύτερο πρόγραμμα με μια μόνο δύσκολη έξοδο (εκτός με ΓΑΣ)  αλλά η ήττα είναι ήττα και σίγουρα προβληματίζει.
Στα τελευταία παιχνίδια είχε δύο ήττες και δύο δύσκολες νίκες στα σημεία. Σημάδι κάμψης ??
Εντάξει σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα από την ΣΑΝΤΑ αλλά η φιλοξενούμενη έρχεται με άλλο αέρα μετά το ξεκαθάρισμα της παραμονής και σε μεγάλα κέφια τον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.

Θα τρελάνει τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της ΞΑΝΘΗΣ και όχι μόνο η ΑΣΠΙΔΑ.
Ούτε στα τρελά τους όνειρα τέτοια πορεία.
Η τελευταία νίκη με την ΕΥΚΑΡΠΙΑ άνοιξε ακόμη περισσότερο την όρεξη αρκεί να παραμείνει συνεπής στο επόμενο παιχνίδι. Με νίκη εκτός με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ   θα έχει τον αέρα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει το απόλυτο φαβορί ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Το πρόγραμμά της είναι βουνό γιατί έχει πρώτα το εμπόδιο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ εντός το ΑΝΑΤΟΛΙΑ  τον ΙΩΝΙΚΟ  εκτός    και μένει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
Έχει δρόμο  αλλά και τη προηγούμενη χρονιά κάπως έτσι πήγαινε . Αθόρυβα πήρε τη μπουκιά από τα φαβορί.
Ακόμη και αυτό να μη γίνει το κέρδος για το μπάσκετ για τη πόλη είναι τεράστιο.
Σε κάθε παιχνίδι έχει ένα γήπεδο γεμάτο που χαίρεται το παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα πλην ελαχίστων στιγμών που και αυτές τις κατακρίνουν οι πολλοί.





ΠΑΙΔΙΚΟ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μένουν άλλα δύο παιχνίδια για να ξέρουμε ποιες ομάδες θα δώσουν το παρών στη τελική φάση.
Στον πρώτο όμιλο οι ΤΙΤΑΝΕΣ  είναι το απόλυτο φαβορί και όχι μόνο του ομίλου.
Κέρδισαν τους ΙΚΑΡΟΥΣ εκτός και τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά .
Θα περάσουν με το απόλυτο όπως ξεκίνησαν με 4 βαθμούς.
Μαζί θα πάρουν  τους Ικάρους  .

ΡΟΥΠΕΛ-ΤΙΤΑΝΕΣ
ΙΚΑΡΟΙ -ΕΝΩΣΗ

Στο δεύτερο όμιλο  ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΣΠΙΔΑ  μετράνε δύο νίκες και πάνε φουλ για την επόμενη φάση αλλά με τρεις βαθμούς ο καθένας οπότε έχουν μειονέκτημα με τους ΤΙΤΑΝΕΣ.
Η ομάδα του Δημητριάδη  φαίνεται ότι ξεπέρασε τους πολλούς τραυματισμούς και θα είναι με γεμάτο ρόστερ. Κέρδισε εκτός τον ΑΙΑΝΤΑ με τις απόψεις να διαφέρουν εάν ήταν δύσκολη ή εύκολη νίκη. Ο ΑΙΑΝΤΑΣ θα μαζέψει εμπειρίες τις οποίες θα τις δείξει στους αντιπάλους την επόμενη φάση. Οι βάσεις που βάζει του δίνουν τον αέρα του φαβορί για την επόμενη χρονιά.
Η ΑΣΠΙΔΑ (συνέντευξη του προπονητή της υπάρχει σε άλλη ανάρτηση) είναι κερδισμένη με την μέχρι τώρα πορεία της . Παίρνει ένα από τα δύο εισιτήρια για την τελική φάση κάτι που δίνει παραπάνω κίνητρα στους μικρούς για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.


ΑΣΠΙΔΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ-  ΑΙΑΣ




BAΧΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΙΔΑ (ΠΑΙΔΙΚΟ)



Κουβέντα με τον προπονητή της παιδικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ

Δεύτερη φορά προπονητής σε παιδική ομάδα (ΑΣΠΙΔΑ) .Τη πρώτη φορά δεν είχες τον απαραίτητο χρόνο να στήσεις την ομάδα όπως ήθελες. Φέτος ποιά είναι η διαφορά?

Χ.Βαχαρίδης. H χρονιά ξεκίνησε αμέσως μετά την  επιλογή παικτών που έγινε στα μέσα Απριλίου και μπήκε σε φουλ πρόγραμμα μετά τις σχολικές εξετάσεις του Ιουνίου. Δούλεψε όλο το καλοκαίρι πλην μιας εβδομάδας όταν είχε πολύ ζέστη . Κυριολεκτικά ιδρώσανε πολύ τα παιδιά δουλέψανε για να περιορίσουν τα όποια αδύνατα σημεία τους .
Η δική μας ομάδα, αποτελείται από παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων  με λίγες έως μηδαμινές αγωνιστικές εμπειρίες. Αυτό προσπάθησαμε να το καλύψουμε με τη δουλειά που προανέφερα.

Πολύ δουλειά πολύ προσπάθεια με στόχο τι????
 
      Χ.Β     Ο στόχος, ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη χρονιά, δηλαδή να περάσει η ομάδα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. 

Στόχος αρκετά δύσκολος από την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου (ΑΕΚ, Αρίων, Αστέρας Καβάλας) ήταν  ενισχυμένες    και με παρόμοιους στόχους . Ίσως από τους πιο δύσκολους ομίλους και φάνηκε τελικά από τον τρόπο και τη στιγμή που κρίθηκαν  τελικά οι δυο πρώτες θέσεις. 

Το ξεκίνημα ήταν ανάλογο των προσδοκιών . Λειτούργησε  η ομάδα όπως περίμένες ?
 
   Χ.Β         Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, η ομάδα βρέθηκε σε αρκετά παιχνίδια να παίζει με την πλάτη στον τοίχο .

 Παρόλα αυτά, δείχνει να έχει φτιάξει αποκτήσει μια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση. Κατάφερε να αντεπεξέλθει και να πάρει τις νίκες που χρειάζοταν  για να περάσει στην δεύτερη φάση.
 Προφανώς, η χρονιά κρίνεται ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ από την έως  τώρα πορεία της. 

Ασφαλώς μια πρόκριση είναι σημαντική αλλά όπως θα ξέρεις οι ομάδες της πολής μας  έχουν καλομάθει τα τελευταία χρόνια σε καλές εμφανίσεις .Στην δεύτερη φάση τι έγινε μέχρι τώρα και μέχρι που θα πάει η βαλίτσα
 

Χ.Β  Η δεύτερη φάση, ξεκίνησε  με ένα ακόμα παιχνίδι όπου τα παιδιά έπαιζαν  με την πλάτη στον τοίχο αφού η αντίπαλη ομάδα (Αλέξανδρος Αλεξ/πολης) έχει έναν βαθμό παραπάνω.
 Έρχεται μια δίκαιη νίκη που ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη παιχτών και προπονητών. Στη συνέχεια, άλλη μια νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής που δυσκόλεψε τον Αστέρα Καβάλας στην πρεμιέρα. Με τις νίκες άνοιξε η όρεξη και επόμενος στόχος, να γίνουν οι υπόλοιπες νίκες έτσι ώστε να έλθει η πρόκριση στην τελική τετράδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
 Εφόσον επιτευχθεί, θα αποτελεί μια ΥΠΕΡΒΑΣΗ για όλους που δουλεύουν καθημερινώς και μια απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μπορεί να υπερκεράσει αρκετά προβλήματα.

Η πρόκριση ήρθε με την επεισοδιακή νίκη επί του ΑΣΤΕΡΑ. Την ώρα των βολών όταν κρίνονταν όλα τι σκεφτόσουν ??? Τα πόδια ήταν στη θέση τους ?
 
Χ.Β  Όσο περίεργο και να φανεί εκείνη τη στιγμή ένιωθα σίγουρος ότι δεν θα μπουν οι βολές και είχα στο μυαλό πως έπρεπε να πάρουμε το ριμπάουντ .
 

B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5η Αγωνιστική



5η Αγωνιστική                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
16/02/201416:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ  - ΣΟΥΦΛΙ

16/02/201415:30ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΔΟΞΑΤΟ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

16/02/201417:00ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ  - ΘΥΕΛΛΑ
 



Έφτασε η ώρα του μεγάλου παιχνιδιού.
Στο Σιδηρόκαστρο ΡΟΥΠΕΛ-ΘΥΕΛΛΑ θα λύσουν τις διαφορές τους για το ποιά ομάδα θα τερματίσει πρώτη.
Στον πρώτο γύρο το ΡΟΥΠΕΛ κέρδισε εκτός με 49-58. Παρόλα αυτά η ΘΥΕΛΛΑ πιστεύει  ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει εκτός και με δεδομένο ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο τότε πηγαίνει στους 19 βαθμούς με το ΡΟΥΠΕΛ  στους 18.
Το ΡΟΥΠΕΛ με νίκη εξασφαλίζει την πρωτη θέση .





Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

http://sport-sidirokastro.blogspot.gr/ Τα νέα από το ΡΟΥΠΕΛ

Διαβάζετε τα νέα από το ΡΟΥΠΕΛ την ομάδα του Σιδηρίκαστρου στο παρακάτω σύνδεσμος.


http://sport-sidirokastro.blogspot.gr/


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΦΙΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ



Στη τακτική μας ανάλυση που κάνει ο προπονητής της ΦΙΛΙΑΣ  Γ.Ουζουνίδης για τα παιχνίδια της ομάδας του.
 

ια την τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης κάναμε μια νίκη μέσα στην Αλεξανδρούπολη έναντι της Ολυμπιάδας η οποία μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά ήταν σημαντική για την ανύψωση της ψυχολογίας των παικτών μου καθώς ακολουθεί μία πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τις θέσεις 1-6 μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ήτανε αρκετά καλό με ωραίες φάσεις και την άμυνα να μην πρωταγωνιστεί τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Η Ολυμπιάδα δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην περιφέρεια μας πετυχαίνοντας  8 τρίποντα και ήταν ο βασικός λόγος που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ο αιφνιδιασμός ήτανε το μεγαλύτερο όπλο μας απέναντι σε μία σκληρή άμυνα με τους παίχτες της Αλεξανδρούπολης να παίζουν στο όριο του φάουλ καθώς και στην περιφέρεια δεν καταφέρναμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σουτ . Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε  και στο δεύτερο ημίχρονο με την Ολυμπιάδα να σκοράρει από την περιφέρεια και την ομάδα μου να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοι στα δύο τελευταία δεκάλεπτα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν θα άλλαζε οι παίκτες μου εμφανίστηκαν  σαφώς πιο συγκεντρωμένοι από τα τρία πρώτα δεκάλεπτα και άλλαξαν εντελώς την εικόνα μας με πολύ δυνατές άμυνες και με σωστές επιλογές στην επίθεση  και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.
Στα τρία τελευταία λεπτά η πίεση που εφαρμόσαμε στην άμυνα έπιασε απροετοίμαστη την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και έδωσε αρκετά εύκολα καλάθια στην ομάδα μου μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους λόγω του περιορισμένου χρόνου.
Να τονίσω ότι στο παιχνίδι αφήσαμε πίσω δυο βασικά στελέχη της ομάδας , τους Ευαγγέλου και Αμαραντίδη και στη θέση τους επέλεξα να συμπεριλάβω τους 17χρονους Τσολακίδη και Παρασκευαίδη οι οποίοι και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ήταν μία ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα υπόλοιπα παιχνίδια και που σίγουρα θα τους χρειαστεί για την συνέχεια. Από την ομάδα μου ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος και Θεοδωρίδης  ενώ από την Ολυμπιάδα  ο Γιαβρίδης."

Διαιτητές : Ντούρας – Ζηκίδης
Δεκάλεπτα : 19-16, 14-12, 18-13, 07-26


Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Ξανθίδης )Τρούπος 3(1),Σκαρλόπουλος , Λεμονίδης , Γιαβρίδης 31 (6),Χατέλος , Ζαχαρόπουλος 4, Λανόπουλος 2, Λαλίδης , Λιανός ,Αλεξούδης 7(1), Καλίφης 11, Παπαγεωργίου.



Φιλία Ορεστιάδας (Ουζουνίδης):, Καρακασίδης 2, Παρασκευαιδης, Κατσιαβριάς 13(2), Χριστοδουλής , Χερκελετζής 2, Κιρκιντζιώτης 2, Παπαδόπουλος 22,Θεοδωρίδης 12 , Γιαννακουδάκης 3, Καραμάνης 2 , Τσολακίδης 2, Μπερτσιμας 7(1).


Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

Tελείωσε η πρώτη φάση και το ερώτημα είναι: "Ποιό το κέρδος από τον τρόπο διεξαγωγής"
Εκεί θα πρέπει να εστιάζουμε εκεί είναι το πρόβλημα εάν η κάθε ενέργεια που γίνεται δίνει κάτι παραπάνω λύνει προβλήματα πάει ένα βήμα παραπάνω το μπάσκετ.
Φυσικό είναι σε τέτοιες συγκυρίες  να απαιτείται το ελάχιστο αλλά σίγουρα η απαίτηση δεν είναι για βήματα πίσω.
Και η σύγκριση γίνεται πάντα με το πριν με  ότι εφαρμόσθηκε .
Κατά γενική ομολογία με τόσα προβλήματα η προηγούμενη χρονιά  ήταν ότι καλύτερο .Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη χρονιά αλλά η οικονομική πίεση περιορίζει αυτόματα σκέψεις και στόχους.
Έτσι λοιπόν είχαμε καλά παιχνίδια περιορισμένες μετακινήσεις για όσους δεν ήθελαν το κάτι παραπάνω αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε νέα παιδιά από ομάδες που δεν είχαν μεγάλους στόχους.
Ας σταθώ σε αυτό και σε συνδυασμό με την απαγόρευση -περιορισμούς συμμετοχής γεννημένων το 1995 στο εφηβικό και από τη νέα χρονιά θα παίζουν μόνο οι γεννημένοι το 1997.
Και οι γεννημένοι το 1996 τι θα κάνουν ?????
Αν δεν μπορούν να παίξουν εφηβικό που θα παίζουν ??
Μαθαίνω στην Θεσ/νικη ξεκίνησε πρωτάθλημα 19-21 ετών.
Κάτι τέτοιο δεν μπορεί πρακτικά να γίνει εδώ . Οι αποστάσεις είναι μεγάλες κλπ κλπ.
Δείτε πόσα προβλήματα βγαίνουν συνεχώς και δείτε την στάση των υπευθύνων.
Θα έλεγα ότι τώρα χρειάζονται, τώρα θα πρέπει να συγκαλέσουν συνελεύσεις να ακούσουν όπως άκουσαν τις ομάδες και να πάρουν αποφάσεις.
Αν μείνουν στις θέσεις τους τα προβλήματα θα γίνουν περισσότερα και βλέπετε εσείς να είναι καιρός για νέα προβλήματα???  Εδώ παλεύουν με τα ήδη  θα μπορέσουν να αντέξουν νέα??
Ίσως θα πρέπει οι ομάδες να απαιτήσουν δυναμικά λύσεις ίσως θα πρέπει να καταλάβουν ότι και αυτές είναι μέρος του προβλήματος και φορέας λύσεων.
Αλλά θα πρέπει να απαιτήσουν να ανεβάσουν τους τόνους. Μόνο κέρδος θα βγει .
Αγωνιστικά δεν ήταν ότι καλύτερο. Η απουσία δύο ομάδων (Γ΄ΕΘΝΙΚΗ) ΑΣΠΙΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ έριξε πολύ το επίπεδο.

ΣΕΡΡΕΣ
 Α2 ΙΚΑΡΟΙ 
ΚΑΒΑΛΑ
Α2  (ΕΝΩΣΗ)  Β΄ΕΘΝΙΚΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ) Γ΄ΕΘΝΙΚΗ (ΣΑΝΤΑ)
ΔΡΑΜΑ 
Α1  (ΚΑΟΔ)  Γ΄ΕΘΝΙΚΗ(ΤΙΤΑΝΕΣ)
ΞΑΝΘΗ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΣΠΙΔΑ)
ΡΟΔΟΠΗ
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ (ΓΑΣ)
ΕΒΡΟΣ
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  (ΕΘΝΙΚΟΣ)

Πολλές ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες οπότε υπάρχει και μια έλλειψη παικτών παρακάτω και μικρότερος ανταγωνισμός.
Δεν υπάρχουν όμως παίκτες έστω και νεώτεροι να επανδρώσουν τις ομάδες παίκτες που θα ψηθούν και θα είναι έτοιμοι για κάτι παραπάνω ένα φυτώριο μικρών κατηγοριών δηλαδή.
Θα μπορούσε να γίνει εάν πχ οι ομάδες του εφηβικού που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα play off  ή στα play-out ή όπου αλλού μπορείτε να σκεφτείτε.
Λύσεις προτάσεις υπάρχουν στην εφαρμογή κολλάμε.
Για τις πιο μικρές ηλικίες αντί για επίσημα πρωταθλήματα ανεπίσημα τουρνουά  μια φορά το μήνα τελευταία Κυριακή κάθε μήνα. Άτυπα πρωταθλήματα  χωρίς δελτία μόνο και μόνο να έχουν τη χαρά του παιχνιδιού τα παιδιά.  ΚΛΠ ΚΛΠ.

Ψήνεστε για μια καλή διοργάνωση?????



Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 9/2/14

Με καθυστέρηση  τα αποτελέσματα (τα οποία τα διαβάσατε έτσι κι αλλιώς).
Τα φύλλα αγώνος προέρχονται από το http://www.infobasket.gr


ΑΣΠΙΔΑ -ΕΥΚΑΡΠΙΑ ........ και ποιος θα παραμείνει ζωντανός για τη δεύτερη θέση.
Η έμπειρη ΕΥΚΑΡΠΙΑ  που θέλει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια χωρίς αλλαγές στο ρόστερ με νίκη στον πρώτο γύρο (11 πόντοι διαφορά ) φιλοξενήθηκε από την πρωτάρα του ομίλου ΑΣΠΙΔΑ.
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε στην ΞΑΝΘΗ και φαίνεται ξεκάθαρα με τις επιτυχίες της. Δύο ήττες από τους πρώτους και μετά σερί νικών. Τώρα έφτασε μια σειρά παιχνιδιών που θα κρίνουν το μέλλον βλέπε άνοδο ίσως γιατί εδώ λένε " αν είναι να έρθει καλώς να έρθει αλλιώς και πάλι μάγκες είμαστε"
Και έφτασε το πρώτο  σημαντικό παιχνίδι .
 Τα προβλήματα που είχε ήταν πολλά .
Ο Στεφανίδης όλη την εβδομάδα ταλαιπωριόταν από τραυματισμό και ήταν αμφίβολο εάν θα παίξει έστω και λίγο (αλλά ο Γιάννης είναι άλλο πάστα αθλητή) ο Γρούδος ασθενής εκτός 12δας.
Με τους μικρούς να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό και να δείξουν ότι μπορούν κλπκλπ.
Η ΕΥΚΑΡΠΙΑ διάβασε ποια είναι τα ατού της ΑΣΠΙΔΑΣ αυτά που της επέτρεψαν να κερδίσει τα προηγούμενα παιχνίδια και έστησε ανάλογα το αμυντικό της πλάνο.
Πίεση εντός της ρακέτας σε όλους και σε όλα. Δεν επιτρέπειται να μείνει παίκτης της αντίπαλης ομάδας χωρίς δύο πάνω του. Αλλά άφησαν ελεύθερο το περιφερειακό σουτ προφανώς γιατί πίστευαν ότι δεν το έχει η ΑΣΠΙΔΑ.
Και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.
Πήρε τα σουτ η ΑΣΠΙΔΑ  και κέρδισε. Αμυντικά έπαιξε πολύ καλά αν και χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ  πρόβλημα με δεδομένη την απουσία του ΓΡΟΥΔΟΥ αλλά βγήκε άσσος από το μανίκι που λέγεται ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Εξαιρετικός ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ  δεν καταλαβαίνει τίποτα από ασθένειες. Του αξίζει ιδιαίτερη μνεία.
Ευχάριστη έκπληξη ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ ο Δ.ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ αλλά δείχνει ότι ξαναγίνεται ο γνωστός Δ.Κ .Καλή εικόνα για τον Ι.ΠΕΤΣ 
Για τους ΤΑΤΑΡΗ -ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ-ΔΕΝΔΡΙΝΟ-ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ  δεν χρειάζεται να γραφτεί τίποτα παραπάνω . Είναι μαχητές σε κάθε παιχνίδι
Με αυτά και με άλλα η ΑΣΠΙΔΑ είναι στη κορυφή  πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΎ , μετά υποδέχεται το ΑΝΑΤΟΛΙΑ   ξαναπηγαίνει στον ΙΩΝΙΚΟ  (τρία παιχνίδια φωτιά και αν θέλει να παραμείνει ζωντανή πρέπει να τα κερδίσει όλα) και μετά έχει τον ΓΑΣ.
Τόσα απλά είναι τα πράγματα αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερα σαλόνια.
Στα άσχημα  η διένεξη που είχε ο προπονητής της φιλοξενούμενης με τους διαιτητές  που κράτησαν τα δελτία των παικτών και έγραψαν πολλά και διάφορα στο φύλλο αγώνος.

     ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 39-37, 59-60, 84-78
Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Ταρενίδης Κ.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ): Δενδρινός 11 (2), Οικονόμου 8 (2), Σταμπουλής 15 (2), Στεφανίδης 23(5), Καραμπέκης 3(1), Κουτσογιάννης 12 (1), Λιβισιάνος, Τατάρης 4 (1), Κωτάκης, Πετς 8 (1), Καλαματιανός, Κουμπάνης.
ΕΥΚΑΡΠΙΑ (Αντωνιάδης): Κουπαράνης 18 (2), Παπαευαγγέλου 12, Χατζημιχαηλίδης 5, Κοϊμτζόγλου 12 (1), Αρνίδης 13 (1), Μπάκος 8 (1), Λεοντής, Καρούζος 8, Κολότσιος, Παρασκευόπουλος, Ζησόπουλος 2, Βλάχος.


ΕΘΝΙΚΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 64-60
Κέρδισε εύκολα δύσκολα δεν έχει σημασία. Μετράνε οι δύο βαθμοί στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για σωτηρία.
Το πουλέν μου ο ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ για ένα ακόμη παιχνίδι τα πήγε καλά  12(2).
Ο ΚΟΥΖΕΟΓΛΟΥ  22  με τον  ΓΡΑΒΑ 23(1) ήταν οι πρώτοι από τον φιλοξενούμενο.
Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ντέρμπι παραμονής ΑΡΝΑΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ.

     ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-16, 31-27, 48-41, 64-60
Διαιτητές: Ντούρας – Κατρακάρης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Χονδρόπουλος 12 (2), Ξένος 11 (3), Κανδύλης 5 (1), Τελούδης 24 (3), Παπαλαμπίδης 6, Σιταρίδης -, Γεροντίτης 4, Αγγελονίτης 2, Σανδραμάνης, Θεοχαρίδης, Τσιτσικλής.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Δημητρίου): Ανδρεάδης, Θωμαϊδης 2, Κουζέλογλου 22, Γαϊτανίδης, Γράβας 23 (1), Θεοδωρίδης Αλεξ., Θεοδωρίδης Αγγ. Παπαθανασίου 6 (2), Γιαννάκης 3 (1), Παπαδόπουλος, Γκαβέζος 4.

 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 87-80
 Στο γειτονικό ντέρμπι κέρδισε η ΣΑΝΤΑ που βρήκε τις απαντήσεις στα τρίποντα των ΤΙΤΑΝΩΝ στο πρώτο μέρος.
Συνέχισε το καλό σερί η ΣΑΝΤΑ και βλέπει διαφορετικά (χωρίς άγχος) τα υπόλοιπα παιχνίδια σε αντίθεση με τους ΤΙΤΑΝΕΣ που μπήκαν στην επικίνδυνη ζώνη . Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την ΜΕΝΤ και θέλουν νίκη και μόνο νίκη .
Η ΣΑΝΤΑ  πήρε αέρα εξασφαλίζοντας την παραμονή της κάτι που έτσι κι αλλιώς το δικαιούταν αλλά τώρα απελευθερωμένη θα παίζει για την χαρά του παιχνιδιού και αυτό είναι κακό για τους αντιπάλους της. Εκτός με την ΕΥΚΑΡΠΙΑ την επόμενη αγωνιστική.Την έχω ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 40-43, 54-56, 87-80
Διαιτητές: Τζιοπάνος – Γαζέτας
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Μαγιάννης): Κακλαμάνος, Καρατσομπάνης 14, Λαμπρόπουλος 10 (1), Χ. Σουλίδης 1, Μουσίκας 16 (3), Αθανασιάδης 30 (5), Πιεβάλιτσα, Χαριζάνης 3, Γ. Σουλίδης 2, Φασουλάς 11.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Παπαδόπουλος 9 (1), Μανιώτης 15 (3), Στυλίδης 19 (4), Στ. Μελισσαρίδης 7 (1), Σαββόγλου 2, Τοσουνίδης 6, Θεολογίδης, Σουτζόπουλος 20 (1), Πεδίκης 2.

Σχολιασμός του παιχνιδιού ΕΔΩ 
Πηγή.http://www.kavala-sports.gr

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΖΕΦΥΡΟΣ 72-71

"Πάμε για διπλό στην ΚΟΜΟΤΗΝΉ"
Κοντονάσιος ΖΕΦΥΡΟΣ
Απόντος του ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ δυσκολεύθηκε αφάνταστα ο ΓΑΣ να κερδίσει τον ΖΕΦΥΡΟ.
Εκεί που περιμένει στραβοπάτημα λίγο έλλειψε να το κάνει αυτός και να χάσει τις ελπίδες για άνοδο η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη.  Μένει όμως η νίκη και σίγουρα η επιστροφή του Δημήτρη θα δώσει και πάλι την επιθετική ώθηση στην ομάδα του.
Ο ΖΕΦΥΡΟΣ  έδειξε το αυτονόητο που λέμε τόσο καιρό ότι έχει πολύ καλό σύνολο και αδικείται από την βαθμολογική θέση. Άριστη η δουλειά που κάνει ο προπονητής του.


   ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 16-16, 34-33, 55-47,  72-71
Διαιτητές: Παπαγεωργίου -Ελευθεριάδης
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής, Σταματέλος, Διαμαντίδης 14 (1), Λεχούδης 9, Ντίνας 18 (2), Μπεκρής 9 (1), Βελή 10, Χαλίλ 8, Καλαντζής, Στασινόπουλος 4.
ΖΕΦΥΡΟΣ (Κοντονάσιος): Τσιμπής 9, Μυλωνάς , Κλουντζός 12 (1), Σουλάκης 12 (3), Στυλιανού 2, Βαλαβανίδης 22, Καραϊσκος 3, Καναράς 4, Αλεξανδρίδης 7 (1).

 ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 78-55

Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και δίκαιη η επικράτηση του ΙΩΝΙΚΟΥ.
Δυσκολεύει το έργο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ την επόμενη αγωνιστική . Υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ .
Αυτός θέλει νίκη για εξεσφάλιση σωτηρίας και η αντίπαλος για την άνοδο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 32-25, 52-38, 78-55
Διαιτητές: Τσοκολής -Τριανταφυλλίδης
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Αγγέλης): Γουνιώτης 14 (1), Κουρκουνάσιος 5, Παναγιώτου 5 (1), Παπαβασιλείου, Ζεϊμπέκης 8, Γιαχανατζής 9 (1), Μαύρος 13 (1), Φλιάτης Γιάννης 9 (2), Σαρρής 11 , Μπάρκος 2, Φλιάτης Γιώργος 2, Πεχλιβάνος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπουσβάρος): Μποβασιανός, Χριστοδούλου 15, Κων/νίδης 2,  Γρηγορίου 8 (1), Πηλακούτας 4, Φωτιάδης, Νικάκης 9, Λουλουδιάδης 15,  Καλτσίδης, Πολυχρονόπουλος 2 Τασούδης, Χαλάτσης.

 ΜΕΝΤ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 90-56
Όταν χάνεις με διαφορά από τον άμεσο αντίπαλο σου για υποβιβασμό δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά στη συνέχεια.
Οι μικροί της ΜΕΝΤ καθάρισαν άνετα το παιχνίδι και θα παλέψουν με τους ΤΙΤΑΝΕΣ την επόμενη αγωνιστική  για τη σωτηρία τους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 49-29, 63-48, 90-56
Διαιτητές: Παπανικολάου (Β), Μελανίδης
ΜΕΝΤ (Αμπατζάς): Αντωνιάδης 4 (1), Ελευθεριάδης 21 (2), Γεωργιάδης 16 (2), Μαλούνας 8, Δέτσικας 6, Ρίζος, Βάλλιος 16 (2), Κοκολάκης 10 (2), Λεμονίδης 9 (3), Βρέτας, Διαμαντόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Εφραιμίδης): Κοτζαγιάννης 19, Χαρίστος, Λαλιώτης, Στοϊκος, Τρεμόπουλος 4, Καμβάκης, Κυπαρισσάς 14 (1), Απεσλίδης, Αλαμίτσης 3, Χαρίστος Κ. 3 (1) Εφραιμίδης 13 (1).


Βαθμολογία (σε 16 αγώνες):
1. Ανατόλια* 28 14-0 1136-899
2. Ασπίδα Ξάνθης 28 13-2 1167-920
3. Ευκαρπία 27 12-3 1264-1112
4. Κομοτηνή* 25 11-3 1050-897
5. Ιωνικός Ιωνίας 25 10-5 1213-1053
6. Μαντουλίδης 23 8-7 1024-976
7. Ζέφυρος 23 8-7 1097-1068
8. Αγ. Βαρβάρα 21 6-9 1010-1081
9. Μακεδονικός* 19 5-9 941-975
10. Τιτάνες Δράμας 18 3-13 1110-1165
13. ΜΕΝΤ 17 2-13 975-1111
11. Απόλλων Αρναίας 17 2-13 756-1353
12. Εθνικός Αλ/πολης 17 2-13 986-1176
* Έχουν κάνει το ρεπό τους


Επόμενη αγωνιστική (17η, 16/2):
Μακεδονικός – Ασπίδα Ξάνθης
Ευκαρπία – Αγ. Βαρβάρα
Τιτάνες Δράμας  - ΜΕΝΤ
Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αλ/πολης
Μαντουλίδης – Κομοτηνή
Ανατόλια – Ιωνικός Ιωνίας
Ρεπό ο Ζέφυρος
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Να ευχαριστήσω το infobasket 
              όπως και το http://www.kavala-sports.gr








ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄ ΦΑΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΣΤΕΡΑ  70-41 τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Μάλλον δεν αλλάζει τίποτα στις θέσεις πρόκρισης με τις ΑΣΠΙΔΑ και ΑΣΤΕΡΑ να έχουν το πρώτο λόγο.
Στον πρώτο Όμιλο οι ΤΙΤΑΝΕΣ  έτριξαν τα δόντια τους και κέρδισαν εκτός τους ΙΚΑΡΟΥΣ.
Θα έχουμε συνέχεια στο σήριαλ που θέλει τους ΤΙΤΑΝΕΣ  φαβορί και πρωταθλητές???
Η ΕΝΩΣΗ  δεν τα κατάφερε ούτε και στο ΡΟΥΠΕΛ  . Έχασε  με 69-56 .