Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

9 ΙΟΥΝΙΟΥ 3/3 Θεσ/νίκη.......Θα είμαστε εκεί........

Το τουρνουά 3ON3 της GBA 


Το Σάββατο 9 Ιουνίου το "καράβι " με αφετηρία τον Ν.Έβρου ξεκινάει και καταλήγει στην Θεσ/νίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ποσειδωνίου - Καλαμαριά για να πάρει μέρος στο 3χ3 που διοργανώνει η ακαδημία  GBA των Διαμαντίδη-Παπαδόπουλου -Χαραλαμπίδη-Χατζηβρέτα.Τουρνουά 3χ3 που γίνεται στην θέση του τουρνουά 3χ3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ μόνο που φέτος την όλη οργάνωση έχει αναλάβει η παραπάνω ακαδημία με υπεύθυνο για μια ακόμη φορά τον Π.Σπανό.
Ήδη έχουμε οργανωθεί και μέχρι τώρα θα πάρουν μέρος 5 τετράδες από τις ακαδημίες της Αλεξ/λης πιθανότητα με μία από κάθε ακαδημία της Κομοτηνής όπως και δύο από Ασπίδα μία από Αρίωνα και ίσως κάτι γίνει με τον Αστέρα.
Δεν είναι εύκολη εποχή για οργάνωση εκδρομών γιατί θα πρέπει να γίνει μεγάλο παζάρι για την τιμή του λεωφορείου έτσι ώστε να βγει οικονομικά η όλη ιστορία συν ότι είναι και οι εξετάσεις στην μέση οπότε το διήμερο γίνεται μια ημέρα. Όλα αυτά γίνεται προσπάθεια να ξεπερασθούν χωρίς ζημιές.

Περισσότερα και καλύτερη ενημέρωση  για το πως και το γιατί στο τηλ 6938088285 εναλλακτικά στο email    dimcro@rocketmail.com

Πληροφοριακά την προηγούμενη χρονιά πήγαμε μια παρέα έπαιξαν τα παιδιά και κατάφεραν και βγήκαν πρώτοι στην κατηγορία των 97αρηδων....
Περάσαμε υπέροχα...............
Κύπελλοοοοοοοοοοοοο.

Απόψεις.......

Αλλαγή σκηνικού ??????
Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω.....Διαβάζοντας το άρθρο του Χ.Κ στην ΕΒΔΟΜΗ σκέφτομαι πως τελικά για να γίνουν οι όποιες αλλαγές που χρειάζονται θα πρέπει να γίνει η συντέλεια ή απλώς να έρθει το αυγό εκεί που πρέπει.........
Έγινε ένας μικρός χαμός και μια προσπάθεια να γίνει το αυτονόητο μια κατηγορία με δύο ομίλους για λόγους επιβίωσης και τελικά  όλοι ξέρουμε τι πέρασε ......

Σαν αιτιολόγηση  και προσπάθεια υπεράσπισης  προβάλονταν η απουσία υποβιβασμού συνεπώς μείωση ανταγωνισμού και άλλα πολλά!!!!!!!!!!

Φυσικά υπήρχε και το ανάλογο παρασκήνιο και εμπάθεια για πολλούς από λίγους με αποτέλεσμα να γίνει ότι έγινε.
Τώρα ξαφνικά ανακαλύξαμε τον τροχό................και γίνεται κουβέντα για αναγκαία και μοναδική λύση.

Τώρα.......

"Η ενιαία κατηγορία δεν είναι πρόταση είναι λύση" ?????????????
http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_71010_1.asp

 Και το χθες η άποψη .......


" Η ενιαία κατηγορία δεν είναι λύση" ?????????????

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_61301_1.asp   ?????

Τελικά τα καφενεία και τα blog   ...........................  είχαν δίκιο ή δεν είχαν................


 

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

15-16 Ιουνίου

Πριν την Κυριακή των εκλογών οργασμός από εκδηλώσεις .

Η Ένωση για μια ακόμη φορά διοργανώνει το 6ο camp της.
Περισσότερα :http://kavalabasket.blogspot.com/2012/05/6-basketball-camp.html

Τις ιδιες ημέρες η ακαδημία της Ασπίδας διοργανώνει και αυτή τις δικές της εκδηλώσεις  3χ3 στην νεα έδρα της το πανέμορφο κλειστό του Ευμοίρου. Για το νέο κλειστό του νομού θα υπάρξει φωτογραφικό αφιέρωμα όπως και στην προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι της Ασπίδας να το ετοιμάσουν  για να είναι έτοιμο τόσο για την εκδηλωσή του 3χ3 όσο και για την γιορτή κλείσιμο της χρονιάς.Nέα ακαδημία στην Δράμα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.


Το Μπάσκετ πάει και στην Προσοτσάνη !!!

Ο Γυμναστικός σύλλογος Προσοτσάνης ανοίγει τώρα τα φτερά του και στον χώρο του μπάσκετ με την δημιουργία τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών!!!!!!!!!!!

Όσα αγόρια ηλικίας 9 ετών και άνω , επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. ''Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ'' μπορούν να απευθυνθούν στους παρακάτω υπεύθυνους

Τόσκας Γιάννης 6947-325190
Σπύρος Πελέχρας 6934-697602
Ιωσήφ Παπαντωνίου (Σίφης) 6977-806981

Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog του συλλόγου
στην διεύθυνση www.prosotsani-basket.blogspot.com

καθώς και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook
''Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης ''
 

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΤΡΑΧΟΙ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΦΕΞ-ΧΟΞ

Τελείωσε το μίνι τουρνουά συλλόγων με δύο παιχνίδια την Κυριακή .
Το πρώτο μεταξύ ΦΕΞ-ΧΟΞ δεν είχε βαθμολογική σημασία που βρήκε νικητή την ομάδα του ΧΟΞ που μετρά και μία νίκη αφήνοντας την ΦΕΞ  χωρίς ροζ φύλλο.
                                                                    
  Τελικό αποτέλεσμα  :

Σημασία έχει ότι το απόλαυσαν το παιχνίδι τόσο που οι σκέψεις είναι για μια νέα καλύτερη οργάνωση με περισσότερες ομάδες την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Το πως και το γιατί της όλης διοργάνωσης στο απόσπασμα βίντεο που περιλαμβάνει δηλώσεις από τους ανθρώπους που σκέφτηκαν το τουρνουά αλλά και δηλώσεις πριν το παιχνίδι των αρχηγών Βάτραχοι-Απαράδεκτοι Αρβανιτίδη-Πανταζή και φυσικά τα τελευταία λεπτά του "Τελικού" με λογοκρισία.
Και περνάμε στο σπουδαίο παιχνίδι που θα έκρινε την πρωτιά.
Απαράδεκτοι εναντίον Βατράχων σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τεχνικές ποινές και πολλά πολλά φάουλ.
Θα πρέπει να σκεφτούν οι διοργανωτές και να μεταφέρουν  στις ομάδες πως σκοπός δεν είναι η πρωτιά αλλά η χαρά του παιχνιδιού.
Σκληρό και αμφίροπο παιχνίδι με νικητή και πρωταθλητή τελικά την ομάδα των Βατράχων που βρέθηκαν στο στοιχείο τους με τη ατελείωτη βροχή που έπεφτε συνεχώς.


Στα ωραία του παιχνιδιού ήταν και το πριμ απόδοσης σε περίπτωσης νίκης των απαράδεκτων αλλά και το όμορφο κύπελλο για τον πρωταθλητή.

Η προπονήτρια των Απαράδεκτων Χ.Τσακίρη με το "Πριμ" Το βαρύτιμο έπαθλο!!!!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

http://youtu.be/p2Ka23KUXd0


Και του χρόνου καλύτερα........

ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Κανονική απόβαση με δύο λεωφορεία έκανε η ακαδημία της Ασπίδας .
Περίπου 110 παιδιά έπαιξαν σε δύο γήπεδα με ακαδημίες της Καβάλας (1 παιχνίδι με Ένωση υπόλοιπα με Αστέρα).
Στα Ποταμούδια έγινα τα μισά παιχνίδια και τα υπόλοιπα σε ένα γήπεδο Λυκείου.
Σήμερα φωτογραφίες από τα παιχνίδια στα Ποταμούδια.
Πέρα από τα φιλικά των μικρών κατηγοριών σε αγόρια κορίτσια είχαμε και το πρώτο δυνατό φιλικό παιδικών ομάδων όπως θα κατέβουν τη χρονιά (αγωνιστική) που έρχεται.
Δύο από τις ακαδημίες που θα έχουν κάποιο ρόλο στους ομίλους τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα .

 ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 ΑΣΠΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ

 ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
 Θεατές
ΠΑΙΔΙΚΟ