Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αγγελωνίτης Θεόδωρος . Δύο όμιλοι στην Α΄Ανδρών (συνέντευξη)

Λίγο πριν την έναρξη όλων των πρωταθλημάτων των προετοιμασιών θα ήθελα να μάθω ποια είναι η κατάσταση το κλίμα στις ομάδες ακαδημίες της περιοχή μας (εκασαμαθ) . Ακούγονται πολλά και είναι μια καλή ευκαιρία αυτά να γίνουν απόψεις να βγούνε στην φόρα τα προβλήματά από τους ανθρώπους του χώρου μέσω μικρών συνεντεύξεων. Την αρχή κάνει από την πόλη της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων της ακαδημίας του " Εθνικού"   Θεόδωρος Αγγελωνίτης.
Την σκυτάλη θα πάρουν όλοι όσοι δείξουν ενδιαφέρον και θέλουν να προβάλουν τα δικά τους προβλήματα. Μαζί μπορούμε καλύτερα και περισσότερα  η μοίρλα δεν φέρνει λύσεις.

Αυτά για πρόλογο και πάμε στις ερωτήσεις.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Περι ευθυνών ......

Θέσεις απόψεις και σχόλια είναι λογικό να υπάρχουν μετά την σημαντική όπως φαίνεται απόφαση για την  πώληση (και όχι Ένωση) των ομάδων της ΞΑΝΘΗΣ με τον Κοροιβο Αμαλιάδας (είναι Κόροιβος ή Κορόιβος).








Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Με ένα παράπονο θα σε καληνυχτίσω.................

Έκλεισε και με τις τυπικές διαδικασίες το μεγάλο deal  (την τύφλα τους) του καλοκαιριού και σώθηκε για μια ακόμη φορά η αξιοπιστία του χώρου.

Εγιναν οι γενικές συνελεύσεις.

Πριν από λίγο στις Γ.Σ των δύο συλλόγων αποφασίσθηκε η απορόφηση της ανδρικής ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ από την ομάδα της Αμαλιάδας.Έτσι για τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία δεν θα υπάρχει ΞΑΝΘΗ αλλά Κοροιβος Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με την απόφαση κρατάει τα υπόλοιπα τμήματα  ο σύλλογος της ΞΑΝΘΗΣ και αν θέλει να μπει ξανά σε πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από το τοπικό πρωτάθλημα.
Έκλεισε μια σελίδα στο μπάσκετ της πόλης μας.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Δευτέρα 26-07-2010 Τα σπουδαία

Την Δευτέρα 26-07-2010 θα πάρει την οριστική απόφαση το Δ.Σ της ΞΑΝΘΗΣ για το τι θα γίνει.
Αν θα δώσει την ομάδα στον Κόροιβο και κάθε Κόροιβο αν θα μείνει τελικά κλπ.
Ήδη η Ε.Ο.Κ έβγαλε την ανακοίνωση και περιμένει για τις αιτήσεις ενδιαφέροντος για το ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.
Κανείς εκτός από τον πολύ στενό κύκλο του Νικολόπουλου δεν γνωρίζει ποια απόφαση θα παρθεί.
Η όποια προσπάθεια για "βοήθεια "από τον Δήμο Ξάνθης  έπεσε σε τοίχο μετά την έμμεση απάντηση που έδωσε ό Δήμος για έλλειψη ρευστού την περίοδο αυτή.
Υπάρχει πρόβλημα με την Αμαλιάδα με ότι έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής του ποσού.
Η μια πλευρά ΞΑΝΘΗ θέλει το χρήμα ζεστό για να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς  προς παίκτες κλπ και η άλλα πλευρά κάνει λόγο για σταδιακή πληρωμή.