Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Παιδικο ΓΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 75-67

Η πιο  πικρή νίκη η πιο γλυκιά ήττα.
Έχασε ο Αρίωνας αλλά με μικρότερη διαφορά από 13 πόντους .
Νίκησε ο ΓΑΣ αλλά δεν κάλυψε την διαφορά των 13 πόντων.
Πάρτε ότι θέλετε αλλά το σίγουρο είναι πως έγινε ένα καλό παιχνίδι δυνατό και αν οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν εύστοχοι το σκορ θα άγγιζε τους 100 πόντους.
Κλειδί για την νίκη του ΓΑΣ ο εξαιρετικός Πέλτέκης . Κλειδί για τον Αρίωνα  στα τελευταία κρίσιμα λεπτά όταν όλοι είχαν κουρασθεί οι μικροί του .Τζάστας Ελλυσαίος Ψαλτόπουλος που με τα καθοριστικά τους τρίποντα όχι μόνο κράτησαν την διαφορά αλλά έκαναν  ζημιά στην ψυχολογία των παικτών του ΓΑΣ.

Έκλεισε η πρώτη φάση με τον Αρίωνα να είναι η δεύτερη ομάδα για την επόμενη φάση  μαζί με την Ασπίδα.
Μπράβο στα παιδιά τόσο για την προσπάθεια όσο και για το πολύ καλό θέαμα που πρόσφεραν.
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

43 σχόλια:

  1. Το παιχνίδι ΓΑΣ - ΑΡΙΩΝ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για την ομάδα της Ξάνθης.
    Απο την αρχή μέχρι το τέλος παίκτης - κλειδί για τους Ξανθιώτες ήταν ένας παίκτης, με πολλούς και δύσκολους ρόλους, μα πάνω απο όλα ο μοναδικός με ευστοχία στον συγκεκριμένο αγώνα.
    Στο τέλος βέβαια ήταν αυτός που γιότρασε με όλους περισσότερο την νίκη, ικανοποιημένος απο τα κολακευτικά σχόλια συμπαικτών και προπονητών, μα προπάντων για την νίκη της ομάδας και του συνόλου.
    Βέβαια όταν κάθισε στο ίντερνετ να δει έστω το όνομά του στα σχόλιά σας...........ακόμη ψάχνει να το βρει!!
    Μπράβο στους ειδικούς και τους σχολιαστές που γνωρίζουν και επαινούν τις προσπάθειες των παιδιών, ως γνώστες προπάντων της ψυχολογίας τους!
    Συνεχίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. allos exei tn douleia ke allos tin antikeimenikotita file mono auto exo na po ...etc mou fanike apo tin kerkida ke as eimai apo tin komotini ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στην ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής που έπαιξε με πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΡΙΩΝ να κάνει το χειρότερο παιχνίδι του.
    Εξαιρετική εικόνα συνόλου με την ομάδα να βρίσκει πάντα και εύκολα το δρόμο προς το καλάθι.
    Με τέτοια εμφάνιση ο ΓΑΣ άξιζε την 1η θέση στον όμιλο και έδειξε οτι μάλλον αδικείτε απο την μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία που είχε.
    Ίσως ο καλύτερος πάικτης του ομίλου να βρίσκεται στις τάξεις του (Πελτέκης Νο 7).
    Κακή η γενική εικόνα του φωνακλά προπονητή Καμαράκη, συμπαθητικό και στα πλαίσια το πάθος του κ. Ματεοσιάν.
    Γενικά ένα μπράβο στην προσπάθεια των γειτόνων.

    Ξανθιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να γραφτει οτι καλυτερος παικτης του ΑΡΙΩΝΑ ηταν ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΙΔΗΣ με τους 32 ποντους αν μετρησα καλα!!! χωρις βεβαια να αδικησω και τα αλλα παιδια που μπορει να μην προσφεραν τα αναμενομενα εδειξαν παντος το παθος που επρεπε για την κρισημοτητα του αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω κι εγώ την άποψή μου ως μη ειδήμων! Συγγνώμη από τους ειδήμονες. Λοιπόν στο γήπεδο έπαιξαν δύο ομάδες παιδιών που αγωνίστηκαν με καταπληκτικό πάθος και οι δύο. Τρανό παράδειγμα εκείνο το παιδί που χτύπησε στο γόνατό του και επέστρεψε κουτσαίνοντας.
    Εκτός από αυτό είδαμε έναν επαγγελματία προπονητή, φωνακλά όπως λέει ο φίλος Ξανθιώτης, που αμαύρωσε το όνομά του, γνωρίζοντας ένα απόκλεισμό στο παιδικό πρωτάθλημα. Του χρόνου να φέρουμε τον Ομπράντοβιτς, λεφτά έχουμε άλλωστε!!!
    Επίσης είδαμε κάποιον παράγοντα (συμπαθητικοί είμαστε όλοι), που έχει μεταβληθεί η σημαία του ιστορικού ΓΑΣ και κατά διαστήματα και σε προπονητή, να κάνει κακό στην ομάδα του με δύο τεχνικές ποινές, με αποβολή και με ένα καυγά στην κερκίδα και όλοι τον κοιτούσαν εμβρόντητοι και ειδικά οι παίκτες της ομάδας τους.
    Είναι επίσης κρίμα σ αυτές τις ηλικίες να κρίνουμε τα παιδία, όλα κάνουν την προσπάθειά τους και όλα αξίζουν συγχαρητηρίων και όπως σε κάθε περίπτωση άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Φυσικά και ο Πελτέκης ήταν σήμερα από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αλλά να θυμηθούμε και τα προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν θα υπάρξουν επόμενα. Και για μία ακόμη φορά η Κομοτηνή έμεινε εκτός της συνέχειας!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον φίλο γείτονα.
    Σε αυτές τις κατηγορίες και τις ηλικίες πρωτεύον ρόλο θα πρέπει να παίζει η παιδαγωγική πλευρά ως βάση στην οποία θα στηριχτεί η εκμάθηση του αθλήματος. Στην κρίσιμη αυτή πτυχή ανήκουν και οι θετικές και αρνητικές παραστάσεις που αποκομίζουν τα παιδιά, τόσο απο τον αγωνιστικό χώρο όσο και απο την κερκίδα.
    Γενικά οι παίχτης και των δύο ομάδων έδειξαν νομίζω περισσότερο ανωτερότητα, ώριμη συμπεριφορά και σωστή στάση μεταξύ τους, απο ότο οι γονείς και οι παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αθλητές θέλουν, διακαιούνται και θα πρέπει να έχουν έστω και μια ηθική ανταμοιβή, για την προσφορά, την συμμετοχή και τις ατομικές διακρίσεις τους στα πλαίσια των παιχνιδιών.
    Γι αυτό προτρέπω τους ειδήμονες δημοσιογράφους και παράγοντες να είναι προσεκτικοί με την παρουσίαση και τα σχόλια των αθώων (πολλές φορές) και ανόθευτων ψυχών των παιδιών.
    Άλλωστε πολλές φορές είναι το μόνο που έχουν να πάρουν ως ανταμοιβή μετά απο κάθε αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΞΑΝΘΙΩΤΗ (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ) ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣ, ΑΛΛΑ STREET BASKET, ΠΑΡ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 130-140 ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγχαριτηρια κυριε ξανθιωτη...την διαφορα των 9 ποντων την κανατε 15....να θθμησω οτι μεσα στην ξανθη ο γας(κομοτηνη) προηγουνταν σε ολη την διαρκεια του ματς...σημερα η διαφορα ηταν στους +10 απο το πρωτο δεκαλεπτο...βεβαια ειναι συχνο φαινομενο να βλεπεισ δυο τεχνικες ποινες σε ενα ανυπαρκτο φαουλ...επισης ο φανακλας οπως ολοι τον χαρακτηριζεται εβαλε την ξανθη στον μπασκετικο χαρτη βγαζοντας στην α2 παιζοντας αυτο το street basket...ειναι ντροπη για εσας για καθε ξανθιωτη να μην αναγνωριζει το εργο του...θα επρεπε να ντρεπεστε και οχι να κανετε τετοιου ειδους σχολια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το κυριε ξανθιωτη πηγαινει στον προηγουμενο και οχι στους αλλους και οπωσδηποτε με τιποτα στον κυριο που υπογραφει ως ξανθιωτης.ξεχασα να δωσω συγχαριτηρια στον στον ιδιοκτητη του blog για το μεγαλο του εργο και για την συνδρομη στην αναπτυξη του θρακιωτικου μπασκετ.ειμαι χαρουμενος που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σημερα και στο χωρο του μπασκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΕΓΩ, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ).... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ STREET BASKET TETOIO EΠΑΙΞΕ Ο ΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η Α2 ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ? ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα,
    Καραρχήν είμαι Κομοτηναίος. Δεύτερον μπράβο στα παιδιά, γιατί έτσι πρέπει να λέμε πάντα σαν γονείς ή σαν φίλαθλοι. Τρίτον, αυτή η αντιπάθεια των αντικειμενικών κατά τα άλλα Ξανθιωτών να πάει και να μην έρθει. Ξεχάσατε κύριοι πως αποκτήσατε την διαφορά των 20 πόντων (μιλάω φυσικά για την Ασπίδα Ξάνθης). Ξεχάσατε ποιούς επιστρατεύσατε στην Ξάνθη για να κερδίσετε έναν αγώνα παιδικού πρωταθλήματος; Αντιμετωπίσατε ποτέ τέτοιο κλίμα στην Κομοτηνή; Φυσικά αναφέρομαι στην Ασπίδα και όχι στον Αρίων, που πράγματι είναι κύριοι. Άλλωστε και σε κουβέντες με τους παράγοντες και προπονητές του Αρίωνα, τα ίδια πιστεύουν για εσάς. Μην μιλάτε για παιδαγωγικές αρχές και λοιπά δεν είστε κατάλληλοι. Μην γαλουχείτε τα παιδιά να διαμαρτύρονται συνέχεια στην διαιτησία, μην είστε συνέχεια αδικιμένοι, γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί. Φοβόσασταν για αντίποινα στην Κομοτηνή. Δεν άνοιξε μύτη. Αλλά όταν κάνατε αυτά που κάναντε στην Ξάνθη, δώσατε συγχαρητήρια από το επίσημο σας site στους φιλάθλους.....
    Τελειώνοντας, μπράβο στα παιδιά της Ασπίδας και στον προπονητή γιατί είναι αξιόλογη ομάδα και άξιζαν να περάσουν. Μπραβο στον Αρίων για τον ίδιο λόγο. Μπράβο στα παιδιά του Γ.Α.Σ. γιατί δεν υστερούν σε τίποτα από τις άλλες δυο ομάδες. Αλλά έτσι είναι...δεν μπορούν να είναι όλοι νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κακή η γενική εικόνα του φωνακλά προπονητή Καμαράκη, συμπαθητικό και στα πλαίσια το πάθος του κ. Ματεοσιάν.
    ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ... ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.... (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ι ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΙΑΝΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μηπως λειπει ενας φωνακλας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα παιχνίδια του ΓΑΣ με την ΑΣΠΙΔΑ ήταν ανεξήγητα, αδικαιολόγητα και αναίτια σε πολεμικό κλίμα. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά σε καμιά περίπτωση. Τους ίδιους λόγους για διάκριση και αποτέλεσμα είχε και ο ΑΡΙΩΝ, παραταύτα οι συναντήσεις του με τον ΓΑΣ ήταν κάτι παραπάνω απο κόσμιες, αξιοπρεπέστατες και στα πλαίσια ευγενούς άμιλας.
    Κατακτριτέα η αναγωγή του ματς με την ΑΣΠΙΔΑ -στην Ξάνθη- σε πολεμικό κάλεσμα και η τεταμένη εξέλιξη και τροπή του αγώνα.
    Καλύτερο το κλίμα στην Κομοτηνή, αν απομονωθούν μερικές αποσπασματικές αντιδράσεις.

    Καλύτερα να παραδειγματιστούμε όλοι απο την στάση των παιδιών - αθλητών, που σε όλα τα παιχνίδια δείχνουν τον σωστό αθλητικό δρόμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγραψα πως δεν έχω τα στατιστικά γιατί με πρόδωσε η φωτογραφία.Δεν έχω πόντους ούτε συνθέσεις.
    Στο σπίτι πήγα στις 10.00μμ .Κάθησα να γράψω και για τα δύο παιχνίδια. Δεν ήξερα τα επίθετα ούτε πόντους οπότε περιορίσθηκα σε ότι είδα και είχα σημειώσει. Παράλληλα είχα και την βιντεοσκόπηση του παιχνιδιού.Λίγη κατανόηση δεν βλάπτει.
    Αν αδίκησα όπως φαίνεται κάποιον παίκτη μια μεγάλη συγνώμη .
    Σημασία για μένα και αυτό μάλλον το ξεχνάτε οι πολλοί είναι πως ήταν ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι όχι τεχνικά αλλά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες.
    Δείτε τα συναισθήματα μετά το παιχνίδι και το κοντράστ μεταξύ νικητών και ηττημένων.
    Πως άραγε ένιωσε ο τάδε παίκτης που έπαιξε πολύ καλά κέρδισε η ομάδα του αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Και είναι παιδιά και το ξεχμάμε τόσο εύκολα ..........
    Αυτό να κοιτάξουμε και αυτό να προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε πολύ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πρωτα θελω να πω μπραβο στις 2 ομαδες της ξανθης και να απαντησω στον κυριο απο την κομοτηνη. Εγω υποστηριζω την ασπιδα. να σας πω οτι πριν 2 χρονια οι ιδιες ομαδες που παιζουν στα παιδικα των 2 ομαδων ειχαν βρεθει αδιπαλοι στο παμπαιδικο πρωταθλημα και η ομαδα του γας ειχε φωναξει στο γηπεδο καμια 50αρια ατομα με λεϊζερ και εβριζαν τις μανες τςν παιδιςν της ασπιδας. επισης στο golden summer cup οι παιχτες του γας προκαλουσαν συνεχεια τουσ ασπιδαιους!!!
    και να μην ξεχναμε τι εκαναν οι ανθρωποι του γασ ετσι ωστε να πανε στο ματσ με την ασπιδα με καλη ψυχολογια (οταν αρνηθηκαν να παιξουν με τον αριωνα!!)
    αυτα σας λενε τιποτα κθριε κομοτιναιε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνεπώς, είχα δίκιο που έλεγα για το κλίμα στην Ξάνθη, καθώς από ότι φαίνεται έχετε πεισμώσει από αυτά που λέτε και κάνετε ότι μπορείτε για να ανταπωδώσετε με το παραπάνω.Δεν ήμουν παρών σε κανένα από τα περιστατικά που λέτε, αλλά τουλάχιστον σας αναγνωρίζω ότι παραδέχεστε τα έκτροπα από την πλευρά σας στην Ξάνθη, όπου προπονητής (ψηλός), φίλαθλοι και γονείς τουλάχιστον υπερέβηκαν τα εσκαμμένα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και εμείς δεν έχουμε κάνει λάθη. Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά, το λέει η λέξη, παιδιά είναι, άστα να τα βρουν μεταξύ τους. Εγώ πάντως στα 2 ματς γονείς και φιλάθλους είδα να παρεκρέπονται συστηματικά. Μήπως είσαι και εσύ αναμεσά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα τι έκτροπα κι αυτά!Έβρισαν τον καλοκάγαθο και λιγουλάκι φωνακλά κύριο Καμαράκη και τον αγαθούλη κύριο Ματεοσιάν που ουδέποτε έχει δώσει δικαίωμα.Ή μήπως νομίζετε ότι ο ψηλός όπως λέτε ξεκίνησε την φασαριά μόνος του;(Αλλά τι ρωτάω;Έτσι νομίζετε).Το σχόλιο σας για τις διαμαρτιρίες των παιδιών της ασπίδας δεν θα το σχολιάσω γιατί είναι απλά αστείο(συγγνώμη για την έκφραση αλλά έτσι είναι).Και επίσας για τα παιδιά που λέτε όταν η μία πλευρά δεν έχει καμία διάθεση,όχι να συμφιλιωθεί,αλλά τουλάχιστον να πάψει να ασχολείτε και να πουλάει μαγκιές τότε μάλλον φαίνεται η καταπληκτική διαγωγή που τους έχουν δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συγνωμη αλλα ο κυριος καμαρακης δεν ειναι καμια παναγιτσα και το ξερουν ολοι!!!
    δεν ειδα πουθενα να γραφεις για τον κυριο(λεμε τωρα) ματεοσιαν
    το κλιμα ηταν μεν θερμο αλλα δεν εγιναν εκτροπα!!!
    δεν θα σχολιασω καν τα ανυπαπρκτα λεγομενα σας περι διαμαρτιριας!!!
    τελοσ για να δειτε και πωσ παιζει η ομαδα σας δειτε ποσα φαουλ εχουν σε καθε ματς και μετα θα καταλαβεις ποιος παιζει BASKET και ποιος ξυλο!!!
    αλλα δεν κατηγορω τον γας που επαιζε ξυλο ετσι και αλλιως δεν μπορουσαν τα παιδια να παιξουν BASKET!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kalpste ligo komotinaioi alla 8a ka8este kai 8a ksineste enw emeis edw stin ksan8i 8a paizume kai 8a xairomaste . Oson anamfora ton pelteki dn ekane tipota se kanena paixnidi opote pairnei apo monos tou ton titlo tou blaka pou alla3e omada. O kirios mateosian( pou giente kirios mono mesa apo ta lefta toy alla tora 3erei pou na ta balei) prospa8ise na bgei sti 2h fasi alla kati allo katafere . telos an milate eseis oi komotinaioi toy gas gia paidia tote na to ma8ete auto to pragma sta paidia sas prota pou den paizoun oute basket oute street basket alla to poulaki tous ( signwmi gia tin ekfrasi ) oi opoioi prokalousan sinexws ta paidia tis aspidas me apotelesma na dimiourgi8oun kavgades kai kiriws o mikros mateosian pou ws gnwston emoi3e ston babaka tou ( klapsiarides) kai ton kirio karanikolaou pou den exei oute ena mikro mege8os a3ioprepeias panw tou ka8ws prospa8ousan oloi oi paiktes tou gas me a8emita mesa na kardisoun tis omades tis 3an8is. Fanike omws poios ine o kaliteros( aspida kai ariwn alla kiriws aspida) kai twra 8a prospa8isoume emeis na pame parapera kai esis 8a 3ineste . ANTE GEIA KOMOTINAIOI . den 8a mas ftasete pote oute me ta lefta oute me tipota allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και για το αλλο που ειπες κυριε απο τη κομοτηνη να ξερεισ πωσ οι παικτες του αριωνα και τησ ασπιδας εχοθν πολυ καλες σχεσεις μεταξυ σε αωτιθεση φυσικα με τα καμαρια σας που με τα παιδια της αεκ δεν μιλιουνται!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!!!!!!!!!!
    να ξεκαθαρισω πως για τουσ πακτες της αεκ εχω μονο καλα λογια να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. <>.ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΗΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ <> ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ 10 ΠΟΝΤΩΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΛΕΓΜΑΤΑ ΤΗΣ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΣΟ ΑΞΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!
    Υ.Γ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ BLOG. ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αποφάσισα να μη περνάω από έλεγχο κανένα σχόλιο .
    Ο λόγος είναι απλός .Θέλω να δω πόσοι θα μιλήσετε για το ίδιο το παιχνίδι και αν αξίζει κάποιος τελικά να τρέχει για το τοπικό μπάσκετ.
    Βάγλτε όλη τη χολή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νόμιζα ως γονέας και μη ειδικός στα μπασκετικά, δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία της όποιας κριτικής (άλλωστε δεν είναι αυτή η "δουλειά μας".
    Αφού όμως ακούω το μακρύ και κοντό ολονών......

    Το φετινό παιδικό πρωτάθλημα ήταν απο τα καλύτερα, καθώς απο τις 3 ομάδες (ΓΑΣ, ΑΡΙΩΝ, ΑΣΠΙΔΑ) παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ (για τα δεδομένα της κατηγορίας),αξιώσεων, με θετικά και ελπιδοφόρα μυνήματα για το άθλημα στη Θράκη.
    Οι όποιες στιγμιαίες παρεκτροπές, θέλω να πιστεύω οτι ήταν αποσπασματικές και μεμονωμένες και δεν αντικατοπτρίζουν το σύνολο των οπαδών, παραγόντων, γονέων και παικτών (σημ: οι τελευταίοι ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους και καλό θα ήταν να μην φτάνει τίποτε σε αυτούς).
    Η προσωπική μου γνώμη (Ξανθιώτης γονέας παίκτη Αρίωνα) είναι οτι καλύτερο ομαδικό αγωνιστικό σύνολο παρουσίασε ο ΓΑΣ Κομοτηνής, καθώς στα παιχνίδια που τον είδα έπαιξε περισσότερο απο όλους ως ομάδα, και μάλιστα με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία απο αρκετούς παίκτες.
    Η ΑΣΠΙΔΑ ήταν αρκετά καλή, πλην όμως κυκλοθυμική στην απόδοσή της, επιφέροντας την ασύμμετρη κριτική πολλών και επιβαρύνοντας την θέση της απο κάποια ομολογουμένως υπερβολική στάση των θεατών της (στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ) που δυστυχώς είχε αρνητικές και κάκιστες επιπτώσεις και συνέχεια απο τους προπονητές (ο κ. Παναγιωτόπουλος ήταν επιεικώς απαράδεκτος, αγενέστατος και αντισυναδελφικός (όλο έλεγε παρατηρήσεις και "οδηγίες" στον συνάδελφό του και μάλιστα απο το άλλο άκρο της κερκίδας).
    Τέλος όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός για τον ΑΡΙΩΝΑ, νομίζω οτι έδειξε την ανερχόμενη ομάδα, που αποδέχτηκαν όλοι, καθώς η βελτίωση του συνόλου ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανή και άξια θαυμασμού και επικρότησης (μεγάλο μπράβο στον προπονητή). Σαφώς καλύτερος σε μονάδες έχοντας μερικούς παίκτες που θα ήθελαν στις τάξεις τους μεγαλύτεροι σύλλογοι, με αξιοσημείωτα σωματικά και τεχνικά προσόντα (Αραλάγιος, Γκαγκαλίδης). Ακόμη και στην πιο κάκιστη αγωνιστικά μέρα του (ΓΑΣ -ΑΡΙΩΝ) έδειξε οτι μπορεί να τα καταφέρει!

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ BLOG, θα ήθελα να πω οτι είναι καταρχήν ευτύχημα και μόνο που υπάρχει και ασχολείται ακόμη και με αυτές τις κατηγορίες.
    Αξιέπαινη προσπάθεια του κυρίου που ασχολείται και μάλιστα εντυπωσιάστηκα απο το προσωπικό ενδιαφέρον του, να παρευρεθεί στην Κομοτηνή, στον "ξένο" αγώνα.
    Βέβαια (αν και έγραψε αρκετά ονόματα) μάλλον ξέχασε να αναφερθεί καν (έστω απλώς ονομαστικά) στον καλύτερο παίκτη των Ξανθιωτών (32 πόντους) στον συγκεκριμένο αγώνα, δίνοντας την εντύπωση οτι δεν έβλεπε μπροστά του.
    Μάλλον όμως πρόκειται για άθελο λάθος και οπωσδήποτε δεν υπήρχε καμία εσκεμένη διάθεση.
    Θερμά συγχαρητήρια για την όλη διαδικτυακή προσπάθεια και πολύ κουράγιο για την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλημερα σε ολους και συνχαρητηρια στα παιδια των ομαδων.Ευτυχως που τα παιδι αεχουν ηθος και δεν ειναι σαν κι εμας τους γονεις και ειναι ολα φιλοι μεταξυ τους, καποιοι θα πρεπει αν καταλαβουν οτι ενα παιχνιδι ειναι και δεν χρειαζονται αντικλυσεις ή και αν ειπαρχουν εστω καποιες να ειναι ηπιες, κι οχι σαν του πελτεκη τον πατερα που ελεγε στο γιο του να χτυπησει τον αντιπαλο του ( ευτυχως που το παιδι απεδειξε πως εκτος απο πολυ καλος παικτης εχει και ηθος). Και οσοι απο εσας μιλανε για κομοτηνη και ξανθη σε επιπεδο μπασκετ ας μου πουνε τι εχουμε να επιδειξουμε και οι δυο πολεις απο επιτυχιες ? ας αφησουμε τα παιδια να ευχαρηστιουνται το παιχνιδι με οποιο αποτελεσαμ κι αν εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. συνχαρητηρια για το sait σου και πιστευω πως ειναι καλο αν και παντα θα εχει πιστευω περιθορια για βελτιωση. Οσο γι αυτο που γραφει καποιος για εναν παικτη ( που προσωπικα πιστευω πως ειναι ο ιδιος)του Αριωνα πως με λιγα λογια χαρη σε αυτον καταφερε οτι καταφερε ο Αριων θα πρεπει καποιος να του μαθει την εννοια και τη λειτουργεια καποιας ομαδας. Και να μην ξεχναει πως στον πρωτο αγωνα με τον ΓΑΣ ηταν ανηπαρκτος οπως και σε καποιους αλλους αγωνες ηταν απων . και η προκριση του Αριων προηλθε απο τη διαφορα που χτισαν στα προηγουμενα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχω διαβασει καποια σχολεια για τον κ. καμαρακη και δεν με αφορουν απλα μου εκανε εντυπωση μια κινηση που αποδεικνειει πως εχει τσαμπουκα . και μιλαω γαι την κινηση να αφησει εκτος αποστολης εναν παικτη του ( που προσωπικα θεωρω πως θα βοηθουσε με τον ογκο του εστω και λιγο την ομαδα του οταν βγηκαν ολοι οι καλοι του ΓΑΣ) γιατι καθυστερησε να προσελθει στο γηπεδο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολυ καλο το σαιτ και συμφωνω μαζι σου για τα σχολεια του αγωνα ετσι ειναι οι μικροι του αριωνα εσωσαν την αβαντα του Αριων ο παικτης του Αριωνα που εβαλε τους περισσοτερους ποντους μπορει να εβαλε οντως ποντους αλλα κρεμουσε και πολή την ομαδα του με το ατομικο παιχνιδι που εκανε στο δευτερο ημιχρονο που σε καποιες φορες ηταν φανερο πως επαιζε για τον εαυτο του και ειναι αξιο απορροιας πως ο προπονητης του ενω φωναζε ολους τους παικτες αυτον δε του ελεγε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μία χάρη από κάποιον που αγαπάει πολύ το μπάσκετ τα τελευταία 27 χρόνια και το υπηρετεί αθόρυβα. Αφήστε τα παιδιά και τους προπονητές να χαρούν αυτό το τόσο όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι. Μην καταντήσετε τα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα με φανατισμό και ακραίο πάθος, όπως διεξάγωνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να κρατήσουμε όλα τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ. Προκρίσεις, νίκες, ήττες είναι λεπτομέρειες που κάνουν την διαδικασία πιο όμορφη....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι αυτοσκοπός. Οι αθλητές ΔΕΝ είναι του Γ.Α.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ, του ΑΡΙΩΝΑ......είναι παιδιά όλων μας, είναι παιδιά που πρέπει να αγαπήσουν και να μείνουν στο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. einai episis a3io aporias pos den anaferetai kan to onoma enos pekti tou opoiou oi pontoi den exoun 3anaipar3ei se pexnidi tetoias simasias...ke agapite blogger sou exei perasei pote apo to mialo oti itan autos pou eperne tis prospa8ies gt itan apla i mera tou ke gt ean den ipirxe den nomizo na eixame to idio apotelesma... i omoda 3ereis merikes fores (ean exeis pe3ei pote omadiko a8lima) vasizetai ke se atomokes prospa8ies otan ta pragmata zorizoun ....gia auto min krineis to atomiko tou pexnidi gt xoris auto dn pisteuo prosopika oti o arionas 8a pernouse stin epomeni fasi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΕ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ , ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ 'Η ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕΣ?? ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ.. Η ΑΣΠΙΔΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ Τ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ?? ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ?? ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ Τ ΣΚΟΡ?? ΛΟΙΟΠΟΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΜΑΔΑ Τ ΓΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΛΟ Τ ΣΚΟΡ.. (ΑΝ ΕΙΔΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ..) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΣ .. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΑΝ?? ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ , Τ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Κ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΡΤΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ..
    94ΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΛΕΨΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΡΑΝ ΜΕΧΡΙ Τ ΤΕΛΟΣ.. ΣΤΟ 4Ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.. (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΟΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ Κ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..) ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΟΥΣ 94ΡΗΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ?? ΟΧΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ?? ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 2.. Κ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΗ??? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Π ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ?? ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΑΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΕΦΗΒΙΚΟ) Κ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Κ ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ......... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Τ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ... ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΥΣ 20ΚΑΤΙ ΠΟΝΤΟΥΣ , ΟΝΤΑΣ Κ ΦΟΙΤΗΤΗΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ... ΝΤΡΟΠΗ .. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΥΧΕΣΤΕ......... ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε Ξανθιώτη, η ομάδα του ΓΑΣ είχε πράγματι δυο (2) φοιτητές στην συνθεσή της και όχι τρεις (3), αλλά έτσι θα σας είπε ο προπονητής σας έτσι λέτε. Δεύτερον, αν θυμάσαι έχετε και εσείς φοιτητες αλλά αυτό το κάνεις τουμπεκί.Τρίτον, είστε πελάτες στο εφηβικό μας και προς απόδειξη ρίξε μια ματιά τα τελευταία χρόνια. Τέταρτον, μόλις βγάλετε κανά αξιόλογο παίκτη να παίξει πάνω από β τοπικό ενημερώστε μας να ξέρουμε. Πέμπτον, περάσατε δυο χρονιές στο παιδικό και σηκώσατε μπαιράκι.Φαντάσου τι θα γίνει αν είχατε μακρόχρονη ιστορία. Έκτον, στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ξάνθη παίξαμε χωρίς κανένα φοιτητή και κερδίσαμε πάλι. Εσείς είχατε φοιτητή σε εκεινό τον αγώνα. Αλλά το ξέχασες....Τέλος, απόλαυσε τα ματς τώρα από τον καναπέ σου, όπως είπες σε προηγούμενο σχόλιο σου και κλαψούριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για το φιλο που γραφει πιο πανω για τον παικτη που εβαλε τους περισσοτερους ποντους του ΑΡΙΩΝΑ ( που μαλλον ειναι ο ιδιος ο παικτης ή ο πατερας του) θα πρεπει να ξερει οτι στο παιχνιδι ειναι και η αμυνα και οι πασες που κατι τετοιο πιθανον και απο αυτο που ειδαμε στο γηπεδο αυτο το παιδι μαλλον δεν ξερει τη συμασια τους αλλα πιστευω πως σε αυτο εχει μεριδιοι ευθυνης και ο προπονητης του που ειναι και πιο αρμοδιος . εγω αυτο που ειδα ειναι εναν παικτη που επερνε την μπαλα και κανοντας αυτο που λεγαμε παλια γιουργια . αν αυτο ειναι μπασκετ ε ναι τοτε ειναι ο καλυτερος . εμενα προσωπικα ο αριωνας μου αρεσε οταν μπηκαν οι μικροι που προσπαθησαν ( και η αληθεια ειναι πως τα καταφεραν) να παιξουν ομαδικα, αλλωστε οχι μονο κρατησαν την διαφορα αλλα μειωσαν και τη διαφορα και θα μπορουσαν κι αλλο. Αληθεια που ηταν η διαφορα οταν ο καμαρακης ( ο οποιος ηταν πολυ διαβασμενος στο παιχνιδι και μαλλον ευνηδιαστηκε απο τους μικρους μονο)επαιζε για 7 λεπτα με τη δευτερη ομαδα? στους 11 ποντους ,αν ηξερε να παιζει ο ο πρωτος σκορερ του αριωνα αμυνα και ομαδικα η διαφορα θα ηταν πολυ χαμηλοτερη και ισως και να ηταν και μπροστα ο Αριων. Τελος παντων αυτα ειναι δευτερευοντα καλη πορεια στα παιδι απου περασαν και καλη συνεχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. mallon dn isoun ekei ...ke oxi kirie ego eimai filos tou ...ke ean 8es pote deis na vazei 32 pontous kati simenei auto ...ke ean 8es na peis gia pases ke amintika pexnidia se prokalo na pareis to xarti ke na deis oti to pedi pou krineis exei 6 assists ara sto dimiourgiko kommati den ta pige ke asxima oso gia tin amina den ginete na einai se ola kalos ke pali sou leo oti se mia omada o ka8enas simvalei me ton tropo t ...opoios ke ean einai autos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εσυ που δημιουργησες το μπλοκ αυτο εχεις δικιο κανενας δεν ενδιαφερεται κυριως για την αναπτυξη του αθληματος . Αλλωστε αυτο το βλεπουμε και απο τις ομαδες γενικα της θρακης αληθεια που ειναι? στα τοπικα πρωταθληματα αρε μεγαλεια........ και σε επιπεδο παιδικου ή εφηβικο και καποιες σποραδικες επιτυχιες μαλλον τυχαιες ειναι ο αριων πριν 3 χρονια βγηκε το εβηβικο 5 στην ελλαδα με φοιτητες και πανηγυριζαν το παιδικο του βγηκε 3 στην ελλαδα και κανενας δεν ασχοληθηκε για να ειναι η αρχη για κατι καλυτερο για το μπασκετ περασε και αυτη η επιτυχια ετσι και ξεχαστηκε τι αλλο να γινει... αλλα πως που ειναι οι ανθρωποι των διοικησεων? που ειναι οι προπονητες ( αυτοι εχουν ενα αλλοθη ετσι κι αλλιως ο μισθος τους ειναι πιο γλυκος) που ειναι οι γονεις που οταν παιζουν δυο ομαδες θα πρπει να ειναι γυρω στου ς40 μονο οι γονεις και στις κερκιδες δεν υπαρχει σχεδον ψυχη ? που ειναι οι παραγοντες της ΕΚΑΣΑΜΘ που ειμαστε μια απο τις μεγαλυτερες ενωσεις σε χιλιομετρικες αποστασεις?(αυτοι ενδιαφερονται για το μπασκετ ή για την καρεκλα)και αληθεια γιατι το δεχονται οι ομαδες, πως θα εχει το κουραγιο καποιος γονειος αν ειναι στην ορεστιαδα να αφηνει το παιδι του να κανει ταξιδια 800 χιλιομετρων πηγενελα απο ορεστιαδα στης σερρες. ολοι εχουμε μεριδιο σε αυτη την κατασταση, οποτε αγαπητε φιλε που εκανες το σαιτ εισαι ή πολυ ρομαντικος ή αξιος της μοιρας σου (χαριτολογοντας) εστω κι ετσι σ΄ευχαριστω εγω εστω και γι αυτες τις πληροφοριες που μας δινεςι γιατι ξοδευεςι τον χρονο σου για κατι που μπορει να μην το βλεπουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. με αυτο που γραφεςι με λατινικους χαρακτηρες με δικαιωνεις εισαι ο ιδιος γιατι αν θελεςι να ξερεςι στο Φ.Α δεν γραφονται οι ασιστ και ουτε κρατουν στατιστικα οποτε αστο καλυτερα να εισι καλα και ελπιζω να μαθεις ή να σου μαθουν τι ειναι ομαδα και πως παιζονται τα ομαδικα αθληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δημήτρης Γκαγκαλίδης7 Φεβρουαρίου 2011 στις 6:02 μ.μ.

    Ευχαριστώ τους γονείς των υπολοίπων αθλητών του ΑΡΙΩΝ που ασχολούνται με τα σχόλιά τους για τον παίκτη Γρηγόρη Γκαγκαλίδη, που τυγχάνει να είναι και γιος μου.
    Επειδή όμως κάποοι ξεπέρασαν τα όρια, τους παρακαλώ να σταματήσουν. Όχι γιατί δεν δεχόμαστε ή δεν μπορούμε την όποια κριτική σκέψη, αλλά νομίζω οτι είναι καλύτερα να μην διαβάζουν τα παιδιά κακεντρέχιες και προσωπικά σχόλια (ιδιαίτερα "φιλίων" προσκείμενα γονέων προς αυτούς.
    Θα συμφωνύσω οτι προέχει η πορεία της ομάδας και το κλίμα αυτής. Για τις ικανότητες ή τα λάθη του καθενός, υπεύθυνος είναι ο προπονητής και αυτός κρίνει αν θα εμπιστευτεί και πότε, τον κάθε παίκτη.
    Δεν είχαμε (και ούτε ήθελα να έχουμε) καμία είδους ευνοική μεταχείριση ή εύνοια απο οποιοδήποτε και κατα συνέπεια το παιχνίδι και οι αρετές κάθε παίχτη αντικατοπτρίζουν το έργο και τις υποδείξεις του εκάστοτε προπονητή και μόνο αυτού. Διαφορετικά ο παίκτης γίνεται αλλαγή και σταματά την όποια λανθασμένη ατομική τακτική.
    Θέλω να πιστεύω οτι το όποιο σχόλιο για την αναφορά και αναδρομή στο αγωνιστικό παρελθόν της ομάδας και συγκεκριμένων παικτών που πρόσφεραν ή δεν προσφέρουν είναι ατυχής και παραπέμπει σε ένα άδικο και άχρηστο παιχνίδι εντυπώσεων και απόψεων άνευ ουσίας/

    Τέλος θα ήθελα να πω οτι έχω έχω να πω το λέω ευθαρσώς και ονομαστικά και όχι δόλια και αναίτια κρυμμένος πίσω απο ανωνυμία!

    Σας ευχαριστώ
    Δημήτρης Γκαγκαλίδης ΚΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ (3) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ (2) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΠΕΛΑΤΗΣ , ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.. ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΤΕΦΑΑ ΤΩΡΑ........... ΔΕΝ ΞΕΡΩ Τ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΦΗΒΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ Κ ΒΛΕΠΩ.... ΚΑΤΙ ΠΟΥΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ... ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.. Τ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ....... ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..... ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΥΧΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΤΕΦΟΡΜΕ Κ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΗΒΙΚΟ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΦΑΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΑ.. ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ.... ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Τ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ Τ ΚΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ενα μπορω να πω.. Reporter εισαι ο καλυτερος!!! Να εισαι καλα και να συνεχισεις να ενδιαφερεσαι για τοπικο μπασκετ γιατι στηριζεται σε κατι ανθρωπους σαν εσενα!!! Αυτο που κανεις ειναι αξιοθαυμαστο και θα επρεπε να αναγνωριζεται απο ολους οσους χρησιμοποιουν αυτη τη σελιδα ως μεσο ενημερωσης και επικοινωνιας... Ενα μεγαλο μπραβο για το χρονο που αφιερωνεις για κατι που οι περισσοτεροι εχουν παψει να ασχολουνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φταίει η κατσίκα του γείτονα.
    Ο Κουτσογιάννης είναι Ξανθιώτης και παίζει στον ΓΑΣ όπως και ο Στεφανίδης πριν δύο χρόνια. Ο Μπακιρτζής του Αρίωνα αν δεν κάνω λάθος είναι από την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Λεμονίδης προπονητής της ΞΑΝΘΗΣ είναι από την Κομοτηνή .Ο Καμαράκης που ανέβασε την Ξάνθη είναι ΣΕΡΡΑΙΟΣ και προπονητής του ΓΑΣ. Τι μου λέτε για ΞΑΝΘΗ και Κομοτηνή και άλλα. 46 χιλ απόσταση είναι .Αν δηλαδή κάποια πόλη βγάλει έναν παίκτη που θα παίξει στην ΕΘΝΙΚΗ οι κάτοικοι της άλλης πόλης θα τον βρίζουνε???
    Δεν θα νιώσουν και αυτοί ικανοποιημένοι???
    Σοβαρευτείται..
    Για τον παίκτη του Αρίωνα τον Γκαγκαλίδη είπαμε μια μεγάλη συγνώμη προς τον ίδιο και κανέναν άλλο.
    Έχουμε την τύχη όπως προανέφερε κάποιος να έχουμε τρεις δυνατές ομάδες. Τις επόμενες χρονιές ξέρω για τις δύο ακαδημίες της πόλης μου πως οι παιδικές ομάδες θα είναι πολύ καλές.Μακάρι το ίδιο να συμβεί και με την ΑΕΚ τον ΓΑΣ κλπ.
    Το δυνατό πρωτάθλημα κάνει καλύτερους τους παίκτες.Πιστεύω πως στις επόμενες χρονιές κάποια ομάδα μας θα προχωρήσει και μετά την Β΄Φάση.
    Μόνο από αυτό θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι.
    Ρωτάνε διάφοροι φίλοι από άλλες πόλεις γιατί μαθαίνουν πως στο γήπεδο έχει κόσμο στα παιχνίδια του παιδικού και απορούν πως το καταφέραμε αυτό. Μάλλον λάθος σύνταξη. Οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Ας μην τα διαλύσουμε όλα.Ας πάμε ένα βήμα μπροστά το μπάσκετ μας.
    Αν θέλετε να σας πως τι άκουσα τα τελευταία δύο χρόνια δεν φτάνουν δέκα σελίδες. Δεν έχουν σημασία αυτά. Άνθρωποι είμαστε ας κοιτάξουμε να κρατήσουμε τα καλά.
    Τέλος για τα περί σκοπιμότητας . Κύριοι αν πιστεύετε κάτι τέτοιο ,έτσι μάλλον είναι.
    Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε τουλάχιστον μην προσπαθείτε να σπάσετε το ηθικό μου.
    Αν πραγματικά αγαπάτε τόσο πολύ το μπάσκετ γιατίδεν είσασταν στο καλό παιχνίδι κυπέλλου. Γιατί φύγατε μετά την κοπή πίτας και δεν είδατε την Γυναικεία ομάδα της Ασπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή