Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δύο σχόλια ......




Εντάξει είπαμε είναι καλοκαίρι έχει ζέστη δεν είναι για πολλά ζόρια πέρα από καρπούζι και σκιά.
Το καλοκαίρι όμως τελειώνει γρήγορα και μετά τι γίνεται φίλοι μου?????
Δύο σχόλια για δύο διαφορετικά πράγματα .









ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Στην άλλη άκρη η σημερινή παρουσίαση.
Είναι η σειρά της Φιλίας που πήρε το εισιτήριο ανόδου από το καταπληκτικό πρωτάθλημα Β΄Ανδρών όπου τα παιχνίδι είχαν τέτοια συχνότητα (κάθε τρεις εβδομάδες) με συνέπεια το σύνολο των παικτών από τις πολλές ομάδες που πήραν μέρος να πάθουν υπερκόπωση από την ανία.

Είναι τυχεροί οι παίκτες της Ορεστιάδας γιατί δεν θα υποστούν το χειρότερο φετινό μαρτύριο...... τη συμμετοχή στην Β΄Ανδρών.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Απώλεια.

Μια μεγάλη απώλεια για το Καβαλιώτικο μπάσκετ.
Έφυγε από την ζωή ο γνωστός προπονητής Λυκόπουλος Χρήστος.
Με ενεργή δράση σε όλες σχεδόν τις ομάδες του νομού. Από Χρυσούπολη -Ηρακλή -Ελευθερούπολη μέχρι Κρηνίδες.
Συνέργάτης του Σ.Καμαράκη στον ΑΟΚ.
Την χρονιά 88-89 ήταν προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Αστέρα Γ΄Εθνική όπως και στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα όταν η ομάδα ήταν στην Α2.
Το τελευταίο διάστημα υπήρξε προπονητής της ομάδας μπάσκετ Αμέα της Καβάλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τι πρωτάθλημα να γίνει με 4-5 άντε 6 ομάδες που είναι απίθανο μετά και την αποχώρηση του Σπάρτακου?
Εκεί που είχαν ελπίδες οι ομάδες της Β΄Ανδρών με την δημιουργία μιας κατηγορίας με δύο ομίλους πως θα είχαν πολλά παιχνίδια τώρα πρέπει να σκεφτούν τρόπους έτσι οι παίκτες να έχουν τακτική ροή παιχνιδιών.
Δημητριάδης-Παπαδόπουλος
Αυτό το πρόβλημα έχει και φέτος ο Αστέρας που είναι αλήθεια προσπαθεί τα τελευταία χρόνια μετά την απογαλάκτισή του από την Ένωση .
Στα αγωνιστικά τμήματα παίδων κορασίδων κλπ έχει δημιουργήσει μια καλή υποδομή και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση σε πρώτη φάση σε επίπεδο νομού.
Από την άλλη υπάρχει και η ομάδα των Ανδρών που αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Β΄κατηγορία .Τρεις μεταγραφές έκανε για την νέα χρονιά και είναι οι εξής:
1 Ζαρωτιαδης απο Ελευθερουπολη,
2.Παρασκευας απο Κρινιδες
3.Μπιρμιλης και Ψυλλιας

Τώρα μετά τα νέα δεδομένα τι θα γίνει αυτό το ξέρουν οι ίδιοι.
Περισσότερα θα μάθουμε σε μελλοντική  κουβέντα με τον πρόεδρο του Αστέρα κο Πανακούλια όπως και με τον προπονητή της παιδικής ομάδας τον Ανδρέα  Δημητριάδη.








Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2010-2011

Εδώ τα πράγματα δεν είναι καλά.
Η ιδιαιτερότητα της μικρής πόλης που δεν μπορεί να αναπληρώσει απώλειες είναι ο σημαντικός λόγος που ο Σπάρτακος δεν θα πάρει μέρος στην Β΄Κατηγορία.
Φώτης Καρλιώτης









Μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία παίκτες και προπονητής ο καλός φίλος Φώτης Καρλιώτης αποφάσισαν να κατεβάσουν μόνο εφηβική ομάδα. Ο βραχνάς των εξετάσεων δεν αφήνει χρόνο και επιλογές στα παιδιά .
Βλέποντας την κατάσταση που έχει δυσκολέψει σε άσχημο βαθμό με την κρίση  και με την μπόλικη πείρα που έχει στις πλάτες ο Φ.Καρλιώτης σαν μοναδική λύση για να υπάρξει μέλλον στην ακαδημία του πιστεύει ότι πρέπει να ρίξει το βάρος στις πολύ μικρές ηλικίες κάτι που έκανε και παλιά δημιουργώντας μια καλή υποδομή που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.
Μένει μόνο να ζυγίσει τις αντοχές του .