Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ 14-15/2/15

ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ
ΕΝΩΣΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 Τελειώνει η δεύτερη φάση και όπως ήταν αναμενόμενο ΕΝΩΣΗ και ΑΣΠΙΔΑ  συνεχίζουν στην τελική φάση.  Δεν έχει καμιά σημασία το όποιο αποτέλεσμα γιατί δεν ανατρέπεται τίποτα .

ΚΥΠΕΛΛΟ μια στροφή πριν το τελικό....

Δύο παιχνίδια για να βγει το ζευγάρι του τελικού.
Στο πρώτο παιχνίδι που είναι και μια πρόβα για το τι θα ακολουθήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος η αναμέτρηση μεταξύ των δύο φαβορί όπως όλα δείχνουν ΑΕΚ και ΑΣΤΕΡΑ στο κλειστό της Κομοτηνής.
Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στα play off   κατι που πιστεύει και ο προπονητής της ΑΕΚ  Βασίλης Στοάκης στην επικοινωνία που είχα μαζί του.

 xanthibasket .Βασίλη πέρα από παιχνίδι κυπέλλου προφανώς είναι κάτι παραπάνω αυτό το παιχνίδι.
   Β.Στοάκης. Κοιτά να δεις για μένα και για τα περισσότερα παιδιά είναι πρωτόγνωρη κατάσταση αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ένα βήμα πριν το τελικό και φυσικά το μυαλό είναι εκεί. Έχει όπως είπες διπλή ανάγνωση  το παιχνίδι γιατί υπάρχει η συνέχεια  στα play off . Θέλουμε πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ γιατί  δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και να επισημάνω πως την Τσικνοπέμπτη έδωσαν το παρών όλοι στην βραδινή προπόνηση κα΄τι που συνηθίζεται σε ερασιτεχνική επαρχιακή ομάδα. Αυτό δείχνει την όρεξη που έχουν τα παιδιά.
       Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

xanthibasket Απέναντι έχεις μια ομάδα με υλικό πολύ καλό. Μια ήττα θα προβληματίσει και θα λειτουργήσει αρνητικά?

Β.Σ  Μια ήττα είναι μια ήττα και ελπίζω να την αποφύγουμε για να είμαστε εμείς που θα πάμε στον τελικό. Από την άλλη γνωρίζουμε την μεγάλη ποιότητα που έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Δεν σου κρύβω πως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε πλάνα πάνω στο πως θα σταματήσουμε το επιθετικό κρεσέντο του ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ. Αν τώρα έρθει η ήττα που είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό δεν θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία. Θα κάτσουμε να δούμε που κάναμε λάθη έτσι ώστε στην συνέχεια να είμαστε προετοιμασμένοι.
xanthibasket  Πως βλέπεις την συνέχεια.

  Β.Σ  Την Πέμπτη γίνεται η κλήρωση και φυσικά θα θέλαμε το πρώτο δυνατό παιχνίδι να το έχουμε εντός. Παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά της κλήρωσης αλλά και πάλι εάν δεν είναι όπως θέλουμε δεν έχουμε να χάσουν κάτι και φυσικά θα παλέψουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε  αυτό που κατάφερε η ΑΣΠΙΔΑ  πριν από δύο χρόνια. Υπήρχαν σπουδαία φαβορί ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ αλλά η ΑΣΠΙΔΑ  κρατώντας χαμηλούς τόνους  με καλή συνοχή και άριστη παρουσία εντός γηπέδου κατάφερε 
να βγει αυτή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Το άλλο ζευγάρι  μεταξύ ΕΘΝΙΚΟΥ και ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ. Φαβορί η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ απένατι στον ΕΘΝΙΚΟ που δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα του δικού του ομίλου αλλά έχει μια ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με μια μεγάλη πρόκληση. Η είσοδος στον τελικό θα απαλείνει τη κακή εικόνα από τη φετινή πορεία. Ο φιλοξενούμενος θέλει νίκη πρόκριση κάτι που θα του ανεβάσει τη ψυχολογία στην μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο στην ΓΈΘΝΙΚΗ.

07,00    ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 
06,00    ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΟΣ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

29 ΦΩΤΟ ΑΣΠΙΔΑ -ΤΙΤΑΝΕΣ

Εναρξη



 Ποιόν δείχνουν ????
Ένα από τα τρίποντα του ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
΄΄Ηταν ηγέτης με τα όλα του.
Ξύπνα  φανέλα παίζουμε

Αφοι Κουτσογιάννη

 Καλάθι από τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ
 Ρεφ  δεν έκανα φάουλ 
Παλλάκης
 2/2  από τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Το τελευταίο τάιμ

 μένουν λίγα δεύτερα για την λήξη
 Ζυγίζει ο Δενδρινός  τη βολή και είναι άουτ 1/2


 Ναιιιιιιιιιιιιιι
Κουτσογιάννης 

 ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
 5η νίκη  και πολλές ελπίδες
 Μεγάλο παιχνίδι ο Βασίλης
 Χρήστος Παπανικολάου
 Μεγάλα χαμόγελα
 Έχει συλλεκτική αξία
Ένας είναι ο ΠΑΧΟΥΜΗΣ
Ωραίο καεφάλι ΚΟΥΜΠΑΝΗ.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΣΠΙΔΑ 42-47

Όταν πιστεύεις πως μπορείς να κερδίσεις τον αντίπαλο στην έδρα του γιατί εντός τον κέρδισε με διαφορά χωρίς να ιδρώσει  ιδρώνεις στο τέλος για να πάρεις τη νίκη γλυτώνοντας στο τέλος το ρεζιλίκι.
Η ΑΣΠΙΔΑ συνεχίζοντας μια μεγάλη παράδοση που την θέλει στην ΑΛΕΞ/ΛΗ   να κάνει πατάτες  σε παιδικό εφηβικό γιατί νομίζουν ότι η φανέλα κάνει τη διαφορά λίγο έλλειψε να χάσει από τον μαχητικό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλο αλλά όπως και έχει κανένας στην έδρα του δεν θέλει την ήττα υπάρχει και η περηφάνια των παικτών.
Και οι παίκτες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  προσπάθησαν για τη νίκη και λίγο έλειψε να την κατακτήσουν.
Η ΑΣΠΙΔΑ δεν είχε τέλος και αρχή και μόνο στα τελευταία 2 λεπτά ξύπνησε και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
 Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα όπως και θα πρέπει να βελτιωθούν στις ρημάδες τις βολές με 3/30  δεν πας πουθενά.
 Τόσο απλά.
Χ.Β  στην επόμενη προπόνηση δύο ώρες ελεύθερες βολές και όποιος τις χάνει  τρέξιμο !!!!!!!!!!!!!!!
      Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Β.ΚΕΡΑΜΑΡΗ που δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν για τη νίκη.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΑ -ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 69-47

Ένα ακόμη ΡΟΖ φύλλο για την γυναικεία ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Παίζοντας καλό μπάσκετ κέρδισε 69-47 την ομάδα της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Ήταν ένα ξέσπασμα  από το σύνολο των παικτριών της που ήθελαν να δείξουν ότι μπορούν το ακατόρθωτο την παραμονή στην κατηγορία.
Με πρώτο βιολί την έμπειρη ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ 12στην οργάνωση και την ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο σκοράρισμα με 19(3)  αλλά και τις ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ Σ 11(1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 12(1) ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ Β 5 ΖΙΩΓΑ από τις μικρές  ΧΑΛΚΙΔΟΥ επίσης μικρή με 2 όπως και η νεώτερη όλων αλλά με τεράστιο ταλέντο ΜΑΜΑΛΙΚΑΤΖΗ 2 είχε μια σαφέστατη πολυφωνία στο σκοράρισμα κάτι που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο πρόσφερε παράλληλα πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους.
Ευχή η καλή αγωνιστική κατάσταση να συνεχίσει και να έρθουν περισσότερες επιτυχίες έτσι ώστε  η παραμονή να είναι εφικτή.



ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΟΣ 69-47
Δεκάλεπτα: 13-11, 28-22, 47-35, 69-47
Διαιτητές: Λαδάς-Χατζημπαλίδης
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Καραλίδου Σ. 11(1), Παπαευαγγέλου 19(3), Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 12(1), Αντώνογλου 12, Μαμαλίκατζη 2, Καβάζη, Ζιώγα 6, Χαλκίδου 2, Καραλίδου Β. 5, Γκιρκίζα.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κουργιαννίδης): Δημητριάδου 4(1), Τριανταφύλλου 4, Κεσόγλου 10, Δριστέλλα, Σαμαρά 2, Πετρίδου 11, Κανέλλογλου 1, Αντωνιάδου 6, Μαγδαλιαννίδου 4, Μυγδαλιά 5.


Ήταν ένας πολλή σημαντικός αγώνας και για της δυο ομάδες αφού ισοβαθμούσαμε στις τελευταίες θέσεις . Εμείς γενικά όλοι την εβδομάδα δεν είμαστε και στα καλύτερα μας είχαμε προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων (Αντώνογλου δεν έκανε προπόνηση όλοι την εβδομάδα λόγου τραβήγματος έκανε φυσικοθεραπείες και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της μέχρι και την τελευταία μέρα , η Παπαχρυσοβέργη με γρίπη και ίωση και δεν μπόρεσε να παίξει ) .
Στο αγωνιστικό κομμάτι κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση ήμασταν πολύ καλή . Βγάλαμε πολλή ενέργεια και πάθος. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα εντός του γηπέδου. Με οργάνωση και καθαρό μυαλό φτάσαμε σε αυτό το τελικό σκορ . Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να αποδώσουμε με αυτό τον τρόπο και στους επόμενους αγώνες .
Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για της αθλήτριες μου επειδή έκαναν μια φοβερή προσπάθεια .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στα παιδιά της ακαδημίας που ήταν κοντά στην ομάδα σε σχέση με άλλους αγώνες που παίζαμε σχεδόν σε άδειες κερκίδες μακάρι να έρχονται και στους υπόλοιπους αγώνες και να γίνουμε ακόμη περισσότερη . Το γεγονός της υπάρξεις του κόσμου χαροποίησε και της αθλήτριες παρά πολλή . Ήταν ένας από τους παράγοντες που έδωσαν κίνητρο και ώθηση στο να παίξουν τόσο καλά .
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι τελικής πτώσεως . Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία . 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ΄ 8/2/15

Καθάρισε το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  με διαφορά 14 πόντων την ΧΑΝΘ 
Το διπλό όπως ήταν αναμενόμενο  για το ΑΡΓΟΣ  στον ΕΥΟΣΜΟ
Νίκη μία ακόμη με διαφορά 20 πόντων για τους ΜΑΧΗΤΕΣ  με τον ΑΡΧΕΛΑΟ
Πήρε τη νίκη ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  μέσα στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ  με διαφορά πέντε πόντων.
Αλλαγή προπονητή για τον ΦΟΙΝΙΚΑ  αλλά η ήττα ήττα εκτός από το ΣΤΡΑΤΩΝΙ
Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ κέρδισε την ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Νίκη για ΑΣΠΙΔΑ   (ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)      ΕΔΩ

Πευκοχώρι-ΧΑΝΘ 93-79
Αίας Ευόσμου-Αργος Ορεστικό  74-84
Μαχητές Δόξας Πεύκων-Πιερικός Αρχέλαος  92-72
Ανατόλια-Προμηθέας Πάτρας  80-85
Στρατώνι-Φοίνικας Λάρισας  84-77
Ασπίδα Ξάνθης-Τιτάνες Παλαμά  83-78
Aργοναύτης Καλ.-Κομοτηνή  75-64





Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΣΕ - ΙΩΝΙΚΟΣ 91-86

Το παιχνίδι που  που ξκίνησε στις 5,00 βρήκε νικητή τον ΓΣΕ  με 91-86  επί του ΙΩΝΙΚΟΥ.

Την ίδια ώρα  ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ  είναι μπροστά στο τρίτο δεκάλεπτο με 49-41 με τρίποντο στη λήξη του.
1ο ημίχρονο  32-28  με πολύ εκνευρισμό από τους παίκτες του ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ που δεν μπορούν να ξεφύγουν .
 Η ΣΑΝΤΑ παίζει καλή άμυνα και κρατάει χαμηλά το σκορ .
Τέταρτο  και στο 32,00 ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ  ανεβάζει τη διαφορά και την κρατάει μέχρι το τέλος.
Καλή αμυντική παρουσία από τη ΣΑΝΤΑ  που κράτησε τον πρωτοπόρο χαμηλά στο σκορ  αλλά επιθετικά ήταν σε κακή μέρα το σύνολο των παικτών της.
ΤΕΛΙΚΟ  ΣΚΟΡ  65-55   

B΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 83-78 Δια χειρός ΙΩΑΝΝΗ....

Σπουδαία από κάθε  μια άποψη η νίκη της ΑΣΠΙΔΑΣ  που εκμεταλλεύθηκε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και έκανε το δύο στα δύο. Η σημερινή νίκη έχει περισσότερη σημασία γιατί ο αντίπαλος μπαίνει και αυτός σε περιπέτειες.
    Η  απουσία του Κουτσογιάννη ήταν εμφανής από κάθε άποψη. Η παρουσία του θα έδινε περισσότερη δύναμη μέσα στη ρακέτα και ίσως να μην χρειαζόταν να υπερβάλει πάλι σε ένα ακόμη παιχνίδι για να κάνει  μια μεγάλη ανατροπή.
Συνοπτικά στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρχε μια ισορροπία με ένα μικρό αβαντάζ για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο στην αρχή οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύονται την καθίζηση της ΑΣΠΙΔΑΣ  και εδώ ένα μικρό συμπέρασμα  σε σχέση με τους ΤΙΤΑΝΕΣ. Σαν ομάδα είχε ένα σταθερό αγωνιστικό μοτίβο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ανέβαζε ούτε κατέβαζε στροφές. Στα σημεία που ξέφευγε η διαφορά υπέρ της ήταν γιατί οι γηπεδούχοι απλά πα΄θαιναν  black out.
Στο7,32  του δευτέρου δεκαλέπτου οι ΤΙΤΑΝΕΣ ξέφυγαν με επτά πόντους. 20-27.
Αλλαγή συμπεριφοράς από την ΑΣΠΙΔΑ έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Γιάννη Στεφανίδη που σκόραρε έτρεξε έριξε τάπες κράτησε την μπάλα όταν έκαιγε . Ήταν αυτός που έσπρωξε την ομάδα και στο τέταρτο δεκάλεπτο πήραν μπροστά και οι υπόλοιποι  .
Ξανά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Από το 7,32  η ΑΣΠΙΔΑ  ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και καταφέρνει να μειώσει στο καλάθι στο 04,50  26-28 και παίρνει ταίμ ο προπονητής των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Στο παρκέ μπαίνουν μόνο οι ΤΙΤΑΝΕΣ γιατί η ΑΣΠΙΔΑ  αρχίζει ξανά τα επιπόλαια λάθη. Καμιά σωστή επιθετική προσπάθεια και απλά η μπάλα να φύγει από τα χέρια και ας πάει όπου θέλει.
4-5  airball και είναι λογικό η διαφορά να ξεφύγει πάλι  και να φτάσει στους 13  26-39  ή ένα 0-11  σε 4,50  λεπτά.
   Τρίτο δεκάλεπτο με την γηπεδούχο να βρίσκει ρυθμό με το ερωτηματικό εάν μπορεί να τον κρατήσει. Στο 06,55  το σκορ είναι 35-43   γίνεται 39-43  στο 6,14   και με τρίποντο του ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ πάει η διαφορά στον πόντο 42-43 . Προηγήθηκε τάιμ των ΤΙΤΑΝΩΝ. στο 06,14.
4,30  42,46    04,11   44-46     03,45   46-46    03,20  46-48   02,25 46-53  02,00 48-53 από τον Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗ.
Και στο 01,58  δεν σφυρίζουν λανθασμένα φάουλ στον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  της ΑΣΠΙΔΑΣ σε αντεπίθεση και δίνουν Τεχνική ποινή στον προπονητή της ΑΣΠΙΔΑΣ για διαμαρτυρία. Θα έλεγα άδικη απόφαση που εκνεύρισε τους  παίκτες . Ευκαιρία αυτού οι ΤΙΤΑΝΕΣ  κλείνουν το δεκάλεπτο με μια διαφορά 9 πόντων. 50-59.

Και το τέταρτο δεκάλεπτο πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. Και τέτοι θέαμα μόνο το μπάσκετ προσφέρει απλόχερα.
ΤΟ  ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ
08,45  54-64
08,30  56-64
07,56  58-64
07,43   60-64  ανεβάζει στροφές η ΑΣΠΙΔΑ  κλείνει διαδρόμους κλέβει μπάλες  και επιτέλους σκοράρουν εκτός του ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ και ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που μπορεί να οργάνωσε άψογα αλλά ήταν με δύο πόντους. Σκοράρει ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ και η διαφορά των εννέα πόντων μειώνεται πότε σε 4εις πότε σε έξι. Αλλά είναι εμφανές ότι το παχνίδι μπορεί να γυρίσει για την γηπεδούχο ανά πάσα στιγμή.
07,25   60-66
06,33  Ανεβαίνει η ένταση και έχουμε ένα αρκετά επικίνδυνο φάουλ στο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ που θα μπορούσε να δοθεί και ως αντιαθλητικό.
06,22  62-66 από τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ καλάθι και φάουλ άστοχος στη βολή.
05,38   62-68
05,10   64-68
04,50  64-71
04,30   67-71
04,20  67-73
04,00  τρίποντο από τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  70-73
03,26  κερδισμένο φάουλ από τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  1/2 71-73
03,01  άστοχη προσπάθεια τριών πόντων για τους ΤΙΤΑΝΕΣ
02,39  άστοχο τρίποντο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  κερδίζουν οι συμπαίκτες του το ριμπάουντ και απομένουν 2΄΄  για το τέλος των 24΄΄
Προσπάθεια τριών πόντων από τον ΔΕΝΔΡΙΝΟ  άστοχη ριμπάουντ και πάλι για την ΑΣΠΙΔΑ  ίσως από τα πιο κρίσιμα   74-73  με τρίποντο από τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και πρώτη φορά μπροστά οι γηπεδούχοι.  Γρήγορα ΤΑΙΜ  οι ΤΙΤΑΝΕΣ
01,59  κερδίζει φάουλ το Νο 12  των ΤΙΤΑΝΩΝ 2/2  74-75
01,46   76-75  Παπανικολαου
01,28  ο Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ κάνει το τρίτο ομαδικό για την ΑΣΠΙΔΑ επαναφορά από πλάγια.
01,25  χάνει τη μπάλα το Νο 4 των ΤΙΤΑΝΩΝ  και στη συνέχεια στο 01,05  κερδίζει φάουλ ο ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ  2/2   78-75.
00,53  Σταμπουλή κάνει το 4ο ομαδικό για την ΑΣΠΙΔΑ
00,47  πέμπτο ομαδικό  για την ΑΣΠΙΔΑ  το Νο 14  των ΤΙΤΑΝΩΝ 1/2  78-76
00,22,9  άστοχο σουτ Παπανικολάου το ριμπάουντ επιθετικό ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ και κερδίζει φάουλ
2/2  80-76  ΤΑΙΜ  ΤΙΤΑΝΕΣ
Λάθος επαναφορά κλέβει ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ  κερδίζει φάουλ 1/2  81-76
απομένουν  00,05 και φάουλ του Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗ  στο Νο 14  1/2  81-78  και πάλι ΤΑΙΜ.
00,4,5  κατοχή ΑΣΠΙΔΑ  και γρήγορο φάουλ στον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  2/2  83-78  και τελειώνει το παιχνίδι.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο απλά η ΑΣΠΙΔΑ  κράτησε σε όλη τη διάρκειά του το ίδιο ρυθμό δεν έπεσε η απόδοση σε κανένα σημείο  και πήρε δίκαι τη νίκη.

Με τη σημερινή της απόδοση πέρα από τη νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο έδειξε πως όταν μπορεί να κρατήσει ένα ρυθμό και δεν έχει τραγικές εναλλαγές απόδοσης μπορεί να πάρει αποτελέσματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόδοση στο τρίτο  δεκάλεπτο με τους ΜΑΧΗΤΕΣ όπου παρέδωσαν τα όπλα και είδαν τη διαφορά να ξεφεύγει. Φαίνεται ότι σήμερα πήραν το μάθημα τους και λειτούργησαν αναλόγως.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 83-78 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-20, 26-39, 50-59, 83-78 Διαιτητές: Θεοδώρου-Τσιοπάνος Ν. ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Δενδρινός 8 (1), Παπαδάκης 2, Γρούδος, Σταμπουλής 14, Στεφανίδης 28 (3), Καραμπέκης, Παπανικολάου 17 (3), Κουμπάνης, Τατάρης 3, Παλλάκης 6, Τσιώγκας 5 (1), Πετς. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Ζαχαρέλης): Ψαρόπουλος 17 (3), Τριανταφύλλου 11 (1), Λίτσο 11 (1), Πανταζής, Kουτίνας 16 (1), Μαλτέσιος 11, Κουσιάτζας Κ., Φούντας 10 (1), Πελίγκος.

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ
 ΠΗΓΗ   www.infobasket.g

Φωτογραφίες πολλές σε νεώτερη ανάρτηση.