Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

15η αγωνιστική Ανδρών (α' μέρος)

Καλησπέρα στους αναγνώστες του blog. Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της 15ης αγωνιστικής  με αντικρουόμενα συναισθήματα. Φυσικά το «μπαμ» είναι η αποχώρηση του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ. Λυπηρό, αποκαρδιωτικό και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας σας. Αυτά είναι καλό να ΜΗΝ γίνονται, ειδικά όταν το θέμα δεν φαίνεται να είναι οικονομικό (!!!). Για τα υπόλοιπα εντός

Σχόλιο πριν τον σχολιασμό της αγωνιστικής.

Θέλοντας να προλάβω τον συνεργάτη μου  πριν κάνει την ανάρτησή του με τα αποτελέσματα και "Πάρει όλη τη δόξα" πάλι να θέσω δύο πραγματάκια που θεωρώ πως είναι σημαντικά.
1] Η αρνητική εξέλιξη μετά την αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα. Κρίμα για τα παιδιά και οι κύριοι κύριοι παράγοντες που για μία άλλη φορά ήθελαν απλά να δείξουν το μπόι τους ας σκεφτούν επιτέλους το κακό που κάνουν στο άθλημα . Ας αποφασίσουν λοιπόν να "κρεμάσουν" τα παπούτσια τους.  Αρκετή δόξα πήραν.......

2]Και κλείνω με ένα μικρό σχολιασμό για το παιχνίδι που παρακολούθησα το ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΑΟΚ.
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια . Και αυτό φάνηκε περισσότερο όταν στο 4ο δεκάλεπτο ο προπονητής τουΛΕΥΚΙΠΠΟΥ  έδωσε την ευκαιρία και την χαρά της συμμετοχής σε νέους από την παιδική και εφηβική ομάδα της ακαδημίας να παίξουν.
 Και τα πήγαν άριστα.
 Τόσο καλά που το δεκάλεπτο αυτό ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ ίσων αντιπάλων. Και είναι δίκαιο απέναντι στα παιδιά του Νίκου Καλφόπουλου που και αυτά είναι παίκτες της παιδικής και εφηβικής ομάδας του ΑΟΚ.
Νομίζω πως έτσι κέρδισαν όλοι και κυρίως οι μικροί το χάρηκαν δεόντως. Αυτό είναι το μπάσκετ .
 Συγχαρητήρια για την σκέψη και την εφαρμογή στον προπονητή του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Να λέμε τα στραβά αλλά να τονίζουμε και τα καλά. Αυτή η δουλειά μας . Και πάλι μπράβο.

Και το πιο σημαντικο νέο της αγωνιστικής .
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ισότιμων ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ο γηπεδούχις πήρε μια σπουδαία νίκη με 58-54. Ακολουθεί ένα πλήρες ρεπορτάζ του παιχνιδιού και συνέντευξη του Λ.Μαγιάνη στον STPAN.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Β΄ & Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.

Μεγάλη νικήτρια η Καβάλα στο ντέρμπι με τους Ίκαρους. 
Διαβάστε .ΕΔΩ
Μεγάλη κερδισμένη ήταν όμως και η ΑΣΠΙΔΑ που κέρδισε τον μέχρι πριν το παιχνίδι  τον 4ο της βαθμολογίας ΕΡΜΗ.Λ.

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

14η Αγωνιστική Ανδρών

Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του Ανατολικού Ομίλου του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την 14η αγωνιστική να επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Πιο αναλυτικα: