Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Μεταγραφές φήμες και δώσε και μένα μπάρμπα.....Και φρέσκα ψάρια σήμερα 01/06/2016....

Πλην  της  Α2  τελείωσαν όλα τα πρωταθλήματα* και υπάρχει έντονη κινητικότητα σε κάθε επίπεδο.
Στην ΑΣΠΙΔΑ  πληροφορίες όπως άφησε να εννοηθεί και η επίσημη σελίδα του συλλόγου ετοιμάζονται για μεγάλη μεταγραφή .Τα ονόματα ή μάλλον το όνομα είναι ο ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ γνωστής κλάσης παίκτης . Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πάψει το ενδιαφέρον της για παίκτη νεαρό που διακρίθηκε  στην ΓΈθνική.
Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Γ.Μανάκας από πολλές  ομάδες και φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχει η πρώην ομάδα του ΓΑΣ στο οποίο μάλλον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες συννένοηση με την ΑΕΚ  τουλάχιστον σε επίπεδο ανδρικής άρα εάν αυτό γίνει (μένουν λεπτομέρειες) τότε θα επιδιώξουν την ένταξή του στην ομάδα καθώς και αυτή του Δ.Καραμπέκη . Για τους δύο αυτούς παίκτες ενδιαφέρεται σφόδρα  και η ΕΝΩΣΗ Καβάλας για την νέα χρονιά στην Α2.
 Εδώ η κατάσταση είναι ανοιχτή . Ναι μεν στην Α2  αλλά δεν ξεκαθάρισε ποιος ο προπονητής ποιοι παίκτες πλην 2-3  . Ακούγεται η επιστροφή του Τότσιου αλλά κάθε χρόνος που περνά, αυτός ο μεγάλος παίκτης λόγω ηλικίας χάνει κάτι . Το μοντέλο που θέλουν είναι πολλοί νέοι παίκτες με μικρά έως ανύπαρκτα συμβόλαια γιατί ακούγεται ότι τελικά ξανάγιναν  ερασιτεχνικό σωματείο και δεν είναι πια ΚΑΕ οπότε ανοίγουν πολλά παράθυρα  αλλά κλείνουν περισσότερα γιατί ποιος λογικός παίκτης θα παίξει με τα μικρά συμβόλαια που δίνει η ομάδα.
Και για να γνωρίζουμε και να μην ξεχνάμε η Α2  σε επίπεδο πρωταγωνιστικό έχει μεγαλύτερα μπατζετ από τις μισές ομάδες της Α1.Διαφορετικά παίζεις με νύχια και με δόντια για την σωτηρία. Οποιαδήποτε άλλο μοντέλο καταλήγει στην Β΄ Εθνική  έχοντας απλά εμπειρία συμμετοχής.
Το παραπάνω είναι όμως καλό για τους νέους παίκτες γιατί θα έχουν χρόνο συμμετοχής και προβολής. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση σε ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  του ΑΣΤΕΡΑ  και ΚΟΥΜΛΕΛΗ  της ΣΑΝΤΑ.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  πλεέι σε πελάγη ευτυχίας. Κύπελλο άνοδος στην ΓΈθνική  όλα καλά.
Η νέα δοκιμασία όμως θέλει υλικό και οικονομική ευμάρεια. Για το δεύτερο το ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι του για το πρώτο εάν τυχόν φύγει ο Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  στην ΕΝΩΣΗ  θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα.

Συνέντευξη με πολλά αιχμηρά σχόλια του μέλους ΔΣ  του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργου Μπακόλα στην "Πρωϊνή"Τετάρτη 01/06/2016
Ένα μικρό δείγμα 
" Λέγανε ότι οι ΤΙΤΑΝΕΣ και ο ΠΑΝΣΕΡΡ/ΚΟΣ είναι καλύτερες ομάδες και ότι είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μια ομάδα που δεν έχασε πουθενά. 
Φανταστειτε πόσο χαρήκανε !!!!!! μερικοί που βγήκαμε στην ΓΈθνική. Μια κακία βγάζανε πάντα. Πάντως ήρθανε από την Ελευθερούπολη και από άλλες ομάδες και το χαρήκανε. Φωνάξανε και χειροκροτήσανε.
Τα γνωστά "τρωκτικά" στην Καβάλα έχουν την αποψή τους.......και  συνεχίζει παρακάτω.......Πρέπει να χαιρόμαστε για την επιτυχία κάθε ομάδας όποια και αν είναι .Τώρα αυτοί που έχουν κακή νοοτροποία θα την έχουν μέχρι τα γεράματα!!!!!

 
Ο  ΓΣΕ  με πρόεδρο πια τον Βασίλη Μουλάκη  κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να σταθεί και να κρατήσει τους παίκτες που θέλει.Λένε ότι λόγω παρουσίας του  στην ΔΡΑΜΑ  (ΚΑΟΔ)  έχει μεγάλη στήριξη από τους ανθρώπους του.
Μάλλον φεύγει ο ΔΑΝΙΚΑΣ  για ΑΣΤΕΡΑ  μεριά και κρατάει ΡΟΤΣΑ και ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ.
Στην ΚΑΒΑΛΑ  υπάρχει έντονη κινητικότητα με τους παίκτες. ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΓΣΕ  και  ΣΑΝΤΑ προσπαθούν από μια περιορισμένη δεξαμενή χωρίς οικονομική άνεση να συμπληρώσουν το ροστερ τους.
Στην  ΣΑΝΤΑ  το αν μείνει η δεν μείνει ο Στάθης Καμαράκης το ξέρουν ελάχιστοι. Υπάρχει σίγουρα θέμα εάν φύγει ο Κουμλέλης  στην Ενωση.
 Θέμα  μεγάλο είναι  τυχόν αποχώρηση του Γ.Μανάκα. Ο Μπάμπουλης  είναι μεταξύ φεύγω μένω  στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ . Ο Σαμαράς με τις καλές του εμφανίσεις έγινε δέλεαρ  και για άλλες ομάδες. Εκεί που ήταν στον πάγκο έγινε περιζήτητος. Αν έπαιζε  από την αρχή ?????.
 Μένει σίγουρα ο Σουλίδης  ο Γιάννης  ο Νίκος Μητρούλης **
Στην ομάδα πήγε ο έφηβος της ΑΕΚ  και γιος του προπονητή της Δαφτσης.
Ήρθαν και κάποια νέα παιδιά  και ερωτηματικό αποτελεί που ανήκει  ο Κ.Χαριζάνης. ΑΣΤΕΡΑΣ  και ΣΑΝΤΑ ερίζουν πως είναι δικός τους....Τόσο καλά......
Από τοπική εφημερίδα διαβάζω  σήμερα Τετάρτη 01/06/2016 (καλό μήνα) ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης της ΣΑΝΤΑ  με τον Στάθη Καμαράκη για επιτυευξη συμφωνίας  . ΑΝ τα βρούνε  και τη νέα χρονιά στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Σ.Κ. Την περίοδο αυτή δουλεύει με αρκετούς νέους που θα συμπεριλάβει στο επόμενο ρόστερ .
Επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ  όπου ο ΑΡΙΩΝΑΣ  με την τρίτη του θέση  έδειξε τα πιο καλά του στοιχεία. Με νέους  στην συνθεσή του  έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Το λιγότερο θα έχει σταθερό ρόστερ  για τα επόμενα 1-2  χρόνια. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης θεωρείται από τους ανθρώπους του σπουδαία  γιατί στην αρχή στόχος ήταν απλά η πρόκριση στην τετράδα. Στην πορεία  και μάλιστα στον ημιτελικό έδειξε για τρία δεκάλεπτα πως μπορεί περισσότερα.
Μένει  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  η νέα ακαδημία που παίζει δυνατά και σκληρά σε κάθε επίπεδο.
Έχει ανοίξει την βεντάλια προσφορών  για κάθε παίκτη και καλοβλέπει την ένταξη στο ρόστερ της αυτή του Δ.ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ. Τα υπόλοιπα για τον τάδε που θέλει να φύγει κλπ  είναι μόνο κουβέντες καφενείου και τυχόν προβολή τους μόνο κακό θα κάνουν. Πάντως είναι πολλά θέματα ανοιχτά.
Στην ΔΡΑΜΑ  ακούγεται επανασύσταση του ΚΑΟΔ  έγιναν και γίνονται συζητήσεις με παίκτη κλάσης που έπαιξε  για μιση σαιζόν στην Γ΄Εθνική. Οι ΤΙΤΑΝΕΣ  δεν ανακοινώνουν τίποτα και όλοι περιμένουν
Στον ΕΒΡΟ  υπάρχει χαλαρότητα. Εδώ πιο κινητικές είναι η  ΘΥΕΛΛΑ  και λογικό είναι με την σπουδαία της πορεία και η ΦΙΛΙΑ  που θέλει επιτέλους να γευτεί αυτό που έχασε φέτος από τραυματισμούς.  Οι υπόλοιπες  απλά για την ώρα περιμένουν . Μακάρι να γίνει ότι πάει να γίνει στην Κομοτηνή  με συνενώσεις ομάδων για να ξαναμπει το μπάσκετ του ΕΒΡΟΥ δυναμικά στον χαρτη.
Με την τυχόν συγχώνευση ΑΕΚ  ΓΑΣ  ανοίγει δρόμος για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ  στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  αλλά με τις ανακατατάξεις  που σίγουρα θα γίνουν  στις κατηγορίες γιατί στην ΕΟΚ  τα άφησαν όλα ανοιχτά μπορεί και τρίτος  να ανέβει δηλαδή ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Αποχωρήσεις που σίγουρα θα συμβούν και ίσως  να μείνει ζωντανή και η Ελευθερούπολη.
 Διαβάστε  το καλό άρθρο του Χ.Κρυσταλίδη  στο kavalasports.
Όλα  τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την ημέρα ανατροπής τους. Κάποιες είναι φήμες κάποια άλλα διακαείς πόθοι ομάδων και παικτών και κάποια προφανώς επιμελλημένα ανοίχθηκαν στον αέρα για να μαζευτούν αντιδράσεις. Καλοκαίρι είναι σιγά σιγά θα βγούνε όλες οι ανακοινώσεις.

* Σε  τοπικό επίπεδο μένει μία αγωνιστική στο γυναικείο.
**  Το σίγουρα πάντα τελεί υπό αίρεση  μέχρι τελικής ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου