Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄ΦΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ

Νίκη για την ΑΣΠΙΔΑ απέναντι σε ένα αντίπαλο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  που πρώτη φορά παίρνει μέρος  σε επόμενη φάση παιδικού πρωταθλήματος.
Στα τρία χρόνια ύπαρξης της ακαδημίας μοιάζε με μικρό θαύμα όσα πέτυχε.
Πιο έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη η  φιλοξενούμενη ταλαιπωρήθηκε από τον αντίπαλο μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο. Πάτησε γκάζι στο τέταρτο και πήρε νίκη και διαφορά.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 39-51
Αύριο Κυριακή στις 18,00 το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ ΑΙΑΝΤΑ-ΑΣΤΕΡΑ.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 25/1/14

Υγιεινός περίπατος εξελίχθηκε το ντέρμπι του εφηβικού.
71-55 το τελικό σκορ.
Δεν περίμενα να δω ένα ανοιχτό παιχνίδι με ελευθερία κινήσεων από τους παίκτες όπως σε κάθε
τέτοιο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.
Υπάρχει και το προηγούμενο από το παιδικό πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες ήθελαν να αποδείξουν για τους δικούς τους λόγους ποια είναι η καλύτερη.
Και επειδή είναι γνωστή η ποιότητα της κάθε ομάδας λογικό είναι οι προπονητές να στήνουν τα δικά τους πλάνα .
Λοιπόν έτσι οι ΤΙΤΑΝΕΣ θα ξεκινούσαν στηριζόμενοι  στην καταπληκτική τους περιφέρεια.
Ο Αρίωνας στην ρακέτα του και γενικώς στους ψηλούς που υπερτερεί.
Φέτος έχει την πολυτέλεια για ένα ακόμη άριστο guard
Στους ψηλούς του Αρίωνα χρειάζεται  η ευστοχία στο τρίποντο -περιφερειακό σουτ γιατί δεν θα υπάρχει το δώρο του ριμπάουντ και της δεύτερης επίθεσης. Χρειάζεται ταχύτητα παγίδες πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Αντίθετα ο Αρίωνας είχε στο μυαλό του την κυριαρχία στο αέρα που μεταφράζεται σε δεύτερες επιθέσεις εάν είναι κυριαρχείς στη ρακέτα να πας το παιχνίδι σε πιο αργό τέμπο κλπ.
άστοχος ο αντίπαλος. Μπορείς εάν
Αυτή ήταν η λογική και των δύο ομάδων.
Ποιος κέρδισε σε τακτική φαίνεται από το σκορ.
Τα ψηλά και βαριά κορμιά τα βρήκαν σκούρα στο πρέσινγκ και στην καταπληκτική ευστοχία.
Και αν σου βγαίνει το παιχνίδι μπαίνουν όλα.
Δεν βρήκε λύσεις ο ΑΡΙΩΝΑΣ επέμενε σε ένα αργό παιχνίδι είχε το Σαββουλίδη σε πολύ κακή ημέρα (τραυματίας και εκτός για 15 μέρες) και ήρθε η συντριβή.
Γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο κακός ο ΑΡΙΩΝΑΣ όπως εμφανίσθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
Θα δείξει τι μπορεί να κάνει αλλά η ήττα όχι τόσο σαν ήττα αλλά η πολύ μεγάλη διαφορά 16 πόντοι είναι θηλιά και θα πρέπει να κάνει υπέρβαση .
Στην καλή λειτουργία των ΤΙΤΑΝΩΝ που έφτασε την διαφορά στα πρώτα δύο δεκάλεπτα μέχρι τους 14  δεν βρήκε αντίδοτο ο ΑΡΙΩΝΑΣ που απλά ανορθόδοξα προσπαθούσε να κρατηθεί με΄σα στο σκορ.
Μέχρι την στιγμή που πήρε πάνω του το παιχνίδι ο Π.Ερμείδης που οργάνωσε πάσαρε και κυρίως με τα τρία συνεχόμενα τριποντά του μείωσε το σκορ στους 4εις  και έδωσε κάτι σαν φιλί ζωής στην ομάδα του Συμπαραστάτης του ο άλλος καλός μικρός του Αρίωνα ο Α.Ζαμπάκης 
 Ήταν η τελευταία αναλαμπή γιατί οι ΤΙΤΑΝΕΣ συνήλθαν γρήγορα και με άξονες κυρίως τους Γρηγοριάδη Θεολογίδη και Γαιτάνη αύξησαν τη διαφορά παίζοντας με μια ταχύτητα παραπάνω από τους αντιπάλους. Μέχρι και τους 21 πόντους έφτασε η διαφορά . 
Το μόνο που έμεινε στους παίκτες του ΑΡΙΩΝΑ ήταν τα νεύρα και η γκρίνια .








Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΑΝΤΑΣ παιδικό

Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ήταν ο ΑΙΑΝΤΑΣ Κομοτηνής.
Η νέα ουσιαστικά ακαδημία με πολύ μεράκι και δουλειά δείχνει ότι θα είναι ο κυρίαρχος στην πόλη τα επόμενα χρόνια.
Τρία χρόνια μετά και η παιδική ομάδα με προπονητή τον καλό φίλο Δημήτρη  Οικονομίδη πήρε το εισητήριο ως δεύτερη από τον τέταρτο όμιλο .
Δεν το κατάφεραν οι παραδοσιακές δυνάμεις της πόλης  τα τελεύταία χρονια και  το κατάφερε ο νέος να εκπροσωπεί την πόλη της Κομοτηνής.
Άρα υπάρχει δικαίωση στην καλή δουλειά που γίνεται


Από τον 4ο όμιλο πέρασε ωςδεύτερος αλλά με αρνητικό πρόσημο στις νίκες0-2 έναντι του
ισχυρού του ομίλου Αλέξανδρου ( Δύο πρωτάρηδες άφησαν πίσω τους παλιούς) .
Την πρώτη αγωνιστική παίζει εντός έδρας με αντίπαλο τον δυνατό του δεύτερου ομίλου
ΑΣΤΕΡΑ-Καβάλας .

 Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή .

Δημήτρης Οικονομίδης.
πρώτη συμμετοχή του νεοσύστατου συλλόγου μας το 2011 στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν πολύ διστακτική αποτελούμενη κυρίως απο παίκτες γεννημένους το 1999 και 2000 όταν την χρονιά εκείνη είχανε δικαίωμα συμμετοχής οι γεννημένοι το 1997 και πάνω , τα αποτελέσματα δεν ήτανε τα επιθυμητά , μόνο ήττες με μεγάλες διαφορές 30 και 40 πόντων . Η επόμενη χρονιά τα πράγματα κυλήσανε ομαλότερα καθώς πετύχαμε και 5 νίκες , η φετινή χρονιά είναι η αποδοτικότερη όπου στον Δ΄Όμολο του παιδικού πρωταθλήματος πετύχαμε τον φετινό στόχο της ομάδας που ήτανε το πέρασμα στην β΄φάση . Στην επόμενη φάση ουσιαστικά ξεκινάμε ως το απόλυτο αουτσάιντερ με 0-2 ως ουραγοί της σχετικής βαθμολογίας , βασική μας επιδίωξη να παίξουμε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερο μπάσκετ με ομάδες που σαφώς είναι πιό δυνατές και με πληρότητα σε όλες τις θέσεις.Όσον αφορά την ομάδα μας έχουμε σαφές μειονέκτημα στους ψηλούς ( με 1 ψηλό και ένα 3-4άρι που ερήμην ψηλού παίζει 4 και 5 ) αλλά υπάρχει αρκετό υλικό στην περιφέρεια και έχω την δυνατότητα να έχω ένα πλήρες ροτέισον στις θέσεις αυτές. Ουσιαστικά θέλουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες από τέτοιους αγώνες δυνατούς έτσι ώστε του χρόνου όπου ηληκιακά θα είναι έτοιμοι οι παίκτες μας να κάνουν ίσως ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα από το φετινό. "

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή πορεία σε όλα τα επίπεδα για τα παιδιά .
 

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΄19/01/14

ΦΕΡΡΕΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  96-27  Παραλίγο 100....
Πλήρης παράδοση του Σπάρτακου μετά το πρώτο δεκάλεπτο .
Πολλά με ελάχιστα και το σκορ τα λέει όλα.



ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 96-29
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-10,19-7,32-5,29-7

ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ:ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 5(1τρ.),ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ 12(1τρ.),ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 10,ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 17(1τρ.),ΚΑΡΑΜΑΤΣΚΟΣ 4,ΜΟΚΑΛΗΣ 4,ΚΑΤΣΑΝΗΣ 13,ΣΟΝΩΒΙΔΗΣ 8,ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ 8,ΛΙΑΚΟΣ 6,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 7,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 2

ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ:ΠΑΡΟΥΣΗΣ 3,ΤΣΙΑΓΓΟΥΔΗΣ 5(1τρ.),ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ 2,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8,ΜΑΛΤΣΑΚΗΣ 4(1τρ.),ΤΣΙΑΚΑΛΗΣ 7

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ:ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ Ο 15 ΧΡΟΝΟΣ ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ(12π.) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ(17π.) ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .


Το παιχνίδι με το Ρούπελ στις 16/2   θα κρίνει την πρωτιά μεταξύ Φερρων και Ρούπελ.
ΔΟΞΑΤΟ-ΣΟΥΦΛΙ
ΡΟΥΠΕΛ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ

ΑΣΠΙΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 80-49

Μια νεανική ομάδα με πολλά ταλέντα απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε από την Β κατηγορία του τοπικού και σε δύο χρόνια πέρασε στην Γ΄εθνική και βλέπει πολύ φως στο τούνελ για πιο μεγάλες διακρίσεις.
ΑΣΠΙΔΑ  εναντίον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.
Ήταν ξεκάθαρο ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα προσπαθούσε να τρέξει το παιχνίδι να πάει σε πολύ γρήγορες επιθέσεις και να κουράσει τον αντίπαλο. Και λογικό γιατί σε σετ παιχνίδι η πείρα κερδίζει την ταχύτητα. Πήγε να γίνει αυτό με τους μικρούς να οργώνουν το γήπεδο να προσφέρουν θέαμα και να δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος.
Ο αντίπαλος δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν είναι ο ομάδα που θα παίξει ξύλο θα πάει αργά γιατί υπάρχει ο φόβος της κούρασης . Αντίθετα είναι μια από τις πιο προπονημένες ομάδες που τρέχει σε όλο το γήπεδο με πολύ μικρό Μ.Ο ηλικίας αλλά έχει και δύο παίκτες που με την εμπειρία τους  καθαρίζουν στα δύσκολα. Στην τρέλα των μικρών υπήρχε το μυαλό του Στεφανίδη.
 Οργάνωσε πάσαρε σούταρε κατά βούληση συνδυάσθηκε τέλεια με τον Κουτσογιάννη και έδειξαν στους αντιπάλους ότι θα έχουν μια άσχημη βραδιά.
 Η πρωτοπορία του Μαντουλίδη ήταν για ένα δεκάλεπτο με άξονες όλων των προσπαθειών δύο πολύ καλούς παίκτες το Νο 9 και 12  .Όταν μπλοκαρίσθηκαν τελείωσε το παιχνίδι.
Τότε είχε την ευκαιρία η ΑΣΠΙΔΑ να δείξει ότι είναι άξια στην τρίτη θέση και επέβαλε τον ρυθμό της παράλληλα παρουσίασε ένα μπασκετικό σόου .
Πολλές θεαματικές φάσεις κοψίματα καρφώματα και ότι άλλο γενικά θέλει να βλέπει ο κάθε φίλαθλος .
Από τα καλά του παιχνιδιού η πολύ καλή παρουσία για άλλο ένα παιχνίδι των Γρούδο (κατσίκι) και Σταμπουλή.
Ο πατέρας και αρχηγός Τατάρης έδειξε και τις αμυντικές του αρετές.
Καλή οργάνωση από τον Δενδρινό που έβαλε καθοριστικούς πόντους τη στιγμή που η ομάδα του ήταν μπλοκαρισμένη

   Έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση πως η ΑΣΠΙΔΑ εάν θέλει το κάτι παραπάνω χρειάζεται επειγόντως να βρει το φάρμακο ανόρθωσης ηθικού των τριών μικρών Καραμπέκη Πετς Κουμπάνη.
Δεν ξέρω τι έγινε τι μαγικό έκαναν οι προπονητές άλλα και οι τρεις σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικοί . Ουσιώδεις καλοί στο κομμάτι που τους ανατέθηκε συγκεντρωμένοι χωρίς λάθη και κυρίως με πάθος για διάκριση. Αν συνεχίσουν έτσι με προσήλωση θα κερδίσουν πρώτα αυτοί και μετά η ομάδα τους και το μπάσκετ.
Και πρέπει να γίνει αυτό γιατί μας καλοέμαθαν με την απόδοσή τους τα προηγούμενα παιχνίδια. Μένει να το δείξουν στις δύσκολες αγωνιστικές που έρχονται.
.Όταν άνοιξε πολύ η διαφορά πήραν την δική τους ευκαιρία όλοι οι παίκτες που με την σειρά τους έδειξαν ότι είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή.
 Και είναι μεγάλο ατού να έχεις πάγκο γεμάτο.....
Λιβησιανός Μαλάκης Οικονόμου  και τα άλλα παιδιά
Από τον Μαντουλίδη που άντεξε ένα δεκάλεπτο σίγουρα μακράν οι καλύτεροι ήταν οι δύο που
προανέφερα.  Τρομερή ποιότητα και πιστύω ότι έχουν όλο το μέλλον δικό τους
Αλλά ήταν  και μονόπλευρος ο τρόπος παιχνιδιού του Μαντουλίδη  μιας  και όλες οι προσπάθειες ήταν από αυτούς .
Γεμάτο και πάλι το γήπεδο από θεατές που έφυγαν σίγουρα ικανοποιημένοι από την νίκη αλλά το πολύ ωραίο θέαμα.



























Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19/1/14

Έπεσα μέσα για το πιο είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.
ΣΑΝΤΑ-ΖΕΦΥΡΟΣ  67-69
"Χάσαμε ένα καθαρά δικό μας παιχνίδι"
Αυτό είπαν οι άνθρωποι της ΣΑΝΤΑΣ που δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάσανε.
Στα τελευταία δεύτερα με τον Ζέφυρο μπροστά με δύο πόντους ο Αθανασιάδης επιχειρεί σουτ τριών πόντων . Άστοχο αλλά παίρνει το ρημπάουντ ο Λαμπρόπουλος και με την σειρά του κάνει σουτ τριών πόντων. Άστοχο και αυτό και η νίκη πάει στον Ζέφυρο που έσπασε το ρόδι των σερί ήττων στο καλάθι.
Κέρδισε με τον ίδιο τρόπο που έχανε.
Περισσότερα  ΕΔΩ
Πηγή.http://www.kavala-sports.gr

Στην ΞΑΝΘΗ είχαμε ένα μπασκετικό σόου .
Με ηγέτη τον μεγάλο Στεφανίδη και τέλειο συνεργάτη τον Κουτσογιάννη κέρδισαν τον Μαντουλίδη με 80-49 προσφέροντας παράλληλα υπέροχο θέαμα . Σπουδαίο από κάθε άποψη παιχνίδι.
Για το παιχνίδι αναλυτικότερη ανάρτηση .

 Μακεδονικός-Ευκαρπία  75-79
 Ανατόλια-Τιτάνες            74-59
 Ιωνικός Ιων.-Απόλλων Αρναίας          114-41
 Ασπίς Ξ.-Μαντουλίδης                         80-49
 Αγ. Βαρβάρα Καβ.-Ακτή Ζέφυρος 02  67-69
 ΜΕΝΤ-Κομοτηνή                                 58-76

Ρεπό: Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Βαθμολογία
1
Ανατόλια
24
12-0
987-786
2
ΠΣ Ευκαρπίας
23
11-1
1041-871
3
Ασπίδα Ξάνθης
22
10-2
926-756
4
ΓΑΣ Κομοτηνής
21
9-3
897-752
5
Ιωνικός Ιωνίας
20
8-4
987-848
6
Μαντουλίδης
19
7-5
834-802
7
Ζέφυρος
18
6-6
872-870
8
Μακεδονικός
17
5-7
829-821
9
Αγία Βαρβάρα
15
3-9
864-907
10
Τιτάνες Δράμας
15
3-9
915-942
11
Απόλλων Αρναίας
14
2-10
607-1095
12
Εθνικός Αλεξανδρούπολης
13
1-11
774-949
13
ΜΕΝΤ
13
1-11
782-916
Επόμενη αγωνιστική (26/1/14)
Ανατόλια-ΠΣ Ευκαρπίας
Ιωνικός Ιωνίας-Τιτάνες Δράμας
Ασπίδα Ξάνθης-Απόλλων Αρναίας
Αγία Βαρβάρα-Μαντουλίδης
ΜΕΝΤ-Ζέφυρος
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΓΑΣ Κομοτηνής
Ρεπό: Μακεδονικός

Πηγή  http://www.kavala-sports.gr

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ αγωνιστική 19/01/14










Εύκολα μάλλον τα παιχνίδια για τους δύο πρώτους ΕΥΚΑΡΠΙΑ και ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Η ΑΣΠΙΔΑ υποδέχεται τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τρίτη θέση και ο ΓΑΣ πηγαίνει στην ΜΕΝΤ (Ο μπαμπάς Λεμονίδης ΓΑΣ  αντιμέτωπος με τον μικρό ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΜΕΝΤ).
Σημαντικό απόκάθε άποψη παιχνίδι στα Ποταμούδια.
Η ΣΑΝΤΑ που επιστρέφουν οι ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ -ΣΟΥΛΙΔΗΣ με τον ΠΕΝΤΑΖΙΔΗ σε κέφια υποδέχεται τον ΙΩΝΙΚΟ .
Και οι δύο καίγονται για τη νίκη .
 Ο πρώτος για να ξεφύγει από την κακή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από τις απανωτές ήττες που τον έριξαν βαθμολογικά.
Μια από τα ίδια για τον δεύτερο που έχασε 4 σερί παιχνίδια στις λεπτομέριες .......
Τέλος ο ΙΩΝΙΚΟΣ υποδέχεται την ΑΡΝΑΙΑ .

 18.00 Μακεδονικός-Ευκαρπία Κοϊμτζόγλου-Γαζέτας (Πολυχρονίδης)
 18.00 Ανατόλια-Τιτάνες Δρ. Τσουμαχίδης-Ξέρας (Αχταρίδης)
 18.00 Ιωνικός Ιων.-Απόλλων Αρναίας Δημάδης-Μπακάλης (Λαδόπουλος)
 18.00 Ασπίς Ξ.-Μαντουλίδης Ταρενίδης Κ-Ελευθεριάδης (Σαλικίδης)
 18.00 Αγ. Βαρβάρα Καβ.-Ακτή Ζέφυρος 02 Ντούρας-Παπαγεωργίου (Μπαγλατσής)
18.00 ΜΕΝΤ-Κομοτηνή Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Παπαδόπουλος)
 Ρεπό ο ΕΘΝΙΚΟΣ.
Τελειώνει και ο πρώτος γύρος με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ να δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί .
Ακολουθεί η ΕΥΚΑΡΠΙΑ και δίπλα έτοιμες για κάθε χαμένη ευκαιρία η ΑΣΠΙΔΑ  ο ΓΑΣ και ο ΙΩΝΙΚΟΣ.
Έχει πολύ δρόμο ακόμη και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους υποβιβασμούς θα αρχίσει και η διαφορετική αντιμετώπιση από ομάδες που έχουν σωθεί κάποιων παιχνιδιών.

Η βαθμολογία
1. Ανατόλια 22
2.Ευκαρπία 21
3. Ασπίς Ξάνθης 20
4. Κομοτηνή 19
5. Ιωνικός Ιωνίας 18
6. Μαντουλίδης 18
7. Ζέφυρος 16
8. Μακεδονικός 16
9. Αγ. Βαρβάρα 14
10. Τιτάνες Δράμας 14
11. Απόλλων Αρν. 13
12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 13
13. ΜΕΝΤ 12

Πηγή .http://www.superbasket.gr/