Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΛΑΙΑ.............

Τελευταία αγωνιστική  του παιδικού με τον πρωταθλητή να είναι γνωστός εδώ και δύο αγωνιστικές.
Οι  ΙΚΑΡΟΙ πήραν τη σκυτάλη από τους ΤΙΤΑΝΕΣ  δικαιότατα .
 Μια ομάδα με καλύτερη πληρότητα από τις υπόλοιπες .
Είναι και μια επιστροφή του Ν.ΣΕΡΡΩΝ σε πρωτιές μετά από διακοπή μεγάλου χρονικού διαστήματος.
Οι ΙΚΑΡΟΙ δίνουν το τελευταίο παιχνίδι στην ΚΑΒΑΛΑ κα΄τι που έχει τη δική του σημειολογία γιατί και οι δύο ομάδες της πόλης ΕΝΩΣΗ και ΑΣΤΕΡΑΣ είχαν βάλει ψηλά τον πήχη. Οι ΙΚΑΡΟΙ στην προηγούμενη φάση είχαν κερδίσει εντός εκτός τον ΑΣΤΕΡΑ  και έτσι έμενε μόνο η ΕΝΩΣΗ για να διεκδικήσει τη πρωτιά.
Η ήττα της ΕΝΩΣΗΣ από τον συντοπίτη ΑΣΤΕΡΑ  έσβησαν γρήγορα τα  όνειρα για διακρίσεις και επιστροφή της σε επιτυχίες μετά από καιρό. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα μέσα στις ΣΕΡΡΕΣ και όλα τελείωσαν. Στο τελευταίο παιχνίδι θα παλέψει για το γόητρο .

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε όνειρα .
 Τα προηγούμενα χρόνια με τον Α.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στο τιμόνι είχε στήσει μια πολύ καλή υποδομή. Από την αφάνεια και την ανυποληψία κέρδισε την εκτίμηση πρώτα με΄σα στη πόλη του και στη συνέχεια έδειξε πως έχει βάλει γερές βάσεις. Αλλαγή στο τιμόνι με την φυγή του Α.Δ  και την είσοδο του Λ.ΜΑΓΙΑΝΝΗ από την ΣΑΝΤΑ ως προπονητής πια στην παιδική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.
 Για να λέμε την αλήθεια και όποιος κάνει ότι δεν το ξέρει πως δεν ήταν μόνο απλά μια απομάκρυνση ενός προπονητή και εδώ του Α.Δημητριάδη  για διάφορους λόγους υπήρχε ολόκληρο παρασκήνιο . Πως αλλιώς θα πήγαιναν οι παίκτες της ΣΑΝΤΑ στον ΑΣΤΕΡΑ.
 Είναι οι παράπλευρες απώλειες.
Σαν μικρή συμβουλή γιατί τα της πόλης τα έζησα καιρό .......είναι κακό σε σύντομο χρονικό διάστημα  να θέλεις να γίνεις βασιλικότερος του βασιλέως.
Ίσως κάποιοι φίλοι να παρεξηγηθούν αλλά νομίζω καλύτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους .

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  πάει στη ΞΑΝΘΗ για να αντιμετωπίσει την ΑΣΠΙΔΑ.
Μια ΑΣΠΙΔΑ με τον Χ,ΒΑΧΑΡΙΔΗ στο τιμόνι να δίνει σταθερά το παρών τα τελευταία δύο από τα τρία χρόνια που είναι στην θέση του προπονητή στις τελικές φάσεις.
Είχαν χαμηλά τον πήχη θα έλεγα ήταν τουλάχιστον αυτός πολύ προσγειωμένος και ήξερε μέχρι που μπορεί να πάει η βαλίτσα. Έδειξε με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα του ότι θέλει να μάθει στα παιδιά πως να γίνονται καλύτεροι ατομικά και ομαδικά .Και μόνο ότι δεν είχε την άμυνα ζώνης στις σκέψεις είναι τεράστιο θέμα. Δεν εγκλωβίσθηκε στη σκοπιμότητα του αποτελέσματος.
 Μόνο εκείνες οι νίκες με τεράστιες διαφορές λίγο ξίνισαν προσωπικά εμένα αλλά επιλογή δική του και της ομάδας του ήταν   και όλα καλά.
Ασφαλώς  και θα πρέπει όλοι στην ΑΣΠΙΔΑ να νιώθουν ότι πήγαν καλά. Θα έλεγα ότι είχαν ίσως την καλύτερη περιφέρεια άλλα έπασχαν σε μεγάλο βαθμό μέσα στη ρακέτα. Μπορεί κάποιοι παίκτες να έκαναν φιλότιμες προσπάθειες αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετοί μπροστά στην υπεροπλία που είχαν ΙΚΑΡΟΙ και ΕΝΩΣΗ γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάνω κάτω ήταν στα ίδια.
Ένα μεγάλο μπραβο στα παιδιά για την πορεία τους.
Υπήρξαν παιχνίδια που σε καθήλωναν με τη προσπάθεια και το πάθος που είχαν τα παιδιά.

Κλείνοντας να ευχηθώ την καλύτερη δυνατή πορεία στην ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ.



A1 ΘΕΣΕΙΣ 1-6 28/3/15

 Ξεκινάει και πάλι η τελική φάση θέσεις 1-6 και ουσιαστικά η μάχη είναι για τις δύο πρώτες θέσεις με τους ΑΣΤΕΡΑ-ΑΕΚ & ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ να έχουν κίνητρο και τους τρεις υπόλοιπους ναι μεν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τη στεναχώρια των πολλών χιλιομέτρων χωρίς να υπάρχει και ουσιαστικό κίνητρο. Πόση σημασία έχει εάν η ΦΙΛΙΑ ή το ΡΟΥΠΕΛ να βγούνε πέπτοι ή έκτοι αλλά την ίδια στιγμή θα ξοδέψουν και μερικές εκατοντάδες ευρώπουλα ..........

Any way που έλεγε και ο παππούς μου .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΚ  η μεγάλη μάχη της αγωνιστικής. Πρώτη η ΑΕΚ που κέρδισε στον πρώτο γύρο και το λιγότερο που θέλει είναι μια ήττα με μικρότερη διαφορά των 9 πόντων  Το αντίθετο θέλει ο ΑΣΤΕΡΑΣ γιατί και στην ισοβαθμία θα έχει πλεονέκτημα η ΑΕΚ.
 Θέλει νίκη και μάλιστα με διαφορά συν 10 πόντοι .Τώρα σε νίκη της ΑΕΚ  μάλλον θα είναι η επόμενη πρωταθλητρια και τότε θα έχουμε δύο ομάδες της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στην Γ΄ μάλλον την ΑΣΠΙΔΑ από τη ΞΑΝΘΗ τρεις στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ από τη ΘΡΑΚΗ και όπως δείχνουν ΣΑΝΤΑ και ΤΙΤΑΝΕΣ δεν είναι και στα καλύτερα .....Τότε προβλέπονται πολλά ντέρμπι  σκληρά. Αυτά με τη λήξη των πρωταθλημάτων  .  Σε φουλ προετοιμασία και οι δύο ομάδες με τη πίεση να είναι μεγάλη. Σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια μπορεί να δούνε το πιο βαρετό και με πολύ σκοπιμότητα παιχνίδι οι θεατές ή μια ματσάρα ολκής. Ελπίζω το δεύτερο.

ΘΥΕΛΛΑ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
Ο έτερος διεκδικητής θέλει νίκη αλλά είναι δύσκολο αυτό στο χωριό των ανυπότακτων .
Αυτοί ψάχνουν  τη νίκη για να στήσουν γιορτή.
 Έχουν την καλύτερη ψυχολογία έχουν καυτή έδρα για να δούμε εάν η προσπάθεια του φιλοξενούμενου για άνοδο θα σταματήσει εκεί η θα συνεχίσει με αρκετές ελπίδες.


Το πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι είναι το τελευταίο.
 ΡΟΥΠΕΛ-ΦΙΛΙΑ με μόνο τη χαρά του παιχνιδιού .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ -ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ
ΡΟΥΠΕΛ-ΦΙΛΙΑ




Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Γ΄ΕΘΜΙΚΗ 22-3-2015

Όι   ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ καθιέρωσαν τον όρο SHOW  ΤΙΜΕ με σκοπό να ανεβάσουν το θέαμα και την προσέλκυση θεατών άρα περισσότερα έσοδα.
 Εδώ το έχουμε παρξηγήσει το ζήτημα και το SHOW το κάνουν άλλοι..............  SHOW λοιπόν και πάλι στο γήπεδο των ΠΟΤΑΜΟΥΔΊΩΝ στο παιχνίδι ΣΑΝΤΑ -ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.
Ρεσιτάλ Τ,Π  και αποβολή του ΠΕΝΤΑΖΊΔΗ με 5ο φάουλ  από τους διαιτητή του παιχνιδιού όπως και του ΦΡΑΓΓΟΠΟΥΛΟΥ με δύο Τ.Π η πρώτη για φλοπινγκ και το όνομα αυτού Χ, ΡΟΥΚΑΣ
Νίκη για την ΣΑΝΤΑ με 54-52 κυριολεκτικά με τη λήξη του παιχνιδιού.
ΑΓανακτισμένοι οι άνθρωποι της ΣΑΝΤΑ από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι όπου και πάλι πρωταγωνιστής δεν ήταν το μπάσκετ αλλά άλλοι..........
Ένα σχετικά ήρεμο κοινό στο γεμάτο γήπεδο είχε προηγηθεί το παιχνίδι του παιδικού ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ και τελικά όλοι μα όλοι οι φίλαθλοι να είναι στην τσίτα από τα όσα έβλεπαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Έχουνε να λένε για τη στιγμή όπου το παιχνίδι είναι 37-39  και με Τ.Π εναντίον της γηπεδούχου  ο φιλοξενούμενος  ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  καταφέρνει και ανεβάζει τη διαφορά   στους 13  37-50.
Αλλά με τεράστια προσπάθεια οι παίκτες του Α.Δημητριάδη κατάφεραν και κέρδισαν δύο φορές φέτος τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ και πήραν τεράστια ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. http://kavala-sports.gr




 Διαιτητές: Ρούκας-Δημάδης
Δεκάλεπτα: 16-17, 32-31, 37-47, 54-52
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Δημητριάδης- Παπαδόπουλος): Μπάμπουλης, Σιώπης 2, Μητρούλης, Ράμμος 12 (2), Φραγκόπουλος 4, Γ. Σουλίδης, Κουμλέλης 17 (1), Κάτσικας 6, Φασουλάς 1, Πενταζίδης 12 (1).
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Αλμπάνης): Λεμονάκης 10 (2), Γκαβέζος 11, Τάκης, Καμάρας 7, Παυλογιάννης, Μπίλιος, Μπρόζος 9 (2), Χρηστίδης 10, Καλαμπόκης 3, Βαϊντερλής 2, Γαϊτανίδης.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Ευκαρπία-Ιωνικός Ιωνίας 63-52
Μακεδονικός-ΠΚ Νεάπολης 62-69





Θέσεις 7-10 & Α2 22/3/12

Κέρδισε την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ο ΗΡΑΚΛΗΣ και με διαφορά τέτοια που ξεπέρασε το πρώτο παιχνίδι.
Για τη συνέχεια θέλει μια νίκη και μόνο νίκη και με ένα πόντο για να πάρει τη δεύτερη . Αντίπαλο είναι ο πρώτος ΑΙΑΝΤΑΣ και το παιχνίδι γίνεται στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
Η βαθμολογία είναι ΑΙΑΣ 9  ΗΡΑΚΛΗΣ 8  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 8 ΠΑΝΘΗΡΕΣ 5
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ υποδέχεται τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ και θέλει νίκη και ταυτόχρονα ήττα του ΗΡΑΚΛΗ για να πάρει αυτή τη δεύτερη θέση.

Για τις θέσεις παραμονής ο ΑΡΙΩΝΑΣ κέρδισε τον ΑΟΣ  και έκανε μεγάλο βήμα σωτηρίας .
Όλα θα κριθούν από το πόσες ομάδες θα πέσουν από την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και για την ώρα τουλάχιστον δύο είναι υποψήφιες  ΤΙΤΑΝΕΣ  και ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ αλλά και τον ΓΣΕ να είναι σε δύσκολη θέση.
Κακή χρονιά για το μπάσκετ της περιοχής μας  στις ΕΘΝΙΚΕΣ κατηγορίες αλλά και κακή χρονιά με το αγωνιστικό σύστημα  διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων, Καιρός για αλλαγές.

ΠΑΙΔΙΚΟ Τελική φάση.

Δύο στα δύο για τον ΑΣΤΕΡΑ που κέρδισε την ΕΝΩΣΗ 67-47  την ίδια στιγμή που οι ΙΚΑΡΟΙ είναι και τυπικά πρωταθλητές παίρνοντας το παιχνίδι στα χαρτιά μιας και η ΑΣΠΙΔΑ δεν κατέβηκε στο παιχνίδι  λόγω εκδρομής αρκετών παικτών της .
Πρωταθλητές λοιπόν οι ΙΚΑΡΟΙ και δίκαια.
 Για το ντέρμπι της ΚΑΒΑΛΑΣ     ΕΔΩ

Πηγή.http://kavala-sports.gr

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 22-3-2015

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

ΧΑΝΘ-Ασπίδα Ξάνθης  63-50
Αργος Ορεστικό-Τιτάνες Παλαμά  90-78
Πιερικός Αρχέλαος-Φοίνικας Λάρισας  
Κομοτηνή-Προμηθέας Πάτρας  67-91
Aργοναύτης Καλ.-Στρατώνι  54-77
Πευκοχώρι-Ανατόλια  
Αίας Ευόσμου-Μαχητές Δόξας Πεύκων  64-80


Έχασε η  ΑΣΠΙΔΑ από την ΧΑΝΘ  με 63-50 και μεγάλη διαφορά και μικρό σκορ επιθετικά για την ίδια. Ουσιαστικά έβγαλε τα ματάκια της με την ήττα αυτή. Ήταν από τα παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσει. Για την ΧΑΝΘ δεν άλλαξε τίποτα . Παραμένει στις θέσεις υποβιβασμού την ίδια ώρα που το ΣΤΡΑΤΩΝΙ κέρδισε την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ εκτός.