Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ Στα πόσα αυγά διαφορά κρίθηκε το παιχνίδι.???

Κάποιοι πιτσιρικάδες κόντεψαν να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι και να βάλουν σε μεγάλες περιπέτειες τους γηπεδούχους . Πέταξαν αυγά που πέτυχαν κάποιον παίκτη του ΑΡΙΩΝΑ  και χρειάσθηκε η άμεση επέμβαση του προπονητή των ΤΙΤΑΝΩΝ  Γρηγοριάδη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτι από προηγούμενα από τους σχολικούς από τα παιδικά εφηβικά δεν θέλει και πολύ.
Το ευτύχημα πως οι διαιτητές το πέρασαν στο ντούκου και δεν έγραψαν τίποτα .
Και η ερώτηση που βγαίνει αβίαστα. Αν ήταν ο ΡΟΥΚΑΣ  τι θα έγραφε  και  πόσες αγωνιστικές τα θα  έπαιρναν οι γηπεδούχοι?  Εδώ φύλλο πέφτει  τεχνική ποινή  . Που λόγο για κάτι παραπάνω . Στην φυλακή όλοι.  Κάποιος θα πρέπει να καταλάβει  και να εξηγήσει σε κάποιους τι γίνεται και πως συμπεριφέρονται κάποιοι άρχοντες των γηπέδων λέμε τώρα.
Μήπως πρέπει κάποιοι να σκεφτούν πριν αποφασίσουν ????
             Στο παιχνίδι όπου έγινε μια καλή και δυνατή μάχη  με τελικό νικητή τους γηπεδούχους με 75-70.
Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες με κάποιες στιγμές οι ΤΙΤΑΝΕΣ να δημιουργούν διαφορά αλλά αυτή ήταν πρόσκαιρη . Σε αντίθεση με το παιχνίδι της προηγούμενης χρονιά ο ΑΡΙΩΝΑΣ μπήκε πιο διαβασμένος και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να πάει τη διαφορά στο καλάθι αλλά ένα χαμένο lay up και κάποιες βολές κράτησαν το σκορ σε   71-67 . Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλους 4εις πόντους με τον ΑΡΙΩΝΑ να μειώνει τελικά σε 75-70.
    Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Χ.Παπαδόπουλος που πιστεύει πως όλα θα κριθούν  την τελευταία αγωνιστική.
 Αρκεί πρώτα να κερδίσουν τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ  γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει να προσπαθήσουν για την πρόκριση .
      Νίκη πιο πολύ ψυχολογία  γιατί όλα μένουν ανοιχτά για τη τελευταία αγωνιστική στο κλειστό Α.Μπλατατζής  στις 07-03-2015.

 Για το τι εγραψα στο παιχνίδι της προηγούμενης χρονιάσ κάντε κλικ.

EΔΩ 

Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ Τέλος Α΄ περιόδου.....

ΑΕΚ  , ΘΥΕΛΛΑ  και ΦΙΛΙΑ  είναι οι τρεις πρώτοι από τον δεύτερο   όμιλο.

Η  ΑΕΚ πέρασε πρώτη χωρίς παιχνίδι σήμερα  και της απομένουν τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού με τον ΑΡΙΩΝΑ.

 Η ΘΥΕΛΛΑ έκανε την μεγάλη νίκη με τον ΕΘΝΙΚΟ  και πέρασε δεύτερη έχοντας πλεονέκτημα σε σχέση με την ΦΙΛΙΑ που και αυτή κέρδισε τον ΑΡΙΩΝΑ.

ΘΥΕΛΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ.  
Μεγάλη νίκη πρόκριση για την ΘΥΕΛΛΑ που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όσο είχε αντοχές ο ΤΕΛΟΥΔΗΣ  ο ΕΘΝΙΚΟΣ  ήταν μέσα στο παιχνίδι. Από το σημερινό παιχνίδι όποιος κέρδιζε  έπαιρνε και τη πρόκριση για την επόμενη φάση.
 Η ΘΥΕΛΛΑ με αβαντάζ την πολύ δύσκολη έδρα της  κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες μετά την άνοδό της στην Α1  από την Α2  τώρα έχει το δικαίωμα να δώσει σπουδαία παιχνίδια στην επόμενη φάση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ.
21-16  15-14  16-21  22-6

ΦΙΛΙΑ- ΑΡΙΩΝΑΣ  73-61
Την σταθερή της πορεία τα τελευταία χρόνια επιβεβαίωσε η ΦΙΛΙΑ. Πέτυχε τον στόχο της να είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη τελική φάση από τον δεύτερο όμιλο. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

                  Και η συνέχεια της τελικής φάσης αναμένεται πολύ συναρπαστική μετά την απώλεια του απόλυτου του ΑΣΤΕΡΑ με την εκτός έδρας ήττα του από τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ.
Έτσι όλοι ξεκινάνε με μία ήττα τουλάχιστον και η διεκδίκηση της ανόδου γίνεται συναρπαστική.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΕΣ -ΑΣΠΙΔΑ 63-36

Αναδημοσίευση από το σαιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ.

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας γνώρισε αναμενόμενη ήττα στην Δράμα με 63-36.
ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και όσο κυλούσαν τα δεκάλεπτα μεγάλωναν την διαφορά για να φτάσουν στο άνετο 63-36.
Η ήττα αυτή ήταν εντός προγράμματος και δεν επηρεάζει την ομάδα μας, που ετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την Σταυρούπολη, ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την υπόθεση παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ 63-36

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-9, 35-14, 49-27, 63-36
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Μεχμέτ Ουστά 3, Καραλίδου Σ., Παπαευαγγέλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 13, Αντώνογλου 3, Μαμαλίκατζη, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 11(1), Καραλίδου Β. 4, Χαλκίδου 2.

Σχόλιο xanthibasket.Eίναι γνωστό πως η υπόθεση γυναικείο μπάσκετ είναι υπεβολικά προβληματική Είναι πασιφανές ακόμη περισσότερο στην μικρή μας πόλη. Η παραμονή στην κατηγορία είναι το μεγάλο στοίχημα για ένα και μοναδικό λόγο . Και αυτός είναι η απόκτηση εμπειριών για τις μικρές σε ηλικία παίκτριες. Οι μεγάλε σε ηλικία παίκτριες είναι γεμάτες από εμπειρίες . Τόσα χρόνια κυριαρχούν στο χώρο σε επίπεδο ΕΚΑΣΑΜΑΘ . Αυτή η κυριαρχία ήταν ένα είδους κινήτρου για τις μικρές.
 Και φαίνεται ότι υπάρχει καλό υλικό για να σταθεί στην συνέχεια. 
Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε τη πρωτιά στον όμιλο με άνεση μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα. Πολλά κορίτσια από αυτή την ομάδα παίρνουν εμπειρίες στην γυναικεία ομάδα .Τι καλύτερο για την δική τους εξέλιξη η παραμονή στην κατηγορία. Διαφορετικά ο αριθμός των παιχνιδιών και το επίπεδο ανταγωνισμού σε περίπτωση υποβιβασμού πέφτει αυτόματα γιατί εδώ δεν υπάρχει ενδιάμεση κατηγορία Με υποβιβασμό πέφτεις στο τοπικό πρωτάθλημα και εκεί υπάρχει η γνωστή μιζέρια.
     Παράδειγμα η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ δεύτερη στη βαθμολογία μια σταθερή αξία στον χώρο.Είναι συστηματική δουλειά χρόνων με μεγάλη υποστήριξη από πολλούς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά.
Αντίθετα η εδώ προσπάθεια είναι δουλειά λίγων μετρημένων στο ένα χέρι ανθρώπων και παρόλα αυτά υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Για να υπάρξει όμως συνέχεια θέλει μεγαλύτερη συμμετοχή.
Και αυτήν μπορούν να την δώσουν μόνο οι γονείς. Τουλάχιστον την προβολή που έλλειπε τα τελευταία χρόναι την έχει. Πολλά είναι τα σαιτ που γράφουν σχολιάζουν για την ομάδα γενικότερα.
Προβολή υπάρχει μένουν τα υπόλοιπα.

Διασκεδάστε μαζί μας Πρόσκληση για διασκέδαση από την ΑΣΠΙΔΑ.

Τον ετήσιο χορός της ή για να είμαι πιο ακριβής η ΑΣΠΙΔΑ (Όλα τα τμήματα μαζί) διοργανώνουν εκδήλωση με ποτό φαγητό .Σκοπός η συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων αλλά και το μάζεμα όλων των φίλων της παράλληλα με διασκέδαση.Καλή επιτυχία στην προσπάθεια .
https://www.facebook.com/164392570417569/photos/a.164557217067771.1073741828.164392570417569/316056225251202/?type=1

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Σ.Δ.Θ



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

1. Μετά το εναρκτήριο jump ball και αφού η μπάλα αγγίζεται νόμιμα από τον αναπηδώντα A1, συμβαίνει εμπλοκή της μπάλας από τους A2 και B2. Ο διαιτητής θα διευθύνει μια νέα αναπήδηση (jump-ball) στον κεντρικό κύκλο μεταξύ των A2 και B2.
ΝΑΙ. ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2014, ΑΡΘΡΟ 9.1 Η πρώτη περίοδος ξεκινά όταν η μπάλα αφήνει το/α χέρι/α του διαιτητή, στην αναπήδηση (Jump – ball). 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΣΠΙΔΑ - ΦΙΛΙΑ. 53-41

Τελείωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στη πρώτη φάση η ΑΣΠΙΔΑ.
Νίκησε εντός τη ΦΙΛΙΑ  χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Με την ευκαιρία του παιχνιδιού η ακαδημία της ΦΙΛΙΑΣ έφερε και άλλα τμήματα που έδωσαν φιλικά με αντίστοιχα της ΑΣΠΙΔΑΣ.

Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ 2001  - Γ.Σ ΦΙΛΙΑ :53-41
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΟΥΚΑΣ – ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ


Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ (ΚΑΡΑ ΑΚΜΕΤ ΝΕΔΗΜ): ΜΕΧΜΕΤ 9(1), ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΥ 2., ΚΟΥΤΡΟΥΒΕΛΗ 4, ΒΟΥΔΟΥΡΗ, ΧΑΛΚΙΔΟΥ 11, ΕΜΒΕΡ, ΧΑΤΖΗ 6, ΜΑΜΑΛΙΚΑΤΖΗ 18, ΑΝΤΙΚΟΥΛΑΝΗ, ΜΠΟΝΟΒΑ, ΑΧΜΕΤ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Σ. 3





Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): ΜΙΧΕΛΗ 10, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ 8, ΧΑΡΙΟΠΟΛΙΤΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 3, ΤΣΑΝΑΚΑ 5, ΓΚΑΙΔΑΤΖΗ ΒΑΣ 2., ΓΚΑΙΔΑΤΖΗ Β. 13






 
 









 






Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ














Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη του ΓΣΕ  στο τοπικό ντέρμπι με την ΣΑΝΤΑ 82-68.
Προσαρμοσμένη στον Ν.Αμπελακιώτη η άμυνα της ΣΑΝΤΑ (χωρίς τον ΚΟΥΜΛΕΛΗ στο ρόστερ της  ) είδε τον Β.Μουλάκη να της κάνει τη ζημιά. Το θετικό για την ΣΑΝΤΑ είναι πως για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να τρέξει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάτι που φαίνεται από τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων.
Μεγάλη ευστοχία από τα 6,25 για τον ΓΣΕ που όμως δεν πήρε εκτός της νίκης και τη διαφορά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
27-15  23-16   19-16   13-21
Δεν τα κατάφεραν οι ΙΚΑΡΟΙ  που έχασαν με 72-53  από την ΕΥΚΑΡΠΙΑ.
Νίκησε ο ΟΡΦΕΑΣ   εκτός τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ   55-72
Ο κάκιστος φέτος ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ έχασε μεδιαφορά 20πόντων εντός από τον ΖΕΦΥΡΟ 66-86

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ -ΓΑΣ

Όλα τα είχε το τοπικό ντέρμπι πιστό σε μια χαζή παράδοση που θέλει πάντα να δημιουργείται ένταση .Το τελικό αποτέλεσμα είναι νίκη για την ΑΣΠΙΔΑ με 71-59.
Πίεση στην ΑΣΠΙΔΑ  για την επίτευξη νίκης  καλή διάθεση αγωνιστική για τον ΓΑΣ  μετά τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση με την ΧΑΝΘ.
Και αυτό φάνηκε από τη πρώτη στιγμή.Νευρικότητα για τους γηπεδούχους ενδεικτικό πως στο 05,00 είχε μόνο 5 πόντους  καλύτερη λειτουργία για τον ΓΑΣ  που έπαιζε πιο έξυπνα με αιχμή τον ψηλό της τον ΚΑΔΗΡ . Πίεση  στην περιφέρεια καλύτερα ποσοστά ευστοχίας με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει 7-12. Φαίνεται πως σαν παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο στο ξεκίνημά του.
Υπήρχε μια ένταση  και εδώ φάνηκε πως οι διαιτητές δεν την πήραν χαμπάρι έγκαιρα έτσι ώστε να επιβληθούν από νωρίς και να κόψουν το τσαμπουκά όλων.
Και μοιραία η ένταση να βγει με το χειρότερο τρόπο. Αποβολή δίκαια ή άδικα δεν το κρίνω των ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΔΗΡ  εκνευρισμός ένταση το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τοπικό ντέρμπι. Είπαμε κρατάει χρόνια μια κολόνια που όμως δεν μυρίζει καθόλου ευχα΄ριστα πια.
Η διακοπή και οι αποβολές πήραν χώρα στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Ημίχρονο  29-27
Η έναρξη του δεύτερου μέρους και η όλη διαδικασία της διακοπής φάνηκε ότι βοήθησε την ΑΣΠΙΔΑ και συγκεκριμένα τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  που πήρε πάνω του το παιχνίδι.
Τράβηξε μπροστά την ομάδα μιας και ο συν΄'ηθης ύποπτος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν σε καλή μέρα.
Με ηγέτη τον ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ η ΑΣΠΙΔΑ  ξεκόλησε πίεσε πήρε διαφορά έως και 10 πόντους. 48-42
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ξεκίνησε καλύτερα  κράτησε τη διαφορά αλλά ο ΓΑΣ  δεν κατάθεσε τα όπλα  και με μια τελευταία προσπάθεια στα τελευταία λεπτά 2,50  ΄μέιωσε μέχρι και τους 5 πόντους.
Εδώ είναι που χρειάζεται το καθαρό μυαλό  και το είχε η ΑΣΠΙΔΑ  που γ΄ρηγορα διόρθωσε τα λάθη και κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά .
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  71-59
Στην κακή ψυχολογία που έχουν οι παίκτες επικεντρώθηκε  ο Ν.ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ  .

Νεοκλής  Λεμονίδης  Μπορεί να παίξαμε καλά και να πήραμε τη νίκη με την ΧΑΝΘ αλλά ουσιαστικά η προσπάθεια στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ  υπόθεση παραμονή έχει κλείσει. Είναι και ο λόγος που οι παίκτες δεν δίνουν το καλύτερο τους εαυτό . Όταν δεν έχεις στόχο μένεις πίσω.
    Από την άλλη όμως είμαστε η ομάδα που θα κρίνουμε με τη προσπάθειά μας αποτελέσματα . Θα τα παλέψουμε όλα θα προσπαθήσουμε για την δικιά  μας αξιοπρέπεια να τα κερδίσουμε για να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι.
Σήμερα ξινήσαμε πολύ καλά ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και φάνηκε ότι η αποβολή του βασικού μας σέντερ  μας στοίχισε. Δεν 'εχουμε πολλές ενναλακτικές λύσεις σε αυτό το κομμάτι και μοιραία χάσαμε. Η ΑΣΠΙΔΑ ήταν φανερό ότι είχε το άγχος  αλλά είχε ένα ηγέτη στο παιχνίδι της που την τράβηξε μπροστά και ο λόγος για τον Γ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
Μακάρι η συνέχεια για την ΑΣΠΙΔΑ να είναι η καλύτερη δυνατή.
Τώρα για το έγινε νομίζω ότι πρέπει όλοι να σκεφτούμε που ζούμε μια γειτονιά είμαστε και τουλάχιστον οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι πιο επιεικείς  με τους παίκτες που την ώρα του παιχνιδιού έχουν χίλιους σφυγμούς. 

Από την πλευρά του ο Κ.Ιωαννίδης  στάθηκε στη νίκη  .
Αυτό που μετράει είναι η νίκη  γιατί δεν ήμασταν και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση.
Κ.Ιωαννίδης  Η πίεση που έχουμε   από τα άσχημα αποτελέσματα δεν βοηθούν να παίζουμε με καθαρό μυαλό.
Θα έλεγα πως τα όσα έγιναν πρέπει να θεωρηθούν κακή παρένθεση. Η διακοπή ήταν μια ευκαιρία για ανασύνταξη   κάτι που μας βγήκε τελικά και η ομάδα παρουσίασε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο.
Εδώ και λίγο καιρό προσπαθούμε να περάσουν ένα άλλο αγωνιστικό πλάνο και είναι φαίνεται δύσκολο να βγαίνει αυτό από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας να πάρουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τους ΤΙΤΑΝΕΣ  για να δούμε με άλλο μάτι τη συνέχεια. Αν τα καταφέρουμε τότε έχουμε μέλλον στη κατηγορία και θα πρέπει με κάθε τρόπο να πάρουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.
            Τελικά  η παρεξήγηση λύθηκε και οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια.
Φωτό  αργότερα.

Υ.Γ    Για την αποκατάσταση πέραν του Δ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  η ευχάριστη έκπληξη ήταν και η ολοκληρωτική επάνοδος του αρχηγού Δημήτρη ΤΑΤΑΡΗ  που σημείωσε σε εκείνο το σημείο της επανάκαμψης της ΑΣΠΙΔΑΣ μαζί με τον Γ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  12 πόντους με αρχή δύο κρίσιμα συνεχόμενα τρίποντα και παίζοντας καταπληκτική άμυνα . Ήταν  ο άσσος στο μανίκι του Κώστα Ιωαννίδη και ο παράγοντας που δεν πρόβλεψε ο Νεοκλής Λεμονίδης.

Σχόλιο ( Ο αρχηγός φαίνεται ότι περίμενε την αποβολή του ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ  για να δείξει ποιός είναι.
Μήτσο συγνώμη για την παράλειψη).  

Η αγωνιστική είχε και το σπουδαίο παχνίδι των πρωτοπόρων Νικητής ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που πήρε τη νίκη και έσπασε το αήττητο των ΜΑΧΗΤΩΝ αλλά δεν κάλυψε τη διαφορά.
Το ΑΡΓΟΣ  για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε τη δυναμική του κερδίζοντας το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ .
Άλλη μία νίκη εντός για τον ΑΡΧΕΛΑΟ με το ΑΙΑΝΤΑ.
Η ΧΑΝΘ  έκανε άλλη μία εντός έδρας ήττα κάτι που βολεύει την ΑΣΠΙΔΑ .
Νίκη για το ΑΝΑΤΟΛΙΑ εκτός τον ΦΟΙΝΙΚΑ .Νίκη για τους ΤΙΤΑΝΕΣ επόμενο αντίπαλο της ΑΣΠΙΔΑΣ εντός με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ.
Βολικά τα αποτελέσματα για την ΑΣΠΙΔΑ στο ΤΙΤΑΝΙΟ έργο που έχει.

ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ ΕΔΩ
Πηγή.http://www.infobasket.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
ΧΑΝΘ-AργοναύτηςΚαλαμαριάς  55-70
Αργος Ορεστικό-Πευκοχώρι  78-67
Πιερικός Αρχέλαος-Αίας  72-61
Προμηθέας-Μαχητές  82-80
Φοίνικας Λάρισας-Ανατόλια  71-76
Τιτάνες Παλαμά-Στρατώνι  77-65
Ασπίδα Ξάνθης-Κομοτηνή  71-59