Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ηρεμήστε παιδιά παιχνίδι είναι ...............

Προφανώς κάποιοι δεν ξέρουν δεν θέλουν να κάτσουν και να διαβάσουν .
Για όλους αυτούς που έχουν την εντύπωση πως τα χώνω στην Ασπίδα και αν είναι δυνατόν την θεωρώ την ίδια και τους παίκτες της κακούς και μιλάω με ειρωνεία  επαναφέρω ένα άρθρο πριν το παιχνίδι
 ΑΣΠΙΔΑ-ΑΓ.ΒΑΡΒΡΑ. Αυτό το παιχνίδι είχε την ιδιαίτερη σημασία για μένα .
 Και για να απαντήσω στον παράρα ξέρει αυτός...Όταν θα μπει να παίξει και τότε θα είναι έτοιμος να ξέρεις δεν πρόκειται να ξαναβγει............και αν το πιστέψει δεν ξέρω που μπορεί να σταματήσει η μπίλια.....................
Για διαβάστε αυτό αλλά κάντε και ένα ρεζουμέ σε προηγούμενα σχόλια .

Ασπίδα Ξάνθης – Αγ. Βαρβάρα
1/2  στις νίκες  και για τις δύο ομάδες.Από τρεις βαθμοί

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν  ήταν τη χρονιά 13-14  με τις δύο ομάδες  στην Γ΄Εθνική.
Η  ΑΣΠΙΔΑ  ήταν νεοφερμένη από το τοπικό πρωτάθλημα και η  ΣΑΝΤΑ  μετρούσε ήδη μία παρουσία.
Με  πρώτο βιολί  τον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  η  ΣΑΝΤΑ  τώρα ΚΟΥΜΛΕΛΗ  και  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗ  με τους υπόλοιπους  βασικούς που χρόνια την στηρίζουν  και η ΑΣΠΙΔΑ  πέραν των φοιτητών και του πολύπειρου ΤΑΤΑΡΗ  να  έχει στις τάξεις της παίκτες όπως ο ΣΤΕΑΦΝΙΔΗΣ  και ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ. Την αξία τους  κανένας δεν αμφισβητεί  και φάνηκε η απουσία του δεύτερου  στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ.
Τότε η ΑΣΠΙΔΑ  πέρασε σαν τρένο από τα ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ  και δεν είχε κανένα πρόβλημα στην ΞΑΝΘΗ. Ήταν χρονιά ανόδου στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ  με μια πολύ σπουδαία ομάδα  που έκανε τρομερά παιχνίδια. Μετά την εμπειρία της Β΄  κατηγορίας επιστροφή στην Γ  Εθνική  αλλά με πολλές αλλαγές πολλές αποχωρήσεις μεταγραφές  που  μείωσαν σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της δυναμική.
ΤΑΤΑΡΗΣ -ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ τέσσερις  απουσίες κάθε μία μεγάλης αξίας. Πόνεσε θα έλεγα πολύ η μεταγραφή του ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ  αλλά φαίνεται να μετράει πιο πολύ η απουσία του Θ,Σταμπουλή.  Μαζί με την απουσία του ΠΑΛΑΚΗ  χάθηκε η δύναμη κρούσης  στην ρακέτα για την ΑΣΠΙΔΑ  με μόνο τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ να παλεύει  και για πόσο άραγε.  Δεν υπάρχουν αρκετές βοήθειες  σε αντίθεση  με άλλες θέσεις που βρέθηκαν  τα αντίμετρα για να καλυφθούν τα κενά.
Ακόμη και έτσι  η ΑΣΠΙΔΑ  μπορεί να μην χτυπήσει άνοδο αλλά σε καμιά περίπτωση όπως πολλοί χαιρέκακα  πιστεύουν ότι θα έχει πρόβλημα παραμονής.
Το υλικό που έχει  είναι αξιολογότατο.

Φέτος  το πείραμα  συμμετοχής εφήβων  στην μεγάλη ομάδα μοιάζει σαν πρόκληση.
Φτάνει  να περπατήσει στην πράξη  και να μην γίνεται από υποχρέωση γιατί υπάρχει πολύ καλό υλικό  σε έφηβους και παίδες και θα ήταν κρίμα  να χάνεται αυτό στην λογική της πα΄σης θυσίας νίκη  . Έχω την εντύπωση πως  δεν μετράει τόσο ο όποιος στόχος άνοδος κλπ.  
Τόνισαν πως θέλουν να παίζουν καλό μπάσκετ να προσπαθούν και σιγά σιγά να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις αναπλήρωσης των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών που όπως και να έχει δεν θα μπορούν σε λίγο να προσφέρουν  πολλά. 
Αν καταφέρουν να στήσουν μια ομάδα με δικό τους υλικό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους. Δικαιώνουν κατά την άποψη μου και τον σκοπό ύπαρξης της ακαδημίας .Αυτό θα πρέπει να είναι ο μπούσουλας σε όλες τις ακαδημίες.
Ευκαιρίες στους νέους .

ΥΓ.

Είναι αλήθεια ότι τα έχω χώσει με τον τρόπο μου και να αδίκησα τους προπονητές της ΑΣΠΙΔΑΣ αλλά με σχεδόν 11-12  χρόνια δίπλα τους πιστεύω έχω κάθε δικαίωμα να λέω και την παπαριά μου. Αλλά να διαβάζω μαλακίες σχόλια για μια ομάδα που τουλάχιστον φετος δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές είναι τι να πω.
Βέβαια ακόμη και φέτος έγιναν κάποια χοντρά λάθη. Και αυτά τα λάθη τα ξέρουν καλύτερα και όταν γίνεται επισήμανση από μένα μοναδικός στόχος είναι το καλό της ομάδας.  Ξέρουν καλύτερα πως όταν έχω διάθεση για πείραγμα δεν υπάρχει τρόπος να με σταματήσουν αλλά τονίζω πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να πειράξω τον Παναγιωτόπουλο τον Κώστα τον Ιωαννίδη τον Πριονοκορδέλα Κωτάκη τον Νεδήμ αλλά και τους γονείς που έχουμεε περάσει τόσα και τόσα . Όπως έχω δικαίωμα να πειράζω τον Γιάννη τον Στεφανίδη τον Τόλη τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας αλλά έχω επίσης και το δικαίωμα να θεωρώ απώλεια την φυγή του Δ.Καραμπέκη.
Τόσα χρόνια κοίταζα να μην κάνω κακό κυρίως σε παιδιά-παίκτες. Ιδιοτέλεια δεν ειχα ποτέ για κανένα και δεν ξεχώριζα ομάδες παρόλο που μεγάλωσα με την ΑΣΠΊΔΑ και θεωρώ ότι είμαι ένα μικρό μέρος της.
Κάποτε όταν όλοι ήταν απέναντι μαζί πήγαμε κόντρα σε όλους και σε όλα . Αν υπάρχει δικαίωση είναι άλλο θέμα αλλά τουλάχιστον το παλέψαμε και κυρίως αυτοί γιατί δεν φοβήθηκαν τις συνέπειες.Και για να είμαι δίκαιος όχι μόνο η Ασπίδα αλλά και ο Αρίωνας από την Ξάνθη και λίγοι ακόμη αλλά αρκετοί για να τινάξουν την μπουγάδα στον αέρα.
 Κάποιοι άλλοι κρύφτηκαν και τώρα βγαίνουν και θέλουν μερίδιο στα λάφυρα.
Και μετά από τόσα χρόνια μαζί έχω το δικαίωμα να υποστηρίζω και άλλη ομάδα την οποία πέρα από τους προφανείς λόγους όσοι με διαβάζατε ξέρετε ότι την είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια.
Πολλοί από αυτούς που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι της ομάδας να ξέρουν ότι αντίθετα από ότι πιστεύουν κάνουν κακό. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε κάθε επίπεδο από την συμπεριφορά τους στο γήπεδο μέχρι του σημείου που το παίζουν προστάτες και γράφουν πολλά και διάφορα.
Για τους άλλους που βγάζουν χολή για την ομάδα αλλά πιστεύω για όλες τις υπόλοιπες ομάδες πλην αυτής που παίζει ο κανακάρης τους  να ξέρουν  πως τουλάχιστον φέτος η δουλειά που γίνεται είναι στον καλύτερο δρόμο και έχει καρπούς πολλούς να μαζέψουν. Τα λάθη που έγιναν την περίοδο που ομάδα ανέβαινε τρένο κατηγορίες είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τα διορθώσουν. Και καλά κάνουν και μαγκιά τους . Και θα πρέπει τουλάχιστον να τους πούμε ένα μπράβο για αυτήν την προσπάθεια. 
Βλέποντας ότι δεν υπάρχει καλή διάθεση όλοι είναι με το ζωνάρι λυμένο-έτοιμοι για καυγά . 
Κάτω από τέτοιες συνθήκες κάθε προσπάθεια που έχει μέσα και λίγο χιούμορ θεωρείται προσβολή . Ο σκοπός ήταν να υπάρχει αλλαγή κλίματος και διάθεσης να πάψουμε να τα βλέπουμε όλα μαύρα . Και στο κάτω κάτω δεν φταίνε οι ομάδες ένα μπλοκ εάν έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα και μας πηδάνε άλλοι. Αντί λοιπόν να υπάρχει θετική σκέψη βγαίνει η πίεση της καθημερινότητας  σε κάθε κίνησή μας. Νεύρα γκρίνια και μιζέρια. Κατάλαβα ότι μόνο κακό  κάνω . 
Θα πρέπει να καταλάβω ότι δεν υπάρχει καλή πρόθεση  και να σταματήσω να σχολιάζω με τον δικό μου τρόπο. Όταν ξεπερασθούν αγκυλώσεις τότε τα ξαναλέμε.
 Κλείνοντας λοιπόν αν δεν μπορείτε να κάνετε καλό  τουλάχιστον προσπαθήστε να μην κάνετε κακό. 
 

ΕΥΧΕΣ ΣΔΘ



   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
     ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΣΟΛΩΝΟΣ 9β, Τ.Κ. 68200
     ΤΗΛ.   : 25520-29547 
     FAX    : 25520-29547, 26522
    ΑΦΜ   : 998739050 Δ.Ο.Υ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
                   Ν.Π.Ι.Δ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
    e-mail: sdk_thrakis@yahoo.gr
                                                                                                                           
Ευχόμαστε οι προσδοκίες σας για τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν, ιδιαίτερα σήμερα στις δύσκολες ημέρες που περνάει η πατρίδα μας. Με θετικές σκέψεις σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για το 2016 που ανατέλλει και ευχόμαστε στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, το νέο έτος να φέρει Υγεία, Τύχη, Δημιουργικότητα και Προοπτική για την Ελλάδα μας.

























Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ
-Ο-                                                                -Ο-
                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                    Δημήτριος Μιχέλης                                      Νικόλαος Χατζόπουλος

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Σχόλιο αλητεία.

Η  αλητεία  υπάρχει παντού. Δεν ξέρω τι να πω  .
 Τόσα χρόνια από τις πιο βασικές μου έννοιες ήταν να δώσω χαρά στα παιδιά και προπάντων να κρατήσω ισορροπίες. Ποτέ δεν εκμεταλεύθηκα την δύναμη που είχα για να προβάλω  τα δικά μου συμφέροντα πόσο μάλλον όταν είχε να κάνει με παιδιά.
Διάβασα ένα πικροχολο σχόλιο  αηδιαστικό εμετικό και ήξερα αυτός που το έγραψε πως θα με πονέσει αλλά προφανώς δεν ξέρει ότι έτσι γίνεται ο ίδιος ρόμπα.
Σκέφτηκα σαν απάντηση να τον προκαλέσω βρίζοντάς του την μάνα το παιδί του και ότι άλλο ιερό και όσιο είχε μόνο και μόνο για να αναγκαστεί να βγει στη φόρα σαν σκουλίκι. Αλλά σκέφτηκα πως έτσι πέφτω στο επίπεδο του που είναι ξεκάθαρο ότι είναι πιο χαμηλό. Είναι ένας βούρκος το μυαλουδάκι του και παράγει μόνο σκατά.
Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ελεύθερη έκφραση .Δεν μπορώ εγώ να γίνα κριτής άλλων.
Θα μπορούσα να το διαγράψω και ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά έτσι θα ένιωθε δικαιωμένος.
Ξεφτίλα.............................................

KYΠΕΛΛΟ ΑΣΠΙΔΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 65-44

Περίμενα πιο ανταγωνιστική την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ μετά την νίκη της ανδρικής με τον ΑΡΙΩΝΑ αλλά
 και την νίκη της εφηβικής της ομάδας επί της αντίστοιχης της ΑΣΠΙΔΑΣ. Ίσως αυτός να είναι και  ο λόγος ύπαρξης τριών προπονητών στον πάγκο της ΑΣΠΙΔΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντίθετα  η εικόνα του παιχνιδιού δικαιώνει και το τελικό αποτέλεσμα.
Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η γηπεδούχος ομάδα δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να την αμφισβητήσει. Από το πρώτο δεκάλεπτο μπήκε δυνατά δημιούργησε διαφορά την οποία  μεγάλωσε περισσότερο στο τέλος .
Και αυτό  παίζοντας πολλές φορές μόνο με τους μικρούς. Οι οποίοι μικροί έδειξαν το ταλέντο τους.
Δίκαιη η νίκη  της Ασπίδας και σήμερα  θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι όσοι ασχολούνται με το Ξανθίωτικο μπάσκετ . Η υποδομή που δημιούργησε αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Χωρίς να αδικήσω τους  " μεγάλους " της νικήτριας ομάδας  που έδωσαν τον ρυθμό και την νίκη θα πρέπει να σταθώ σε δύο μικρούς που έδειξαν άριστη εικόνα.
Οι Τσίλογλου και Κουρτίδης ήταν καταπληκτικοί.
Από την άλλη επισήμανα και δύο απουσίες για την ομάδα χωρίς να γνωρίζω το πως και το γιατί.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ανταγωνιστική. Ήταν κακή στις επιλογές της κακή στην άμυνα . Δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματική της εικόνα παρά μόνο ότι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Επόμενος αντίπαλος της ΑΣΠΙΔΑΣ  η ΦΙΛΙΑ  και όποιος περάσει  πάει για τα χιαστί παιχνίδια .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
20-7  10-11, 22-15  13-11

ΑΣΠΙΔΑ (Iωαννίδης Κ.): Κουρτίδης 7, Τσίλογλου 8 (2), Τσιώγκας 20(4), Ζώτος 1, Μαλάκης 4, Καραμπίνης 17(3), Παπαδάκης 5, Δάτσης 2, Ελευθερίου 1

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξανθίδης Μ.): Χατέλος Σ., Κελεπεκίδης, Γιαβρίδης 20(5), Αγγέλου, Αλεξούδης 4, Μπάτσικας 5 (1), Μπεσλεμές, Μπατμάς 5, Βαλασίδης 4, Δελχανίδης 2, Φυδανίδης 4

Μπαίνοντας  στο επίσημο σαιτ της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ  θα διαβάσετε ότι γίνεται λόγος για κακή διαιτησία .
Διαβάστε  ΕΔΩ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

KΥΠΕΛΟ ΑΣΠΙΔΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 16/12/2015

Αύριο  στο κλειστό του Ευμοίρου  γίνεται ένα ακόμη παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η  γηπεδούχος ΑΣΠΙΔΑ  υποδέχεται  την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ .
Να θυμίσω ότι  η ΑΣΠΙΔΑ αγωνίζεται με την εφηβική ομάδα  και όσους είναι κάτω των 20 ετών.
Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα  παίζει με την σύνθεση που αγωνίζεται στο ανδρικό πρωτάθλημα.
Στην φιλοξενούμενη ομάδα  παίζουν και δύο Ξανθιώτες πρώην παίκτες  της Ασπίδας  ο Θ.Βαλλασίδης και ο Μ.Τσιφλίκογλου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 07,00  στο κελιστό του ΕΥΜΟΙΡΟΥ.

Ο νικητής  του παιχνιδιού θα παίξει με την ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ  .

Μένει ένα ακόμη παιχνίδι  το ΘΥΕΛΛΑ -ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  έτσι ώστε να συμληρωθούν οι δύο ομάδες του δεύτερου ομίλου.

Στον πρώτο όμιλο  ο ΑΣΤΕΡΑΣ  υποδέχεται τους Τιτάνες οι ΙΚΑΡΟΙ  τον ΑΟΣ. Από το πρώτο ζευγάρι ο νικητής ΑΣΤΕΡΑΣ ή ΤΙΤΑΝΕΣ  θα παίξουν με το ΡΟΥΠΕΛ.

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα συναντηθούν   χιαστί  για να βγουν τα ζευγάρια του τελικού

Περισσότερα  ΕΔΩ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Κλήσεις στα κλιμάκια εθνικής.

Τέτοιες ειδήσεις  είναι από αυτές που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι υπάρχει μέλλον.
Δύο δικά μας παιδιά και μιλάω τώρα ως Ξανθιώτης γιατί είχαν την ευκαιρία  να τα παρακολουθήσω από πολύ μικρά  αποτελούν μέρος  εθνικών κλιμακίων.
Ο  Δημήτρης Ερμείδης  στην Εθνική παίδων   και  ο  Κουρτίδης Βαλάντης  στους Παμπαίδες.
Και σε ανώτερα  μάγκες.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 9η αγωνιστική

Κέρδισαν τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα.
Πολύ πιο εύκολα κέρδισε η πρωτοπόρος ΓΕΦΥΡΑ  την ΑΓ.Βαρβάρα που ήταν αποδεκατισμένη  από ασθένειες και τραυματισμούς χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την πολύ κακή εμφάνισή της.
Το 41-16  του πρώτου ημιχρόνου  λέει πολλά.
Κανένα πρόβλημα για την ΧΑΝΘ  που κέρδισε  τον ΒΑΟ.
Η  ΑΕΚ  έκανε από που γνωρίζει  . Κέρδισε τον ΟΡΦΕΑ  κάτι που δείχνει πως η ομάδα του Κουκοβίνου απόκτησε χαρακτήρα και ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια που χρειάζεται.
Η έδρα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της νίκης του ΖΕΦΥΡΟΥ  με τους ΙΚΑΡΟΥΣ.
Πάλεψε η ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  οσο μπορούσε αλλά τη νίκη πήρε ο ΓΑΣ.
Για πολλά παράπονα των γηπεδούχων στο παιχνίδι του ΓΣΕ  με την ΑΣΠΙΔΑ.
Προσπάθησε να κερδίσει την δεύτερη στην βαθμολογία αλλά η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή απέναντι στην εμπειρία της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Διακοπή στο παιχνίδι ΑΡΕΤΣΟΥ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ λόγω τραυματισμού του διαιτητή της συνάντησης.

Διαβάστε περισσότερα.  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ.http://www.infobasket.gr

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12-13/12/15


1ος  ΟΜΙΛΟΣ

7η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                                  
12/12/20155:00:ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  -ΠΑΓΓΑΙΟ             40-63
13/12/20155:00:ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ -ΤΙΤΑΝΕΣ
12/12/20155:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΚΡΑΧΤΙΔΗΔΟΞΑΤΟ-ΑΘΛ ΟΜΙΛ ΣΕΡΡΩΝ      41-65
13/12/20155:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΚΡΑΧΤΙΔΗΑΠΟΛΛΩΝ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ       52-72
13/12/20155:00:ΗΡΑΚΛΕΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ο. -ΔΟΞΑ ΑΓΣ ΒΩΛΑΚΑ


2ος  ΟΜΙΛΟΣ
Αφεντικό στον όμιλο  ο ΑΣΤΕΡΑΣ  . Κέρδισε εντός τον Εθνικό είναι πρώτος με δώδεκα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί ο ΑΡΙΩΝΑΣ  με 10  και αυτός με ένα λιγότερο και την επόμενη αγωνιστική  παίζουν μεταξύ τους στην ΞΑΝΘΗ.Παρόλη την αντίσταση των ΠΑΝΘΗΡΩΝ  πήρε το ροζ φύλλο η ομάδα  του Χ.Παπαδόπουλου .
Κέρδισε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  το ΣΟΥΦΛΙ και ο  ο ΑΙΑΝΤΑΣ  τον ΗΡΑΚΛΗ.
Δεν έγινε το παιχνίδι ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ  που πήγε στις 30/1/16.
Με  αρχηγό τον ΑΣΤΕΡΑ  σίγουρο για την πρώτη θέση θα παλέψουν για τις τρεις άλλες θέσεις ΑΙΑΝΤΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ-ΦΙΛΙΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ .  Και μόνο το ότι πέντε ομάδες είναι ανταγωνιστικές και διεκδικούν μια θέση στην τελική φάση δείχνει την καλή εικόνα του ομίλου.
Αντίθετα  ο ανταγωνισμός  στον πρώτο όμιλο είναι πιο χαμηλά.

7η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                                
12/12/20158:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ  -ΑΡΙΩΝ                             67-73
12/12/20154:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  -ΣΟΥΦΛΙ                        56-50
12/12/20155:00:ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ  -ΦΙΛΙΑ   (ΑΝΑΒΟΛΗ)      30/1/16
13/12/20155:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ                           87-60
12/12/20155:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΔΑΚΗΡΑΚΛΗΣ  -ΑΙΑΣ                                  42-63

περισσότερα.  ΕΔΩ
ΠΗΓΗ.http://kavala-sports.gr


Στο επίσημο σαιτ της Ολυμπιάδας  βρήκα μια ευχάριστη έκπληξη. Πέρα από τους πόντους των παικτών (το κακό είναι πως δεν γράφουν των αντιπάλων) υπάρχει και η στατισική των παικτών της.
ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ