Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση παικτών.

Με μια άκρως επιτυχημένη κίνηση πρωτόγνωρη για τα μπασκετικά δεδομένα της περιοχής μας η ΑΣΠΙΔΑ  παρουσίασε τα νέα  μεταγραφικά της αποκτήματα αλλά και την όλη φιλοσοφία της τόσο οργανωτικά όσο και τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τους στόχους που έχει για την νέα χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία.
Άριστη κίνηση αν και υπήρχε μια αμηχανία (συμβαίνει σε κάθε αρχή) και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν και τρέχουν για την υλοποίηση των όσων έχουν γίνει και όσων έπονται. Προηγήθηκε μια μικρή ενημέρωση από τον Π,Ραπτόπουλο και τον Δ.Παναγιωτόπουλο με άξονα την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας -ακαδημίας συνολικά τους στόχους που έθεσαν για το μεγάλωμα και την αύξηση των επιτυχιών την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη προβολή της ομάδας και είναι χαρακτηριστική η επισήμανση του Δ.Π πως σήμερα στην κατάταξη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η  ΑΣΠΙΔΑ κατέχει την 2η θέση .Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κ.Ιωαννίδης που έκανε μια μίνι παρουσίαση της μέχρι τώρα δουλειά στο κομμάτι της προετοιμασίας. Ακολούθησαν οι αρχηγοί Γ.Στεφανίδης και Α.Κουτσογιάννης (αύριο τελειώνει η εργένικη ζωή) και τέλος τον λόγο πήραν οι νέοι παίκτες . Παράλληλα με την παρουσίαση του κάθε ομιλητή ακολουθούσαν ερωτήσεις από τα ΜΜΕ.
Αυτά σαν μια μικρή γεύση και σε νέα ανάρτηση τα όσα λέχθηκαν  στην ωραία αυτή παρουσίαση.
Η όλη δραστηριότητα έλαβε χώρα στον χώρο της πρώην αίθουσας με τα βάρη που διαμορφώθηκε κατάλληλα ενώ στον κάτω χώρο του γηπέδου διαμορφώθηκε ένας νέος χώρος για τα όργανα γυμναστικής. Στο κομμάτι της προβολής και της οργάνωσης το έγραψα και πάλι η ΑΣΠΙΔΑ κάνει επαγγελματικές κινήσεις .

Όλη η παρουσίαση 

https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569/?fref=ts

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ

Ολα τα λεφτα η κλήρωση  του τρίτου ομίλου................

1ος  ΟΜΙΛΟΣ
ΙΚΑΡΟΙ-ΟΡΦΕΑΣ
ΡΟΥΠΕΛ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΑΕΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
ΑΟΣ-ΝΙΓΡΙΤΑ

ΙΚΑΡΟΙ  και  ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ  θα είναι τα φαβορί.

2ος  ΟΜΙΛΟΣ
ΕΝΩΣΗ-ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΣΕ-ΑΟΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΓΓΑΙΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Όποιος έχει χτίσει υποδομή έχει και μέλλον και τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Είναι ο όμιλος με το μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό γιατί η δημιουργία της νέας ακαδημίας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ τάραξε τα νερά και άλλαξε τις ισορροπίες.
Ουσιαστικά το σύνολο των παικτών της νέας ακαδημίας αποτελείται από πρώην παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ  η οποία εάν δεν έχανε αυτούς τους παίκτες και τον Βαλάντη Κουρτίδη που πήγε για άλλες πολιτείες θα ήταν το μεγάλο φαβορί. Είναι ευρέως γνωστό πριν γίνουν όλα αυτά όλοι γνώριζαν πως η χρονιά αυτή σαν υλικό για την ΑΣΠΙΔΑ  ήταν από τα καλύτερα. Σκεφτείτε ότι με την ομάδα της χρονιάς που πέρασε έφτασε στο πανελλήνιο παίδων . Σίγουρα οι στόχοι θα ήταν αν όχι οι ίδιοι τουλάχιστον ψηλοί και πάλι. Όλα αυτά αλλάζουν με την δημιουργία της νέας ακαδημίας και την φυγή έμψυχου υλικού αλλάζουν οι ισορροπίες  και τα δεδομένα. Και τα φέρνει έτσι η Π......Α  η τύχη και την πρώτη αγωνιστική παίζουν ΑΣΠΙΔΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  στο ΕΥΜΟΙΡΟ.
Τέτοια συνωμοσία   ποιος θα την περίμενε.
Και την επόμενη αγωνιστική ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ παίζει με τον ΑΡΙΩΝΑ. Θα ξεκαθαρίσει νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη και σίγουρα θα ειπωθούν πολλά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια.
3ος  ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΠΙΔΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
ΑΟΧ-ΕΝΩΣΗ
ΓΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΡΙΩΝ-ΑΙΑΣ

4ος  ΟΜΙΛΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΣΟΥΦΛΙ
εδώ  δεν συμπηρώνονται οι ομάδες και θα υπάρχει ρεπό κάθε αγωνιστική.
Ρεπό η ΦΙΛΙΑ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΔΡΩΝ 2016-2017




1ος  ΟΜΙΛΟΣ  

1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
ΓΣΕ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΡΟΥΠΕΛ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΠΑΣΕΡ/ΚΟΣ-ΔΟΞΑ
ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΠΑΓΓΑΙΟ

Το μεγάλο παιχνίδι του ομίλου ( σύμφωνα με τις μεταγραφές των ομάδων) την 4η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΓΣΕ.

2ος  ΟΜΙΛΟΣ 
Δύο  νέες ομάδες  μπήκαν στο παιχνίδι ο  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  και  το ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ των φοιτητών  της Γυμναστικής  ακαδημίας  του ΔΠΘ ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ομάδων σε 12 που σημαίνει  11 παιχνίδια ανα γύρο και συνολικά 22  για την χρονιά  . Καλός  αριθμός  παιχνιδιών συν αυτά του κυπέλλου.

Μπορεί στον πρώτο όμιλο ο ΓΣΕ  ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ και  ο ΑΠΟΛΛΩΝ  να είναι τα φαβορί  στον δεύτερο όμιλο δεν διακρίνω κανένα φαβορί. Το προηγούμενο με τον ΑΣΤΕΡΑ  να ξεχωρίζει μακράν δεν φαίνεται να έχει επανάληψη  που σημαίνει ίσως περισσότερο αντγωνισμός δυνατές μάχες  και ίσως αποδείξει πως είναι και πάλι ένας ανταγωνιστικός όμιλος. Ο  πρώτος όμιλος θα είναι δύο ταχυτήτων  καθαρά ενώ ο δεύτερος θα έχει πολύ σασπένς.

1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
ΘΥΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΑΡΙΩΝ
ΑΙΑΣ-ΦΙΛΙΑ
ΣΟΥΦΛΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Η συνάντηση ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ-ΑΡΙΩΝΑ θα γίνει την 8η  αγωνιστική.



Ολο το πρόγραμμα   ΕΔΩ 

Πηγή. http://kavala-sports.gr

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχουν περάσει  αρκετά  χρόνια ζωής για το μπλογκ και ο χρόνος είναι ο δυνατός αντίπαλος .
Η φθορά που φέρνει κάθε μέρα που περνάει είναι εμφανέστατη.
Σαν μπασκετικό μπλογκ κατάφερε πολλά αλλά για να παραμείνει ζωντανό τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης όσο και στην φρεσκάδα των απόψεών του σίγουρα χρειάζεται να μπει νέο αίμα.
Μετά από σκέψη ( τρια χρόνια τριγυρνά στο μυαλό μου) προτείνω και αφήνω ανοιχτή
πρόσκληση, πρόκληση σε όποιον θέλει και μπορεί να συνεργασθεί να αναλάβει κομμάτι του ακόμη και την συνολική του διαχείρηση.
 Σκοπός του μπλογκ είναι η ενημέρωση η κατάθεση απόψεων χωρίς κανένα περιορισμό.
 Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά  μπορεί να ζητήσει μέρος της λειτουργίας του . Αν ακόμη έχει βλέψεις για περισσότερα ε΄δω είμαστε. Αρκεί να μείνει ζωντανό και αυτό το επιβάλουν τα σχεδόν 2250  άρθρα του ρεπορτάζ κλπ οι  1.100.000  αναγνώστες του και τα χιλιάδες σχόλια του και ο  μεγάλος σε όγκος φωτογραφικού υλικού -βίντεο που όσο περνάει ο χρόνος  αποκτά και ιστορική αξία. 
 Σε αυτό το σημείο να τονίσω για άλλη μία φορά  την αδράνεια που δείχνουν (υπάρχουν και τρεις εξαιρέσεις)  όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους ιατορικό υλικό για το Ξανθιώτικο μπάσκετ  και δεν μερίμνησαν ακόμη να το στείλουν.



Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ








Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης σας προσκαλεί την Παρασκευή 2/9/2016 και ώρα 18:00 σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” στο Μ.Εύμοιρο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μας, της φιλοσοφίας και των στόχων της φετινής χρονιάς, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για όλες τις καινοτομίες της νέας σεζόν, στην οποία η ΑΣΠΙΔΑ μας έχει την τιμή να εκπροσωπεί το ξανθιώτικο μπάσκετ στη Β’ Εθνική Κατηγορία!

Με τιμή
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Προετοιμασίες και νέα ομάδων.

Στο σύνολό τους οι ομάδες μας είναι σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο τοπικό πρωτάθλημα θα ξεχώριζα τον ΓΣΕ και τον Απόλλωνα Δράμας από τους αντίστοιχους νομούς τον Πανσερραικό από τις ΣΕΡΡΕΣ γιατί είναι μια διαχρονική δύναμη στην περιοχή μας.

Αντιγράφω από το dramabasket.




Με πολλές βλέψεις και  όνειρα για το καλύτερο δυνατόν,
αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του το Ανδρικό τμήμα του Απόλλωνα Δράμας. Ο Ραδής Θεοδωρίδης θα περιμένει τους παίκτες του σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 21:00 στο Κρακτίδη για την έναρξη της προετοιμασίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλων Δράμας έχει τις πολύ σημαντικές προσθήκες στη σύνθεση του των Ν. Κιοσσέ, Σ. Τοσουνίδη, Ν. Αμπελακιώτη, Ντίπ, Β. Μασάδη, Μποβασιανού, Σ. Κάτσικα.



ΤΙΤΑΝΕΣ  και  ΚΑΟΔ είναι ερωτηματικό.
Οι πρώτοι  στο γυναικείο έχουν κατακτήσει τον σεβασμό όλων  ενώ στο ανδρικό μπαίνουν στη δεύτερη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα.
ΔΟΞΑ  ΚΡΗΝΙΔΕΣ  ΔΟΞΑΤΟ  θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μπορέσουν να δείξουν κάτι παραπάνω.

ΑΣΤΕΡΑΣ  και  ΣΑΝΤΑ  με την σειρά τους  ξεκίνησαν προετοιμασίες με τον πρώτο να έχει κλείσει το ρόστερ του με έντονη την πίστη για κάτι καλό  στην πορεία του στην Γ΄Εθνική. Οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στο υλικό που έχουν .
Η ΣΑΝΤΑ  άλλαξε 100%. Πλην του Σ.Φασουλά όλοι οι άλλοι είναι νεότατοι. Ενθουσιασμός   όρεξη από τους νέους και μικρούς ηλικιακά παίκτες χωρίς όμως την εμπειρία . Το λιγότερο θα το παλέψουν στην κατηγορία.

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνισθούν ΗΡΑΚΛΗΣ  και ΠΑΝΘΗΡΕΣ   με τον πρώτο να προσπαθεί να δείξει κάτι περισσότερο  τη χρονιά που έρχεται. Είναι και μια ευκαιρία  με την απουσία του ΑΣΤΕΡΑ  μία εκ των δύο να είναι ο ηγέτης στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Η καλή έκπληξη-ευχάριστη  ήταν η ομάδα του ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πορεία της αλλά φέτος δείχνει λίγο αποδυναμωμένη. Θα δείξει.
http://www.asteraskavalas.gr/ 

https://el-gr.facebook.com/Santa.BC/ 



Στην ΞΑΝΘΗ ο  ΑΡΙΩΝΑΣ θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που είχε και να πάει ένα βήμα μπροστά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό . Να ευχηθώ καλή πορεία φοιτητική και μπασκετική ΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ η νέα του ομάδα μετά τον ΑΡΙΩΝΑ στον Ματθαίο Θεοδωρόπουλο (Πατέρα  Θανάση  τώρα τι θα κάνεις ???  θα τρέχεις ΘΕΣ/ΝΙΚΗ????)   μια μετακίνηση που δημιουργεί πρόβλημα στην παλιά του ομάδα τον ΑΡΙΩΝΑ.
 https://el-gr.facebook.com/%CE%93%CE%91%CE%A3-%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D-%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%97%CE%A3-258814210819975/

 http://arionbc.blogspot.gr/ 

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η νέα ακαδημία της πόλης  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ . Γι αυτούς είναι η παρθενική εμφάνιση σε πρωταθλήματα (παιδικό-ανδρικό) και φαίνεται να μην κατέχονται από σύνδρομα άμεσης επιτυχίας -προβολής. Πιστεύουν περισσότερο στην δημιουργική παραγωγή που απαιτεί προσπάθεια σε βάθος χρόνου .
 http://www.lefkipos.gr/ 

Να ευχηθώ στον ίδιο πρώτα καλή φοιτητική ζωή στον έφηβο Κώστα Καργίδη αλλά και στον αφανή ήρωα τον πατέρα του που αφήνει την ΞΑΝΘΗ και την ΑΣΠΙΔΑ  για νέες πολιτείες.
Η ΑΣΠΙΔΑ ζει στον δικό της ρυθμό . Μας έχει συνηθίσει στην οργανωμένη δουλειά  και τις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι και φέτος μπαίνει ψηλά ο πήχης όπως λένε....
Στα μεγάλα σαλόνια και η γυναικεία ομάδα του ΝΕΔΗΜ  . Ευχή φέτος να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να καταρρίψει τον μύθο του ΑΣΑΝΣΕΡ.....
https://www.facebook.com/Aspida-Xanthis-Basketball-Club-164392570417569/
Είδηση τελευταίας στιγμής η επίσημη παρουσία του ρόστερ της ανδρικής ομάδας την Παρασκευή το απόγευμα στο κλειστό του ΕΥΜΟΙΡΟΥ.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
ΑΕΚ . Υπάρχει μια σιγουριά απόρροια της μεθοδικής  δουλειά των τελευταίων ετών.
Μπορεί η συνένωση να μην έγινε αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει επιπτώσεις στην ομάδα. Η λογική ήταν να πάνε ένα βήμα παραπέρα να δυναμώσει το τοπικό μπάσκετ της πόλης να γίνει πρωταγωνιστής.
Δεν έγινε αυτό δεν έπαθε ζημιά η ομάδα της ΑΕΚ γιατί απλά είχε βάσεις να πατήσει . Και όχι μόνο έμεινε εκεί αλλά προχώρησε περισσότερο. Δεν ξέρω εάν και επίσημα ανακοινώθηκε αλλά τυχόν μετακίνηση του ΛΕΧΟΥΔΗ στην ΑΕΚ σημαίνει πρωταγωνιστικός ρόλος γι αυτήν και πλήρης απαξίωση για τον ΓΑΣ.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ  επιβεβαιώνει άλλη μία φορά τι σημαίνει γι αυτούς οργάνωση και οικονομική διαχείρηση.

Στο μακρύ και ανταγωνιστικό ταξίδι της Γ΄ Εθνικής, το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής έχει ως πλοηγό τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Το όραμα και η συνέπεια που διακατέχει, τόσο τον σύλλογο μας όσο και την εταιρεία ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ταυτίστηκαν και έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής. Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1989 και παρέχει ποιοτικές μετακινήσεις στους κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους φοιτητές της Κομοτηνής.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της εταιρείας “ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.” κ. Λυκούδη για την συνεργασία με τον σύλλογο μας και είμαστε σίγουροι πως η ασφάλεια που παρέχουν τα ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ θα δείξουν τον δρόμο στο μακροχρόνιο πλάνο προσφοράς στο κομμάτι του αθλητισμού, που σχεδιάζεται και προβάλλεται καθημερινά μέσα από τις αξίες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.





http://www.aekomotinis.gr/ 






Φαίνεται ότι τα σαράντα χρόνια ζωής του συλλόγου (ΓΑΣ) μπορεί να αποδειχθούν σημαδιακά.
Καμιά σοβαρή κίνηση επιβίωσης μόνο κάποιες προσπάθειες  κάποιες δηλώσεις καφενειακού τύπου αλλά στην ουσία τίποτα που να δείχνει ότι η ομάδα προσπαθεί τουλάχιστον να μείνει ζωντανή.
Θα κατέβει μια ομάδα με μερικούς φοιτητές και οι υπόλοιποι θα είναι έφηβοι.
Άποψή μου θα έλεγα ότι καλύτερο για τα παιδιά  αλλά επειδή δεν ήταν ποτέ στην λογική της ομάδας να παίζουν οι μικρότεροι ίσως αυτό να έχει διπλή όψη από την άποψη του τελικού αποτελέσματος.
Μπορεί έτσι με το υλικό να έχει πρόβλημα σωτηρίας αλλά ίσως έτσι οι μικροί να "ψηθούν" με το κέρδος σε βάθος χρόνου να είναι μεγαλύτερο.
Το σίγουρο είναι πως αυτή η χρονιά θα είναι καθοριστική από κάθε άποψη  για την ομάδα.

Ο  ΑΙΑΝΤΑΣ  δεν έχει τέτοια προβλήματα. Έχει υλικό δικό του στηρίζεται σε αυτό και περιμένει να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες του χωρίς να υπάρχει πίεση . Το μέλλον είπαμε είναι το δικό σου έμψυχο υλικό. Αν παράγεις δουλεύεις πάνω σε αυτό θα υπάρχουν αποτελέσματα.

http://aiaskomotinis.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/Aias-Komotinis-219058074815543/

Τέλος για την ομάδα των φοιτητών δεν υπάρχουν τίποτα επίσημο. 

ΕΒΡΟΣ.
Θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο ο νομός που ταλανίζεται με πολλά προβλήματα?
Η πόλη της ΑΛΕΞ/ΛΗΣ θα βγει από την απομόνωση και την γωνία ?
Για το καλό του τοπικού μπάσκετ πρέπει οι ομάδες της πόλης να γίνουν ανταγωνιστικές.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  προσπαθεί  να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Θέλει να βάλει βάσεις για αργή και σταθερή πορεία επιστροφής. Αναδιοργάνωση σε κάθε τομέα ρίξιμο βάρους στις υποδομές  μεθοδευμένες ανάλογα με το πάπλωμα που λένε μεταγραφές  και ότι προκύψει.

Από  το σαιτ της ομάδας  η ανακοίνωση
Ξεκινάει η προετοιμασία για την αντρική μας ομάδα.Από το περυσινό ρόστερ ανανέωσαν οι:Αγγελίδης Ορέστης,Αγγέλου Θωμάς,Αλεξούδης Θανάσης,Βαλασίδης Θανάσης,Γιαβρίδης Μιχάλης,Δελχανίδης Σπύρος,Κελεπεκίδης Δημήτρης,Μπάτσικας Γιάννης,Μπεσλεμές Γιώργος,Παπαχρήστου Κυριάκος,Τσουρνακάκης Κωστας,Φυδανίδης Γιάννης,Χατέλος Δημήτρης.Χατέλος Σπύρος.Ακόμη αποκτήθηκαν οι:Πασσιάς Αντώνης(ΕΘΝΙΚΟΣ),Τσιφλίκογλου Μιχάλης(ΑΣΠΙΔΑ).Πιθανόν να γίνουν 1-2 ακόμα προσθήκες.Παιδικό και εφηβικό έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου,ενώ μέσα στην βδομάδα θα ξεκινήσουν και οι δραστηριότητες των ακαδημιών του συλλόγου μας.
 http://olumpiadabc.gr/


ΕΘΝΙΚΟΣ.
Σιγή  επικρατεί  μιας και δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση στο σαιτ της ομάδας.
 http://www.ethnikos-mgs.gr/el/




ΘΥΕΛΛΑ.
Πολλά προβλήματα αλλαγές στο ρόστερ αλλαγή προπονητή οικονομικά ζόρια  και παρόλα αυτά πρωταγωνίστησε .
Από τις ομάδες που το παλεύουν παίκτες προπονητές φίλοι και παράγοντες παρά τις δυσκολίες. Και φέτος θα δώσουν το παρών  για να πάρουν ότι τους αξίζει για να φτάσουν  μέχρι εκεί που μπορούν. Και αναλογικά αν το δούμε  φτάνουν πολύ ψηλά συγκριτικά με άλλες ομάδες.
Και  αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία όλων όσων προανέφερα.

Η  σελίδα τους στο FB. https://el-gr.facebook.com



ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι απαιτήσεις  και οι στόχοι στην περίπτωση του ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΥ είναι ανάλογοι με την υπάρχουσα κατάσταση. Με λίγα λόγια οι δυνατότητες της της ομάδας είναι περιορισμένες και ανάλογοι οι στόχοι.
Πάνω σε αυτό το μοτίβο το παλεύουν και δεν περιμένουν πολλά πλην της χαράς του αθλήματος και της συμμετοχής .



https://www.facebook.com/Gasspartakosdid/?fref=nf

ΣΟΥΦΛΙ.
Σιγή ασυρμάτου....
Δεν βρήκα σελίδα στο ΦΒ ή σαιτ  της ομάδας.

ΦΙΛΙΑ.
Ίσως μαζί με την ΘΥΕΛΛΑ οι δύο ομάδες του νομού που κρατούν ψηλά την μπασκετική σημαία .
Έρχεται από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά (τελικός κυπέλλου) που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη εάν δεν είχε προβλήματα στην μέση της χρονιάς.

http://www.gsfilia.gr/


Θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί υλικό από πολλές ομάδες  αρκεί να υπάρξει και μια βοήθεια από τους ανθρώπους τους.