Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Γ ΕΘΝΙΚΗ. 05/01/14

Τα ψέμματα τελείωσαν.
Αν κάποια ομάδα της περιοχής μας θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος ήρθε η ώρα. ΑΣΠΙΔΑ και ΓΑΣ αύριο στο Εύμοιρο θα πρέπει να δείξουν ποιός είναι το αφεντικό στην περιοχή μας. Με νίκη παραμένει  ζωντανός  στο κυνήγι μιας καλής θέσης και όπου πάει , με ήττα μένει πίσω.
Και οι δύο έδειξαν πως μπορούν να κοντράρουν τους μεγάλους της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ οπότε δικαιολογημένα να τρέφουν όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις και γιατί όχι μια θέση στον Ήλιο της Β΄Εθνικής και αυτό γιατί μπορεί να έχασαν από τους δύο πρώτους  αλλά στον δεύτερο γύρο παίζουν εντός μαζί τους. Και σε κάθε περίπτωση κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.
Πιο πολλές φιλοδοξίες τρέφει ο έμπειρος ΓΑΣ. Αρκετά χρόνια στην Γ΄ Εθνική με πάικτες ποιοτικούς και φέτος με ένα πολύ καλό προπονητή τον Νεοκλή Λεμονίδη. Έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά πάλεψε με τους δυνατούς εχασε ενα ντέρμπι στις λεπτομέρειες . Κάποια κάμψη στα τελευταία παιχνίδια πιστεύεται ότι είναι πρόσκαιρη και γρήγορα θα επανέλεθει η ομάδα.
Από την άλλη μεριά η νεοφώτιστη ΑΣΠΙΔΑ με την λογική  "Βλέποντας και κάνοντας "  
είδε τις επιτυχίες να έρχονται η μία μετά την άλλη. Για σωτηρία και μια αξιοπρεπή εμφάνιση ξεκίνησαν και  ήδη η βάρκα πήγε ακόμη πιο μακρυά.
Καλό υλικό με την καλύτερη δυνατή οργάνωση ακόμη περισσότερη συμπαράσταση από φιλάθλους μπασκετικούς και το μείγμα είναι έτοιμο για περισσότερα.
   Η έλλειψη ομάδας σε μεγάλη κατηγορία είναι ένα ακόμη κίνητρο .
Αν υπήρχε ακόμη καλύτερη προβολή ίσως το γήπεδο του Ευμοίρου να μην αρκούσε.
Μένει να δούμε 'ενα καλό δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι και να κερδίσει ο πιο καλός.

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ 4/01/14

Καλή χρονιά  και καλό νέο  ξεκίνημα για όλους .
Ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί είχε το μενού για τους Άνδρες στην Β΄κατηγορία.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 37-64
Μεγάλη νίκη για την ΘΥΕΛΛΑ που βάζει ακόμη πιο γερές βάσεις για επιστροφή στην Α΄ κατηγορία.
    Μετά τη νίκη ακολούθησε μεγάλο γλέντι για τους ανθρώπους της Θύελλας   με αποτέλεσμα οι όποιες πληροφορίες να παραπέμπουν σε  μια ευχάριστη και ευωδάτη ατμόσφαιρα .
Μέχρι τη ΞΑΝΘΗ έφτασαν οι μυρωδιές.



ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ:37-64
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:12-16,2-12,12-21,11-15

ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ:ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ 2,ΓΚΡΟΖΟΥΔΗΣ 10,ΚΕΣΟΓΛΟΥ 3,ΤΣΙΑΓΓΟΥΔΗΣ 3,ΔΕΛΙΑΣ 4,ΚΟΥΜΨΑΚΗΣ 2,ΜΑΛΤΣΑΚΗΣ 6,ΤΣΙΑΚΑΛΗΣ 7

ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ :ΔΑΠΟΥΔΑΝΗΣ 5,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 2,ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 24,ΚΑΡΑΜΑΤΣΚΟΣ 2,ΜΟΚΑΛΗΣ 3,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 3,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7,ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ 2,ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ 16  

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ:ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2014 Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ,ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ  ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Ο ΓΚΡΟΖΟΥΔΗΣ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.