Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 21-22/1/17

 Θύελλα ήταν το ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ που σκόρπισε την τοπική ομάδα με 53-62 .
Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για τον ΕΘΝΙΚΟ μέσα στην Κομοτηνή . Κέρδισε τον ΑΙΑΝΤΑ με δέκα πόντους διαφορά βγάζοντας ακόμη περισσότερα προβλήματα για την ομάδα της Κομοτηνής που  πηγαίνει από ήττα σε ήττα .


ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 53-62
ΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ    42-52

Αύριο τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 21-22/01/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝΤην πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου την αφήσαμε  στην άκρη και το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά  στην 2η αγωνιστική.
Το πιο σημαντικό παιχνίδι στις ΦΕΡΡΕΣ  21/2/17

ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ.
Την μοναδική του ήττα το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ την έκανε εντός από την ΘΥΕΛΛΑ. Τότε ήταν η αρχή του πρωταθλήματος . Μετά από ένα γύρο η ομάδα των φοιτητών είναι στην καλύτερή της φόρμα σε αντίθεση με την ΘΥΕΛΛΑ που πελαγοδρομεί.


Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 22/01/2017 Τέλος 1ου γύρου.



Κλείνει ο πρώτος γύρος* με σπουδαία παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Δεν ενδιαφέρονται μόνο οι δύο αντίπαλοι για το αποτέλεσμα . Ενδιαφέρον έχει και ο ΑΣΤΕΡΑΣ που θέλει νίκη της ΣΑΝΤΑ για να μην έχει καμιά ελπίδα ο Μαντουλίδης.

 Η γηπεδούχος τρέφει ελπίδες και θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα ντέρμπι γιατί και οι δύο πάνω κάτω είναι μια από τα ίδια. Νεανικές ομάδες άπειρες που τρέχουν πιέζουν αλλά στα δύσκολα έχουν θέμα.Ελάχιστα καλύτερος ο Μαντουλίδης και αυτό σαν επιλογές στο ρόστερ σε αντίθεση με την ΣΑΝΤΑ που δεν έχει πλούσιο πάγκο. Στα υπέρ της ΣΑΝΤΑ η έδρα.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ 15η αγωνιστική (22.01.2017)

Καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΣΠΙΔΑ και  ΧΑΝΘ.
Ένας βαθμός μια νίκη υπέρ της ΑΣΠΙΔΑΣ  η διαφορά με τις δύο ομάδες να είναι σε δύσκολη θέση.
12η η ΑΣΠΙΔΑ με 19 βαθμούς 14η  η ΧΑΝΘ με 18 βαθμούς που σε απλά Ελληνικά μεταφράζεται όποιος χάσει χάνεται κατά πάσα πιθανότητα.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 18/1/17

Εντός έδρας ήττα για την ΑΣΠΙΔΑ από τον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ με 71-79.
Κακή η εικόνα της ομάδας μιας και στο τρίτο δεκάλεπτο ή διαφορά ήταν μέχρι 22 πόντους.
Σίγουρα αυτή η ήττα προβληματίζει πολύ και την ΚΥΡΙΑΚΗ το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ αποκτά ιδιάιτερο ενδιαφέρον.

Δελτίο τύπου ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Μία ήττα και μία νίκη για τις ομάδες της Κομοτηνής.
Στο ντέρμπι κορυφής η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και έχασε στην έδρα της από την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ με  70-79.
Την ίδια ώρα ο "νέος" ΓΑΣ πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Καβάλα κερδίζοντας τον ΑΣΤΕΡΑ 71-73 .

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 18/01/2017 13η Αγωνιστική.

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας η 13η .

Το πρόγραμμα

16.00 Καστοριά-Ερμής Αγιάς
18.00 Πιερικός .-Χ. Τρικούπης
17.00 Καρδίτσα-Πευκοχώρι
17.00 Βέροια-ΧΑΝΘ
17.00 Στρατώνι-Ανατόλια
18.00 Ασπίδα -Ερμής Λ.
17.00 Αγρίνιο-Αίας Ευόσμου
17.00 Πολύγυρος-Γέφυρα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Β΄ΕΘΝΙΚΗ 15/01/2017

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ξεφεύγει κι άλλο από τους υπόλοιπους. Το  ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ έχασε και άλλο έφαφος και έχει 4εις βαθμούς διαφορά από την κορυφή.
Ήττα για την ΑΣΠΙΔΑ  από το ΑΝΑΤΟΛΙΑ με 79-76 με τους ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ και ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ να σημειώνουν τους 37  από τους 76  της ομάδας τους.
 Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πήρε από τους υπόλοιπους το κάτι παραπάνω που θα τις έδινε την νίκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΜΗΣ ΑΓ.-ΑΡΧΕΛΑΟΣ    76-71
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ      79-67
Χ,ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ     73-58
ΧΑΝΘ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ               54-75
ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ          79-76
ΕΡΜΗΣ.ΛΑΓΚ.-ΑΓΡΙΝΙΟ   61-65
ΑΙΑΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ            80-85
ΓΕΦΥΡΑ-ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ       70-67



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αρχέλαος-Καστοριά Καρδίτσα-Γέφυρα
  Βέροια-Ερμής Αγιάς
Στρατώνι-Χ Τρικούπης Ασπίδα -ΧΑΝΘ Αγρίνιο-Ανατόλια Πολύγυρος-Ερμής Λαγκ. Πευκοχώρι-Αίας Ευόσμου

Γ ΕΘΝΙΚΗ 15/01/2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
12η  αγωνιστική
ΓΑΣ– Μακεδονικός                  70-66 Αστέρας - Ιωνικός                   91-82 Νεάπολη – Ορφέας                 59-70 Παναθλητικός –  Μουδανιά       80-29 Ικαροι  – Ζέφυρος                  66-61 Μαντουλίδης – ΑΕΚ                 50-61 Χαλκηδόνα – Αγ. Βαρβάρα       79-40


Την 12η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή 15/1/2017 και την Τετάρτη που έρχεται 18/1/17  θα γίνει η 11η που αναβλήθηκε.
Στην 12η αγωνιστική σπουδαίες νίκες για ΑΣΤΕΡΑ που νίκησε τον ΙΩΝΙΚΟ εντός και του ΓΑΣ επίσης εντός που κέρδισε τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ με την συμμετοχή μετά από πολύ καιρό του ΒΕΛΗ που σημείωσε 16 πόντους χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του Ν.Λεμονίδη
.Και οι δύο ομάδες έφτασαν τους 15 βαθμούς με απόσταση δύο βαθμών από τους παρακάτω . Την Τετάρτη παίζουν μεταξύ τους  στην έδρα του ΑΣΤΕΡΑ και ένας από τους δύο θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αρκετά.
Οι πρώτοι κέρδισαν όλοι και έτσι ΣΥΚΙΕΣ,ΙΚΑΡΟΙ και  ΑΕΚ  είναι πρώτοι με 21  βαθμούς με την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ να ακολουθεί με 20. Ο ΖΕΦΥΡΟΣ έμεινε πίσω με 19  βαθμούς  και ακολουθεί ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ με 17  , τους ίδιους έχει ο ΟΡΦΕΑΣ . από 15 έχουν ΙΩΝΙΚΟΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ, και ΓΑΣ. Από 13 βαθμούς ΝΕΑΠΟΛΗ.ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ και  ΣΑΝΤΑ  ενώ τελευταία χωρίς ακόμη την χαρά της νίκης τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην κορυφή το έχει η ΑΕΚ .Την Τετάρτη υποδέχεται την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και την επόμενη αγωνιστική παίζει παλι εντός με τους ΙΚΑΡΟΥΣ. Δύο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνουν σίγουρα πολλά στην κορυφή.Οι ΣΥΚΙΕΣ παίζουν δύο εκτός  με ΖΕΦΥΡΟ και ΟΡΦΕΑ ενώ οι ΙΚΑΡΟΙ την Τετάρτη έχουν εύκολο αντίπαλο και το βλέμμα θα είναι στραμένο στην Κομοτηνή.  

11η Αγωνιστικη ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/2017
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΣ
Ο νικητής παίρνει ανάσες και βλέπει αλλιώς την συνέχεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ηττημένος πάει χαμένος και αυτό γιατί  ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ και ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ έχουν να αντιμετωπίζουν δύσκολους αντιπάλους και η νίκη μοιάζει απίθανη με την διαφορά των δύο βαθμών να φαίνεται ότι θα παραμείνει με το τέλος της αγωνιστικής.
Η καλή εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ με τον ΙΩΝΙΚΟ δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Με νίκη του την Τετάρτη πηγαίνει την Κυριακή στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ .Στον ΓΑΣ  η επανεμφάνιση του ΒΕΛΗ δυνάμωσε την γραμμή πυρός της ομάδας . Φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της παραμονής του.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ
Όλα θα κριθούν από την εμφάνιση του γηπεδούχου που έχει πολλά πάνω κάτω. Η ΝΕΑΠΟΛΗ δεν δείχνει να μπορεί να ξεφύγει από την μοίρα της. Μια ακόμη ήττα της την κρατάει σε απόσταση από τον παραπών στην βαθμολογία .
ΙΩΝΙΚΟΣ -ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Χρόνια πολλά στον Α. Σαραλιωτη για την ονομαστική του εορτή.
Ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσει ομάδα της Καβάλας μετά την ήττα του από τον ΑΣΤΕΡΑ. Η αντίπαλό του ΣΑΝΤΑ προσπαθεί μεν αλλά με 40 και 45 πόντους στην επίθεση το μέλλον είναι σκοτεινό.
ΟΡΦΕΑΣ-ΣΥΚΙΕΣ
Δύσκολο να έχει απώλειες ο φιλοξενούμενος αλλά από την άλλη η έδρα του ΟΡΦΕΑ είναι λίγο καυτή.....Αν τα καταφέρει θα κάνει δώρο στους ΙΚΑΡΟΥΣ....
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ
Ακόμη μία ήττα εντός προγράμματος για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Οι  ΙΚΑΡΟΙ είναι στην πρώτη θέση θέλουν άνοδο και δεν είναι καιρός για πειράματα. Τα αυτία και τα μάτια όλων των ανθρώπων του θα είναι στην Κομοτηνή μην τυχόν και έχει απώλειες η ΑΕΚ  την οποία αντιμετωπίζουν την ΚΥΡΙΑΚΗ. Σπουδαία και κρίσιμα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
'Εχασε την επαφή με την κορυφή  ο ΖΕΦΥΡΟΣ και δεν τον παίρνει για περισσότερες απώλειες.
Αν κερδίσει όπως αναμένεται ΄με τα αποτελέσματα που θα έρθουν μπορεί να πλησιάσει την τρίτη  θέση στον ένα βαθμό. Ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ προσπαθεί 
Έχει μια μεγάλη ευκαιρία  αρκεί να κερδίσει αυτό το παιχνίδι γιατί την ΚΥΡΙΑΚΉ δίνει από τα πιο δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια του. Εκτός με την ΣΑΝΤΑ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.
Προϋπόθεση πάντα η έκπληξη κερδίζοντας εκτός τον ΖΕΦΥΡΟ.
ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι κορυφής της αγωνιστικής. 
Μεθοδικά η ΑΕΚ έπιασε την κορυφή και τώρα θα δώσει την πρώτη δύσκολη εξέταση στο ερώτημα εάν μπορεί να παραμείνει στην κορυφή. Είναι σπουδαία ευκαιρία παίζοντας στην έδρα της να πάρει την νίκη και να περιμένει μετά τους ισόβαθμους ΄ΙΚΑΡΟΥΣ για την δεύτερη μεγάλη μάχη. Αν τα καταφέρει να βγει αλώβητη και  η Β΄ Εθνική δεν είναι μακρυά.
Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ έδειξε πως μπορεί να κάνει τις ανατροπές .


11η  αγωνιστική (Τετ.18/01/17)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ΟΡΦΕΑΣ-ΣΥΚΙΕΣ 
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ



 13η αγωνιστική (ΚΥΡ. 22/01/17)
Μακεδονικός – Αστέρας
Ιωνικός - Χαλκηδόνα
Ορφέας  –  ΓΑΣ
  Μουδανιά –  Νεάπολη

Ζέφυρος – Παναθλητικός
ΑΕΚ – Ικαροι
Αγ. Βαρβάρα – Μαντουλίδης