Ελλείψει μαέστρου όσο καλοί και να είναι οι παίκτες δεν υπάρχει ομάδα.
Τι κόλλημα με το ρόστερ.
Τι του έκανε ο Πρίντεζης ο Βουγιούκας και δεν πήραν χρόνο συμμετοχή και έσκασε τους ίδιους και ίδιους παίκτες.


Δεν θα μπορούσε να δώσει βοήθειες ο Βουγιούκας και να έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα?
Γιατί αυτό ήταν το μειονέκτημα της ομάδας.Οπότε παίρναμε κάποια διαφορά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να την κρατήσουμε . Εντάξει έβαλε και το χεράκι της λίγο μια πολύ κακή διαιτησία αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε απέναντι σε μια Ισπανία που δεν ήταν και ότι καλύτερο. Εκνευρίσθηκαν όταν παίζαμε καλή άμυνα και όποτε παίρναμε διαφορά ή έκαναν λάθη ο προπονητής της πάντα έκοβε τον ρυθμό μα τάιμ άουτ. Αντίθετα ο δικός μας δεν έκανε τίποτα ανάλογο και ειδικά στο σημείο όπου βγήκε αντεπίθεση και αντί για πάσα ο Ζήσης έκανε άστοχο τρίποντο θα έπρεπε να πάρει τάιμ άουτ και να ηρεμήσει την ομάδα. Ξέχασα 'εβαλε 10 ΄΄ πριν το τέλος τον Πρίντεζη για να την ανατροπή. Την επόμενη φορά ας πάρει μόνο 8 παίκτες γιατί τόσους χρησιμοποιεί σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δοκιμάζουν συστήματα παίκτες τακτικές.
Είναι όμως τόσα πολλά τα λάθη που έγιναν από τα προηγούμενα παιχνίδια όταν δεν προσπάθησε να δώσει λύσεις στην Ζώνη που με τόση ευκολία μας έπαιζαν όλοι.
Τόσα παιχνίδια που είδα και σχολίαζα μαζί με τον μικρό ένα ήταν το συμπέρασμα μας . Ότι καταφέρουν θα το καταφέρουν μόνοι τους οι παίκτες .

Για κλείσιμο σήμερα θα πρέπει να πούμε όλοι πιστεύω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και ειδικά στον πολύ καλό Σπανούλη τον Διαμαντίδη που σε αυτό το παιχνίδι έδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος Ευρωπαίος αμυντικός στον Ζήση που πάλεψε αλλά και στο θηρίο που έφαγε το ξύλο της ζωής του τον Σοφοκλή που αν είχε λίγο βοήθεια και καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή θα καθάριζε μόνος του το παιχνίδι.