Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ΕΘΙΝΚΗ 24/1/15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  24/1/2015

Πολύγυρος – Ευκαρπία 
Ο πρώτος με τον δεύτερο αυτό τα λέει όλα.

Ικαροι Σερρών – Μακεδονικός


Πορείες αντίθετες. Το χειρότερο ξεκίνημα για τους ΙΚΑΡΟΥΣ που στη πορεία βρίσκουν καλό ρυθμό και σούπερ ξεκίνημα για τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ που σιγά άρχισε να ξεφουσκώνει.
Ο πρώτος λόγος στον γηπεδούχο.

Ορφέας Ν. Σκοπού – Μαντουλίδης

Θέλει να πρωταγωνιστήσει αλλά κάτι του λείπει. Ομάδα έχει αλλά σε κάποια κρίσιμα σημεία τα κάνει σαλάτα και έχει μείνει πίσω από τη κορυφή. Ίσως τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά και να δείξει ότι είναι από τα φαβορί για άνοδο.
Σκιά της καλής ομάδας ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ. Υποψήφιος για υποβιβασμό τελευταίος στη βαθμολογία με μόνο δύο νίκες.

Ζέφυρος 02 – ΠΚ Νεάπολης

    Κακή χρονιά για το ΖΕΦΥΡΟ  που δεν μπορεί να βρει καλό αγωνιστικό πρόσωπο . Κάθε εβδομάδα και διαφορετική εικόνα. Σε κακή βαθμολογική θέση η ΝΕΑΠΟΛΗ αλλά δεν παύει να είναι τοπικό ντέρμπι.

Τιτάνες Δράμας – Ιωνικός Ιωνίας 

Νίκη ανάσα με τον ΓΣΕ αλλά δεν είναι αρκετή.Χρειάζεται από εδώ και πέρα κάθε νίκη εντός έδρας μόνο που ο αντίπαλος είναι τρίτος στη βαθμολογία και θα χρειασθούν οι ΤΙΤΑΝΕΣ πολύ ψυχικό σθένος για να το πετύχουν.

ΚΑΟΣ Σταυρούπολης – ΓΣ Ελευθερούπολης 
Δύο βαθμοί χωρίζουν τις ομάδες ή αλλιώς δύο ήττες παραπάνω έχει ο ΓΣΕ.Μπορεί να κάνει όμως τη διαφορά και να τις μειώσει σε μία κατεβάζοντας πιο χαμηλά τον ΚΑΟΣ.

ΡΕΠΟ  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ




΄Β΄ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΓΥΡΟΣ

To Σάββατο η επόμενη αγωνιστική πλην του παιχνιδιού ΑΙΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που θα  γίνει σήμερα 21/1/15

Κομοτηνή-ΧΑΝΘ
Μια μεγάλη ευκαιρία είναι το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ για τον ΓΑΣ να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη. Μπορεί να έχει τα χίλια μύρια να αντιμετωπίσει ο Νεοκλής Λεμονίδης μπορεί οι ομάδες που αντιμετώπισε να είναι από πολύ έως λίγο καλύτερες από την ομάδα του αλλά με την ΧΑΝΘ μπορεί και δικαιούται να πιστεύει στη νίκη πόσο μάλιστα που παίζει στην έδρα του.
Και οι δύο ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ   είναι στη χειρότερη μοίρα. Ήταν από το ξεκίνημα υποψήφιες για τον υποβιβασμό με τον ΓΑΣ  να έχει το απόλυτο αρνητικό πρόθεμα . Τώρα είναι η στιγμή που για το γαμώτο πρέπει να δείξει ότι μπορεί τουλάχιστον κάποια παιχνίδια να τα πάρει.
Δεν πρέπει να διαφεύγει ότι και η ΧΑΝΘ είναι στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει τη νίκη .Ήττα από το ΑΡΓΟΣ τη προηγούμενη αγωνιστική και μια ενδεχόμενη νέα ήττα τη κρατάει χαμηλά βαθμολογικά

              Aργοναύτης Καλ.-Αργος Ορεστικό
  Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τη ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.
Έχασε τη προηγούμενη αγωνιστική και θέλει νίκη για να μη μπλέξει αργότερα.Από εκτός έδρας νίκη έρχεται (ΧΑΝΘ) και το ΑΡΓΟΣ τρίτο στη ββαθμολογία παίζει πολύ  καλό μπάσκετ και σίγουρα έχει το πρώτο λόγο στο παιχνίδι  . Στον πρώτο γύρο τη νίκη πήρε η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ αλλά τώρα με την μέχρι τώρα εικόνα το ΑΡΓΟΣ έχει δέσει και το διπλό είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα. 

Πευκοχώρι-Πιερικός Αρχέλαος
Ποιοτική ομάδα το ΠΕΥΚΟΧΏΡΙ και η απόδειξη παρά την ήττα εντός από τον δεύτερο της βαθμολογίας στα σημεία . Ζόρισε αφάνταστα τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ που χρειάστηκε κάθε πόντο για να πάρει τη νίκη.
Αντίπαλος ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ που έρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Η λογική λέει ότι το πλεονέκτημα είναι με την γηπεδούχο ομάδα. 
Στον πρώτο γύρο κέρδισε στη παράταση το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

Αίας Ευόσμου-Προμηθέας Πάτρας (21/1)
        Έστω και δύσκολα τις νικες που τον κρατάνε δεύτερο τις παίρνει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σήμερα έχει άλλη μία δύσκολη έξοδο στη Θεσ/νικη . Στην σκληροτράχηλη έδρα του ΑΙΑΝΤΑ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη πράξη. 

Μαχητές Δόξας Πεύκων-Φοίνικας Λάρισας
Μάλλον το 14-0  θα γίνει πραγματικότητα για τα ΠΕΥΚΑ .Κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται σούπερ έκπληξη.

Ανατόλια-Τιτάνες Παλαμά


     Νικη για το ΑΝΑΤΟΛΙΑ στο τέλος του πρώτου γύρου εντός και ξεκίνημα του δευτέρου γύρου με εντός παιχνίδι με αντίπαλο που δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια.



Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης
Στον πρώτο γύρο η απειρία της γηπεδούχου ομάδας ήταν ξεκάθαρη. Η ΑΣΠΙΔΑ ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της λόγω έλλειψης εμπειρίας δεν μπόρεσε να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα. 
Το ΣΤΡΑΤΩΝΙ παίζοντας πολύ έξυπνα πήρε μια σπουδαία νίκη τότε αλλά στη συνέχεια είχε ένα σερί από ήττες εντός εκτός. Στη πορεία με αλλαγή προπονητή κατάφερε να βρει ένα σχετικά καλό ρυθμό να πάρει νίκες  πέντε τον αριθμό αλλά όλα δείχνουν ότι δεν είναι αρκετές.
Με την ΑΣΠΙΔΑ αντίπαλο δεν θέλει εντός έδρα ήττα γιατί χάνει έτσι το όποιο πλεονέκτημα που έχει απέναντί της . Προβλέπεται μεγάλη μάχη για την επικράτηση. Εάν κάνει την έκπληξη η ΑΣΠΙΔΑ παίρνει ανάσες και ανεβάζει τη ψυχολογία της και βλέπει αλλιώς τη συνέχεια την ίδια στιγμή που θα βάζει σε μεγάλους μπελάδες το ΣΤΡΑΤΩΝΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου  ΓΥΡΟΥ 

1  
ΧΑΝΘ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ 71-51
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 74-85
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 98-99 (2π.)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 71-57
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞ. ΠΕΥΚ. 67-79
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΑ 62-55
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ 80-82


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΑ-ΠΥΛΑΙΑ 63-54

Αντιγραφή από το thrakispor


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (18/1) η 12η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.
Η Ασπίδα Ξάνθης αγωνίστηκε στην Πυλαία και γνώρισε την ήττα με σκορ 63-54.
Ασπίδα Ξάνθης (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 11(1), Παπαευαγγέλου 7, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 16, Αντώνογλου 5(1), Μαμαλίκατζη, Παπαχρυσοβέργη 4, Ζιώγα 5(1), Χαλκίδου 2, Καραλίδου Β. 4

Τα αποτελέσματα:
Πυλαία – Ασπίδα Ξάνθης 63-54
Ναύαρχος – Σέρρες 52-63
ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 49-56
Τιτάνες Δράμας – Άρης 67-40
Σταυρούπολη – Ολύμπια Λάρισας 41-63
Νίκη Λευκάδας – Καλαμαριά 70-37

Βαθμολογία: Νίκη Λευκάδας 24, Τιτάνες Δράμας 23, Ολύμπια Λάρισας 22, Σέρρες 20, ΠΑΣ Γιάννινα 19, Καλαμαριά 18, Πυλαία 18, Ηρακλής 17, Άρης 16, Σταυρούπολη 13, Ασπίδα Ξάνθης 13, Ναύαρχος 12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΔΘ



   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
     ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΣΟΛΩΝΟΣ 9β, Τ.Κ. 68200
     ΤΗΛ.   : 25520-29547 
     FAX    : 25520-29547, 26522
    ΑΦΜ   : 998739050 Δ.Ο.Υ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
                   Ν.Π.Ι.Δ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
    e-mail: sdk_thrakis@yahoo.gr
          
                                                                                                     
            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18 IAN 2015


Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ  πραγματοποήσε  διήμερη εκδρομή στην Ασιατική Κωνσταντινούπολη, προκειμένου  δέκα (10) Διαιτητές-μέλη  και φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν για τη φάση του TOP-16 της Euroleague τον  αγώνα:

FENERBAHCE ULKER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην FENERBAHCE ULKER SPORTS ARENA την 16η Ιανουαρίου 2015.

Κατά την πρώτη ημέρα της παραμονής στην Πόλη, η αποστολή  επισκέφθηκε την ελληνική  ομάδα στα ξενοδοχείο διαμονής της στο Ataşehir και ξεναγήθηκε στη συνοικία Kadıköy (Χαλκηδόνα) και παρακολούθησε τον αγώνα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με βόλτα στο Πέρα και την πλατεία TAXIM .
  










Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.
-Ο-
Υπεύθυνος Τύπου

Γεώργιος Παπαγεωργίου

Πατέρας έκανε τον χρονομέτρη !!!! Κάτι μας είπατε ....................

 Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο είναι ένα πραγματικά αστείο άρθρο επισόδειο από παιχνίδι που αλίευσα από το infobasket .

ΕΔΩ

Αφού λοιπόν τα διαβάσατε  θα σκεφτήκατε ότι αυτά δεν γίνονται αλλού???
    Προσέξτε όμως καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια που θα πάτε και διαπιστώστε ότι γίνεται τόσο καιρό εδώ και δεν ακούγεται τίποτα. Αυτό που ενόχλησε την μία ομάδα και έκανε ένσταση εδώ είναι κανόνας.
Και λέω εάν δικαιωθεί η ομάδα και τελικά η απόφαση είναι πως κακώς πατέρας έκανε τον χρονομέτρη τί γινεται στη συνέχεια   για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που είναι καθεστώς στα μέρη μας . Ανοίγει κανένας ασκός του ΑΙΟΛΟΥ ή δεν τρέχει τίποτα  ότι έγινε έγινε κάτω από συγκεκριμένες οικονομικές ανάγκες και κυρίως συνεχίζουμε έτσι????

Τι λένε οι εμπλεκόμενοι άπαντες σε αυτό.







ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΙΩΝΑΣ -ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 100-69

Με το δεξί και με εκατοστάρα ξεκίνησε ο ΑΡΙΩΝΑΣ τις υποχρεώσεις του στην τελική φάση των ΕΦΗΒΩΝ.
Με έναν εκπληκτικό ΕΡΜΕΙΔΗ Π στο πρώτο ημίχρονο ο οποίος σημείωσε τους 20  από τους 22 συνολικά  . Τα πλάνα του αντιπάλου ήταν μαν του μαν στον ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ με αποτέλεσμα να βρει ελεύθερο χώρο ο Ε.Π  Στο δεύτερο ημίχρονο  ο ρόλος του Ε.Π ήταν οργανωτικός μοιράζοντας το παιχνίδι .Την σκυτάλη πήρε ο ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ με 37 (3)  και ακολούθησαν οι υπόλοιποι ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι και τους 40 πόντους.Παράπονα από τον ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ  από τους διαιτητές .
Ικανοποιημένος  απόλυτα ο Χ.Παπαδοπουλος από την απόδοση των παικτών του  και για το πρώτο θετικό βήμα . Τώρα ο ΑΡΙΩΝΑΣ περιμένει να δει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ  και ακολουθεί το δικό του εκτός με τους ΤΙΤΑΝΕΣ .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

30-15   31-15  15-12    24-27

ΑΡΙΩΝΑΣ   ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ 37(3) ΕΡΜΕΙΔΗΣ Π 22, ΚΑΡΤΑΛΗΣ 15, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 13,
ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ 3, ΕΡΜΕΙΔΗΣ Δ 2, ΤΑΣΟΣ 2, ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ 2  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 2,
ΚΑΡΙΜΠΟΦ 2


Β΄ ΕΘΝΙΚΗ 18/1/15


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΑΝΘ-Αργος Ορεστικό  63-72
Κομοτηνή-Στρατώνι  62-75
Aργοναύτης Καλ.-Πιερικός Αρχέλαος  69-86
Πευκοχώρι-Προμηθέας Πάτρας  71-85
Αίας Ευόσμου-Φοίνικας Λάρισας  102-95 (5 παρ.)
Μαχητές Δόξας Πεύκων-Τιτάνες Π.  100-80
Ανατόλια-Ασπίδα Ξάνθης  75-64


 Τι είχα  τι έχασα  και πάλι ΄εχασα.
ΑΣΠΙΔΑ και ΓΑΣ  μετρούν άλλη μία ήττα. Την καλή αγωνιστική παρουσία της  στο παιχνίδι με τα ΠΕΥΚΑ δεν μπόρεσε να συνεχίσει με αντίπαλο το ΑΝΑΤΟΛΙΑ και έχασε με  75-64 .
Στην φάση που είναι το πρωτάθλημα πέρα από την ήττα μετράει πια και το συνολικό σκορ. Εντεκα οι πόντοι της διαφοράς για την ΑΣΠΙΔΑ και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η προσπάθεια.
Οι ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ κατάντησαν σάκος του μποξ την ίδια ώρα που κάποια αποτελέσματα παραξενεύουν . Είτε είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα από την θέση 3 και κάτω ή γίνονται άλλα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ


ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
  "Όπως και πέρσι στην Γ΄ Εθνική έτσι και φέτος στην Β΄ η ομάδα μας στο ίδιο γήπεδο πλήρωσε το πολύ κακό πρώτο της δεκάλεπτο και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ όλο το υπόλοιπο ματς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και την αστοχία των παικτών μας προηγήθηκαν 30-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνήλθε αμυντικά, δέχτηκε μόλις 11 πόντους και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στην επίθεση θα μείωνε κι άλλο την διαφορά που στο ημίχρονο ήταν στο +12 (41-29) για το Ανατόλια.
Όλο το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα μας να παλεύει να κατεβάσει την διαφορά και τους γηπεδούχους να την συντηρούν στους 8-11 πόντους. Η ήττα με 75-64 ήρθε φυσιολογικά, καθώς πολλοί από τους παίκτες μας δεν είχαν καλή απόδοση ενώ και η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου αποδείχτηκε καθοριστική στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Οι απουσίες των Τατάρη και Παπανικολάου (αγωνίστηκε ελάχιστα με πρόβλημα τραυματισμού) δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας μας.
Πλεόν δεν υπάρχουν περιθώρια για παρόμοιες εμφανίσεις και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Στρατώνι στην Χαλκιδική αποκτά χαρακτήρα τελικού"


ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 75-64
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-15, 41-29, 56-45, 75-64
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Ιωαννίδης-Κωτάκης) Δενδρινός 13(3), Παπαδάκης 4, Γρούδος 9, Σταμπουλής 8, Στεφανίδης 6(1), Καραμπέκης, Παπανικολάου, Κουτσογιάννης 16(1), Παλλάκης 7(1), Πετς 1.

    Ήττα για τον ΓΑΣ  εντός με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ανιρώπους της ΑΣΠΙΔΑΣ  όπως δεν άρεσε και η εντός έδρας νίκη του ΑΙΑΝΤΑ μετά από 5 παρατάσεις με τον ΦΟΙΝΙΚΑ.
Τα ΠΕΥΚΑ έκαναν το 13-0 και έσπασαν παλιό ρεκόρ του ΑΣ.ΞΑΝΘΗ  και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τα βρήκε μπαστούνια με το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ  που ίδρωσε μέχρι να το καταβάλει.


ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ  ΕΔΩ

ΠΗΓΗ. http://www.infobasket.gr

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΝΤΑ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ και πρώτη φορά μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά η ΣΑΝΤΑ κέρδισε τη ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ με 72-55.
Μια ριζική αλλαγή συντελείται τις τελευταίες ημέρες. Η είσοδος του  ΠΕΝΤΑΖΙΔΗ μαζί με αυτή του  Α.Δημητριάδη στο προπονητικό team έδωσε την ώθηση στους παίκτες να δείξουν αυτό που ξέρουν. Μια καθαρή νίκη που απλά έδειξε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι παίκτες όταν αποφασίσουν να προπονθούν λίγο παραπάνω.
Νίκη ανάσα για ΤΙΤΑΝΕΣ  ήττα που προβληματίζει αντίστοιχα για τον ΓΣΕ.
ΣΚΟΠΟΣ και ΙΚΑΡΟΙ έκαναν το καθήκον τους ο πρώτος με τη ΝΕΑΠΟΛΗ και ο δεύτερος με τον αδύναμο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.
Κακή  συνέχεια για ένα ακόμη παιχνίδι για τον ΖΕΦΥΡΟ που έχασε  εντός από τον ΙΩΝΙΚΟ .
Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ με την νίκη του επί του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ παρέμεινε πρώτος.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ http://www.infobasket.gr


Αγ. Βαρβάρα – ΚΑΟΣ                       72-55 Πολύγυρος – Μακεδονικός                90-74 Ικαροι Σερρών – Μαντουλίδης            59-56 Ορφέας Ν. Σκοπού – ΠΚ Νεάπολης  87-65 Ζέφυρος ’02 – Ιωνικός Ιωνίας             60-69 Τιτάνες Δράμας – Ελευθερούπολη    74-69


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα   Βαθμ   Αγων   Νικ   Ηττ   Μηδ   Επιθ   Αμυν   Διαφ 
1 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   23 12 11 1 0 956 828 128
2 ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ   22 12 10 2 0 826 737 89
3 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ   20 12 8 4 0 897 770 127
4 ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠ. ΣΕΡ.  19 12 7 5 0 875 785 90
5 ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ   18 12 6 6 0 828 850 -22
6 ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ 18 12 6 6 0 775 739 36
7 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ   18 12 6 6 0 753 779 -26
8 ΚΑΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ   18 12 6 6 0 802 833 -31
9 ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ   17 12 5 7 0 812 867 -55
10 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ   16 12 4 8 0 876 947 -71
11 ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ   16 12 4 8 0 795 886 -91
12 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΝΤΑΚ   15 12 3 9 0 760 866 -106
13 ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ   14 12 2 10 0 775 843 -68

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ και πρώτη φορά μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά η ΣΑΝΤΑ κέρδισε τη ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ με 72-55.
Μια ριζική αλλαγή συντελείται τις τελευταίες ημέρες. Η είσοδος του  ΠΕΝΤΑΖΙΔΗ μαζί με αυτή του  Α.Δημητριάδη στο προπονητικό team έδωσε την ώθηση στους παίκτες να δείξουν αυτό που ξέρουν. Μια καθαρή νίκη που απλά έδειξε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι παίκτες όταν αποφασίσουν να προπονθούν λίγο παραπάνω.
Νίκη ανάσα για ΤΙΤΑΝΕΣ  ήττα που προβληματίζει αντίστοιχα για τον ΓΣΕ.
ΣΚΟΠΟΣ και ΙΚΑΡΟΙ έκαναν το καθήκον τους ο πρώτος με τη ΝΕΑΠΟΛΗ και ο δεύτερος με τον αδύναμο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.
Κακή  συνέχεια για ένα ακόμη παιχνίδι για τον ΖΕΦΥΡΟ που έχασε  εντός από τον ΙΩΝΙΚΟ .
Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ με την νίκη του επί του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ παρέμεινε πρώτος.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ http://www.infobasket.gr


Αγ. Βαρβάρα – ΚΑΟΣ                       72-55 Πολύγυρος – Μακεδονικός                90-74 Ικαροι Σερρών – Μαντουλίδης            59-56 Ορφέας Ν. Σκοπού – ΠΚ Νεάπολης  87-65 Ζέφυρος ’02 – Ιωνικός Ιωνίας             60-69 Τιτάνες Δράμας – Ελευθερούπολη    74-69


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα   Βαθμ   Αγων   Νικ   Ηττ   Μηδ   Επιθ   Αμυν   Διαφ 
1 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   23 12 11 1 0 956 828 128
2 ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ   22 12 10 2 0 826 737 89
3 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ   20 12 8 4 0 897 770 127
4 ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠ. ΣΕΡ.  19 12 7 5 0 875 785 90
5 ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ   18 12 6 6 0 828 850 -22
6 ΑΝ. ΑΚΤΗΣ ΖΕΦΥΡΟΣ 18 12 6 6 0 775 739 36
7 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ   18 12 6 6 0 753 779 -26
8 ΚΑΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ   18 12 6 6 0 802 833 -31
9 ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ   17 12 5 7 0 812 867 -55
10 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ   16 12 4 8 0 876 947 -71
11 ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ   16 12 4 8 0 795 886 -91
12 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΝΤΑΚ   15 12 3 9 0 760 866 -106
13 ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ   14 12 2 10 0 775 843 -68