Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΤΕΙΟΣ..5/7/2015-5/7/2016

Σπουδαία μέρα σήμερα  .
Πριν από ένα χρόνο 05/07/2015  είχαμε δημοψήφισμα  με τα γνωστά αποτελέσματα.
Θα πρέπει να διδάσκεται  στην ανώτατη εκπαίδευση η κανότητα των εξουσιαστών μας να γράφουν στα παλιά τους παπούτσια αποφάσεις του λαού.
Θα πρέπει να μείνει στην μνήμη μας η ικανότητα κάποιων λιγούρηδων της εξουσίας  να κάνουν το άσπρο μαύρο.....
Η παροινία λέει " εάν θέλεις να δεις την πραγματική εικόνα κάποιου δώστου εξουσία".

Κινήσεις ......05/07/2016

Σε καλό δρόμο  είναι οι ομάδες  του τοπικού πρωταθλήματος.
Μεταγραφές κινήσεις σημαντικότατες με ένα και μόνο σκοπό .
Την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.     Δείτε ΕΔΩ
Πέρα από τις κλασικές δυνάμεις της προηγούμενης χρονιάς στο παιχνίδι μπήκαν πολύ δυναμικά ο ΓΣΕ ο ΑΠΟΛΛΩΝ με τις πολύ σπουδαίες μεταγραφές που έκαναν. Δεν είναι όμως μόνο αυτές. Και οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ   θέλουν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο την χρονιά που έρχεται με συνέπεια το πρωτάθλημα να διαγράφεται πολύ δυνατό για φέτος.
 Εξάλλου η ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά από την συνάντηση που είχε με τους εκπρωσόπους των ομάδων αποφάσισε να κρατήσει τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής  του πρωταθλήματος  μιας και τον θεώρησε και έτσι είναι ως επιτυχημένο .
Φέτος λοιπόν ίσως να δούμε ένα τοπικό πρωτάθλημα εφάμιλο επαγγελματικής κατηγορίας και αυτό ρίχνοντας μια ματιά στα ρόστερ  των ομάδων την ίδια στιγμή που ομάδες μας στην Γ΄Εθνική έχουν σημαντικά προβλήματα  με την συμπλήρωση του ρόστερ τους. Δείτε λίγο τις ανακοινώσεις ποιές ομάδες ανακοινώνουν μεταγραφές και ποιές δεν έχουν ξεκινήσεις ακόμη. Δείτε λίγο τι έμψυχο υλικό τις απαρτίζει και θα καταλάβετε πολλά. Φαίνεται το σύνθημα  που ξεκίνησε δειλά δειλά  "όλοι φέτος μπορούν να παίξουν στην Γ΄Εθνική" γίνεται πραγματικότητα.
Η μόνη ομάδα που παίρνει υλικό ικανό για να σταθεί στην κατηγορία είναι μέχρι τώρα η ΑΕΚ.
 Για τον ΓΑΣ  σιγή ψαριού.........με πολλές παρασκηνιακές προσπάθειες στελέχωσης  από το υλικό που είχε  τη χρονιά που πέρασε συν μερικούς νεαρούς για να μπορέσει να συμπληρωθεί η δωδεκάδα. Πολύ υλικό στην ΣΑΝΤΑ  με τον Μ.Ο ηλικίας να έχει πέσει δραματικά με αποτέλεσμα  υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Μοτό της ομάδας όπως και έγινε  . Από το μια παρέα  πήγαμε  Μια φορά ΣΑΝΤΑ πάντα ΣΑΝΤΑ. Είναι μεγάλο στοίχημα η πορεία της την στιγμή που δεν ξεκαθάρισε  τι θα γίνει με κάποιους παίκτες της που ενδιαφέρουν την ΕΝΩΣΗ  Α2.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  δείχνει να έχει κενό  στην ρακέτα  σε αντίθεση με την περιφέρεια που έχει γεμάτο ρόστερ. Ανοιχτό κλειστό ξανά ανοιχτό μέχρι νεωτέρας το θέμα της μετακίνησης του Δ.Αθανασιάδη.
Αν και πιστεύω ότι χωριό με το ζόρι δεν μπορεί να γίνει και ο παίκτης θα μείνει στον ΑΣΤΕΡΑ. Διαφορετικά  ζορίζουν  τα πράγματα  για την ομάδα.
Γαι την ώρα αυτά.

Συνέντευξη Χ.Βαχαρίδη

Mε μια συνέντευξη απολογισμό έκλεισε την διαδρομή  της παιδκής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ο προπονητής της Χ.Βαχαρίδης.

ΕΔΩ


Πηγή. http://www.xanthi-sport.gr