Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

BASKET CAMP



TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP                                      
Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Tzioni Summer Baskeball Camp για παιδιά από 6-15 ετών, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων ΤΖΙΩΝΗ από 17 έως 23 Ιουνίου.
Υπεύθυνος του CAMP είναι ο Παναγιώτης Σπανός, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση και μεταπτυχιακό στην προπονητική και άμεσο συνεργάτη τον Χρυσανθίδη Βασίλη με μεγάλη προϋπηρεσία τόσο ως ομοσπονδιακός προπονητής, όσο και σε τμήματα υποδομής.
To επιτελείο των προπονητών απαρτίζεται από τους: Γκούτζια Θωμά, Γρίψιο Πέτρο, Καλογιάννη Μαρία, Αρχοντίδη Γιάννη, Τράκα Ηλία, Παπαδόπουλο Γιώργο, Γεωργιανό Παντελή, Σίσκο Κωστα , Σπόντη Νίκο.
  Κατά την διάρκεια των διακοπών, το basketball camp προσφέρει μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ δίπλα στη θάλασσα. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, να συμμετάσχουν σε πολλά παιχνίδια, να εξελίξουν τις γνώσεις και την τεχνική τους, να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια, να γνωρίσουν κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φυσικά να κάνουν και τις διακοπές τους.
Στους νικητές των διαγωνισμών στους M.V.P. καθώς και στις νικήτριες ομάδες του εσωτερικού Τουρνουά δίνονται δώρα, μετάλλια και έπαθλα. Φέτος, για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του Camp θα διεξαχθεί Τουρνουά 3Χ3, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα 18-19 Ιουνίου μέσα στις εγκαταστάσεις της.
 Οι υπεύθυνοι του camp θέλουν να ευχαριστήσουν παιδιά και γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και αυτό φαίνεται στο ότι έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις και υπάρχει σχετική λίστα αναμονής.
Πληροφορίες: Σπανός Παναγιώτης: 6947528969





Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Την Παρασκευή το βράδυ..................3 ΛΕΠΤΑ.

Έμειναν λίγες μέρες 14  για την έναρξη του Πανελληνίου παίδων 28/06/2016 και η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  είναι σε άριστη κατάσταση.
Με νέα εμφάνιση γιατί αυτή που είδατε  στην γιορτή  είναι μούφα  και για τα τοπικά παιχνίδια.
Η επίσημη μπλούζα γιατί  δεν παρουσιάστηκε ακόμη το σορτς είναι
ΑΥΤΗ.
 Το  22  και  το 0 παραπέμπουν στις νίκες και ήττες τις ομάδας  από την έναρξη της χρονιάς.Σε ερώτηση που μπορεί να φτάσει η απάντηση ήταν ταχύτατη 27-0 !!!!!!!!
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αυτά τα 3 ΛΕΠΤΑ  στον κύκλο????













Να ευχαριστήσω  το γνωστό μοντέλο της πόλης μας  για την δωρεάν φωτογράφηση ......



Εδώ βλέπουμε έναν από την ομάδα (Τεχνικό επιτελείο ) τον γνωστό  Μισέλ  που "μαγειρεύει"  συστήματα  τακτικής.
Η τσούσκα  μπαίνει από πάνω για να δώσει σκριν στο λουκάνικο .........
















 ο έτερος  τεχνικός  της ομάδας ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( με το όνομα  και την βούλα) Αρχοντα(κη)ς  με πνεύμα σύμπνοιας δίνει  το δικό του ΟΚ  για την αγωνιστική τακτική  στην παγίδα  που ετοιμάζουν. Και φυσικά η τσούσκα πάντα από πάνω....



 Μεγαλωμένος  στα καλύτερα προπονητικά κέντρα ο ιδανικός άνθρωπος για να ανάβει την ΦΛΟΓΑ και να δίνει το σύνθημα έναρξης  για την επίθεση  ..................Γιούρια  .....


 Λα γκράντε  σεφ  ΙΜΠΑΜΠΗΣ


























Να  ευχαριστήσω  από την καρδιά μου γονείς παίκτες και προπονητές για την υπέροχη Παρασκευή και ότανυπάρχουν τε΄τοιοι γονείς κάθε προπονητής θα πρέπει να αισθάνεται πολύ σίγουρος.


Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι όμως τα παιδιά.









Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κινήσεις ομάδων σε τοπικό και εθνικές κατηγορίες.

Στην Κομοτηνή δεν περπάτησε  η συνένωση ΑΕΚ  και  ΓΑΣ.
Και οι δύο ομάδες έβγαλαν ανακοίνωση αφήνοντας κάποιες αιχμές για την τελική ευθύνη της αποτυχίας.
Στην ΑΕΚ  κοιτούν το μέλλον με την ανανέωση του Κουτσοβασίλη  και την σίγουρη όπως δείχνει μεταγραφή του Δ.Καραμπέκη (και αυτό το γράφω  γιατί  παρότι περιμένω επίσημη απάντηση θα πάρει τηλέφωνο ο Κος Μιχάλης  για να ρωτήσει εάν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτόν)   αλλά και τον ορισμό ως υπεύθυνου της ομάδας κάτι σαν ενδιάμεσος σύνδεσμος παικτών και ομάδας του Βασίλη Στοάκη.
Να συμπληρώσω το πιο σημαντικό  το κλείσιμο  του προπονητή Κοκκινόπουλου  για την νέα χρονιά.
Νεώτατος  μόλις 41  ετών με πολύ δίψα  για δουλειά.
Στον ΓΑΣ  με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40  χρόνων παρουσίας  έβγαλαν ένα καταπληκτικό  βιντεάκι με τους παίκτες που έπαιξαν στην ομάδα
Στο μέτωπο των μεταγραφών υπάρχει μια δυσκολία  ανανέωσης κάποιων παικτών που ήλπιζαν πολύ στην συνένωση γιατί έβλεπαν μέλλον  για το μπάσκετ της Κομοτηνής.

Δείτε  το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.youtube.com/watch?v=r9WfUz_CZqI

Πολύ καλή δουλειά  και είναι άδικο για την ομάδα  στην επέτειό της να αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Η γκρίνια από τους παλιούς παίκτες της για την αποτυχία της συνένωσης είναι πολύ μεγάλη και ήδη ακούσθηκαν  οι πρώτες φωνές αποχώρησης και χρέωσης της αποτυχίας του εγχειρήματος σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στην φύση  δεν υπάρχουν κενά  και μόλις δημιουργηθεί ένα καλύπτεται γρήγορα από άλλο σχήμα.
Έτσι φαίνεται πως λειτουργεί και το μπάσκετ.
 Ακούγεται για 4η  ομάδα στην Κομοτηνή  αποτελούμενη  από φοιτητές και θα είναι η ομάδα  της Γυμναστικής ακαδημίας. Αν γίνει πράξη αυτό δυναμώνει ακόμη περισσότερο το τοπικό πρωτάθλημα.
Φόβοι εκφράστηκαν από ομάδα της πόλης που ίσως έτσι να χάσει τους καλούς της φοιτητές.
Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία να βασισθεί στο δικό της υλικό και να στήσει μια ομάδα με παίκτες από την πόλη.


Πολύ δυνατά μπαίνει στο παιχνίδι άνοδος  στην Γ΄Εθνική η ομάδα του Απόλωνα Δράμας.
Μετά τον Ν.Αμπελακιώτη  έκλεισαν και τον Ντιπ  δείχνοντας ξεκάθαρες διαθέσεις.
Πολυ΄δυνατός  εμφανίζεται όπως γράφτηκε και ο ΓΣΕ εάν δεν παίξει στην Γ΄  κατηγορία τότε θα είναι μεγάλος πρωταγωνιστής στο τοπικό.
Ησυχία  από την πλευρά των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Όλα δείχνουν πως το τοπικό πρωτάθλημα φέτος θα έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
Αν ανέβηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ  τρένο ο επόμενος διεκδικητής  θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές ισάξιες ομάδες. Το αήττητο μοιάζει λίγο δύσκολο.

 Στην ΞΑΝΘΗ  ΑΡΙΩΝΑΣ  και  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  έχουν να τρέξουν το δικό τους δρόμο.
Για τον πρώτο η άριστη πορεία της αγωνιστικής που πέρασε  είναι οδηγός  για την νέα. Πάνω σε αυτό το υλικό  θα βασισθεί το προπονητικό τημ  για να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία.
Στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ  αργά και σταθερά  χτίζουν την ομάδα του αύριο.
 Σκοπός τους είναι κάποια στιγμή το υλικό που θα βγάζει να είναι ο κορμός της ομάδας. Υπάρχουν λέγεται κάποια προβλήματα με δελτία παικτών νέων σε ηλικία  με την προηγούμενη ομάδα τους.
Ευχή να βρεθεί λύση που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα σε κανένα παίκτη.
Η  ΑΣΠΙΔΑ  χτίζει την νέα ομάδα πρώτα με τις ανανεώσεις όσων παικτών θεωρεί ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ΒΈθνική  και το μυαλό είναι σίγουρα  στο Πανελλήνιο που ξεκινά στις 28/6/2016.

Σε αναβρασμό ο ΑΣΤΕΡΑΣ  που συζητά με πολλούς παίκτες και φαίνεται να καταλήγει σε αρκετούς.
Μάλιστα ένας παίκτης που κάποιοι τον θεωρούν δικό τους φαίνεται να κλείνει κατά 90%  στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.  Μετά την μάλλον σίγουρη παραμονή του Δ.Αθανασιάδη που αποτελεί σιγουριά  για να έρθουν και άλλοι παίκτες που είχαν αμφιβολίες όλα δείχνουν ότι το ρόστερ του θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην ΣΑΝΤΑ  υπάρχει μια περίοδος αναμονής θα έλεγα ενόψει  των διεργασιών που γίνονται για απόκτηση παικτών από την ΚΑΒΑΛΑ που θα αγωνισθεί στην Α2. Όσο  δεν ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με παίκτες που άνηκαν στο δυναμικότης  κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας πλην 5-6 νέων παικτών που τους δουλεύει ήδη ο Σ.Καμαράκης που θα είναι και πάλι ο προπονητής της ομάδας.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ  και ΗΡΑΚΛΗΣ  στην πόλη περιμένουν να δούνε τι υλικό θα μείνει για να δέσουν και αυτοί το ρόστερ τους.

Στις  ΣΕΡΡΡΕΣ  είναι στα καρφιά για τον εάν τελικά ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  θα πάρει θέση στην Γ΄Εθνική.
Σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα κοιτάξει να είναι αυτός που θα πάρει την πρωτιά ανόδου.
Ομάδες με το μέγεθος του  δεν μπορούν να περιμένουν και πολύ στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ησυχία  στον ΕΒΡΟ.........

:3Χ3 Ηράκλειο Κρήτης ΠΣΑΚ ΕΟΚ

Πρώτη μέρα με συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο.
Καλεσμένοι από Ολυμπιακό Αθηναιου και Σφαιροπουλος.























 Υπεύθυνος αγωνων για 6 χρόνια Σπανος Παναγιώτης.

ΑΣΠΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ .

Μια ριζικά διαφορετική εικόνα έδειξε η ΑΣΠΙΔΑ  στην γιορτή κλεισίματος της αγωνιστικής χρονιάς.
Έδειξε μια ομάδα που έχει υποδομή και ξέρει να την διαχειριστεί και εδώ είναι η αναφορά παρουσίαση στην  σπουδαία συνεργασία με τον ΑΡΗ  Θεσ/νικης  μια συνεργασία  σε πολλά επίπεδα που είχε αφορμή  την απόκτηση (με κάθε επιφύλαξη του Κουρτίδη Βαλάντη)* .
Είχε να επιδείξει συνεργασίες με μεγάλο όμιλο της περιοχής μας ένας όμιλος που είχε συνδεθεί με την άλλη ομάδα της πόλης  τον ΑΡΙΩΝΑ.
Είχε συνεργασία και προβολή εταιρίας ένδυσης  .
Παράλληλα είχε να επιδείξει και το δικό της έργο σε επίπεδο επιτυχιών που φέτος αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη χρονιά. Κυρίαρχη σε ανδρικό και  παίδες με τους τελευταίους να έχουν και το πανελλήνιο πρωτάθλημα  στις 28/6/2016.
 Κυρίαρχη στο γυναικείο με το κορασίδων να της ξεφεύγει .
Φέτος όμως στην γιορτή δεν είχαμε μια τυπική προβολή των επιτυχιών μια αναφορά στο μέλλον και μοίρασμα διακρίσεων. Όποιος μπορούσε να δει από την πίσω πλευρά του φεγγαριού θα έβλεπε μια προσπάθεια προβολής στοχευμένης  τεκμηριωμένης,   της άποψης  "είμαστε δυνατοί οι καλύτεροι" άρα όσοι ανήκετε ή θα μπείτε είστε με τους καλύτερους σε κάθε επίπεδο , ένα πακέτο πλήρες  σε ότι έχει να κάνει με την προβολή της ομάδας -ακαδημίας .
Και επειδή προβολή σημαίνει να τα έχεις καλά με τα ΜΜΕ πολύ έξυπνα  οι άνθρωποι της ομάδας-ακαδημίας σκέφτηκαν να βραβεύσουν τα ΜΜΕ  .
ΘΡΑΚΗΣΠΟΡ , ΞΑΝΘΗΣΠΟΡ  , ΚΑΒΑΛΑΣΠΟΡ και τέλος το ΞΑΝΘΗΜΠΑΣΚΕΤ (Xanthibasket).

(Ρε παλικάρια δεν θα πάθετε τίποτα αν γράψετε ποιά ήταν αυτά τα ΜΜΕ  πέρα από το δικό σας) 

Καιρός ήταν γιατί λίγο ακόμη και θα το έκλεινα το μαγαζί ....

Σαν σύνοψη η γιορτή ήταν από τις καλύτερες γιατί έδειξε ένα διαφορετικό  πρόσωπο και οργάνωση για την συνέχεια. Ίσως  ο ανταγωνισμός  που φανηκε στον ορίζοντα ώθησε  και δραστηριοπόιησε περισσότερο τους ανθρώπους της. Τελικά ο ανταγωνισμός βοηθάει .....Ξυπνάει δυνάμεις ξεχασμένες

Να  ευχαριστήσω  για την τιμή τους ανθρώπους της ομάδας. Πέρα  από το ηθικό της βράβευσης και το ίδιο το βραβείο είναι καλαίσθητο.

Σχεδόν  10  χρόνια στο κουρμπέτι το αρχαιότερο σε επίπεδο πόλης  μπλογκ δεύτερο στην περιφέρεια και μόνο ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΚΟΠΟΥ εποχής ΣΠΑΝΟΥ με τίμησε .....
Αλλά το καλύτερο δώρο ήταν την Παρασκευή το βράδυ  από τους γνωστούς  μπαμπάδες  του παιδικού που είχαν τον δικό τους αγώνα προετοιμασίας  για το Πανελλήνιο.....
Περισσότερα  σε νέα ανάρτηση  ΜΙΣΕΛ....






* Κατά πάσα πιθανότητα ο μικρός που έχει ανοιχτε΄ς υποχρεώσεις με την εθνική παμπαίδων από τη  νέα χρονιά θα ανήκει  στον ΑΡΗ...

περιπτωση !!!!!!!!!!!!