Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΙΤΑΝΕΣ -ΑΣΠΙΔΑ 63-36

Αναδημοσίευση από το σαιτ της ΑΣΠΙΔΑΣ.

ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας γνώρισε αναμενόμενη ήττα στην Δράμα με 63-36.
ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ επέβαλλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και όσο κυλούσαν τα δεκάλεπτα μεγάλωναν την διαφορά για να φτάσουν στο άνετο 63-36.
Η ήττα αυτή ήταν εντός προγράμματος και δεν επηρεάζει την ομάδα μας, που ετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την Σταυρούπολη, ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την υπόθεση παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ 63-36

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-9, 35-14, 49-27, 63-36
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ Νεδήμ): Μεχμέτ Ουστά 3, Καραλίδου Σ., Παπαευαγγέλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 13, Αντώνογλου 3, Μαμαλίκατζη, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 11(1), Καραλίδου Β. 4, Χαλκίδου 2.

Σχόλιο xanthibasket.Eίναι γνωστό πως η υπόθεση γυναικείο μπάσκετ είναι υπεβολικά προβληματική Είναι πασιφανές ακόμη περισσότερο στην μικρή μας πόλη. Η παραμονή στην κατηγορία είναι το μεγάλο στοίχημα για ένα και μοναδικό λόγο . Και αυτός είναι η απόκτηση εμπειριών για τις μικρές σε ηλικία παίκτριες. Οι μεγάλε σε ηλικία παίκτριες είναι γεμάτες από εμπειρίες . Τόσα χρόνια κυριαρχούν στο χώρο σε επίπεδο ΕΚΑΣΑΜΑΘ . Αυτή η κυριαρχία ήταν ένα είδους κινήτρου για τις μικρές.
 Και φαίνεται ότι υπάρχει καλό υλικό για να σταθεί στην συνέχεια. 
Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε τη πρωτιά στον όμιλο με άνεση μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα. Πολλά κορίτσια από αυτή την ομάδα παίρνουν εμπειρίες στην γυναικεία ομάδα .Τι καλύτερο για την δική τους εξέλιξη η παραμονή στην κατηγορία. Διαφορετικά ο αριθμός των παιχνιδιών και το επίπεδο ανταγωνισμού σε περίπτωση υποβιβασμού πέφτει αυτόματα γιατί εδώ δεν υπάρχει ενδιάμεση κατηγορία Με υποβιβασμό πέφτεις στο τοπικό πρωτάθλημα και εκεί υπάρχει η γνωστή μιζέρια.
     Παράδειγμα η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ δεύτερη στη βαθμολογία μια σταθερή αξία στον χώρο.Είναι συστηματική δουλειά χρόνων με μεγάλη υποστήριξη από πολλούς. Τα αποτελέσματα είναι φανερά.
Αντίθετα η εδώ προσπάθεια είναι δουλειά λίγων μετρημένων στο ένα χέρι ανθρώπων και παρόλα αυτά υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Για να υπάρξει όμως συνέχεια θέλει μεγαλύτερη συμμετοχή.
Και αυτήν μπορούν να την δώσουν μόνο οι γονείς. Τουλάχιστον την προβολή που έλλειπε τα τελευταία χρόναι την έχει. Πολλά είναι τα σαιτ που γράφουν σχολιάζουν για την ομάδα γενικότερα.
Προβολή υπάρχει μένουν τα υπόλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου