Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ Στα πόσα αυγά διαφορά κρίθηκε το παιχνίδι.???

Κάποιοι πιτσιρικάδες κόντεψαν να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι και να βάλουν σε μεγάλες περιπέτειες τους γηπεδούχους . Πέταξαν αυγά που πέτυχαν κάποιον παίκτη του ΑΡΙΩΝΑ  και χρειάσθηκε η άμεση επέμβαση του προπονητή των ΤΙΤΑΝΩΝ  Γρηγοριάδη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτι από προηγούμενα από τους σχολικούς από τα παιδικά εφηβικά δεν θέλει και πολύ.
Το ευτύχημα πως οι διαιτητές το πέρασαν στο ντούκου και δεν έγραψαν τίποτα .
Και η ερώτηση που βγαίνει αβίαστα. Αν ήταν ο ΡΟΥΚΑΣ  τι θα έγραφε  και  πόσες αγωνιστικές τα θα  έπαιρναν οι γηπεδούχοι?  Εδώ φύλλο πέφτει  τεχνική ποινή  . Που λόγο για κάτι παραπάνω . Στην φυλακή όλοι.  Κάποιος θα πρέπει να καταλάβει  και να εξηγήσει σε κάποιους τι γίνεται και πως συμπεριφέρονται κάποιοι άρχοντες των γηπέδων λέμε τώρα.
Μήπως πρέπει κάποιοι να σκεφτούν πριν αποφασίσουν ????
             Στο παιχνίδι όπου έγινε μια καλή και δυνατή μάχη  με τελικό νικητή τους γηπεδούχους με 75-70.
Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες με κάποιες στιγμές οι ΤΙΤΑΝΕΣ να δημιουργούν διαφορά αλλά αυτή ήταν πρόσκαιρη . Σε αντίθεση με το παιχνίδι της προηγούμενης χρονιά ο ΑΡΙΩΝΑΣ μπήκε πιο διαβασμένος και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να πάει τη διαφορά στο καλάθι αλλά ένα χαμένο lay up και κάποιες βολές κράτησαν το σκορ σε   71-67 . Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλους 4εις πόντους με τον ΑΡΙΩΝΑ να μειώνει τελικά σε 75-70.
    Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Χ.Παπαδόπουλος που πιστεύει πως όλα θα κριθούν  την τελευταία αγωνιστική.
 Αρκεί πρώτα να κερδίσουν τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ  γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει να προσπαθήσουν για την πρόκριση .
      Νίκη πιο πολύ ψυχολογία  γιατί όλα μένουν ανοιχτά για τη τελευταία αγωνιστική στο κλειστό Α.Μπλατατζής  στις 07-03-2015.

 Για το τι εγραψα στο παιχνίδι της προηγούμενης χρονιάσ κάντε κλικ.

EΔΩ 

13 σχόλια:

  1. O lamonica τι θα εκανε αν του επεφτε αυγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αυγα τα πεταξαν την ωρα του αγωνα μεσα στο γηπεδο η μετα το τελος η σε καποια διακοπη στον παγκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως σωστος και ανιδιοτελης (Ξανθιωτης) δημοσιογραφος θα μπορουσατε να αναφερετε και τα περσινα γεγονοτα, κατα τα οποια οι φιλοι του Αριωνα ηταν αυτοι που πετουσαν ρολα (απο πολυ μικροτερη αποσταση κ σαφως πολυ αιχμηρα) και φυσικα το γεγονος εισβολης των ''φιλαθλων'' με το τελος του αγωνα με σκοπο τον ξυλοδαρμο των παικτων της Δραμας.
    Οπως και να εχει, αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα .Οι ομαδες δεν εχουν τιποτα να χωρισουν και καποιοι αμυαλοι δημιουργουν ενα πολυ ασχημο περιβαλλον στο να παιχτει αυτο που ολοι αγαπαμε να βλεπουμε, το μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει σχετική ανάρτηση για το έγινε τότε.
      Το ξαναλέω θα ήταν άδικο αν και σύμφωνα με τους κανονισμούς να τιμωρηθεί η ομάδα - παίκτες των ΤΙΤΑΝΩΝ από ένα δύο ανεγκέφαλους προφανώς φίλους των παικτών που πιστεύουν ότι έτσι βοηθάνε. Ευτυχώς δεν ήταν ο ΡΟΥΚΑΣ αλλιώς την είχατα κάτσει άσχημα.

      Διαγραφή
  4. Απο οσο θυμαμαι ολα ξεκινησαν οταν ο προπονητης της δραμας περυσι πεταξε ενα μπουκαλι στην κερκιδα των ξανθιωτων....
    και κανενας δεν μπηκε για να δειρει κανεναν παικτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκει στη ξανθη βλεπω τα χετε καλα με τον ρουκα και ειδικα εσυ ασπιδογραφε και ξαφνικα αριωνογραφε.αλλα θα ερθουμε το μαρτη στη ξανθη και θα δω τοτε τον ρουκα τι θα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄αδικείς ΜΙΚΡΛΕ γιατί υπάρχει τρελός έρωτας για τον Χ.Ρ
      Για το τι είμαι θα έλεγα πως είμαι ΕΝΩΣΟΓΡΑΦΟΣ ΑΕΚΟΓΡΑΦΟΣ ΘΥΕΛΛΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΘΝΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙΤΑΝΟΓΡΑΦΟΣ και ότι νομίζω εγώ ότι βοηθάει .
      Θα πρέπει πρώτα να διαβάζει καλά πολύ καλά τι γράφω και μετά νασχολιάζεις.
      Όταν με το καλό έρθεις στην πόλη μου θα ήθελα να με βρεις γιατί προφανώς εσύ με ξέρεις εγώ όχι. Καλή αντάμωση.

      Διαγραφή
  6. Όταν αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες της περιφέρειας για τον τίτλο του πρωταθλητή και η <> αναφορά δεν επικεντρώνεται στο σπουδαίο μπάσκετ που παρουσίασαν και οι δυο ομάδες αλλά σε μπουκάλια και αβγά, στον Ρούκα και στο Ντούρα, μάλλον χάσαμε την ουσία του πράγματος. Μιλάμε για παιδιά με 15 ώρες τη βδομάδα φροντιστήρια και άλλες τόσες στα γήπεδα. Σεβασμό λοιπόν στους παίκτες, λιγότερος φανατισμός περισσότερη αγάπη για το...μπασκετάκι μόνο εντός γραμμών. Και κάτι τελευταίο, 2-3 ανήλικοι ανεγκέφαλοι χουλιγκάνοι κάνουν πολύ λιγότερο κακό από μερικούς πολυπράγμονες παράγοντες και κύρίως από μερικούς γονείς-προπονητές της εξέδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω αγαπητέ στο σύνολο. Δεν πρέπει να χάνουμε το δάσος . Υπάρχουν δύο ομάδες όπου τα παιδιά δίνουν τον εαυτό τους και προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα. Επίσης είναι σωστό ότι οι δύο τρεις μικροί κάνουν λιγότερο κακό από τους υπόλοιπους που παίρνουν και αποφάσεις. Αλλά για φαντάσου να γινόταν η στραβή και να υπήρχε αυστηρή τιμωρία της ομάδος Δεν θα ήταν άδικο για αυτά τα παιδιά???
      Ευτυχώς που σταμάτησε εδώ . Θα είναι άδικο το επαναλαμβάνω παρόλο που σε κουβέντα με παλιό διαιτητή μου τόνιζε ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα πιστεύω ότι καλώς δεν υπήρξε συνέχεια και αναφορά. Μερικά πρέπει να λύνονται εσωτερικώς απλά δηλαδή η ίδια η ομάδα να τονίσει στους μικρούς ότι μπορεί να κάνουν κακό αντί καλό στους φίλους παίκτες.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς, από την πολλή γκρίνια και έκταση που πήρε το θέμα ζητήθηκε από κομισάριο και Α' διαιτητή να καταθέσουν συμπληρωματική έκθεση εντός 48 ωρών και επειδή διοίκηση, προπονητές και παίκτες των Τιτάνων υπήρξαν άψογοι οικοδεσπότες και κάναν ο,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να αποτρέψουν τους ταραξίες - οι οποίοι ήταν παντελώς άγνωστοι,οπαδοί της Δόξας που μάλλον πρώτη φορά στη ζωή τους έμπαιναν σε κλειστό γυμναστήριο - αν θα πρέπει κάποιος να τιμωρηθεί ποιος θα είναι αυτός???

      Διαγραφή
    3. Και ο κλήρος πεφτει στην ομάδα στους παικτες που θα πληρώσουν τα λάθη άλλων.

      Διαγραφή
  7. εμεις εδω στη δραμα εχουμε τους καλυτερους διαιτητες οποτε με σφυριζουν δεν εχω κανενα παραπονο εσας εκει στη ξανθη διαβαζω συνεχεις γκρινιες.ενας παικτης των τιτανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή