Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ














6 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα είναι ότι με τον ΓΑΣ και γενικότερα το θέμα "Κομοτηνή" είναι αστείο πλέον σε κάθε επίπεδο. Παιδικό-εφηβικό-ανδρικό. Η αντίδραση Κουτσογιάννη ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η πόλη να φάει κανα 2 σφαλιάρες, να καταλάβει ότι δεν είναι όλα τσιφλίκια της να την σφυρίζουν όπως θέλει. Και πρέπει επίσης να σταματήσει ποια το αστείο με τους διαιτητές στην κομοτηνή και το 100-0 που σφυριζουν. Υποβαθμίζεται το άθλημα χωρίς λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα είναι της πόλης της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και αυτή πρέπει να βρει τις λύσεις .Δικό της είναι και αυτή στο κάτω έχει τις συνέπειες των αποτελεσμάτων. Η αντίδραση του Κουτσογιάννη δεν ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε . Τι κέρδισε ο ίδιος η ΑΣΠΙΔΑ το μπάσκετ γενικότεραΤίποτα.
    Ήταν αντίδραση της στιγμής λόγω της πίεσης του παιχνιδιού και ευτυχώς και οι δύο παίκτες το κατάλαβαν γρήγορα. Δικαιολογώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι που ξέρουν την πίεση που έχουν οι παίκτες την ώρα του παιχνιδιού κάποιες κινήσεις Αλλά μέχρι εκεί γιατί όταν οι παίκτες προκαλούν με τις ενέργειές τους η όποια κερκίδα παίρνει μπροστά και γίνεται χαμός.
    Ποιόε κερδίζει εάν σε κάθε παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων γίνονται τα ίδια ?
    Εντάξει συμφωνώ ότι ο ΓΑΣ στα καλά χρόνια είχα ένα είδος ασυλίας αλλά αυτός ο εφυσυχασμός έκανε κακό στον ίδιο και οι συνέπειες είναι ορατές. Έχω την εντύπωση πως πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος και οι άνθρωποι που είναι τώρα στα πρα΄γματα παράγοντες και προπονητές ξεκίνησαν μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης.
    Ουσιαστικά κανένα δεν συμφέρει οι δύο ομάδες να είναι σε αντιπαλότητα . Αυτό αυξάνει τη μιζέρια μας και δεν υπάρχει έτσι περίπτωση να δούμε καάτι καλό να συμβαίνει στο μπάσκετ της ΘΡΑΚΗΣ. Μήπως θα πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε για το καλό του μπάσκετ?
    Πληροφορίες που έχουν κάνουν λόγο για μια προσπάθεια συνεργασίας στον γειτονικό νομό της ΚΑΒΑΛΑΣ. Εκεί φαίνεται ότι ξεπερνούν τις αντιπαλότητες που είχαν και μιλάμε για πολύ δυνατή κόντρα και βάζουν τις βάσεις για νέου είδους συνεργασία. Αυτοί ξεπερνούν τις διαφορές τους και αν το καταφέρουν θα ξαναγίνουν και πάλι κυρίαρχοι. Εμείς στη ΘΡΑΚΗ πότε θα μάθουμε ? Και μετά θα μας φταίνε οι άλλοι.
    Κάτι που ξεχασα να σημειώσω από τις δηλώσεις του Ν.Λεμονίδη και έχει ιδιαίτερο βάρος είναι η άποψη του ότι εκ των πραγμάτων θα πρέπει να στηριχθεί στο δικό του υλικό και εκεί προσπαθεί να ρίξει όλο το βάρος στον σχεδιασμό που έχει βάλει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω δεν μπορουν να συνεργαστουν ασπιδα αριων κατι που επρεπε να θεωρειται αυτονοητο, θα μιλαμε για συνεργασια με κομοτηνη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κομοτηνη απο του χρονου θα εχει ως κυριαρχο την Α.Ε.Κ . Ειναι ξεκαθαρο αυτο. Ο ΓΑΣ πεθαινει και αυτο φαινεται και απο τα αποτελεσματα του στα παιδικοεφηβικα.μηδενικες διακρισεις εδω και αρκετα χρονια.Στην Ξανθη τωρα,ο Αριωνας θα επρεπε να λειτουργει ως κλιμακιο της Ασπιδας,να βαζει τα παιδια του εφηβικου και των 2 ομαδων να παιζουν αντρικο στο α τοπικο και οποιος αποδιδει την επομενη χρονια αντρικο ασπιδας β η' γ εθνικη.Αλλα που..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τ΄ποτα δεν είναι αυτονόητο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Συνεργασίες σε πολλά επίπεδα μπορούν να γίνουν αρκεί ο σκοπός να είναι το ανέβασμα του επιπέδου των ομάδων μας και όχι ιδιοτελής στόχος. Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση και υποδομή τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με τον ΑΙΑΝΤΑ. Έχει το αβαντάζ ότι αγωνίζεται και πρωταγωνιστεί στην Α1 τοπικό και μάλλον θα παλέψει για την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ όπότε ανεβάζει μετοχές. Ο ΓΑΣ πληρώνει τα λάθη του παρλεθόντος αλλά έχει μια τεράστια ιστορία από πίσω του και φαίνεται ότι αλλάζουν πολλά προς τη θετική πλευρά.
    Ο ΑΡΙΩΝΑΣ πρέπει να λειτουργεί σαν ανεξάτητη ακαδημία και σε καμιά περίπτωση ως κλιμάκιο. Άλλο η συνεργασία όπως προτείναμε πολλοί κάποτε και άλλο ο υποβιβασμός σε δεύτερο ρόλο. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός λοπως και να έχει. Θα ήταν άριστο να μπορούσε να γίνει κάτι σαν τρίτη ακαδημία στην οποία θα μπορούσαν να παίζουν οι εκλεκτοί και των δύο ακαδημιών ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΌ και αντίστοιχα οι ακαδημίες να έχουν και αυτές τις δικές τους ομάδες άρα αντί για δύο τρεις ομάδες η πόλη με σαφέστατο κίνητρο για την συμμετοχή στην πρώτη . Θα μπορούσε όπως αναφέρεται τα εφηβικά να παίζουν στο Α τοπικό αλλά αυτό δεν μπορεί πρακτικά να γίνει γιατί το δελτίο κάθε παίκτη τον περιορίζει σε μία ομάδα οπότε πάμε στην λύση της τρίτηα ακαδημίας κοινή συναινέση και των δύο . Θα μπορούσε επίσης κάθε χρονιά να ανήκει εναλλαξ σε κάθε ακαδημία αλλά αυτά θέλουν άλο επίπεδο συνεργασίας προχωρημένο. Είναι αλήθεια επίσης ότι οι γονείς το έχουν σαν θέμα ημερήσιας διάταξης αυτό. Ευχή μου είναι να μπορέσουμε κάποτε να το δούμε να γίνεται πράξη σε γερές βάσεις και όχι ως πείραμα μικρής διάρκειας. Υπάρχει και η εμπειρία από το αποτυχήμένο εγχείρημα ως ΑΣ ΞΑΝΘΗ .
    Αυτά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως αν καταφέρει να σωθεί η Ασπίδα θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα και θα δώσει μεγάλη χαρά στους μπασκετικούς που θέλουμε να βλέπουμε αγώνες σε μεγάλες κατηγορίες. Ας σταθεί και ο κόσμος λίγο παραπάνω δίπλα στην ομάδα να την βοηθήσει να κερδίσει τους εντός έδρας αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή