Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Αλλαγές στα Play off;

Στο προηγούμενο άρθρο δώσαμε μια εικόνα για τα play off και αναφέραμε συνοπτικά πρόγραμμα και ομάδες. Όμως οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν και είναι από τις Σέρρες.



Ήδη Πανσερραϊκός και Α.Ο. Σερρών εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με το να γίνει 3ο παιχνίδι την Τετάρτη 16/5 (εφόσον αυτό χρειαστεί). 
Στο serresbasket.gr διαβάσαμε πως οι λόγοι είναι κυρίως επαγγελματικοί, και όντως σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για τους εργαζόμενους, όμως αν το πάμε ένα βήμα παρακάτω διαπιστώνουμε ότι: Τα μεν "λιοντάρια"  επιθυμούν, λογικά, περισσότερη ξεκούραση, διότι έχουν αντίπαλο τον Αστέρα Καβάλας και θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και ενέργεια ώστε να τον κερδίσουν αλλά και χρόνο για προετοιμασία καθώς αν περάσουν θα συναντήσουν τον Λεύκιππο στον ημιτελικό, ο δε Α.Ο.Σ. γιατί θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσει το σαφώς πιο γυμνασμένο και καλύτερα προσαρμοσμένο, για τέτοιες καταστάσεις κόπωσης, Δημοκρίτειο. 

Σε κάθε περίπτωση οι Σερραίοι φαίνονται διατεθειμένοι να το παλέψουν για να αλλάξει η κατάσταση. 

Βέβαια σε περίπτωση που θα γίνει αυτό και μεταφερθεί το 3ο παιχνίδι στις 19-20/5 σημαίνει αυτόματα πως θα πάμε είτε σε Final 4 το Σαββατοκύριακο 28-29/5 κάτι που η διοργανώτρια, βασισμένοι πάντα στο τι έπραξε πέρσι, δεν προκρίνει είτε σε Τελικό στις 2/6.

Όμως το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, με τις ομάδες να προσαρμόζουν τα ταξίδια τους αλλά και το πρόγραμμά τους με βάση αυτό, με αποτέλεσμα η όποια πιθανή αλλαγή να μπορούσε να προκαλέσει ζητήματα.
Αρκετό παρασκήνιο θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες καθώς τα λεφτά που έπεσαν φέτος για την άνοδο είναι πολλά και δεν τα έδωσε μόνο η Ξάνθη όπως φαίνεται..


Την πληροφορία την αντλήσαμε από : http://www.serresbasket.gr/2018/04/blog-post_68.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου