Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ

Έκλεισε η κανονική σαιζόν του πρωταθλήματος με αυτό το παιχνίδι.Ήδη γνωρίζεται τα ζευγάρια της επόμενης φάσης. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΠΑΓΓΑΙΟ, ΚΑΟΔ-ΕΘΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΟΣ.
Το επόμενο κιόλας Σάββατο ξεκινάει η επόμενη φάση.
Στο παιχνίδι αυτό όμως έκλεισε και ένας άλλος κύκλος. Τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ και από την νέα χρονιά στο Σουφλί.
Ο "Διοικητής" κλείνει ένα μεγάλο κύκλο και έτυχε ιδιαίτερης τιμής από την ομάδα του . Είναι από τους παλιούς που χρειάζεται κάθε ομάδα που  έχει στελεχωθεί από νέα παιδιά.
Το τελευταίο ίσως ακούγεται κάπως γιατί εκεί στο "Γαλατικό" χωριό χρόνια τώρα είχαν Μ.Ο ηλικίας κάπου στα 40 φεύγα χρόνια.
Εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης.
Παιδιά της ακαδημίας 14 και 15 ετών αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα δείχνοντας έτσι τον δρόμο που πρέπει να γίνει κανόνας.'Ελειπε ο Ν.Κ αλλά δίπλα στην ομάδα πάντα ο Σάββαρος.
Σαν παιχνίδι δεν είχε να δώσει πολλά η διαφορά χαώδης οπότε το όλο ενδιαφέρον στράφηκε στην συμμετοχή των νεαρών και από τις δύο ομάδες . Στην συνέντευξη τύπου έγινε μια μικρή ανασκόπηση και από τους δύο προπονητές .Το ενδιαφέρον φυσικά στράφηκε στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που μπαίνει στην επόμενη φάση με σκοπό να ολοκληρώσει και τον δεύτερο στόχο που είναι η άνοδος.
Το σαιτ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ για την συνέντευξη τύπου https://www.lefkipposbc.gr
Για την ιστορία το τελικό σκορ 94-33.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου