Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Β΄ και Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 10/12/2017

 Δύσκολος όμιλος  ο 2ος  σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία  αυτή της Β΄Εθνικής  με πολύ καλές ομάδες και πολλούς διεκδικητές για τις θέσεις ανόδου.  Ανατροπές και πολλές ομάδες να παλεύουν για την άνοδο. Η ΑΣΠΙΔΑ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Καβάλα  και μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής  έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. 
Στην  Γ΄εθνική και στον 2ο  όμιλο  ο ΓΣΕ  κρατάει γερά την πρώτη θέση. Προβληματισμός για ΓΑΣ  για την κακή εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών. Τεράστια η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ  και μακάρι να τα καταφέρει.




Με δυσκολία και με ένταση εντός και εκτός παρκέ η ΚΑΒΑΛΑ κέρδισε μέσα στο Παλατάκι την ΑΣΠΙΔΑ . Σερί νικών για την ομάδα της Καβάλα που μετά τις δύο πρώτες ήττες μετράει ένα σερί επτά νικών.
Tην νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν οι ΙΚΑΡΟΙ  στο ντέρμπι κορυφής με τον Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

Ικαροι Σερρών – Χαρίλαος Τρικούπης  75-66 Φάρσαλα – Χαλκηδόνα  72-70 Στρατώνι – Γέφυρα 67-43 Μαχητές Πειραματικού Πεύκων – Πευκοχώρι  74-69 Ανατόλια – Ελίμεια 88-45 Αγρίνιο – Τιτάνες Παλαμά  86-72 Ασπίδα Ξάνθης – Καβάλα  68-74

Περισσότερα ΕΔΩ 

Πηγή. http://www.infobasket.gr

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.
Όλοι δουλεύουν για τον ΓΣΕ. Και αυτός με τη σειρά του έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να κερδίζει εντός εκτός έυκολους ή δύσκολους αντιπάλους. Αυτή τη φορά κέρδισε εκτός έδρας την αδύναμη Καλλικράτεια και παρέμεινε    μόνος  στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΜΕΝΤ και ΧΑΝΘ έχασαν και έμειναν από 2-3 βαθμούς πίσω αντίστοιχα.
 Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ κράτησε την επαφή του με τον ΓΣΕ  στον ένα πόντο.
Ο ΑΙΑΣ  συνεχίζει το καλό του σερί  και με την φόρα που πήρε σε λίγο η τετράδα θα είναι ακόμη πιο κοντά.
Με πολύ μεγάλη δυσκολία κέρδισε τον ΟΡΦΕΑ  ο ΓΑΣ .
Μια ακόμη εμφάνιση που προβλημάτισε τους φίλους της ομάδας.Ο ΟΡΦΕΑΣ  ξάφνιασε ευχάριστα  με την προσπάθεια που έκαναν οι νεαροί του παίκτες .
Προσπάθησε η ΑΕΚ αλλά ή ήττα ήρθε φυσιολογικά.


Κένταυρος Καλ/τειας – Ελευθερούπολη 68-104 ΧΑΝΘ – Μακεδονικός 71-79 Αστέρας Σίνδου – Πολύγυρος 60-77 ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού 76-52 Ευκαρπία – ΑΕ Κομοτηνής 87-69 ΜΕΝΤ – Αίας Ευόσμου 75-83 Απόλλων Καλαμαριάς – Μαντουλίδης 75-76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου