Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Την Παρασκευή το βράδυ..................3 ΛΕΠΤΑ.

Έμειναν λίγες μέρες 14  για την έναρξη του Πανελληνίου παίδων 28/06/2016 και η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ  είναι σε άριστη κατάσταση.
Με νέα εμφάνιση γιατί αυτή που είδατε  στην γιορτή  είναι μούφα  και για τα τοπικά παιχνίδια.
Η επίσημη μπλούζα γιατί  δεν παρουσιάστηκε ακόμη το σορτς είναι
ΑΥΤΗ.
 Το  22  και  το 0 παραπέμπουν στις νίκες και ήττες τις ομάδας  από την έναρξη της χρονιάς.Σε ερώτηση που μπορεί να φτάσει η απάντηση ήταν ταχύτατη 27-0 !!!!!!!!
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αυτά τα 3 ΛΕΠΤΑ  στον κύκλο????

Να ευχαριστήσω  το γνωστό μοντέλο της πόλης μας  για την δωρεάν φωτογράφηση ......Εδώ βλέπουμε έναν από την ομάδα (Τεχνικό επιτελείο ) τον γνωστό  Μισέλ  που "μαγειρεύει"  συστήματα  τακτικής.
Η τσούσκα  μπαίνει από πάνω για να δώσει σκριν στο λουκάνικο .........
 ο έτερος  τεχνικός  της ομάδας ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( με το όνομα  και την βούλα) Αρχοντα(κη)ς  με πνεύμα σύμπνοιας δίνει  το δικό του ΟΚ  για την αγωνιστική τακτική  στην παγίδα  που ετοιμάζουν. Και φυσικά η τσούσκα πάντα από πάνω.... Μεγαλωμένος  στα καλύτερα προπονητικά κέντρα ο ιδανικός άνθρωπος για να ανάβει την ΦΛΟΓΑ και να δίνει το σύνθημα έναρξης  για την επίθεση  ..................Γιούρια  .....


 Λα γκράντε  σεφ  ΙΜΠΑΜΠΗΣ


Να  ευχαριστήσω  από την καρδιά μου γονείς παίκτες και προπονητές για την υπέροχη Παρασκευή και ότανυπάρχουν τε΄τοιοι γονείς κάθε προπονητής θα πρέπει να αισθάνεται πολύ σίγουρος.


Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι όμως τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου