Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

BASKET CAMP



TZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP                                      
Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Tzioni Summer Baskeball Camp για παιδιά από 6-15 ετών, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων ΤΖΙΩΝΗ από 17 έως 23 Ιουνίου.
Υπεύθυνος του CAMP είναι ο Παναγιώτης Σπανός, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση και μεταπτυχιακό στην προπονητική και άμεσο συνεργάτη τον Χρυσανθίδη Βασίλη με μεγάλη προϋπηρεσία τόσο ως ομοσπονδιακός προπονητής, όσο και σε τμήματα υποδομής.
To επιτελείο των προπονητών απαρτίζεται από τους: Γκούτζια Θωμά, Γρίψιο Πέτρο, Καλογιάννη Μαρία, Αρχοντίδη Γιάννη, Τράκα Ηλία, Παπαδόπουλο Γιώργο, Γεωργιανό Παντελή, Σίσκο Κωστα , Σπόντη Νίκο.
  Κατά την διάρκεια των διακοπών, το basketball camp προσφέρει μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ δίπλα στη θάλασσα. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, να συμμετάσχουν σε πολλά παιχνίδια, να εξελίξουν τις γνώσεις και την τεχνική τους, να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια, να γνωρίσουν κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φυσικά να κάνουν και τις διακοπές τους.
Στους νικητές των διαγωνισμών στους M.V.P. καθώς και στις νικήτριες ομάδες του εσωτερικού Τουρνουά δίνονται δώρα, μετάλλια και έπαθλα. Φέτος, για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του Camp θα διεξαχθεί Τουρνουά 3Χ3, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα 18-19 Ιουνίου μέσα στις εγκαταστάσεις της.
 Οι υπεύθυνοι του camp θέλουν να ευχαριστήσουν παιδιά και γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και αυτό φαίνεται στο ότι έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις και υπάρχει σχετική λίστα αναμονής.
Πληροφορίες: Σπανός Παναγιώτης: 6947528969





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου