Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ .

Μια ριζικά διαφορετική εικόνα έδειξε η ΑΣΠΙΔΑ  στην γιορτή κλεισίματος της αγωνιστικής χρονιάς.
Έδειξε μια ομάδα που έχει υποδομή και ξέρει να την διαχειριστεί και εδώ είναι η αναφορά παρουσίαση στην  σπουδαία συνεργασία με τον ΑΡΗ  Θεσ/νικης  μια συνεργασία  σε πολλά επίπεδα που είχε αφορμή  την απόκτηση (με κάθε επιφύλαξη του Κουρτίδη Βαλάντη)* .
Είχε να επιδείξει συνεργασίες με μεγάλο όμιλο της περιοχής μας ένας όμιλος που είχε συνδεθεί με την άλλη ομάδα της πόλης  τον ΑΡΙΩΝΑ.
Είχε συνεργασία και προβολή εταιρίας ένδυσης  .
Παράλληλα είχε να επιδείξει και το δικό της έργο σε επίπεδο επιτυχιών που φέτος αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη χρονιά. Κυρίαρχη σε ανδρικό και  παίδες με τους τελευταίους να έχουν και το πανελλήνιο πρωτάθλημα  στις 28/6/2016.
 Κυρίαρχη στο γυναικείο με το κορασίδων να της ξεφεύγει .
Φέτος όμως στην γιορτή δεν είχαμε μια τυπική προβολή των επιτυχιών μια αναφορά στο μέλλον και μοίρασμα διακρίσεων. Όποιος μπορούσε να δει από την πίσω πλευρά του φεγγαριού θα έβλεπε μια προσπάθεια προβολής στοχευμένης  τεκμηριωμένης,   της άποψης  "είμαστε δυνατοί οι καλύτεροι" άρα όσοι ανήκετε ή θα μπείτε είστε με τους καλύτερους σε κάθε επίπεδο , ένα πακέτο πλήρες  σε ότι έχει να κάνει με την προβολή της ομάδας -ακαδημίας .
Και επειδή προβολή σημαίνει να τα έχεις καλά με τα ΜΜΕ πολύ έξυπνα  οι άνθρωποι της ομάδας-ακαδημίας σκέφτηκαν να βραβεύσουν τα ΜΜΕ  .
ΘΡΑΚΗΣΠΟΡ , ΞΑΝΘΗΣΠΟΡ  , ΚΑΒΑΛΑΣΠΟΡ και τέλος το ΞΑΝΘΗΜΠΑΣΚΕΤ (Xanthibasket).

(Ρε παλικάρια δεν θα πάθετε τίποτα αν γράψετε ποιά ήταν αυτά τα ΜΜΕ  πέρα από το δικό σας) 

Καιρός ήταν γιατί λίγο ακόμη και θα το έκλεινα το μαγαζί ....

Σαν σύνοψη η γιορτή ήταν από τις καλύτερες γιατί έδειξε ένα διαφορετικό  πρόσωπο και οργάνωση για την συνέχεια. Ίσως  ο ανταγωνισμός  που φανηκε στον ορίζοντα ώθησε  και δραστηριοπόιησε περισσότερο τους ανθρώπους της. Τελικά ο ανταγωνισμός βοηθάει .....Ξυπνάει δυνάμεις ξεχασμένες

Να  ευχαριστήσω  για την τιμή τους ανθρώπους της ομάδας. Πέρα  από το ηθικό της βράβευσης και το ίδιο το βραβείο είναι καλαίσθητο.

Σχεδόν  10  χρόνια στο κουρμπέτι το αρχαιότερο σε επίπεδο πόλης  μπλογκ δεύτερο στην περιφέρεια και μόνο ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΚΟΠΟΥ εποχής ΣΠΑΝΟΥ με τίμησε .....
Αλλά το καλύτερο δώρο ήταν την Παρασκευή το βράδυ  από τους γνωστούς  μπαμπάδες  του παιδικού που είχαν τον δικό τους αγώνα προετοιμασίας  για το Πανελλήνιο.....
Περισσότερα  σε νέα ανάρτηση  ΜΙΣΕΛ....






* Κατά πάσα πιθανότητα ο μικρός που έχει ανοιχτε΄ς υποχρεώσεις με την εθνική παμπαίδων από τη  νέα χρονιά θα ανήκει  στον ΑΡΗ...

περιπτωση !!!!!!!!!!!!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου