Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΑ -ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 69-47

Ένα ακόμη ΡΟΖ φύλλο για την γυναικεία ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Παίζοντας καλό μπάσκετ κέρδισε 69-47 την ομάδα της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Ήταν ένα ξέσπασμα  από το σύνολο των παικτριών της που ήθελαν να δείξουν ότι μπορούν το ακατόρθωτο την παραμονή στην κατηγορία.
Με πρώτο βιολί την έμπειρη ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ 12στην οργάνωση και την ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο σκοράρισμα με 19(3)  αλλά και τις ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ Σ 11(1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 12(1) ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ Β 5 ΖΙΩΓΑ από τις μικρές  ΧΑΛΚΙΔΟΥ επίσης μικρή με 2 όπως και η νεώτερη όλων αλλά με τεράστιο ταλέντο ΜΑΜΑΛΙΚΑΤΖΗ 2 είχε μια σαφέστατη πολυφωνία στο σκοράρισμα κάτι που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο πρόσφερε παράλληλα πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους.
Ευχή η καλή αγωνιστική κατάσταση να συνεχίσει και να έρθουν περισσότερες επιτυχίες έτσι ώστε  η παραμονή να είναι εφικτή.



ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΟΣ 69-47
Δεκάλεπτα: 13-11, 28-22, 47-35, 69-47
Διαιτητές: Λαδάς-Χατζημπαλίδης
ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά, Καραλίδου Σ. 11(1), Παπαευαγγέλου 19(3), Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 12(1), Αντώνογλου 12, Μαμαλίκατζη 2, Καβάζη, Ζιώγα 6, Χαλκίδου 2, Καραλίδου Β. 5, Γκιρκίζα.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κουργιαννίδης): Δημητριάδου 4(1), Τριανταφύλλου 4, Κεσόγλου 10, Δριστέλλα, Σαμαρά 2, Πετρίδου 11, Κανέλλογλου 1, Αντωνιάδου 6, Μαγδαλιαννίδου 4, Μυγδαλιά 5.


Ήταν ένας πολλή σημαντικός αγώνας και για της δυο ομάδες αφού ισοβαθμούσαμε στις τελευταίες θέσεις . Εμείς γενικά όλοι την εβδομάδα δεν είμαστε και στα καλύτερα μας είχαμε προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων (Αντώνογλου δεν έκανε προπόνηση όλοι την εβδομάδα λόγου τραβήγματος έκανε φυσικοθεραπείες και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της μέχρι και την τελευταία μέρα , η Παπαχρυσοβέργη με γρίπη και ίωση και δεν μπόρεσε να παίξει ) .
Στο αγωνιστικό κομμάτι κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια σε άμυνα και επίθεση ήμασταν πολύ καλή . Βγάλαμε πολλή ενέργεια και πάθος. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα εντός του γηπέδου. Με οργάνωση και καθαρό μυαλό φτάσαμε σε αυτό το τελικό σκορ . Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να αποδώσουμε με αυτό τον τρόπο και στους επόμενους αγώνες .
Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για της αθλήτριες μου επειδή έκαναν μια φοβερή προσπάθεια .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στα παιδιά της ακαδημίας που ήταν κοντά στην ομάδα σε σχέση με άλλους αγώνες που παίζαμε σχεδόν σε άδειες κερκίδες μακάρι να έρχονται και στους υπόλοιπους αγώνες και να γίνουμε ακόμη περισσότερη . Το γεγονός της υπάρξεις του κόσμου χαροποίησε και της αθλήτριες παρά πολλή . Ήταν ένας από τους παράγοντες που έδωσαν κίνητρο και ώθηση στο να παίξουν τόσο καλά .
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι τελικής πτώσεως . Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου