Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ μια στροφή πριν το τελικό....

Δύο παιχνίδια για να βγει το ζευγάρι του τελικού.
Στο πρώτο παιχνίδι που είναι και μια πρόβα για το τι θα ακολουθήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος η αναμέτρηση μεταξύ των δύο φαβορί όπως όλα δείχνουν ΑΕΚ και ΑΣΤΕΡΑ στο κλειστό της Κομοτηνής.
Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στα play off   κατι που πιστεύει και ο προπονητής της ΑΕΚ  Βασίλης Στοάκης στην επικοινωνία που είχα μαζί του.

 xanthibasket .Βασίλη πέρα από παιχνίδι κυπέλλου προφανώς είναι κάτι παραπάνω αυτό το παιχνίδι.
   Β.Στοάκης. Κοιτά να δεις για μένα και για τα περισσότερα παιδιά είναι πρωτόγνωρη κατάσταση αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ένα βήμα πριν το τελικό και φυσικά το μυαλό είναι εκεί. Έχει όπως είπες διπλή ανάγνωση  το παιχνίδι γιατί υπάρχει η συνέχεια  στα play off . Θέλουμε πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ γιατί  δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και να επισημάνω πως την Τσικνοπέμπτη έδωσαν το παρών όλοι στην βραδινή προπόνηση κα΄τι που συνηθίζεται σε ερασιτεχνική επαρχιακή ομάδα. Αυτό δείχνει την όρεξη που έχουν τα παιδιά.
       Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

xanthibasket Απέναντι έχεις μια ομάδα με υλικό πολύ καλό. Μια ήττα θα προβληματίσει και θα λειτουργήσει αρνητικά?

Β.Σ  Μια ήττα είναι μια ήττα και ελπίζω να την αποφύγουμε για να είμαστε εμείς που θα πάμε στον τελικό. Από την άλλη γνωρίζουμε την μεγάλη ποιότητα που έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Δεν σου κρύβω πως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε πλάνα πάνω στο πως θα σταματήσουμε το επιθετικό κρεσέντο του ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ. Αν τώρα έρθει η ήττα που είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό δεν θα λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία. Θα κάτσουμε να δούμε που κάναμε λάθη έτσι ώστε στην συνέχεια να είμαστε προετοιμασμένοι.
xanthibasket  Πως βλέπεις την συνέχεια.

  Β.Σ  Την Πέμπτη γίνεται η κλήρωση και φυσικά θα θέλαμε το πρώτο δυνατό παιχνίδι να το έχουμε εντός. Παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά της κλήρωσης αλλά και πάλι εάν δεν είναι όπως θέλουμε δεν έχουμε να χάσουν κάτι και φυσικά θα παλέψουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε  αυτό που κατάφερε η ΑΣΠΙΔΑ  πριν από δύο χρόνια. Υπήρχαν σπουδαία φαβορί ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ αλλά η ΑΣΠΙΔΑ  κρατώντας χαμηλούς τόνους  με καλή συνοχή και άριστη παρουσία εντός γηπέδου κατάφερε 
να βγει αυτή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Το άλλο ζευγάρι  μεταξύ ΕΘΝΙΚΟΥ και ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ. Φαβορί η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ απένατι στον ΕΘΝΙΚΟ που δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα του δικού του ομίλου αλλά έχει μια ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με μια μεγάλη πρόκληση. Η είσοδος στον τελικό θα απαλείνει τη κακή εικόνα από τη φετινή πορεία. Ο φιλοξενούμενος θέλει νίκη πρόκριση κάτι που θα του ανεβάσει τη ψυχολογία στην μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο στην ΓΈΘΝΙΚΗ.

07,00    ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 
06,00    ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου